2010 Şubat Anneleri

valla cnm benimde hiç bulantım olmadı. bilmiyorum anormal bir durum mudur? ama doktor bişey demedi. şanslısın dedi sadece. bakalım rabbim herkesn yardımcısı olsun. bende yalnızım bursada. o yüzden benim içinde çok zor olurdu bulantılarla uğraşmak.

bak işte sevin ne güzel endişelenecek bi durum yok yani:dance:

slm kızlar nasılsınız? herkese iyi haftasonları diliyorum. salı günü randevum var. çok heyecanlıyım.günler geçmek bilmiyor.opuyorumnanaktan

a.s cnm, sen nasılsın, az kalmış cnm çabuk geçer günler merak etme, güzel haberlerle gelirsin inşallah

keşke ben de yakınlarda oktora gidecek olsam bebişimi görürdüm ne alemde büyümüş mü kıpır kıpır mı yine

slm kızlar nasılsınız? herkese iyi haftasonları diliyorum. salı günü randevum var. çok heyecanlıyım.günler geçmek bilmiyor.opuyorumnanaktan

sanada iyi hafta sonları gerçi ben çalışıyorum ama olsun benimde salı günü randevum var bende çok heyecanlıyım bakalım nasıl geçecek güzel haberlerle dönelim inşallah

merhabalar guzel anneler nasilsiniz bugun bebisler nasil yaramaz mi ya benim karnim sanciyo nete okumustum rahim genisledigi icin ola bilir mis acaba ondan mi bu arada agustozun 1 olduk 8 veya 10 doktora gidicekler yaklastık bebisleri gormeye

slm snm2008 hoşgeldin çoğu hamişlerimiz tatile gittiler ugün :)))) 4 -5 kişi kaldık öle takılıoz ..

kızlar ben 3 gundur cok kotuydum dun gece yazlıga annemin yanına geldik. burasını seviyorum havadar kokmuyor.. dun aksam tek basımaydım mutfaga girip bir sandvic bile hazırlayamadım kendime okdar aciz oluyoki insan cok kotu cookk..

bende gidicem de 12 agustoz da 10 agustoz da doktora yım diye 12 agustoz gidiyorum aylmin yanina ozledim cok ama da doktora sormadim londra ya gicdicem diye ucakla acaba zararlimi kızlar doktor bana gecen kontrolde kanama yoksa tatile heryere gide bilirsin dedi

sanada iyi hafta sonları gerçi ben çalışıyorum ama olsun benimde salı günü randevum var bende çok heyecanlıyım bakalım nasıl geçecek güzel haberlerle dönelim inşallah

amin canım inşallah iyi haberlerle dönelim. ense kalınlığına bakılacak ve ikili test yapılacak kısmetse.

melekşencim bende bugün 11 oldum bence doktora uçağa bineceğini saöle ben hamilelere uçak yolculuğu vermediklerini duymuştum.inşallah verirde gidersin ne diyeyim

kızlar 14 veya 24 haftalar arasi ucak yolculugu yapila bilir keyifli bile olur diyo ben bi doktora da danisicam kanama yoksa gide blirsin demisti ama insan ucak kalkinca istemesede heycan korku geliyo az ben az alistim artık ucaga da bakalim doktor ne dicek

vala yatınca allaha dua ediyorum ne olur mide bunaltim gecsin diye dayanilmaz bisi oluyo bazen agliyorum sinirime kızlar umudum 12 haftadan sonra gecsin hepimizin ki hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…