2010 Şubat Anneleri

Arkadaşlar günaydın. ıki haftadır giremiyorum. Benim güzel arkadaşlarım merak etmişler beni. ıyiyim Allaha şükür. Bebeğimin kalp atışını da duydum. Herşey yolunda görünüyor şimdilik. Hepinizi öpüyorum.

canlarım günaydın geçmişi okuyamadım çok heyecanlıyım.. hep söylüyorum ağustos annelerindede bi arkadaşım var diye.. onun sabaha karşı 4 de suyu gelmiş.. dr. gelmiller hemen muayenede doğum başlamış denmiş.. fakat sancısı yok o yüzden doğumhanede şimdi sunu sancı vermişler.. beklemedeyiz dua edin onun için Allahım bi avazda kurtarsın inşallah... çok rahat geçti onun hamileliği rabbim bizede nasip etsin inşallah hayırlısıyla..... Meltemcim sık dişini canım az kaldı ece'miz geliyo.... ay ağlıyorum kızlar ya çok duygulandım çok heyecanlandım tüylerim diken diken çok garip bi duygu... Kendi evlatlarımızda nasıl oluruz bilmiyorum..

günaydın canm
Arkdaşın Allah kurtarsın inş.

dualarım arkadaşınla inşallah bir avazda kurtarsın bizede hayırlısıyla o günü göstersin allahım

günaydın kızlar...

ayy çok heyecanlı yaa kendimi düşündümde bi an oy oy oy mirmirmirmir

allah yardımcısı olsun, bir avazda kurtarsın inş..

sanki ben hiç doğurmayacakmışım gibi geliyor.sırnaşık şey
kaçış yok ille de doğuracaksın kızım diyor içimden bir ses işte o zaman panik başlıyor

günaydın kızlar hepinize güzel bir hafta diliyorum.nasılsınız bakalım volescim arkadaşınada dua ediyorum sel ile yağmur olsun bitsin inşallah canımm

sanki ben hiç doğurmayacakmışım gibi geliyor.sırnaşık şey
kaçış yok ille de doğuracaksın kızım diyor içimden bir ses işte o zaman panik başlıyor

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Allah iyiliğini versin.. aklıma ne geldi biliyomusun sen böyle diyince Asmalı konağı izlediniz mi bilmiyorum ama orda nurgül yeşilçayın suyu geliyo sancısı tutuyo ben bu çocuğu doğurmıycam diyo.... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar bir konuda fikrinizi alıcam yorumlarınızı bekliyorum.
simdi normalde drla muayenem bu haftaydı ama drmuz izine gittigi icin haftaya 10'una aldık ozaman 12 hafta olucaz. ama ben bulantılardan dolayı kotu oldugum icin haftaya izin alıp yazlıga gidicem. ee cumadan gidicem pazartesi tekrar git gel mi yapsam yada 17sine mi ertelesem ozaman 13 hfata olcaz. bitaraftan da bebisimi cok merak ediyorum onu gorunce moralim duzeliyor off karar veremedim ne dersiniz??

a.s.
Kızlar günaydın ben birazdan miniğimi görmeye gideceğim saat 11 de randevum var bizim için dua edin testleri yapıcak .

aryacıgım güzel haberlerını bekliyoruz..haberdar et...

yaa.nihayet..gerçekten çok merak etmiştik..neyse iyi oldugura sevindik.herşey yolundaymış.öptük seni..

bu arada kızlar günaydınnna.s.

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey evet izlemiştim ben de aynen öyle olurum çok korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok maalesefdelikafadulden

canım sen bilirsin ama bekle istersen 13.haftada git.hem biraz daha büyümüş olur.

13.haftada git canım hem bebiş daha büyümüş olucak önceden annelerimiz doğunca görmüşler bizi doktor yüzü bile görmemiler doğuma kadar tatilini yap gel gidersin
ama içim rahat etmicek tatilde diosan tatilden bi polikiliniğe git gör doktorun yok madem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…