2010 Şubat Anneleri

kızlar benimki tutmadı.benimde çin takviminde erkek diyodu.bebegi sag tarafta hissediyorum.hala öyle...ama kızım olacak

slm arkadaşlar nasılsınız? bizde yarın doktora gideceğiz inşallah. bakalım biz ne durumdayız. umarım herşey yolundadır.

canım bebeğin boyunu baş popo o9larak ölçüyolar bacakları kırık ve katlı durduğu için net alamıyorlar boyu o yüzden endişelenme benimkide popodan ölçtü boyunu:))

bugün 14.haftamdayım ben en iyisi gidiyim önümüzdeki hafta canım

canım walla bende 14. haftama girdiğim gün gitmiştim ama sölemedi.. sanırım hem biraz dr. la ilgili hemde usg aletiyle ilgili.. iyi bir aletle görebiliyolar.. ama söyleyip söylememek gene insiyatifinde.. umarım öğrenebilirsin sen..

canım benim 12.haftada ögrendim cinsiyetini ögrenebilirsin sende belli olmaz yani

canlarım bu arada ark. doğum yaptı ... normalle başladı ama sezeryanla bitirdi işi :))) olsun sağlıklı bi kızımız var çok şükür ece'miz 3500 gr ve 50 cm boyunda doğdu.. hayırlısıyla darısı bizlere canlarım...

amin canım darısı hepimizin başına inş
ne güzel inş bizimkiler de böyle güzel kiloda ve boyda doğarlar ve sağlıklı olurlar

geçmiş olsun canım. rabbim hepimize kurulmayı nasip etsin. darısı başımıza canım.

valla bu doktorlar sölemiyo uyuz ediyolar insanı
bana bayada belli oluyo dedi ama söleme ne olduğunu
benimde arkadaşım doğum yaptı bugün ela koydu adını 3900 muş
gidip koklıcam cennetten gelen misafiri yerim ya ne güzel kokuyodur şimdi
şu zaman geçsede bizlerde hayırlısıyla alsak kucağımıza.. aminnnnnnn

aryaa cım boşuna panik olma bu dönemlerde doktorlar baş popo mesafesini ölçüyorlar bebişi tam olarak görebiliyorlar ileride kısım kısım inceleyecekler zaten kilo ölçümü yapılacak o zaman da tedirgin olma

ay maşallah tosuncuk olmuş Allah nazarlardan saklasın ya bizim için de kokla walla

amin canım darısı hepimizin başına inş
ne güzel inş bizimkiler de böyle güzel kiloda ve boyda doğarlar ve sağlıklı olurlar

geçmiş olsun canım. rabbim hepimize kurulmayı nasip etsin. darısı başımıza canım.

ahh canlarım walla bende çok istiyorum hayırlısıyla o günler bi gelse ah bi gelsee 9 ay çok uzun ahh ben kavuşmak istiyorum meleğime ya... helede şimdi ark. doğumda yaptı ya onun yerinde olmak isterdim... 5,5 ay daha var nasıl bekliycem ya..

kızlar benimki tutmadı.benimde çin takviminde erkek diyodu.bebegi sag tarafta hissediyorum.hala öyle...ama kızım olacak

çin takviminde göre baktım ama yaş önemli kız çıkıyo ben solumda hissediyorumm ama bilmiyorum

ay çok sevindim çok şükür doğmuş bebiş gözünüz aydın tatlı çok selamlar arkadaşını tanımasakta allah analı babalı büyütsün inşallah

ay maşallah tosuncuk olmuş Allah nazarlardan saklasın ya bizim için de kokla walla
valla hemde ne tosuncuk ama çok şişmişti arkadaşım ayakları falan albümde değil dedi doktor neyse atlattı artık aldı miniğini kucağına

valla ya gelsin 5.5 ay daha var olsun 1sen olcak diye bekledim şimdi karnımda miniğim büyüsün saklıkla gelsin inşallah tabi hepimizin bebişleri

kızllar bende dört kiloya yakın dogmuşum.bende tosuncukmuştum.ama hayatımda hiç kilo almadım.hamileligi saymayalım..

herkes dogum yapıyo ne güzel darısı bizlere olsun..

fatolina kız bende beklemek istemiyom bir ay..bende şöyle iki hafta sonra bende gidip minigi görsemmi...

inşallah canım doya doya bak bebişine
randevuyu bidaha 1ay sonraya veriyolar pöfff

bakalım arkadaşım ne diyecek. ense kalınlığına bakılacak yarın. bide kan vereceğiz ikili test için kısmetse. ama randevumuz saat 20:30 da. daha çooooooook var. zaman geçmek bilmiyor.:roflol:

bende istıyorum yaaaaaa biran önce geçse günler
gerçi doğuranlarda karnımda daha iyiymiş diyorlar delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…