selam kızlar fifacım naber ben hala kötüyüm bulantılar hiç azalmadı hergün dua ediyorum geçsın diye..
merhaba kızlar bugün hiç yazamadım bütün gün yattım desem yeridir hiç oturasım gelmedi pc başına. bugün o kadar halsizlik, bulantı ve tansiyon düşüklüğüm vardıki yemeği yaptım geldim ama nasıl yaptım bi Allah biliyor bide ben.
benden böyle bugün baya canım sıkıldı hiç bişeyin tadı yok herşey aynı hep evdeyim çok sıkıldım eşim şu izni alsada salı gitsek o kadar bunaldımki. hep ev hep ev.
dışarı çıkayım desem onu da canım istemiyor..
:1no2: :bbo:
merhaba kızlar bugün hiç yazamadım bütün gün yattım desem yeridir hiç oturasım gelmedi pc başına. bugün o kadar halsizlik, bulantı ve tansiyon düşüklüğüm vardıki yemeği yaptım geldim ama nasıl yaptım bi Allah biliyor bide ben.
benden böyle bugün baya canım sıkıldı hiç bişeyin tadı yok herşey aynı hep evdeyim çok sıkıldım eşim şu izni alsada salı gitsek o kadar bunaldımki. hep ev hep ev.
dışarı çıkayım desem onu da canım istemiyor..
:1no2: :bbo:
ense kalınlığı sınırda çıktı tam,kanda bi problem yok ama dr garantiye alalım diye genetik tarama yapıyo..
geçmiş olsun canım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah
benimde testler için 19unda çağırdı doktor çok sabırsızlanıyorum
zaten herşeyden korkar oldum yavruşumu görsem hayırlısıyla
Kızlar günaydın ben birazdan miniğimi görmeye gideceğim saat 11 de randevum var bizim için dua edin testleri yapıcak .
günaydın herkese hayırlı günlerr
>arya canım hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz hiçbir sorun çıkmaz inş. testlerden
günaydınlar...
dualarım seninle hayırlı haberlerle gelirsin inş
günaydın kızlar,
aryacım hadi hayırlı haberlerle donersin insallah
günaydınlar.inşallah hayırlı haberler alırsın aryaa.bende teste gittiğimde çok korktum ama çok şükür temiz çıktı darısı tüm hamişlere olsun...
Kızlar günaydın ben birazdan miniğimi görmeye gideceğim saat 11 de randevum var bizim için dua edin testleri yapıcak .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?