2010 Şubat Anneleri

Cnm bende bir tatil aşeriyorum ki sorma manisaya gitsem o bile yeticek çok sıkıldım evden kimsemde yok zaten burda eşimde gündüzleri iişte gece yemek yiyip yorgunluktan uyuyup kalıyor hergün çamaşır yıka yeemek yap ütü yap manaton bir hayat eşimin yıllık izin hakkıda yok henüz neyse seneye bebişlerimizle gidicez artık naapalım.

serapÇım seÇİlcİm saolun valla ne bİlİm ya hİÇ İstİfra etmedİm hİÇ bulanmadım bu hafta perŞembe gİdİcem doktora bİ gİdİp rahatlasam hİÇ bİŞİ İstemİyoeum.

cnm herşey yolundadır merak etme biraz rahat olmak lazım bende yapıyorum senin gibi bazen ama iyi değil.at kafandan kötü şeyleri sadece onu kucağına alacağın günü düşünopuyorumnanaktan

ya arkadaşlar sizi okuyorum inannın çok üzülüyorum ama ben neden hiç bulanmıyorum ya benim gi
bi olan varmı korkuyorum bi aksilik olmasın diye mafoldumben

cnm slm bende 11 haftalık hamıleyım ama hamılemıyım degılmıyım hıç bılmıyorum herhangi bi sıkıntım yok ne bulantı ne de baska bişey ben bu işten bişey anlmadım valla korkuyorumda acaba bi sorun mu var diye

ya kızlar hakkaten hiç bulantının olmaması ve hamılelığini hatırlatacak hiçi bişey hissetmemek normal mi kafayı yemek üzereyimm

cnm benim bir arkadaşımda yeni doğum yaptı o da ne bulantı ne mide yanması yaşadı bana şaşırıyor hatta o yüzden kendinizi boşu boşuna sıkıyorsunuz haberiniz olsun şükredin bence halinize.

ya arkadaşlar sizi okuyorum inannın çok üzülüyorum ama ben neden hiç bulanmıyorum ya benim gi

sende bir gariplik yok bendede mide bulantısı pek olmadı çok nadir ara ara oluryodu çevremde gördüğüm bir kaç arkadaşımdada bulantı hiç olmadı

ya kızlar hakkaten hiç bulantının olmaması ve hamılelığini hatırlatacak hiçi bişey hissetmemek normal mi kafayı yemek üzereyimm

fatoş ve bilgen canlarım boşuna takıosunuz kafanıza herkesin bünyesi hormonları aynı deilki kesinlikle birebir önümde örnek var ilk bebeğine 9 ay kusan 2.bebğine midesi bile bulanmayan ark.8 aylık hamile rhat olun dr ada sorunca içiniz dahada rahatlar bence üzmeyin kendinizi keşke bizde siz gibi olsakk

canımcım en şanslı hamiş sensin hiç sitem etme bizler haşatız çünkü allam hepimizi kurtarsın biran önce:Saruboceq:
AMİN CANIM İNANIN SİZEDE ÇOK ÜZÜLÜYORUM EN KISA ZAMANDA GEÇER İNŞALLAH.
[QUOAMİNTE=bilgen82;8255135]ya kızlar hakkaten hiç bulantının olmaması ve hamılelığini hatırlatacak hiçi bişey hissetmemek normal mi kafayı yemek üzereyimm[/QUOTE]
YA BİLGENCİM BENDE AYNIYIM İŞTE BAZEN BENDE TAKIYORUM AMA KIZ KARDEŞİM ABLA BENİMDE AYNI OLDU DİYO OZAMAN RAHATLIYORUM
sende bir gariplik yok bendede mide bulantısı pek olmadı çok nadir ara ara oluryodu çevremde gördüğüm bir kaç arkadaşımdada bulantı hiç olmadı

SAOL CANIM YA DEMEKKİ GERÇEKTEN ŞANSLIYIZkaydirigubbakcemile2

canım ben de tutmak istiyorum bakalım dr. ne diyecek

canım geçmiş olsun iyi olmana sevindim cnm, aman dikkat et kendine, inşallah tamamen atlatırsın

ben de süt içemiyorum ama ayran yoğurt peynir falan yemeye çalışıyorum, demir ilacının içinde calsiyum yoktur cnm, ama elevit veya başka vitamin verdiyse onlarda olabilir

bende 2 gündür rahattım sabah kusmalarım filan azaldı gibiydi, bu sabah yine geri geldi.. gece 3-5 nöbeti tuttum yine o ayrıııı şuanda hala bulanıorum lavaboya gitsem gelemiycem yani o derece offf yaaa

canlarım inşallah bulantınız en kısa zamanda geçer

canım evham yapmana gerek yok herkesin aynı olması mümkün değil, benim de çok şükür arkadaşların ki gibi bulantım olmadı sadece arada bazen oluyordu o da o kadar çok değil, bebişin iyidir meraklanma sen iyi olacaksın güzel hissedeceksin ki o da daha iyi olacak

canım iyi tatiller, güzelce dinlen inşallah

canım boşver temizliği falan sen ve bebişin iyi olunda , gerisi olsa da olmasa da önemli değil, ben temizliğe elimi vurmuyorum eşim ne zaman müsait olursa o yapıyor kaydirigubbakcemile3

canım inşallah sen ve tüm kayınvalidesiyle arası kötü olanlar anlaşmanın bir yolunu bulursunuz, çok şükür benim eşim tarafından hiçkimseyle sorunum yok, birbirimizi severiz

canım boşuna evham yapıp bebişlerinizi de ümeyin onlar biz ne hissedersek onu hissediyorlar nutmayım, mümkün olduğunca rahat ve mutlu olun ki bebişleriniz de öyle olsunlar

canım Allah kolaylık versin tatil günün yok mu pazarları bile çalışıyorsun yazık ama,

serapÇım seÇİlcİm saolun valla ne bİlİm ya hİÇ İstİfra etmedİm hİÇ bulanmadım bu hafta perŞembe gİdİcem doktora bİ gİdİp rahatlasam hİÇ bİŞİ İstemİyoeum.

canım perşembe güzel haberlerle gelirsin inşallah

aşerme fikri hoşuma gitti iyice toparlanayım da ben de bi tatil aşereyim ramazan gelmeden kaydirigubbakcemile3

Cnm iyi fikirde gidemeyeceğimiz için kış gününde karpuz aşermek gibi bişey bir işe yaramıyacak yani.:çok üzgünüm:Belki bayram tatili uzun olurda dr da izin verirse manisaya giderim:Saruboceq:

pazartesi bebeğimi görmeye gidicektim dokturum izne çıkmış bi hafta daha nası bekliycem ben şimdi mafoldumben

bende 2010 subat anne adayayım kısmetse 1 subat 2010 da kucagıma alıcam bebebısımı allah ısteyen herkese versın allahım herkesın meleklerını korusun

selamlar hanimlar nasilsiniz? yeni haberler varmi hayirli haberler? bayadir giremiyordum nasiliz ? benim son 4 günüm kaldi bebisimi görmeye.

KIDOS gözün aydin Allah saglikli bi sekilde kucagina almayida nasip etsin canim :)

bende 2010 subat anne adayayım kısmetse 1 subat 2010 da kucagıma alıcam bebebısımı allah ısteyen herkese versın allahım herkesın meleklerını korusun
HOŞ GELDİN ARAMIZA CANIM.AMİN
selamlar hanimlar nasilsiniz? yeni haberler varmi hayirli haberler? bayadir giremiyordum nasiliz ? benim son 4 günüm kaldi bebisimi görmeye.

KIDOS gözün aydin Allah saglikli bi sekilde kucagina almayida nasip etsin canim :)

İYİZ CANIM SEN NASILSINzemuszemus

fifa msj alıntı yapıp yazamadım direk yazayım dedim kayınvalidem hakikaten anlışılacak bi insan değil eşimin ailesi hatta sülasi ile çooook ii anlaşıorum hepsi çok seviolar ama onunla anlaşamıorum sevmiorum çünkü onu.bize eşimin amcaları halalrı filan gelio biz gidioruz onları bunu kıskanıoo düşünün artık bize geliolar die ya gelde sev bunu... ama takmıorum hiç kimse takmıo onu çünkü:))))

malesef yok gibi aslında ayda 2 pazar tatil ama yetmio bana bide 3 haftadır üst üste çalışıorum gınaa geldi yanii..

kızlar bulantısı olamayanlar üzülmeyin anormal bi durum yok bence benmi de hiç olamdı doktorum hiç olmayabilir demişti üzülmeyin herşey yolunda ayrıca şanslıyız bu konuda
çok şükür ki öyle benim hiç kimsem yok burada temizlik yemek ütü herşeyi yapıyorum ama bulantı vs olsa nasıl yapardım diye düşünüyorum eşim zaten geç geliyo Allah acıdı yani
sizler de endişelenmeyin mutlu olun bence

slm kızlar nasılsınız? herkese iyi haftasonları diliyorum. salı günü randevum var. çok heyecanlıyım.günler geçmek bilmiyor.opuyorumnanaktan

canım hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağında da görmeyi nasip etsin a.s.

merhaba cnm, görüş gününe az kalmış kaydirigubbakcemile3 güzel haberlerle gelirsin inşallah

herkese merhaba kızlar
***bebişler**** sizlere de merhaba büyüyonussss dimi ??????

merhaba cnm, inşallah bebişlerde büyüyordur

canım hayırlısı olsun takma kafana, madem diğerleri ile iyisin bırak o üzülsün kendi haline

ahh cnm ya bu kadar çalıştırılırmı insan, bu koşullarda nasıl verim almayı bekliyorlar ki çalışanlarından, yazık walla, Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…