2010 Şubat Anneleri

Asisi daha yeni cikti ama hamilelere daha yapmiyorlar, bakalim insallah en kisa zamanda sicaklar gelirde grip falan kalmaz ortada..

oglum demissin cnm ikili testte mi soyledi drun..kusura bakam okadar birikmis ki gecmisi okuyamadim..

bende evde yapilan idrar testi var ya intelli gender onu yaptim. ona gore erkek cikti ama tam guvenemiyorum drum inanma dedi cunku..

kızlar ben voles i göremiyorum dr kontrolü filan vardıda benmi kaçırdım normalde bu saatlerde hep olurdu...

sagol canım benim .alıştım valla.her b..k beni buluyokaydirigubbakcemile3

canım aynen ben de oyleyim iyi olunca acaba geciyor mu desem ben de kotu oluyorum. dun mesela aksam serum aldım. bi de ben 1.5 aydır su içemiyorummm

canım benimde kızım olacak.beren diye düşünüyordum ama hem kızda hem erkege konuluyormuş onun için onu eledim.yani benimde ihtiyacım var aslında isim bulmaya ben senin topigi bi ara gireyim bakalım.ben sevmiyorum hem kıza hem erkege konan isimleri.lmaz:

evet xdaisy'cim dr kemik yapısına göre %90 erkek dedi. bakalım kısmet..

ayy papatya ben de sevmiyorum kız-erkek aynı isimde olanları..belinay ismi nasıl.. beren'e yakın sayılır.

yarın eşimle kızım hafta sonluguna tatile gidiyorlar.baba kız tatile gidecekler.ben gitmeyecegim.grip burun kanaması ,bulantı ayyyy.ne işim var onlar gitsin.evde yatıp dinlenecegim ohhh.:lepi:

canım aynen ben de oyleyim iyi olunca acaba geciyor mu desem ben de kotu oluyorum. dun mesela aksam serum aldım. bi de ben 1.5 aydır su içemiyorummm

su sorunu aynen devam bendede tam 2,5 aydır içemiyorum bende şöyle buz gibi suyu lıkır lıkır içipp çoook şükür demeyi okadar çok özledimkiii((( korkuyorumda bebeğime bişi olacak die mecbur içeyim diorum hemen lavabodayım zaten zehir gibi gelio tadı..:çok üzgünüm:.

evet xdaisy'cim dr kemik yapısına göre %90 erkek dedi. bakalım kısmet..

ayy papatya ben de sevmiyorum kız-erkek aynı isimde olanları..belinay ismi nasıl.. beren'e yakın sayılır.

canım sagol..önerileri her zaman açıgımmm.ama begenmedimvereliniortak

Kızlar günaydın. Aslında öğlen olmuş ama dün girememiştim baya bi geçmiş okudum. Hasta arkadaşlara geçmiş olsun diyorum. Son üç günlük yazı okudum bir çok arkadaşa üzüldüm. Moraller düşmüş bakıyorum. Allah herkesin kalbine pozitif düşünceler versin ve karşısına hep mutlu olacağı gülümseyeceği durumlar çıkarsın inşaallah.

Ben kız ismi olarak Balım ya da Hayal istiyorum. Ama eşim beğenmiyor. Daha normal isimler olmalıymış.

günaydın.kim morali bozulan yaa.hatırlayamadımCADIARZU

bende kızı olacakları tavsiyede bulunayım bize erkek olabilir dediği için kızlar birden silindi listeden:)) ahsen, ahlal, begüm, sena, benim favorilerim gerçi benim kızım olursa ben eltun koymak istiyodum ama hayırlısı bakalım

merhabalar kızlar...
2 gündür yoktum evde yattım kendimi çok kötü hissediyordum...bugün biraz toparlandım işe geldim...,geçmişe bakamadım henüz ama bakıcam mutlaka umarım herkes iyidir...

kızlar bişey sorabilirmiyim:)sayfa yenilerken forumda son mesajları gösteren bir buton yok sanırım diymi yoksa ben mi bulamadım ben her seferinde en başa dönüyorum çünki de

yanlış anlama ama bende begemedim.küsmeee

Küsmem :) Balım söylerken ne güzel şeyler hissettiriyor yumuşak yumuşak. Ona seslenen herkes sevgi ve yakınlık hisseder bence. Ama tabi eşim tacize ve gıcık etmeye müsait bir isim olduğunu düşünüyor. Hayal de söylenirken hoşuma gidiyor hem bir de çok yok o yüzden güzel. Ben de çok olan isimlere gıcığım. Benim işim zor. Nadide bir isim olmalı.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…