banada sıkıntılar basıyo vallaaa
sağol canım benim teşekkür ederim.Fatos iyi olduğuna sevindim İnşallah tahliller de iyi çıkar.Darısı kotrole daha gitmeyenlerin de başına.
amin canım yok 3lüye kadar rahatız.gözün aydın inşallah tahlillerde temiz çıkar 3 lü testte kadar rahatız sonra hrhalde arada başka birsey yoktu dimi
sölemedi canım ya küçük dedi sağol canımgözün aydın canım.eeee sanadamı söylemediler cinsiyetini....:sinifsinif:
saol tatlım inşallah sende ii haberlerle gelirsin tatlım.fatoscum gozun aydın ve gecmis olsun. cok sevindim sonuclarının iyi cıkmasına. kan tahlillerin de insallah guzel cıkacak merak etme sen. darısı bizim basımıza
evet canım 1,5 dediğinde sen geldin aklıma saol canım.fatoşcum gözün aydın canım aynı biizmde 1,5mm çıktı ölçümüz. süper bişiy bu. darısı diğer bekleyenlerin başına sonuçlarda temiz gelir inş.hayırlısıyla
saol canım benim inşallah seninde ii çıkar sonuçların.fatoş iyi olduğuna sevindim bende biz de bu hafta gidicez kontrole ama ben sonuçlar hemen çıkar diye düşünüyodum demek kan testi sonucu 10 gün sonra çıkıyo nasıl dayanırım ben ya?inşaALLAH senin kilerde güzel çıkar darısı artık gideceklerin başına:)
yok canım cinsiyet sölemedi saol tatlımcanım hadi gözün aydın çok sevindim cinsiyeti gözükmedimi
saol bitanem.canım çok sevindim gözün aydın sonuçlarda iyi çıkcak inşallah cinsiyetimiz belli bakalımmm
camdankalp geçmiş olsun tatlım.. ne güzel bi ara azalmıştı, 2-3 gündür havalar çok sıcak ondan mı oldu acaba?
fatoşcum gözün aydın, inş test sonuçların da iyi çıkar bitanem..
saol canım benim.
kız papatya sen ne diye gitmiyon tatile be. hava değişikliği iyi olurdu aslında. 2 günmüş hem, fazla da yorulmazdın. benim imkanım olsa hemen giderdim valla..
saol bitanemfatos ve eliferdi çok sevindim sonuçlarınız da temiz çıkacak hayırlısıyla
saolasın canım valla haftasonu çok üşüttüm heralde karnımın kasıklarımın ağrısından duramadım bulantımda hortladı -tatlicadiarzu-
canımm gözün aydın olsun çok sevindim saol ayrıca geçmiş olsun dileğin için...
saol canım
camdankalp geçmiş olsun tatlım.. ne güzel bi ara azalmıştı, 2-3 gündür havalar çok sıcak ondan mı oldu acaba?
evet canım ya üşüttümde ondan yineledi heralde sıcaklarda cabası evet malesef
sıkmayın kendinizi.aynen yaa gece bile sıkıntı basıveriyor uyanıyorum sonra 1-2 saat uyuyamıyorum sonra da bütüm gün sersem gibiyimfisfisfis
kızlar merhaba dun tatılden dondum sonunda guzel vakıt gecırdım oralar ne guzel serın valla sanslı ınsanlar hepsı.
aramıza yenı gelenler varsa hosgeldıler gecmısı okuyamadım cok uzun umarım kotu bıseyler yoktur cınsıyetını ogrenenler var mı ben bugun doktora gıttım ıkılı test ıcın ense kalınlıgı 1.3 testı haftaya alacaz herseyımız ıyı dedı doktor teyzesı 7 cm olmus mınıgım ve cınsıyetımız erkek mıs ısrar edınce dayanamayıp soledı cok emın soyledı ama ben yınede sımdılk pek bısey almak ıstemıyorum bızden boyle teyzelerı
kızlar merhaba dun tatılden dondum sonunda guzel vakıt gecırdım oralar ne guzel serın valla sanslı ınsanlar hepsı.
aramıza yenı gelenler varsa hosgeldıler gecmısı okuyamadım cok uzun umarım kotu bıseyler yoktur cınsıyetını ogrenenler var mı ben bugun doktora gıttım ıkılı test ıcın ense kalınlıgı 1.3 testı haftaya alacaz herseyımız ıyı dedı doktor teyzesı 7 cm olmus mınıgım ve cınsıyetımız erkek mıs ısrar edınce dayanamayıp soledı cok emın soyledı ama ben yınede sımdılk pek bısey almak ıstemıyorum bızden boyle teyzelerı
hoş geldin gözün aydın inşallah test sonuçlarıda güzel çıkar demek erkek yolda hayırlısı olsun bizde salı günü gittik dr. ense kalınlığı senin gibi 1,3 çıktı test sonucumuz yarın akşam çıkacak ama cinsiyet söylemedi bize
Çok sevindm derinderen İnşallah hep böyle güzel haberlerle devam eder.
valla canım beninimde hiç çalışasım yok ama bakalım ne olcak böleee
kızlar sıkıntılar basıyo ya evde olsakta duşa girip dursak yatsak kan basıncı artıyormuş ya hamile bayanların ondanmı acaba fenalıklar basıyoo Allah sabır yarabbii
neden kapsamı alını dışı oluyo yani ne yapınca ceza alınıyoki :uhm:FİFA kapsama alanı dışında
fatos ve eliferdi çok sevindim sonuçlarınız da temiz çıkacak hayırlısıyla
aynen yaa gece bile sıkıntı basıveriyor uyanıyorum sonra 1-2 saat uyuyamıyorum sonra da bütüm gün sersem gibiyimfisfisfis
2li testi yaptıran arkadaşlar 3lü test yaptıracakmısınız ben biraz araştırdım onun yerine 4lü test yapılıyormuş o daha güvenilir sonuçlar veriyormuş
valla aynen ya gece bi sıkıntı uyanıveriyorum uyuyamıyorum çok sıkılıyorumm
13 hafta 2 gunluk canım bence kısa degıl bılıyosun cok hızlı buyuyorlar ınsallah hepımızın testı temzı cıkar o kadar heycanlandım kı doktora gırerken tansıyonum bıle yuksek cıktıkaydirigubbakcemile3
2li testi yaptıran arkadaşlar 3lü test yaptıracakmısınız ben biraz araştırdım onun yerine 4lü test yapılıyormuş o daha güvenilir sonuçlar veriyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?