2010 Şubat Anneleri

normalde zaten tok karnına.fakat ben daha düzenli beslenemedigim için.aç dana iyi alırsın vitaminin diyo.bende zorluyorum aç alayım diye.ama olmayacak ..artık tok karnına alıp .hapa zorlayacagıma kendimi süte peynire zorlasam daha iyi olacak..
ben verdigim iki kiloyu daha alamamışım.hatta 200 gr.daha gitmiş.doktor artık yemelisin diyo ama daha iştahım yok.ben needceem:sinifsinif:

canım açlık tokluk farketmiyo sanırım bana sormadılar bile kan alırken direk aldılar ne dr. sordu ne labratuarda sordular..

canım bende ikili test yaptırdım aç tok fark etmiyo.ben tok karnına gittim.aç karnına genelde şeker ölçümü yapılır.bundada böyle birşey yok.yani tok gidebilirsin.

sağol canım sonuçta benim randevum akşam o zamana kadar aç durmam imkansız

tşkler kızlar ön bilgi olarak en azından fark etmediğini bilerek gitmek daha iyi. ne bileyim aklıma geldi sabah kahvaltı yapmadan duramıyorumya bide korktum aslında:)))ondanyerimseniben

benimde yok cnm hiç iştahım zorlaya zorlaya yiyorum çok üsülüom bu duruma senağlama

folik plus u bende düzgün kullanamadım.o aralar çok bulantım vardı.doktor önemli degil demişti .fakat üç aya girerken ğenelde bıraktırıyorlar foluk asiti.ben artık kullanmıyorum.

rahatlattınız beni kızlar biraz dr ne diyecek bakalım pazartesi günü

günaydın kızlar....bugün kayınvalidemlere gidiyoruz, bir hafta kadar orada kalacağız, artık bir hafta boyunca sizlerden haber alamam herhalde, kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.....

Herkese selam, sanırım herkes iyi, ayy inşallah bundan sonra hepimiz daha iyi oluruz, bulantısız, ağrısız günler dilerim ,

bana mesaj yazan herkese teşekkür ederim, sanırım hayırlısı böyleymiş, arık haftaya yaptırırı tarama testini,

böyle doktorları da çalışanları da var ya bir araya getireceksin, sonra da ..... Çok üzgünüm çoook :mymeka: klava: klava:

arkadaşına da gerçekten çok ayıp etmişler cnm, ama anladığım kadarıyla arkadaşın hastaneye gitmiş, bense dr.un özel muayenesine gittiğim halde bu kadar laçka davrandılar :mymeka:

kızlar ben normalde özel hastaneye gidiyorum oradaki dr.um sadece folğik vermişti (diğer 1-2 ilaç daha var ama benim durumuma özeldi onlar) sonra 9. haftamda bu rapor işlemlerim için Haseki Hastanesine gittiğimde oradaki dr. demir ilacı verdi ama kendi dr.uma söylediğimde dahaerken dedi ama istiyorsan kullan sakıncası olmaz dedi, son olarak pazartesi gittiğim kontrolde elevit ve demir ilacını kendisi de yazdı ama hmen başlama 14.haftanda başla dedi ;;(git gel yapmayayım diye ilaçları erken yazdı) foliki de 14.haftada bırakırın dedi, ben de demiri (ferrum forte) kullanmaya başlamıştım zaten haftaya foliki bırakıp elevite başlayacağım,

neyse çok uzun yazdım galiba :kedi: öpüyorum canlarım

günaydın kızlar....bugün kayınvalidemlere gidiyoruz, bir hafta kadar orada kalacağız, artık bir hafta boyunca sizlerden haber alamam herhalde, kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.....

hadi güle güle git bakalım.
günaydın kızlar
oh nihayet ağustosa girdik bebeğimle buluşmaya 9 gün kaldıhihoyyythihoyyyt

geriye sayım başladı öylemi.agustosa girdigimize bende sevindim.artık yazı bitirmemize bir ay kaldı.bu yazı bulartılardan dolayı sevmedim.kış gelsin artık:umursamaz:

selmacım canım iyi yolculuklar hayatım sende dikkat et bebişine ve kendine... bıraktığımızdan daha iyi dönersin umarım... tüm sıkıntılarından arınmışşşş:)))

cnm kendine ve bebişine iyi bak döner dönmez gel yanımıza.ahh bende keşke biryerlere gidebilsem:çok üzgünüm:

yazın normalde zaten herşey 2 kat daha ağır kokar.. böyle hamileyken ne 2 si ne 5 i ne 10 u kat kat kat ağır kokuyo iyicede bulanıyoruz işte...benim bulantılarda tan geçti derken dün akşam yine hortladı... dünden beri yine bulanıyorum.... offf Allahım offff ya sabır...

neyse ben çıkayım canlar.küçük hanıma yemek yapacagım.onu hazırlayayım.hepinizi öptümopuyorumnanaktan

ilaç içemeyen arkadaşlar bence kendinizi zorlayarakta olsa için ilaçlarınızı benim komşum gebeliği boyunca süt ve süt ürünlri yiyememiş calsiyumuda içememiş oğlu 6 aylıkkken kalsiyum eksikliğinden havale geçirmiş şimdi biraz yürüme ve anlama problemi var drun verdiği ilaçları önemseyin bence tabi olacaksa yine olu ama tedbirli olmak lazım

geriye sayım başladı öylemi.agustosa girdigimize bende sevindim.artık yazı bitirmemize bir ay kaldı.bu yazı bulartılardan dolayı sevmedim.kış gelsin artık:umursamaz:

evet kavuşucaz inş hayırlısıyla bu ayın 10 unda sırnaşık şey bi biz kaldık ayol aaa
valla bende kar yağsın diyorum artık o kadar bunaldım...ramazan başlıyo bide bu ay doktorla o meseleyide görüşcem...tutmak istiyorum orucumu

aynen öyle hayatımın en berbat yazını geçirdim bu sene -tatlicadiarzu-
beni,m bulantılarda ara ara yokluyo biliyosun tamamen bitmiş değil

nasılsınız arkadaşlarımm?
ben bugün daha iyiyim, boğazımın acısı ve öksürüğüm hafifledii..

selmakerem güle güle git güle güle gel canım.. ah keşke bizde bi an önce gidebilsek şu izne..

sizler nasılsınızzz bebişler iyi dimi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…