2010 Şubat Anneleri

fatoş iyi olduğuna sevindim bende biz de bu hafta gidicez kontrole ama ben sonuçlar hemen çıkar diye düşünüyodum demek kan testi sonucu 10 gün sonra çıkıyo nasıl dayanırım ben ya?inşaALLAH senin kilerde güzel çıkar darısı artık gideceklerin başına:)

kızlar ben çıkayım.mefaretin karnını doyurayımopuyorumnanaktanbirazda mefareti dinlendireyim.öptüm sizi

iyi günler papatya arkadaşlar herkese mutlu huzurlu sağlıklı bir gün diliyorum görüşürüz,bende çıkıyorum....

canım hadi gözün aydın çok sevindim cinsiyeti gözükmedimi

camdankalp geçmiş olsun tatlım.. ne güzel bi ara azalmıştı, 2-3 gündür havalar çok sıcak ondan mı oldu acaba?

fatoşcum gözün aydın, inş test sonuçların da iyi çıkar bitanem..

kız papatya sen ne diye gitmiyon tatile be. hava değişikliği iyi olurdu aslında. 2 günmüş hem, fazla da yorulmazdın. benim imkanım olsa hemen giderdim valla..

fifa tatile mi gidecekti yaf, o da hiç girmez oldu, bir de caneylom..inş iyidirler..

evet voles de yazmamış bugün hiç neden acep?

voles ortada yok bende yazdım ama beninde kimse görmüyo bugün ağlıcam bak vallla

kızlar sıkıntılar basıyo ya evde olsakta duşa girip dursak yatsak kan basıncı artıyormuş ya hamile bayanların ondanmı acaba fenalıklar basıyoo Allah sabır yarabbii

günaydın.ayrıca geçmiş olsun iyi yapmışşsın dinlenerek..

gecmis olsun canım neyin vardı ?

saolasın canım valla haftasonu çok üşüttüm heralde karnımın kasıklarımın ağrısından duramadım bulantımda hortladı -tatlicadiarzu-

canımm gözün aydın olsun çok sevindim saol ayrıca geçmiş olsun dileğin için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…