2010 Şubat Anneleri

benimde dün akşam acayip derecede istifram vardı elim ayağım kesildi resmennn

evet içmeliyiz valla elimden geldiğince süt yoğurt peynir yemeğe çalışıyorum hatta sade yoğurdu yiyemiyorum şekerleyip yiyorumm

günaydın kızlar....bugün kayınvalidemlere gidiyoruz, bir hafta kadar orada kalacağız, artık bir hafta boyunca sizlerden haber alamam herhalde, kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.....

güle güle git canım kayınvalideye ne kadar gülünerek gidilirse:)) belki siz iyisizinizdir gerçi bilemiorum ama sende kendine ii bak bebişede tabiiiii

Ahh cnm seni gördükçe umudumu yitiriyorum zaten 12.haftadan sonra geçicek umudumu yani.benimde sürekli bulanıyor ama iştahım iyi biraz bugün bişeyler yedikten sonra daha da bulanıyor.inşallah senin 14.haftadan sonra geçer cnm.

ay Allah korusun cnm ya ben süt içemiyorum ama yoğurt ve peynir yiyebiliyorum bana calsiyum vermediki dr demir hapı verdi birtek.onun içinde calsiyumda vardır ama di mi?

sağol canım walla şimdi senin iyi haberlerinde gelince daha bi iyi oldum ben sositososito aman canım dikkat et kendine bak önümüz kız tekrar nüksetmesin..

bende 2 gündür rahattım sabah kusmalarım filan azaldı gibiydi, bu sabah yine geri geldi.. gece 3-5 nöbeti tuttum yine o ayrıııı şuanda hala bulanıorum lavaboya gitsem gelemiycem yani o derece offf yaaa

canım benim her bünye tabi aynı değil umarım seninkisi benimki kadar uzun sürmez en kötü 16. haftadan sonra geçiyo dediler bende onla avıtıyorum kendimi napim.. önümde en çok 2 hafta var diyorum omndan sonra Allahın izniyle geçicek... eskisi kadar ağır değilim ama artık o kadar bıktım ki tamamen geçsin istiyorum işte hiç tahammülüm yok.... inşallah sen benden daha şanslısındır canım en kısa sürede geçer senin ki... :Saruboceq: :Saruboceq:

ya arkadaşlar sizi okuyorum inannın çok üzülüyorum ama ben neden hiç bulanmıyorum ya benim gi
bi olan varmı korkuyorum bi aksilik olmasın diye mafoldumben

sağolun kızlar hepinize çok teşekkür ederim, sizleri gerçekten çok özleyeceğim ,aklım sizlerde kalacak valla keşke kayınvalidemlerde internet olsaydı , eliferdi canım benim kayınvalidemle birbirimize tahammül etmeyi öğrendik biz 10 senelik evliyim nerdeyse, ikimizinde tek ortak noktası eşim,(eşim onların tek çocuğu başka çocukları yok ) ikimizde onu çok seviyoruz dolayısıyla geçinmeye çalışıyoruz ,biraz ben, birazda kayınvalidem alttan alıyor geçinip gidiyoruz işte.......

canlarım ben çıkıyorum iyi hafta sonları hepinize p.tesi günü görüşürüz yarın yokum.. k. valdemlerin yanına yazlığa gidiyoruz... babaannemler falanda orda tontişin resmini görmemişti onlar usg resmini bi gösteriyim onlarada:)) öpüyorum hepinizi çok dikkat edin kendinize..... sizi seviyorummm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

sağol canım walla şimdi senin iyi haberlerinde gelince daha bi iyi oldum ben sositososito aman canım dikkat et kendine bak önümüz kız tekrar nüksetmesin..

çok sağol canım, çok tatlısın..
bugün pek iş yapmıycam, yemek yapıp dinlencem..
evin süpürülmesi gerek ama yarın eşimle beraber yaparız artık...
ahhh aaaahhhh ben eskiden böylemiydim evim hergün bal dök yalaydı :)
ama kafaya takmıyorum valla. 8 ay bekledim bebeğimi gelsin diye, 8. ayda geldi minik kuşum, onun sağlığı için herşeye katlanırım yeterki ona bişey olması.. önemli olan o.
hele o hareketlerini görünce varyaa nasıl etkilendim anlatamam 2 gün elim karnımda gezdim..
ona bişey olması die karnımı pamuklara sarasım geliyor opuyorumnanaktan

volescim iyi yolculuklar sanada kendine ve bebişine çok iyi bak...........opuyorumnanaktan

İnşallah cnm benimkide 16.haftayı bulursa 1 ay var daha inşallah doğuma kadar sürmez:1shok:bazen o kadar halsiz kalıyorum ki bulantıdan.Allah yardımcımız olsun:Saruboceq:karnın büyüdümü senin ya kızlar benim karnım halen ayva göbeği gibi Anneminde 4.aydan sonra çıkmış ama artık çıkması gerekmezmi çok minicik bişey var yemek yiiyince hafif şişiyor sonra iniyor içimmi geniştir nedir.

güle güle esracım bebişe ve kendine ii bak

görüşürüz cnm ohhh ne güzel ya bizim yerimizede eğlen bebişine el sallat giderkenkaydirigubbakcemile3

ya arkadaşlar sizi okuyorum inannın çok üzülüyorum ama ben neden hiç bulanmıyorum ya benim gi

cnm en başta nasıl giderse öyle gidiyor üzüleceğine sevin sen şanslı hamilelerdensin.

wala çok güzel büyük başarı bu. bizimde mi10 yıl geçmesi gerek yani:))) ben benimkinle zannetmiorum değil 10 yıl 30 yıl geçse aynı.. fesat kaynana iştee neyse sana iyi tatiller o halde bizde seni özleyeceğiz öptümmzemuszemus

benimde o kadar çok bulantım olmuyo sadece aradaistifra ediyorum..ama halsizlik var

tamam canım kendine iyi bak bebişimizede iyi bak

ay canım yaa olmaz allahım koruyor onları ama annelik içgüdüsü böle bişey işte bende çok korkuyorum bişey olucak diye doktora ayda bir değil 15 de bir çağır dicem vallaa en azından kafam daha rahat olurr gerçi herşey allahtandaa Çok üzgünüm çoook

sanada iyi tatiller volescimm kendine dikkat et sıcakta kalma fazla...ne güzel herkes biyerlere gidio 2 günlük bile olsa çok güzel yaa benimde acayip biyerlere gidesim varr ama nerde değil bugün yarın bile çalışıorumm off bıktım yaaa... canım tatil aşeriyo die tuttursammı napsam.:roflol: faydada etmezki

serapÇım seÇılcım saolun valla ne bılım ya hıÇ ıstıfra etmedım hıÇ bulanmadım bu hafta perŞembe gıdıcem doktora bı gıdıp rahatlasam hıÇ bıŞı ıstemıyoeum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…