ahh papatyacım, biri bitmeden biri başlıyor.. Allah sabırlar ve acil şifalar versin güzelim..
essemayit, iyiyim tatlım, çalışıyorum işte. az kalsın patron beni izmir'e gönderecekti, ben gidemem dedim,biraz bozuldu ama artık bölee...oğluşum herşeyden önemli, minik kuzum benim..
xdaisy, ben de sınava giremediğin için çok üzülmüştüm, ama kısmete bak ki, almışlar seni. çok sevindim valla. arkadaşların da dediği gibi dondurduğun iyi olmuş tatlım..amann domuz gribine dikkat, Türkiye'ye bile geldi..ben de burda yayılcak diye çok korkuyorum,sen boşver dışarı falan çıkma bacım, ortalık durulana kadar..
ahh papatyacım, biri bitmeden biri başlıyor.. Allah sabırlar ve acil şifalar versin güzelim..
essemayit, iyiyim tatlım, çalışıyorum işte. az kalsın patron beni izmir'e gönderecekti, ben gidemem dedim,biraz bozuldu ama artık bölee...oğluşum herşeyden önemli, minik kuzum benim..
xdaisy, ben de sınava giremediğin için çok üzülmüştüm, ama kısmete bak ki, almışlar seni. çok sevindim valla. arkadaşların da dediği gibi dondurduğun iyi olmuş tatlım..amann domuz gribine dikkat, Türkiye'ye bile geldi..ben de burda yayılcak diye çok korkuyorum,sen boşver dışarı falan çıkma bacım, ortalık durulana kadar..
kızlar ben voles i göremiyorum dr kontrolü filan vardıda benmi kaçırdım normalde bu saatlerde hep olurdu...
kızlarya ne zaman bulanmıyorum çıkarmıyorum geçti desem yarım saat sonra wc deyim bunedir ya..kendi kendime nazarmı değiriyorum nedir???demiycem bidaha öle
bulanıyorum bulanıt-yorum çıkartıyorum çıkartıorum off yaaa:)))
http://www.kadinlarkulubu.com/bebekl...r305yorum.html (Kızıma isim arıyorum)
slm güselll annişler
herkese günaydın
ben kismetse kasım da anne olcem ama kızıma hala isim bulamadım
gönderdiğim topiğimde bir kaç isim belirlemiştik
sizlerinde önerisine sunuyorum
aklınızda güsel isim varsa da alabilriim
şimdidien tşk ederim
canım aynen ben de oyleyim iyi olunca acaba geciyor mu desem ben de kotu oluyorum. dun mesela aksam serum aldım. bi de ben 1.5 aydır su içemiyorummm
evet xdaisy'cim dr kemik yapısına göre %90 erkek dedi. bakalım kısmet..
ayy papatya ben de sevmiyorum kız-erkek aynı isimde olanları..belinay ismi nasıl.. beren'e yakın sayılır.
Kızlar günaydın. Aslında öğlen olmuş ama dün girememiştim baya bi geçmiş okudum. Hasta arkadaşlara geçmiş olsun diyorum. Son üç günlük yazı okudum bir çok arkadaşa üzüldüm. Moraller düşmüş bakıyorum. Allah herkesin kalbine pozitif düşünceler versin ve karşısına hep mutlu olacağı gülümseyeceği durumlar çıkarsın inşaallah.
Ben kız ismi olarak Balım ya da Hayal istiyorum. Ama eşim beğenmiyor. Daha normal isimler olmalıymış.
yanlış anlama ama bende begemedim.küsmeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?