merhabalar kızlar...
2 gündür yoktum evde yattım kendimi çok kötü hissediyordum...bugün biraz toparlandım işe geldim...,geçmişe bakamadım henüz ama bakıcam mutlaka umarım herkes iyidir...
kızlar bişey sorabilirmiyim:)sayfa yenilerken forumda son mesajları gösteren bir buton yok sanırım diymi yoksa ben mi bulamadım ben her seferinde en başa dönüyorum çünki de
kızlar bişey sorabilirmiyim:)sayfa yenilerken forumda son mesajları gösteren bir buton yok sanırım diymi yoksa ben mi bulamadım ben her seferinde en başa dönüyorum çünki de
Küsmem :) Balım söylerken ne güzel şeyler hissettiriyor yumuşak yumuşak. Ona seslenen herkes sevgi ve yakınlık hisseder bence. Ama tabi eşim tacize ve gıcık etmeye müsait bir isim olduğunu düşünüyor. Hayal de söylenirken hoşuma gidiyor hem bir de çok yok o yüzden güzel. Ben de çok olan isimlere gıcığım. Benim işim zor. Nadide bir isim olmalı.opuyorumnanaktan
günaydın kızlar.
ilginize teşşekür ederim, hepinize ayrı ayrı..kırgınlığım geçti artık..sizleri seviyorum..
akpak gözün aydın canım..
fatoscum inş Allah'ın izniyle iyi haberlerle geleceksin güzelim. Allah yardımcın olsun..
günaydın herkese opuyorumnanaktan
yaren naberr cnmm
fatoş inş. hayır haberlerle geliceksinn
günaydın.ayrıca geçmiş olsun iyi yapmışşsın dinlenerek..
onu bende bilmiyorum.benim sorunumda yeni yazılan yazıları hemen göstermiyoo.zaman alıyo bende nasıl çözecegimi bilmiyorum...
fatoşşş gelmişsin anlat bakalım bebişiniii:ecrin_bebek:
merhabalar kızlar...
2 gündür yoktum evde yattım kendimi çok kötü hissediyordum...bugün biraz toparlandım işe geldim...,geçmişe bakamadım henüz ama bakıcam mutlaka umarım herkes iyidir...
Bende aynı dertten yakınıyorum önceki sayfaya git -sonraki sayfaya git günceli göremiyorum f5 yapıncada sayfa 1 e donüyor varmıdır bi formülü ??
bizde bulamadık isim.komiklik olsun diye bebege mefaret deyip duruyoruz.mefaret aciktı.mefaretin midesi bulanıyo..ayy dilimize dolandı iyicekaydirigubbakcemile3
Bende aynı dertten yakınıyorum önceki sayfaya git -sonraki sayfaya git günceli göremiyorum f5 yapıncada sayfa 1 e donüyor varmıdır bi formülü ??
hepinizi seviyorum saoluan kızlar
Benim eşim de hamile olduğumu öğrenmeden birkaç gün önce rüyasında bir oğlumuz olduğu ve adını Galip koyduğunu görmüştü:roflol:
evet geldik ense kalınlığımız 1,5 kan tahlilinin sonucuda 10gün sonra.çok güzel bi duygu bizim yaramaz secde pozisyonundaydı doktor teyzesi namaz kılıyo dedi.çok hareketli kıpır kıpırdı.rabbime binlerce şükür rabbim her kese nasip etsin.gerçekten bir mucize.elifçim saol tatlım
paptyacım camdan kalp geçmiş olsun canlarım
yazan yazmayan herkese teşekkür ederim
evet geldik ense kalınlığımız 1,5 kan tahlilinin sonucuda 10gün sonra.çok güzel bi duygu bizim yaramaz secde pozisyonundaydı doktor teyzesi namaz kılıyo dedi.çok hareketli kıpır kıpırdı.rabbime binlerce şükür rabbim her kese nasip etsin.gerçekten bir mucize.elifçim saol tatlım
adresler nerde elif? anlatması zor ise boşver yormayayım seni
bende yazmıştım sana. beni unutmuşsun eklemeyi( :dance:
neyse nasıl geçti anlat beklioruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?