kızlar nasılsınız? fatoş canım senin doktor kontrolün ne zaman biz seninle aynıyız sanrım. ben salı günü gideceğim doktora umarım herşey yolundadır. ense kalınlığına bakılacak ikili test yaptıracağım. çok korkuyorum bişey çıkacak diye umarım bişey çıkmaz canım.
EVET CANIM SEN BENDE 1 GÜN ÇNDESİN BENDE ÇARŞAMBAYA GİDÇEM İNŞALLAH İİ SONUÇLARLA DÖNERİZ TATLIMzemuszemus
slm kızlar..
slm kızlar..
slm canım hoşgeldin nasılsın?
A.S NASILSIN KÜBRAzemuszemus
hoşbulduk canım.. iyiyi ama biraz stresli.yarın karnımdan parça alcaklar korkuyorum biraz.sen nasılsın?
hoşbulduk canım.. Iyiyi ama biraz stresli.yarın karnımdan parça alcaklar korkuyorum biraz.sen nasılsın?
canım bende iyiyim ama lütfen kusuruma bakma geçmişi okuyamadığım için bilmiyorum canım neden parça alacaklar. lütfen kusuruma bakma tekrar.
ense kalınlığı sınırda çıktı tam,kanda bi problem yok ama dr garantiye alalım diye genetik tarama yapıyo..
ense kalınlığı sınırda çıktı tam,kanda bi problem yok ama dr garantiye alalım diye genetik tarama yapıyo..
yok canım su değil suyu 16.haftadan sonra alıyolar.ben 14. hafta da olduğum için plesentadan parça alınığ biyopsiye göndercekler adı koryon villus diye bişey..sağolun bu arada sonuçlar 3 haftada çıkcak o sonuç iyi çıkıncada işim bitmiyo sonrada kalbine eko yapılcak..
yok canım su değil suyu 16.haftadan sonra alıyolar.ben 14. hafta da olduğum için plesentadan parça alınığ biyopsiye göndercekler adı koryon villus diye bişey..sağolun bu arada sonuçlar 3 haftada çıkcak o sonuç iyi çıkıncada işim bitmiyo sonrada kalbine eko yapılcak..
inşallah arkadaşlar 2 haftadır çok stresliyim.neyse şimdi çıkıyorum ben kendinize ve bebişlere iyi bakın görüşürüz..
inşallah arkadaşlar 2 haftadır çok stresliyim.neyse şimdi çıkıyorum ben kendinize ve bebişlere iyi bakın görüşürüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?