SLM cnm aramıza hoşgeldin benim doğum tarihimide şubat 20 verdi dr ama ben daha 11+1 im amin cnm inşallah Allahım hepimize sağlıkla doğum yapıp büyütmek nasip eder kan pıhtılaşma testi yapıldımı cnm?benimde ilk bebeğimin karnımda kalbi durmuştu Allaha şükür bu sefer herşey yolunda.Allahımbizi ve bebişlerimiz korusun:Saruboceq:
Cnm benim demir ilacım günde 3 kez içiliyor üstünde tok karına yazıyor ama ben yemeklerden 2 saat sonra alıyorum.tabi 3 kez değil sadece birkez içebiliyorum günde bulantıdan.
slm kızlar bende alah nasip ederse 2010 şubat annesi olacağım şu an tam 10 hafta 2 günlük hamileyim dr. 27 şubat doğum dedi bu aralar bulantılarım biraz düzene girdi kan sonuçlarım çok ii o yüzden sadece folik asit verdi dr.
selam kızlar misafirlerim vardı şimdi gittiler bende hemen yanınıza gekdim ay çok yoruldum midem bulanmanın dışında ağrımaya ve yanmaya başladı çok kötü yaaaaaa
benim bulantılarımı da sanki vitamin hapı arttırıyor.
ben düzenli içmiyorum. bazen midem iyi oluyor bazen kötü tesadüf mü acaba?!
Kızlar ne haber mucuk mucuk mucuk
Merhablar enİde aranıza alırmısınız
günaydın arkadaşlar
uzun zaman giremedim
rahatsızım kızlarya miğdem çok kötü ne yersem çıkarıyorum
hiç halim yok buğünde uyuyamadım geldim yanınıza.
hayırlısıyla şu dönemi atlatsaydım.
sizler nasılsınız.
aryacığım senin demir ilacın hangisi ve kan sayımın çok mu düşük çıktı ki günde 3 defa vermişler çok değil mi benim bildiğim demir ilaçlarının özellikle sabah ve aç alınması gerektiği, çünkü en iyi emilim o zaman oluyormuş kafamçokkarıştı
günaydın herkese dün gec çok kötüydüm karnımda bir ağrı çok kötü oldum gece yediklerimi çıkardım öle biraz rahatladım ama hafif ağrım var
dün geceki bulantı değildi çok iddetli ağrım vardı yediklerimi çıkarınca biraz daha rahatladım ama şimdi gene karnımda ağrı var dr gitsem mi
hepinize günaydın iyi pazarlar son 3 gün bizim içinde dua edin arkadaşlar.zemuszemus
canım ederim tabide dr kontrolünmü vardı ben atlaım sanırım kötü bişiy yoktur umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?