2010 Şubat Anneleri

kızlar nasılsınız? fatoş canım senin doktor kontrolün ne zaman biz seninle aynıyız sanrım. ben salı günü gideceğim doktora umarım herşey yolundadır. ense kalınlığına bakılacak ikili test yaptıracağım. çok korkuyorum bişey çıkacak diye umarım bişey çıkmaz canım.

EVET CANIM SEN BENDE 1 GÜN ÇNDESİN BENDE ÇARŞAMBAYA GİDÇEM İNŞALLAH İİ SONUÇLARLA DÖNERİZ TATLIMzemuszemus

EVET CANIM SEN BENDE 1 GÜN ÇNDESİN BENDE ÇARŞAMBAYA GİDÇEM İNŞALLAH İİ SONUÇLARLA DÖNERİZ TATLIMzemuszemus

amin canım inşallah çok heyecanlıyım ve korkuyorum. inşallah iyi sonuçlarla dönelim. zaman çabucak geçsin. çünkü ben artıkgeceleri kabuslar göremeye başladım.:roflol:

hoşbulduk canım.. iyiyi ama biraz stresli.yarın karnımdan parça alcaklar korkuyorum biraz.sen nasılsın?

canım bende iyiyim ama lütfen kusuruma bakma geçmişi okuyamadığım için bilmiyorum canım neden parça alacaklar. lütfen kusuruma bakma tekrar.

canım bende iyiyim ama lütfen kusuruma bakma geçmişi okuyamadığım için bilmiyorum canım neden parça alacaklar. lütfen kusuruma bakma tekrar.

ense kalınlığı sınırda çıktı tam,kanda bi problem yok ama dr garantiye alalım diye genetik tarama yapıyo..

handecim geçmiş msjlara baktım lütfen kusuruma bakma allah yardımcımız olsun hepimizin inşallah sonuç iyi çıkacak allahın iziniyle bende salı gün gideceğim doktora ense kalınlığı ve ikili test için umarım iyi sonuç alırız. dualarım seninle. sonucu bizimle paylaş cnım. merakta bırakma olur mu arkadaşım.

yok canım su değil suyu 16.haftadan sonra alıyolar.ben 14. hafta da olduğum için plesentadan parça alınığ biyopsiye göndercekler adı koryon villus diye bişey..sağolun bu arada sonuçlar 3 haftada çıkcak o sonuç iyi çıkıncada işim bitmiyo sonrada kalbine eko yapılcak..

CANIM ALLAH YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAH HERŞEY YOLUNDA SORUNSUZ GİDER DUA EDİCEM SANA..:Saruboceq:

canım benim umarım herşey iyi olcak. handecim sonuçta sınırda çıkmış. bu ölçümlerin yanılma paylarının çok olduğunu söylüyorlar. inşallah hiç bişeycik çıkmayacak. bu arada kaç yaşındasın canım sen ?

inşallah arkadaşlar 2 haftadır çok stresliyim.neyse şimdi çıkıyorum ben kendinize ve bebişlere iyi bakın görüşürüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…