2010 Şubat Anneleri

vala yatınca allaha dua ediyorum ne olur mide bunaltim gecsin diye dayanilmaz bisi oluyo bazen agliyorum sinirime kızlar umudum 12 haftadan sonra gecsin hepimizin ki hemen

aynen canım ben de oyle. sinirim bozuluyor ben de aglıyorum napıyım icime atmaktansa aglayıp rahatlıyorum insallah gecer yaw...

kızlar sizi anlıyorum çok zor ve kötü bir durum ama biraz daha dayanın canlarım, inşallah en kısa zamanda bu bulantılarınız geçer, bebişlerinizi düşünün ve onlar için dayanın,

bizim de evladımız 12 haftalık , inşallah 6 şubat 2010 da doğacakmış.Rabbim sağlıkla hayırla kucağımıza evlatlarımızı almayı nasip etsin

Selam kızlar...
Ben takıntı yaptım geçmişi okumadan muhabbetten eksik hissediyorum kendimi.
Tabi bu kadar birikince de vereceğim cevapları sona gelene kadar unutuyorumkaydirigubbakcemile3 Doktora gitmiş iyi haberler almış arkadaşlar vardı, gözü aymış hepsinin. Bide dr a gitmiş muayene olamamış fifa vardı olsun spor yapmış sayılır oda:)

bizim de evladımız 12 haftalık , inşallah 6 şubat 2010 da doğacakmış.Rabbim sağlıkla hayırla kucağımıza evlatlarımızı almayı nasip etsin

Sen herkesin canını kurabiye çektirmeyi istiyosunnnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Şaka bi yana çok iştah açıcı bi ismin ve resmin varcokacimcoook
Hayırlı uğurlu olsun bebişin. Allah cümlemize sağlıklı evlatlar doğurduğumuz günleri göstersin inşallah

canım hayırlı olsun bebişin, Allah sağlıkla kucaklamayı da nasip etsin

a.s. canım benim, bu kadar takma bazen o kadar birikiyor ki ben okuyamıyorum o zaman çünkü geçmişi okuyayım derken taze muhabbetlerden eksik kalıyorum kaydirigubbakcemile3

ben aslında pazartesi normal kontrolüme gitmiştim, 7 ağustosta da Hasekide ikili tarama testi için randevum vardı zaten ama ben kendi doktoruma yaptırmakta kararsız olduğumu ölçümlerin yanlış çıkmasından korktuğumu söyleyince bana bu muayene olamadığım doktoru tavsiye etti, bu konularda çok iyidir dedi ama muayene olmak nasip olmadı ben de olmazsa haftaya Hasekideki normal randeumda testi yaptırırım artık ne diyeyim, kafamçokkarıştı

selam kızlar bende şubat annesiyim allah izin verirse.bebişim 6 şubat-20 şubat arası doğacakmış.hepinizi tebrik ediyorum.sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun.ben ikili testimi yaptırdım.sarılık ve hemoglobinede bakıldı.kan sayımım düşükmüş ama ikili test çok şükür temiz çıktı.darısı sizlerin başına olsun

bizim de evladımız 12 haftalık , inşallah 6 şubat 2010 da doğacakmış.rabbim sağlıkla hayırla kucağımıza evlatlarımızı almayı nasip etsin

kızlar hoş geldiniz ne güzel çoğalıyoruz.sık sık uğrayın topiğimize bekelriz.

a.s. Hoşgeldin. Hayırlı olsun bebeğin. Testler iyi çıkmış gözün aydın... Darısı cümlemizin başına...

hoşgeldin cnm, bebişin hayırlı olsun sağlıkla kucakla inşallah, maşallah testleirn de iyi çıkmış, dr.un kan sayımınla ilgili önlem aldı mı peki

hoşbulduk kızlar,çok teşekkür ederim.inşallah sizin testlerde temiz çıkar.dr.kansızlık için ilacımı değiştirdi.folbiol kullanıyordum.şimde gynoferon yazdı.ama aç karnına içtim sabah işe gelirken istifra etmek zorunda kaldım.artık tok içeceğim galiba .çok mide bulandırıyor çünkü.bu arada bu benim 3. gebeliğim ama ilk defa bu seviyeye ulaştık.bebekler karnımda ölüyordu.inşallah sizler böyle acı günler yaşamazsınız...

canım demir ilaçlarının sabah ve aç karnına içilmesi gerekir, çünkü demir emiliminin sağlanabilmesi bu şekilde mümkünmüş, biraz bulantı yapsada sen sabah ve aç karnına içmeye çalış dr. başka türlü tavsiye etmezse tabi

aslında aç karnına içilmesi lazım ama ,neyse yarın tekrar aç içeyim.bakalım busefer mide bulantısı yapmaz inşallah.fifa 1415 teşekkür ederim canım uyarın için sağol.senin bebek kaç haftalık,sat ne zman
benim sat 02 mayıs bugün 13 haftayı doldurdum.allah tamamına erdirsin inşallah hepimizinkini

benim sat 9 mayıs sata göre 12 haftayı bugün doldurdum ama son usg ye göre 12+4 üm bugün
amin cümlemizi inşallah

SLM cnm aramıza hoşgeldin benim doğum tarihimide şubat 20 verdi dr ama ben daha 11+1 im amin cnm inşallah Allahım hepimize sağlıkla doğum yapıp büyütmek nasip eder kan pıhtılaşma testi yapıldımı cnm?benimde ilk bebeğimin karnımda kalbi durmuştu Allaha şükür bu sefer herşey yolunda.Allahımbizi ve bebişlerimiz korusun:Saruboceq:

Cnm benim demir ilacım günde 3 kez içiliyor üstünde tok karına yazıyor ama ben yemeklerden 2 saat sonra alıyorum.tabi 3 kez değil sadece birkez içebiliyorum günde bulantıdan.

slm kızlar bende alah nasip ederse 2010 şubat annesi olacağım şu an tam 10 hafta 2 günlük hamileyim dr. 27 şubat doğum dedi bu aralar bulantılarım biraz düzene girdi kan sonuçlarım çok ii o yüzden sadece folik asit verdi dr.

selam kızlar misafirlerim vardı şimdi gittiler bende hemen yanınıza gekdim ay çok yoruldum midem bulanmanın dışında ağrımaya ve yanmaya başladı çok kötü yaaaaaa

benim bulantılarımı da sanki vitamin hapı arttırıyor.
ben düzenli içmiyorum. bazen midem iyi oluyor bazen kötü tesadüf mü acaba?!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…