canım dr. ara bundan bişey olmaz rahatsızlığını dile getir.. alternatif bi hap verir belki yada tok karnına iç der senin için daha uygunu buysa... sonuçta işkence gibi içmek hapı sıkıntı verici bişey...
canım açlık tokluk farketmiyo sanırım bana sormadılar bile kan alırken direk aldılar ne dr. sordu ne labratuarda sordular..
canım bende ikili test yaptırdım aç tok fark etmiyo.ben tok karnına gittim.aç karnına genelde şeker ölçümü yapılır.bundada böyle birşey yok.yani tok gidebilirsin.
sağol canım sonuçta benim randevum akşam o zamana kadar aç durmam imkansız
normalde zaten tok karnına.fakat ben daha düzenli beslenemedigim için.aç dana iyi alırsın vitaminin diyo.bende zorluyorum aç alayım diye.ama olmayacak ..artık tok karnına alıp .hapa zorlayacagıma kendimi süte peynire zorlasam daha iyi olacak..
ben verdigim iki kiloyu daha alamamışım.hatta 200 gr.daha gitmiş.doktor artık yemelisin diyo ama daha iştahım yok.ben needceem:sinifsinif:
günaydın canım..nasıl yani yarısını içip diger yarısı ne oluyo..anlamadımCADIARZU
yok yani 2 ye bölüp yarım yarım arka arkaya içiyorum daha iyi oluyoo bende megadyn kullanıyorum
folik plus u bende düzgün kullanamadım.o aralar çok bulantım vardı.doktor önemli degil demişti .fakat üç aya girerken ğenelde bıraktırıyorlar foluk asiti.ben artık kullanmıyorum.
dr ilk gittiğimde folic ile birlikte birde b12 vitamini vermiş ismini hatırlamıorum sağlık ocağındaki dr lar ikitane hemde eczaneci filan bu b12 içme dedi bende onu ogün bıraktım kokusundan içemiodum zaten.folic içiodum 2 haftadır filan onu içmiyorum midemi allak bullka ediyo.arkadaşım 8 aylık hamile 2.bebeğine 2sindede hiçbir ilaç kullanmadı gayetde sağlıklı tabi allah bilir ama bilmiyorum bende içemiorum ilaç
günaydın kızlarrrr herkes iyi okuduğum kadarıyla allah bozmasın keyfinizi inşallahhh... hafta sonunu getirdik yine bu zamanı anlamıyorum ben ya... gün içinde dk.ları sayıyorum ama bi bakıyorum hafta sonu gelmiş... hızlımı akıyo yoksa yavaş mı ilerliyo bilemedim...... :uhm:
canım hayırlısı olsun ya ama bende böyle şeylere tahammül edemiyorum işte.. bazı dr. lar sorumsuz mu oluyo diyim walla bilmiyorum.. perş günü ark. uğradı 9 aylık hamile demiştim.. çatı muayenesine gidecekti..kendi dr. izinde olduğu için 2 haftadır dr. yönlerdirdiği başka dr. gidiyo aynı hastanede.. neyse gittiğinde dr. doğumdaymış o sabah hem normal doğum hemde sezeryan yapmış neyse iş uzayınca randevularda kaymış tabi... benim arkadaş 1 saatten fazla beklemiş orda sıra kendine geldiğinde dr. muayene etmemiş bunu haftaya kendi dr. un muayene etsin demiş.. 1 hafta önce kendi çağırıyo buna rağmen etmemiş... ya böyle bi sorumsuzluk olabilir mi... her an doğurabilir kız ve yolluyo... kendini bi halt zanneden dr.lara sinir oluyorum sinir....klava: klava: klava:
canım bende folik içerken öyle oluyodum ama çok şükür bi sıkıntı çekmiyorum şu an ilaçları içerken... foliğin kokusu benide mahfediyodu.. çantamı açtığım an onun kokusunu alıyodum öfffff pöffff diye diyede içiyodum.. dr.una bi sor alternatif bi hap varsa onu versin canım... ben şu an elevit ve ferrum fort kullanıyorum...
Kızlar benin dr vitamin vermedi demir hapı verdi sadece o da midemi ağrıtıyor folic plus devam et dedi bende içemiyorum kokuyor demir hapınıda 1 tane zor içiyorum günde.3 haftadır doğru düzgün kullanmıyorum yani umarım kullanmamam bebişimi etkilemez demir hapınıda gittiğimde söylüyeceğim içtiğimde afedersiniz ama bağırsaklarım bozuluyor zaten pek birşey yiyemiyorum.napıcağımı bilmiyorum anlıyacağınızfisfisfis
dr ilk gittiğimde folic ile birlikte birde b12 vitamini vermiş ismini hatırlamıorum sağlık ocağındaki dr lar ikitane hemde eczaneci filan bu b12 içme dedi bende onu ogün bıraktım kokusundan içemiodum zaten.folic içiodum 2 haftadır filan onu içmiyorum midemi allak bullka ediyo.arkadaşım 8 aylık hamile 2.bebeğine 2sindede hiçbir ilaç kullanmadı gayetde sağlıklı tabi allah bilir ama bilmiyorum bende içemiorum ilaç
günaydın kızlar
oh nihayet ağustosa girdik bebeğimle buluşmaya 9 gün kaldıhihoyyythihoyyyt
günaydın kızlar....bugün kayınvalidemlere gidiyoruz, bir hafta kadar orada kalacağız, artık bir hafta boyunca sizlerden haber alamam herhalde, kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.....
günaydın kızlar....bugün kayınvalidemlere gidiyoruz, bir hafta kadar orada kalacağız, artık bir hafta boyunca sizlerden haber alamam herhalde, kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.....
günaydın kızlar
oh nihayet ağustosa girdik bebeğimle buluşmaya 9 gün kaldıhihoyyythihoyyyt
geriye sayım başladı öylemi.agustosa girdigimize bende sevindim.artık yazı bitirmemize bir ay kaldı.bu yazı bulartılardan dolayı sevmedim.kış gelsin artık:umursamaz:
yazın normalde zaten herşey 2 kat daha ağır kokar.. böyle hamileyken ne 2 si ne 5 i ne 10 u kat kat kat ağır kokuyo iyicede bulanıyoruz işte...benim bulantılarda tan geçti derken dün akşam yine hortladı... dünden beri yine bulanıyorum.... offf Allahım offff ya sabır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?