sanada iyi tatiller volescimm kendine dikkat et sıcakta kalma fazla...ne güzel herkes biyerlere gidio 2 günlük bile olsa çok güzel yaa benimde acayip biyerlere gidesim varr ama nerde değil bugün yarın bile çalışıorumm off bıktım yaaa... canım tatil aşeriyo die tuttursammı napsam.:roflol: faydada etmezki
serapÇım seÇİlcİm saolun valla ne bİlİm ya hİÇ İstİfra etmedİm hİÇ bulanmadım bu hafta perŞembe gİdİcem doktora bİ gİdİp rahatlasam hİÇ bİŞİ İstemİyoeum.
ya arkadaşlar sizi okuyorum inannın çok üzülüyorum ama ben neden hiç bulanmıyorum ya benim gi
bi olan varmı korkuyorum bi aksilik olmasın diye mafoldumben
cnm slm bende 11 haftalık hamıleyım ama hamılemıyım degılmıyım hıç bılmıyorum herhangi bi sıkıntım yok ne bulantı ne de baska bişey ben bu işten bişey anlmadım valla korkuyorumda acaba bi sorun mu var diye
ya arkadaşlar sizi okuyorum inannın çok üzülüyorum ama ben neden hiç bulanmıyorum ya benim gi
ya kızlar hakkaten hiç bulantının olmaması ve hamılelığini hatırlatacak hiçi bişey hissetmemek normal mi kafayı yemek üzereyimm
AMİN CANIM İNANIN SİZEDE ÇOK ÜZÜLÜYORUM EN KISA ZAMANDA GEÇER İNŞALLAH.canımcım en şanslı hamiş sensin hiç sitem etme bizler haşatız çünkü allam hepimizi kurtarsın biran önce:Saruboceq:
sende bir gariplik yok bendede mide bulantısı pek olmadı çok nadir ara ara oluryodu çevremde gördüğüm bir kaç arkadaşımdada bulantı hiç olmadı
evet kavuşucaz inş hayırlısıyla bu ayın 10 unda sırnaşık şey bi biz kaldık ayol aaa
valla bende kar yağsın diyorum artık o kadar bunaldım...ramazan başlıyo bide bu ay doktorla o meseleyide görüşcem...tutmak istiyorum orucumu
aynen öyle hayatımın en berbat yazını geçirdim bu sene -tatlicadiarzu-
beni,m bulantılarda ara ara yokluyo biliyosun tamamen bitmiş değil
nasılsınız arkadaşlarımm?
ben bugün daha iyiyim, boğazımın acısı ve öksürüğüm hafifledii..
selmakerem güle güle git güle güle gel canım.. ah keşke bizde bi an önce gidebilsek şu izne..
sizler nasılsınızzz bebişler iyi dimi??
Ahh cnm seni gördükçe umudumu yitiriyorum zaten 12.haftadan sonra geçicek umudumu yani.benimde sürekli bulanıyor ama iştahım iyi biraz bugün bişeyler yedikten sonra daha da bulanıyor.inşallah senin 14.haftadan sonra geçer cnm.
ay Allah korusun cnm ya ben süt içemiyorum ama yoğurt ve peynir yiyebiliyorum bana calsiyum vermediki dr demir hapı verdi birtek.onun içinde calsiyumda vardır ama di mi?
bende 2 gündür rahattım sabah kusmalarım filan azaldı gibiydi, bu sabah yine geri geldi.. gece 3-5 nöbeti tuttum yine o ayrıııı şuanda hala bulanıorum lavaboya gitsem gelemiycem yani o derece offf yaaa
canım benim her bünye tabi aynı değil umarım seninkisi benimki kadar uzun sürmez en kötü 16. haftadan sonra geçiyo dediler bende onla avıtıyorum kendimi napim.. önümde en çok 2 hafta var diyorum omndan sonra Allahın izniyle geçicek... eskisi kadar ağır değilim ama artık o kadar bıktım ki tamamen geçsin istiyorum işte hiç tahammülüm yok.... inşallah sen benden daha şanslısındır canım en kısa sürede geçer senin ki... :Saruboceq: :Saruboceq:
İnşallah cnm benimkide 16.haftayı bulursa 1 ay var daha inşallah doğuma kadar sürmez:1shok:bazen o kadar halsiz kalıyorum ki bulantıdan.Allah yardımcımız olsun:Saruboceq:karnın büyüdümü senin ya kızlar benim karnım halen ayva göbeği gibi Anneminde 4.aydan sonra çıkmış ama artık çıkması gerekmezmi çok minicik bişey var yemek yiiyince hafif şişiyor sonra iniyor içimmi geniştir nedir.
canlarım ben çıkıyorum iyi hafta sonları hepinize p.tesi günü görüşürüz yarın yokum.. k. valdemlerin yanına yazlığa gidiyoruz... babaannemler falanda orda tontişin resmini görmemişti onlar usg resmini bi gösteriyim onlarada:)) öpüyorum hepinizi çok dikkat edin kendinize..... sizi seviyorummm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
çok sağol canım, çok tatlısın..
bugün pek iş yapmıycam, yemek yapıp dinlencem..
evin süpürülmesi gerek ama yarın eşimle beraber yaparız artık...
ahhh aaaahhhh ben eskiden böylemiydim evim hergün bal dök yalaydı :)
ama kafaya takmıyorum valla. 8 ay bekledim bebeğimi gelsin diye, 8. ayda geldi minik kuşum, onun sağlığı için herşeye katlanırım yeterki ona bişey olması.. önemli olan o.
hele o hareketlerini görünce varyaa nasıl etkilendim anlatamam 2 gün elim karnımda gezdim..
ona bişey olması die karnımı pamuklara sarasım geliyor opuyorumnanaktan
wala çok güzel büyük başarı bu. bizimde mi10 yıl geçmesi gerek yani:))) ben benimkinle zannetmiorum değil 10 yıl 30 yıl geçse aynı.. fesat kaynana iştee neyse sana iyi tatiller o halde bizde seni özleyeceğiz öptümmzemuszemus
benimde o kadar çok bulantım olmuyo sadece aradaistifra ediyorum..ama halsizlik var
tamam canım kendine iyi bak bebişimizede iyi bak
ay canım yaa olmaz allahım koruyor onları ama annelik içgüdüsü böle bişey işte bende çok korkuyorum bişey olucak diye doktora ayda bir değil 15 de bir çağır dicem vallaa en azından kafam daha rahat olurr gerçi herşey allahtandaa Çok üzgünüm çoook
sanada iyi tatiller volescimm kendine dikkat et sıcakta kalma fazla...ne güzel herkes biyerlere gidio 2 günlük bile olsa çok güzel yaa benimde acayip biyerlere gidesim varr ama nerde değil bugün yarın bile çalışıorumm off bıktım yaaa... canım tatil aşeriyo die tuttursammı napsam.:roflol: faydada etmezki
serapÇım seÇİlcİm saolun valla ne bİlİm ya hİÇ İstİfra etmedİm hİÇ bulanmadım bu hafta perŞembe gİdİcem doktora bİ gİdİp rahatlasam hİÇ bİŞİ İstemİyoeum.
Cnm bende bir tatil aşeriyorum ki sorma manisaya gitsem o bile yeticek çok sıkıldım evden kimsemde yok zaten burda eşimde gündüzleri iişte gece yemek yiyip yorgunluktan uyuyup kalıyor hergün çamaşır yıka yeemek yap ütü yap manaton bir hayat eşimin yıllık izin hakkıda yok henüz neyse seneye bebişlerimizle gidicez artık naapalım.
cnm herşey yolundadır merak etme biraz rahat olmak lazım bende yapıyorum senin gibi bazen ama iyi değil.at kafandan kötü şeyleri sadece onu kucağına alacağın günü düşünopuyorumnanaktan
ben de süt içemiyorum ama ayran yoğurt peynir falan yemeye çalışıyorum, demir ilacının içinde calsiyum yoktur cnm, ama elevit veya başka vitamin verdiyse onlarda olabilir
yok cnm vermedi folic plus kullan dedi 2 ye indirdi ama içemiyorum
canlarım inşallah bulantınız en kısa zamanda geçer
saol cnm inşallah geçer bazen dayanılmaz oluyor gerçekten.
aşerme fikri hoşuma gitti iyice toparlanayım da ben de bi tatil aşereyim ramazan gelmeden kaydirigubbakcemile3
pazartesi bebeğimi görmeye gidicektim dokturum izne çıkmış bi hafta daha nası bekliycem ben şimdi mafoldumben
HOŞ GELDİN ARAMIZA CANIM.AMİNbende 2010 subat anne adayayım kısmetse 1 subat 2010 da kucagıma alıcam bebebısımı allah ısteyen herkese versın allahım herkesın meleklerını korusun
selamlar hanimlar nasilsiniz? yeni haberler varmi hayirli haberler? bayadir giremiyordum nasiliz ? benim son 4 günüm kaldi bebisimi görmeye.
KIDOS gözün aydin Allah saglikli bi sekilde kucagina almayida nasip etsin canim :)
herkese merhaba kızlar
***bebişler**** sizlere de merhaba büyüyonussss dimi ??????
bende 2010 subat anne adayayım kısmetse 1 subat 2010 da kucagıma alıcam bebebısımı allah ısteyen herkese versın allahım herkesın meleklerını korusun
selamlar hanimlar nasilsiniz? yeni haberler varmi hayirli haberler? bayadir giremiyordum nasiliz ? benim son 4 günüm kaldi bebisimi görmeye.
KIDOS gözün aydin Allah saglikli bi sekilde kucagina almayida nasip etsin canim :)
herkese merhaba kızlar
***bebişler**** sizlere de merhaba büyüyonussss dimi ??????
fifa msj alıntı yapıp yazamadım direk yazayım dedim kayınvalidem hakikaten anlışılacak bi insan değil eşimin ailesi hatta sülasi ile çooook ii anlaşıorum hepsi çok seviolar ama onunla anlaşamıorum sevmiorum çünkü onu.bize eşimin amcaları halalrı filan gelio biz gidioruz onları bunu kıskanıoo düşünün artık bize geliolar die ya gelde sev bunu... ama takmıorum hiç kimse takmıo onu çünkü:))))
malesef yok gibi aslında ayda 2 pazar tatil ama yetmio bana bide 3 haftadır üst üste çalışıorum gınaa geldi yanii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?