yazın normalde zaten herşey 2 kat daha ağır kokar.. böyle hamileyken ne 2 si ne 5 i ne 10 u kat kat kat ağır kokuyo iyicede bulanıyoruz işte...benim bulantılarda tan geçti derken dün akşam yine hortladı... dünden beri yine bulanıyorum.... offf Allahım offff ya sabır...
ilaç içemeyen arkadaşlar bence kendinizi zorlayarakta olsa için ilaçlarınızı benim komşum gebeliği boyunca süt ve süt ürünlri yiyememiş calsiyumuda içememiş oğlu 6 aylıkkken kalsiyum eksikliğinden havale geçirmiş şimdi biraz yürüme ve anlama problemi var drun verdiği ilaçları önemseyin bence tabi olacaksa yine olu ama tedbirli olmak lazım
günaydın kızlar....bugün kayınvalidemlere gidiyoruz, bir hafta kadar orada kalacağız, artık bir hafta boyunca sizlerden haber alamam herhalde, kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.....
yazın normalde zaten herşey 2 kat daha ağır kokar.. böyle hamileyken ne 2 si ne 5 i ne 10 u kat kat kat ağır kokuyo iyicede bulanıyoruz işte...benim bulantılarda tan geçti derken dün akşam yine hortladı... dünden beri yine bulanıyorum.... offf Allahım offff ya sabır...
ilaç içemeyen arkadaşlar bence kendinizi zorlayarakta olsa için ilaçlarınızı benim komşum gebeliği boyunca süt ve süt ürünlri yiyememiş calsiyumuda içememiş oğlu 6 aylıkkken kalsiyum eksikliğinden havale geçirmiş şimdi biraz yürüme ve anlama problemi var drun verdiği ilaçları önemseyin bence tabi olacaksa yine olu ama tedbirli olmak lazım
nasılsınız arkadaşlarımm?
ben bugün daha iyiyim, boğazımın acısı ve öksürüğüm hafifledii..
selmakerem güle güle git güle güle gel canım.. ah keşke bizde bi an önce gidebilsek şu izne..
sizler nasılsınızzz bebişler iyi dimi??
Ahh cnm seni gördükçe umudumu yitiriyorum zaten 12.haftadan sonra geçicek umudumu yani.benimde sürekli bulanıyor ama iştahım iyi biraz bugün bişeyler yedikten sonra daha da bulanıyor.inşallah senin 14.haftadan sonra geçer cnm.
sağol canım walla şimdi senin iyi haberlerinde gelince daha bi iyi oldum ben sositososito aman canım dikkat et kendine bak önümüz kız tekrar nüksetmesin..
canlarım ben çıkıyorum iyi hafta sonları hepinize p.tesi günü görüşürüz yarın yokum.. k. valdemlerin yanına yazlığa gidiyoruz... babaannemler falanda orda tontişin resmini görmemişti onlar usg resmini bi gösteriyim onlarada:)) öpüyorum hepinizi çok dikkat edin kendinize..... sizi seviyorummm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canım benim her bünye tabi aynı değil umarım seninkisi benimki kadar uzun sürmez en kötü 16. haftadan sonra geçiyo dediler bende onla avıtıyorum kendimi napim.. önümde en çok 2 hafta var diyorum omndan sonra Allahın izniyle geçicek... eskisi kadar ağır değilim ama artık o kadar bıktım ki tamamen geçsin istiyorum işte hiç tahammülüm yok.... inşallah sen benden daha şanslısındır canım en kısa sürede geçer senin ki... :Saruboceq: :Saruboceq:
canlarım ben çıkıyorum iyi hafta sonları hepinize p.tesi günü görüşürüz yarın yokum.. k. valdemlerin yanına yazlığa gidiyoruz... babaannemler falanda orda tontişin resmini görmemişti onlar usg resmini bi gösteriyim onlarada:)) öpüyorum hepinizi çok dikkat edin kendinize..... sizi seviyorummm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ya arkadaşlar sizi okuyorum inannın çok üzülüyorum ama ben neden hiç bulanmıyorum ya benim gi
bi olan varmı korkuyorum bi aksilik olmasın diye mafoldumben
sağolun kızlar hepinize çok teşekkür ederim, sizleri gerçekten çok özleyeceğim ,aklım sizlerde kalacak valla keşke kayınvalidemlerde internet olsaydı , eliferdi canım benim kayınvalidemle birbirimize tahammül etmeyi öğrendik biz 10 senelik evliyim nerdeyse, ikimizinde tek ortak noktası eşim,(eşim onların tek çocuğu başka çocukları yok ) ikimizde onu çok seviyoruz dolayısıyla geçinmeye çalışıyoruz ,biraz ben, birazda kayınvalidem alttan alıyor geçinip gidiyoruz işte.......
benimde o kadar çok bulantım olmuyo sadece aradaistifra ediyorum..ama halsizlik varya arkadaşlar sizi okuyorum inannın çok üzülüyorum ama ben neden hiç bulanmıyorum ya benim gi
bi olan varmı korkuyorum bi aksilik olmasın diye mafoldumben
çok sağol canım, çok tatlısın..
bugün pek iş yapmıycam, yemek yapıp dinlencem..
evin süpürülmesi gerek ama yarın eşimle beraber yaparız artık...
ahhh aaaahhhh ben eskiden böylemiydim evim hergün bal dök yalaydı :)
ama kafaya takmıyorum valla. 8 ay bekledim bebeğimi gelsin diye, 8. ayda geldi minik kuşum, onun sağlığı için herşeye katlanırım yeterki ona bişey olması.. önemli olan o.
hele o hareketlerini görünce varyaa nasıl etkilendim anlatamam 2 gün elim karnımda gezdim..
ona bişey olması die karnımı pamuklara sarasım geliyor opuyorumnanaktan
güle güle esracım bebişe ve kendine ii bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?