benim kayınvalidem kız istiyormuş.. eşim de sağlıklı olsun da diyor ama evlenmeden önce hep kzıı olsun isterdi biliyorum:)) neyse bana da şimdiden karnım çıktığı içinmidir neden hep erkek olacak gibi geliyor.. çin falı da öyle dedi diye mi ne bilmiyourm valla.. kzı olsun da isterdim erkek de.. ikisinden de birer tane iyi olur:ecrin_bebekpuyorumnanaktan..
kızlar tam net 14.haftada belli oluyormuş cinsiyeti
benim nedense mm olarak söylüyor ve öyle yazıyor.hani ultrasyonda ölçtüğünde resimde çizgi oluyor ya o popoya kadar çizilmiş acaba popoya kadar mı ölçüyor benim dr.fisfisfis herşeyi iyi 11+3 haftalık dedi ama ben panik olmuyayım diyede öyle demiş olabilir benim nasıl evham yaptığımı biliyor bugün dediki artık evhamların azaldımı bak 3.ayı dolduruyorsun dedi.o yüzden güvenemiyorum.neyse panik yapmıcam haftaya sorarım artık saol cnm
bugün 14.haftamdayım ben en iyisi gidiyim önümüzdeki hafta canım
bende canım bende resmen rezalet
insan canının hiç değeri yok
sadece aldıkları paraya bakıyorlar
ben 12+4te gidecegim yaaa ne umutlanmıştım belli olur diye
ne güzel ögrenen bir sürü arkadaşımız var
offf yaaa :gitme:
slm arkadaşlar nasılsınız? bizde yarın doktora gideceğiz inşallah. bakalım biz ne durumdayız. umarım herşey yolundadır.
canlarım bu arada ark. doğum yaptı ... normalle başladı ama sezeryanla bitirdi işi :))) olsun sağlıklı bi kızımız var çok şükür ece'miz 3500 gr ve 50 cm boyunda doğdu.. hayırlısıyla darısı bizlere canlarım...
sağol canım iyiyiz ay ne güzel herşey yolundadır hayırlı haberlerini bekliyoruz yarın
canlarım bu arada ark. doğum yaptı ... normalle başladı ama sezeryanla bitirdi işi :))) olsun sağlıklı bi kızımız var çok şükür ece'miz 3500 gr ve 50 cm boyunda doğdu.. hayırlısıyla darısı bizlere canlarım...
canım bebeğin boyunu baş popo o9larak ölçüyolar bacakları kırık ve katlı durduğu için net alamıyorlar boyu o yüzden endişelenme benimkide popodan ölçtü boyunu:))
canım walla bende 14. haftama girdiğim gün gitmiştim ama sölemedi.. sanırım hem biraz dr. la ilgili hemde usg aletiyle ilgili.. iyi bir aletle görebiliyolar.. ama söyleyip söylememek gene insiyatifinde.. umarım öğrenebilirsin sen..
slm arkadaşlar nasılsınız? bizde yarın doktora gideceğiz inşallah. bakalım biz ne durumdayız. umarım herşey yolundadır.
valla bu doktorlar sölemiyo uyuz ediyolar insanı
bana bayada belli oluyo dedi ama söleme ne olduğunu
benimde arkadaşım doğum yaptı bugün ela koydu adını 3900 muş
gidip koklıcam cennetten gelen misafiri yerim ya ne güzel kokuyodur şimdi
şu zaman geçsede bizlerde hayırlısıyla alsak kucağımıza.. aminnnnnnn
amin canım darısı hepimizin başına inş
ne güzel inş bizimkiler de böyle güzel kiloda ve boyda doğarlar ve sağlıklı olurlar
geçmiş olsun canım. rabbim hepimize kurulmayı nasip etsin. darısı başımıza canım.
valla bu doktorlar sölemiyo uyuz ediyolar insanı
bana bayada belli oluyo dedi ama söleme ne olduğunu
benimde arkadaşım doğum yaptı bugün ela koydu adını 3900 muş
gidip koklıcam cennetten gelen misafiri yerim ya ne güzel kokuyodur şimdi
şu zaman geçsede bizlerde hayırlısıyla alsak kucağımıza.. aminnnnnnn
kızlar benimki tutmadı.benimde çin takviminde erkek diyodu.bebegi sag tarafta hissediyorum.hala öyle...ama kızım olacak
valla hemde ne tosuncuk ama çok şişmişti arkadaşım ayakları falan albümde değil dedi doktor neyse atlattı artık aldı miniğini kucağınaay maşallah tosuncuk olmuş Allah nazarlardan saklasın ya bizim için de kokla walla
ahh canlarım walla bende çok istiyorum hayırlısıyla o günler bi gelse ah bi gelsee 9 ay çok uzun ahh ben kavuşmak istiyorum meleğime ya... helede şimdi ark. doğumda yaptı ya onun yerinde olmak isterdim... 5,5 ay daha var nasıl bekliycem ya..
inşallah canım doya doya bak bebişine
randevuyu bidaha 1ay sonraya veriyolar pöfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?