vala yatınca allaha dua ediyorum ne olur mide bunaltim gecsin diye dayanilmaz bisi oluyo bazen agliyorum sinirime kızlar umudum 12 haftadan sonra gecsin hepimizin ki hemen
bizim de evladımız 12 haftalık , inşallah 6 şubat 2010 da doğacakmış.Rabbim sağlıkla hayırla kucağımıza evlatlarımızı almayı nasip etsin
bizim de evladımız 12 haftalık , inşallah 6 şubat 2010 da doğacakmış.Rabbim sağlıkla hayırla kucağımıza evlatlarımızı almayı nasip etsin
Selam kızlar...
Ben takıntı yaptım geçmişi okumadan muhabbetten eksik hissediyorum kendimi.
Tabi bu kadar birikince de vereceğim cevapları sona gelene kadar unutuyorumkaydirigubbakcemile3 Doktora gitmiş iyi haberler almış arkadaşlar vardı, gözü aymış hepsinin. Bide dr a gitmiş muayene olamamış fifa vardı olsun spor yapmış sayılır oda:)
bizim de evladımız 12 haftalık , inşallah 6 şubat 2010 da doğacakmış.rabbim sağlıkla hayırla kucağımıza evlatlarımızı almayı nasip etsin
selam kızlar bende şubat annesiyim allah izin verirse.bebişim 6 şubat-20 şubat arası doğacakmış.hepinizi tebrik ediyorum.sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun.ben ikili testimi yaptırdım.sarılık ve hemoglobinede bakıldı.kan sayımım düşükmüş ama ikili test çok şükür temiz çıktı.darısı sizlerin başına olsun
selam kızlar bende şubat annesiyim allah izin verirse.bebişim 6 şubat-20 şubat arası doğacakmış.hepinizi tebrik ediyorum.sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun.ben ikili testimi yaptırdım.sarılık ve hemoglobinede bakıldı.kan sayımım düşükmüş ama ikili test çok şükür temiz çıktı.darısı sizlerin başına olsun
canım demir ilaçlarının sabah ve aç karnına içilmesi gerekir, çünkü demir emiliminin sağlanabilmesi bu şekilde mümkünmüş, biraz bulantı yapsada sen sabah ve aç karnına içmeye çalış dr. başka türlü tavsiye etmezse tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?