2010 Şubat Anneleri

Bana basmıyor sıkıntı falan. Ama ilk başlarda basıyordu. Gerçi ben klimayla uyuyorum aksi takdirde uyuyamıyordum. Ona da zararlı diyorlar ama bilmiyorum ne kadar doğru.

Fatos iyi olduğuna sevindim İnşallah tahliller de iyi çıkar.Darısı kotrole daha gitmeyenlerin de başına.
sağol canım benim teşekkür ederim.
gözün aydın inşallah tahlillerde temiz çıkar 3 lü testte kadar rahatız sonra hrhalde arada başka birsey yoktu dimi
amin canım yok 3lüye kadar rahatız.
gözün aydın canım.eeee sanadamı söylemediler cinsiyetini....:sinifsinif:
sölemedi canım ya küçük dedi sağol canım
fatoscum gozun aydın ve gecmis olsun. cok sevindim sonuclarının iyi cıkmasına. kan tahlillerin de insallah guzel cıkacak merak etme sen. darısı bizim basımıza
saol tatlım inşallah sende ii haberlerle gelirsin tatlım.
fatoşcum gözün aydın canım aynı biizmde 1,5mm çıktı ölçümüz. süper bişiy bu. darısı diğer bekleyenlerin başına sonuçlarda temiz gelir inş.hayırlısıyla
evet canım 1,5 dediğinde sen geldin aklıma saol canım.
saol canım benim inşallah seninde ii çıkar sonuçların.
canım hadi gözün aydın çok sevindim cinsiyeti gözükmedimi
yok canım cinsiyet sölemedi saol tatlım
canım çok sevindim gözün aydın sonuçlarda iyi çıkcak inşallah cinsiyetimiz belli bakalımmm
saol bitanem.

fatos ve eliferdi çok sevindim sonuçlarınız da temiz çıkacak hayırlısıyla
saol bitanem

kızlar merhaba dun tatılden dondum sonunda guzel vakıt gecırdım oralar ne guzel serın valla sanslı ınsanlar hepsı.
aramıza yenı gelenler varsa hosgeldıler gecmısı okuyamadım cok uzun umarım kotu bıseyler yoktur cınsıyetını ogrenenler var mı ben bugun doktora gıttım ıkılı test ıcın ense kalınlıgı 1.3 testı haftaya alacaz herseyımız ıyı dedı doktor teyzesı 7 cm olmus mınıgım ve cınsıyetımız erkek mıs ısrar edınce dayanamayıp soledı cok emın soyledı ama ben yınede sımdılk pek bısey almak ıstemıyorum bızden boyle teyzelerı

hoşgeldin ne güzel dinlenmişsindir
gözün aydın senin de
ben de daha cinsiyetini öğrenemedim ay sonu gösterirse öğrenicez inş bakalım sabırsızlanıyorum daha çooooooook var

hoş geldin gözün aydın inşallah test sonuçlarıda güzel çıkar demek erkek yolda hayırlısı olsun bizde salı günü gittik dr. ense kalınlığı senin gibi 1,3 çıktı test sonucumuz yarın akşam çıkacak ama cinsiyet söylemedi bize

Çok sevindm derinderen İnşallah hep böyle güzel haberlerle devam eder.

bana da solemeyecektı canım ama ısrar edınce soyledı baktı uzuluyorum dayanamayıp soledı zemuszemus

valla canım beninimde hiç çalışasım yok ama bakalım ne olcak böleee

çalışmaktan bıktımmm hatta nefret ettim doğumdan sonra nasıl çalışırım hiçbir fikrim yok galiba yatarım evde:)))

kızlar sıkıntılar basıyo ya evde olsakta duşa girip dursak yatsak kan basıncı artıyormuş ya hamile bayanların ondanmı acaba fenalıklar basıyoo Allah sabır yarabbii

evde olup klima karşısında uzanmış bi elimde kumanda bi elimde meyve konumunda olmayı nasılda isterdimmmm ooff offf

FİFA kapsama alanı dışında
neden kapsamı alını dışı oluyo yani ne yapınca ceza alınıyoki :uhm:

fatos ve eliferdi çok sevindim sonuçlarınız da temiz çıkacak hayırlısıyla

saolasın canım inşallah hayırlısıyla bekliyoruz birde akapak var aynı bizimgibi test sonucu bekleyen hepimize güzel haberler inş..

canım gözün aydın çok sevindim güzel haberler almana testte temiz gelir inş.hepimiznkide.. benim dr boyunu söylemedi ben fotoda 5,5cm yazısı gördüm omu acaba çokmu kısa ya nasıl sizce senin kaç hatalık bebişin??

canım gözün aydın çok sevindim güzel haberler almana testte temiz gelir inş.hepimiznkide.. benim dr boyunu söylemedi ben fotoda 5,5cm yazısı gördüm omu acaba çokmu kısa ya nasıl sizce senin kaç hatalık bebişin??[/QUOTE]

13 hafta 2 gunluk canım bence kısa degıl bılıyosun cok hızlı buyuyorlar ınsallah hepımızın testı temzı cıkar o kadar heycanlandım kı doktora gırerken tansıyonum bıle yuksek cıktıkaydirigubbakcemile3

13 hafta 2 gunluk canım bence kısa degıl bılıyosun cok hızlı buyuyorlar ınsallah hepımızın testı temzı cıkar o kadar heycanlandım kı doktora gırerken tansıyonum bıle yuksek cıktıkaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

aynı bende çok heyecanlıydım ellerim ayaklarım titriyodu ascık bekledim dr yanına girmeden orda skainleştim biraz.yalnız benim tansiyon daha hiç yüksek çıkmadı hatta normal bile çıkmıo hep düşük yaww okadar ayranda içiom. bu arada cinsiyet için sormuşsun bizede erkek dedi dr umuz hayırlısıyla artık..

2li testi yaptıran arkadaşlar 3lü test yaptıracakmısınız ben biraz araştırdım onun yerine 4lü test yapılıyormuş o daha güvenilir sonuçlar veriyormuş

2li testi yaptıran arkadaşlar 3lü test yaptıracakmısınız ben biraz araştırdım onun yerine 4lü test yapılıyormuş o daha güvenilir sonuçlar veriyormuş

ayy 4 lü testtemi var valla ilk defa duydum .2 liyide 3 lü testide yaptırıcam sonradan ah vahh dememek için.imkanlarım doğrultusunda yaptırıcam ben

aynı bende çok heyecanlıydım ellerim ayaklarım titriyodu ascık bekledim dr yanına girmeden orda skainleştim biraz.yalnız benim tansiyon daha hiç yüksek çıkmadı hatta normal bile çıkmıo hep düşük yaww okadar ayranda içiom. bu arada cinsiyet için sormuşsun bizede erkek dedi dr umuz hayırlısıyla artık..[/QUOTE]

hayırlısı tabı canım once saglıklı olması ilk cocuk oluncada aklına gelmıyor ınsanın kız erkek su da bı gercek ınsan ıkısınden de ıstıyor bızde kızları cok severız esımle ama ıkısını de ıstıyoruz Allah ım herkese ıkısını de hayırlsıyla nasıp etsın.canım benım tansıyonda hep normal cıkardı bu sefer ole yuksek cıktı bıde dun 14 saatlık yoldan geldım dınlenemedım de dogru durust hem yorgunluk hem heycan yukseldı tansıyonum

valla bılmıyorum kı canım doktor gerek var derse yaptıracamm yok derse yaptırmayacam o soyluyor bana bende olur dıyorum

banada dr 3lü testten bahsetmedi direk 4lü test dedi önümüzdeki ay onu yapıcaz dedi bende sormadım ee 3lü ne olcek filan die araya girmedim artık bi bildiği vardır die ama bakalım

3 lünün doğruluk yüzdeliği 2 li testten daha düşükmüş zaten ama 4 lü test için doktorumla konuşurum. bu arada araştırırım da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…