valla bilmemki canım şurda kimi okuduysam hepimizin eşleri erkek istiyo geneli erkekler öle maalesef ağızlarından erkek olcak hatta konuşurkende oğlum falan çıkar.valla canım bilmiyorumki çok tatlıydı bi dönüşü vardıki hırt popo canım yaaa dün cafrrafourda kanz varya ordan çok güzel bebek ayakkabıları beğendik bayıldık ama alamadık cinsiyeti belli değil diyee bir bakın sizde kaydirigubbakcemile3
Cnm evet öyleler ama kız oluncada daha çok hoşlarına gidiyor aslında kızlar babaya daha düşkün oluyor çoğunlukla.2 görümcenmi var umarım iyi anlaşıyorsundur.:1shok:eşimin akrabalarının hep oğlu var aslında bir kız olsa cimcime şöyle hep böcek hep böcek bir çiçek olsa fana olmazkaydirigubbakcemile3 az kaldı yakında öğreniriz bizde herhalde benim aslında böyle merak etmek hoşumada gidiyor biraz bu da güzel bir duyguopuyorumnanaktan
hayırlısı be canım bekleme heyecanıda çokk gzüle merak etmek onu hissetmek çok güzel Allah ımı çok şükür bana bu duyguları yaşatıyoo
görümcelrde görümce işte anlarsın
merhaba canlar nasılsınız???
cnm bende geçen pazar baktım oraya çok şekerlerdi bayıldım.sen 11.haftada dr gitmiştin di mi?kaç mm boyu bebişinin?kafama takıldı şimdi 11.hafta 50 mm olur diyor benim 41.4 internette bakıyorum da.
merhaba canlar nasılsınız???
HOŞGELDİN CANIMzemuszemus
hoşgeldin canım nasılsınnn
canım ben 12+4 de giitim doktora boyumuz 12cm olmuş doktor öle dedi baştan ayak ucuna ölçtü popoya kadarda 7 cm dedi sanırım canım şöle bişey var internette tutucak diye bişey yokki illada fark olabilir kıyaslama yapma bence doktorun sağlıklı dediyse sorun yokk
senin doktor belli olmaya başlamış demişya.ozaman kesin erkektir benceeee
hoşbulduk iyiyim göbüş büyütüyorum bi de bitkisel saç boyalarını araştırıyorum
saç boyatıcam demiceksin demi bideee
benim kayınvalidem kız istiyormuş.. eşim de sağlıklı olsun da diyor ama evlenmeden önce hep kzıı olsun isterdi biliyorum:)) neyse bana da şimdiden karnım çıktığı içinmidir neden hep erkek olacak gibi geliyor.. çin falı da öyle dedi diye mi ne bilmiyourm valla.. kzı olsun da isterdim erkek de.. ikisinden de birer tane iyi olur:ecrin_bebekvalla bilmemki canım şurda kimi okuduysam hepimizin eşleri erkek istiyo geneli erkekler öle maalesef ağızlarından erkek olcak hatta konuşurkende oğlum falan çıkar.valla canım bilmiyorumki çok tatlıydı bi dönüşü vardıki hırt popo canım yaaa dün cafrrafourda kanz varya ordan çok güzel bebek ayakkabıları beğendik bayıldık ama alamadık cinsiyeti belli değil diyee bir bakın sizde kaydirigubbakcemile3
pes diyorum sadece :1shok:
kızlar tam net 14.haftada belli oluyormuş cinsiyeti
benim doktorum ilk hamile oldugumu ögrenip gittigimdi bana söylemişti.saç boyatmanın bir sakıncası yok demişti
beyazlarım çok
doktorum daha izin vermiyo daha beklicem ama çok kötü oldu saçlarım nasıl olacak bilmiyorum
aslında saç boyasının fetus üzerşnde kanıtlanmış bir etkisi yok ama temkinli gidiyoruz
benim arkadaş 3 aydan sonra bitkisel boyayla boyamıştı gebeliği süresince bilmiyorum araştırıyorum doktorla iyice konuşmalıyım bakalım
sen bilirsin canım ama bence çok rahatsız olmuyosan boyatma derim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?