2010 Şubat Anneleri

aryacığım senin demir ilacın hangisi ve kan sayımın çok mu düşük çıktı ki günde 3 defa vermişler çok değil mi benim bildiğim demir ilaçlarının özellikle sabah ve aç alınması gerektiği, çünkü en iyi emilim o zaman oluyormuş kafamçokkarıştı

canım hoşgeldin, bebişin hayırlı olsun sağlıkla kucaklarsın inşallah,

selam kızlar misafirlerim vardı şimdi gittiler bende hemen yanınıza gekdim ay çok yoruldum midem bulanmanın dışında ağrımaya ve yanmaya başladı çok kötü yaaaaaa

geçmiş olsun cnm, biraz dinlenmeye çalış çabucak geçer inşallah

benim bulantılarımı da sanki vitamin hapı arttırıyor.
ben düzenli içmiyorum. bazen midem iyi oluyor bazen kötü tesadüf mü acaba?!

canım belki psikolojik olarak etkileniyorsundur, hani tadı veya kokusu falan kötüyse o da etkiliyor olabilir, ama yinede aksatmadan içmeye çalış cnm, bebişini düşün en azından

Kızlar ne haber mucuk mucuk mucuk

selam cnm, bebişimle ben de seni ve tüm güzel şubat annelerinni kocaman kocaman öpüyoruz

günaydın arkadaşlar
uzun zaman giremedim
rahatsızım kızlarya miğdem çok kötü ne yersem çıkarıyorum
hiç halim yok buğünde uyuyamadım geldim yanınıza.
hayırlısıyla şu dönemi atlatsaydım.
sizler nasılsınız.

gemiş olsun inşallah geçer canım ben iyim çok şükür.

günaydın herkese dün gec çok kötüydüm karnımda bir ağrı çok kötü oldum gece yediklerimi çıkardım öle biraz rahatladım ama hafif ağrım var

cnm bana Maltofer verdi çiğneme tableti 3 defa günde ama ben zaten içemiyorum çok kötü kokuyor çinemiyorum hatta yutuyorum.kan sayımım hakkında bişey demedi sadece kanşekerin sınırda dedi diğer sonuçlar iyi dedi bu maltoferin içinde folic asitte varmış üstünde öyle yazıyor arkasında da hamileler için yazıyor.ben netten araştırdım biraz neden demir ilacı verdi diye bu haftalarda annenin vücundaki demir deposu azalıyormuş bebek aldığı için depoyu doldurmak gerekiyormuş sanırım ondan verdi.ama dediğim gibi sadece 1 tane içebiliyorum.folic plus bırakmıyacaksın dedi günde 2 kez dedi onuda içemiyorum.

günaydın herkese dün gec çok kötüydüm karnımda bir ağrı çok kötü oldum gece yediklerimi çıkardım öle biraz rahatladım ama hafif ağrım var

Cnm aramıza hoşgeldin:1hug:bizlerde bulantılardan muzdaribiz cnm geçicek inşallah o haftalarda adet sancısına benzer sancılar oluyor bende de oldu ama çok şiddetli değildi rahim büyüdüğü için oluyor.ama eğer kasıklarında çok şiddetli olursa dr ara bir danış cnm.

dün geceki bulantı değildi çok iddetli ağrım vardı yediklerimi çıkarınca biraz daha rahatladım ama şimdi gene karnımda ağrı var dr gitsem mi

dün geceki bulantı değildi çok iddetli ağrım vardı yediklerimi çıkarınca biraz daha rahatladım ama şimdi gene karnımda ağrı var dr gitsem mi

cnm karın ağrısı normal ama eğer kanamayla beraber olursa tehlikeli eğer çok şiddetlenirse git en azından için rahatlar.ya da tlf açıp sor dr.

conconlar günaydınn iyi pazarlar herkese banada iyi çalışmalar tabi(( aramıza yeni katılanlar hepiniz hoşgeldinizz bebişlerinizde hayırlı olsun sağlıkla büyüsünler inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…