kızlar bulantısı olamayanlar üzülmeyin anormal bi durum yok bence benmi de hiç olamdı doktorum hiç olmayabilir demişti üzülmeyin herşey yolunda ayrıca şanslıyız bu konuda
çok şükür ki öyle benim hiç kimsem yok burada temizlik yemek ütü herşeyi yapıyorum ama bulantı vs olsa nasıl yapardım diye düşünüyorum eşim zaten geç geliyo Allah acıdı yani
sizler de endişelenmeyin mutlu olun bence
valla cnm benimde hiç bulantım olmadı. bilmiyorum anormal bir durum mudur? ama doktor bişey demedi. şanslısın dedi sadece. bakalım rabbim herkesn yardımcısı olsun. bende yalnızım bursada. o yüzden benim içinde çok zor olurdu bulantılarla uğraşmak.
slm kızlar nasılsınız? herkese iyi haftasonları diliyorum. salı günü randevum var. çok heyecanlıyım.günler geçmek bilmiyor.opuyorumnanaktan
slm kızlar nasılsınız? herkese iyi haftasonları diliyorum. salı günü randevum var. çok heyecanlıyım.günler geçmek bilmiyor.opuyorumnanaktan
yarın 11 hafta olan varmi kızlar biz yarin 11 haftalik olcaz
slm snm2008 hoşgeldin çoğu hamişlerimiz tatile gittiler ugün :)))) 4 -5 kişi kaldık öle takılıoz ..
sanada iyi hafta sonları gerçi ben çalışıyorum ama olsun benimde salı günü randevum var bende çok heyecanlıyım bakalım nasıl geçecek güzel haberlerle dönelim inşallah
yarın 11 hafta olan varmi kızlar biz yarin 11 haftalik olcaz
hosbulduk elifcim walla Allah kolaylık versin arkadasım sana calısmak cok zor allah yardımcın olsun dualrım senin gibi calısan herkese...
bende gidicem de 12 agustoz da 10 agustoz da doktora yım diye 12 agustoz gidiyorum aylmin yanina ozledim cok ama da doktora sormadim londra ya gicdicem diye ucakla acaba zararlimi kızlar doktor bana gecen kontrolde kanama yoksa tatile heryere gide bilirsin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?