2010 Şubat Anneleri

Benim bebek biraz aksi galiba. Herkesin bulantıları azalmaya ve bitme sürecine geçerken benimki daha yeni yeni şiddetleniyor. Zaten şimdiye kadar canım şiddetle iki şey istemişti. Biri kurufasulye biri paça. Nasıl bişey çıkacak benden hiç bilmiyorum. Babası da rüyasında Galip olduğunu görmüş. Ben nasıl birşey yapıyorum Allahım.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

offf ogle yemegi sonrası gene aynı sendrommmm... hicbitmeyecek mi yaaa.... :sinifsinif: mafoldumben

bende bendeeee aynıyım.. yemek yemeğe korkuyorum hergün patates yemekten bıktım.
hiç bitmiyecek hep aynı olackmış gibime geliyor.
sabahları evden çıkarken hatim indiriyorum desem yeridir neolur bugün iyi geçsin diye iş yerinde çok zor oluyor birde promlemli bi müdürüm var ona çaktırmadan gidip kusmak sonra hiçbirşey olmamış gibi masaya geçiyorum.çok zorr

recep ivedik mi geliyor dersin????

ayy Allah sabır versın kızlar hamıleyken calısamak cok zor ben evdeyım ama sızı anlayabılıyorum calısırken onceden hamıle degılken bıle zor gelıyordu bana sımdı nasıl olur dusunmek bıle ıstemıyorum

Ya ne bileyim. Espri tabi bunlar ben onu çok seviyorum. Allah sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip etsin de ben hayatta ne paça yerim ne de kurufasulyeyi severim. Yılda bir kere yesem yeter ikinci fazla gelir. Sanırım Recep ıVEDıK-2 seneye şubatta gösterime girecek.

kızlar kaynatmışınız gene
ben biraz uyumuşum masamda patronum yok
uyudum ama bu seferde midem bi hoş olduu

hamile olanlara kesinlikle 5 saatten fazla çalışma izni verilmemeli birgün patron olursam ben yapmayı düşünüyorum yazık ama ya azıcık insaf.uyku sorunu miğde sorunu halsizlik varda varrr.
sengözlerimebaksanab

Ay canım yazık sana. Masada uyumak çok gıcık. Ben de bazen çaktırmadan deniyorum ama olmuyo uyuyamıyorum. Sarhoş gibi de oluyorum sonra. Bu uyku peki azalacak mı acep? Beni en çok yoran bu uyku ve halsizlik oluyor.

kızlar bırşey sorucam 2 li 3 lü 4 lü her neyse bu testleri yaptırıyoruz güzelde allah kımseye vermesin bir problem çıksa bebişleri aldırabilir misiniz yanı % 100 özürlü çıksalar ay allah yaşatmasın kımseye....

kızlar kendinize iyi bakın
ben bugün halsizim biraz dinleneyim çalışıanlara Allah yardımcınız olsun walla
kendinize iyi bakın sonra tekrar görüşürüz

dün bu soru aklıma geldi AMA CEVAP VEREMEDİM

derinderen gözün aydın haftaya benimde kontrol var 2 li test yapacakmı bilmiyorum

hosbulduk canım sagol yapar herhelde ıstıyor doktorlar genelde sordugun soruya gelınce en ne cıkarsa cıksın aldırmayı dusunmuyorum cok dusundum bu sruyu ama rabbım vermıs ne vermısse kabulumdur verdıgı canı o alır sukursuzluk yapmak ıstemem doktor yapalım demeseydı yaptırmayacaktım zaten

Allah yardımcımız olsun canım. İsyerindekiler bilmiyolar mı oyleyse cok zor. Valla allahtan ben sanslıyım cok anlayıslı bir yoneticim ve ekip arkadaslarım var. zaten saklamak istesem de saklayamazmısım tipim bu kadar kayıkken. az karsılastıgım insanlar bile anlıyor. biraz evvel de yoneticimle konustum dogum izininde naparız fln diye genel mde soylemis olmadıgım donemde gecici eleman alacaklarmıs. diger arkadaslar da yorulmayacaklar.
ah su kusmalar bi gecse diye gunde 40 defadan fazla soyluyorum da gecmiyorr...

Ya bu çok zor bir karar olur herhalde. Yüzde 100 özürlü çıksa ben herhalde bebeğimi düşünerek onu bile bile çileli bir hayata getirmem. Bence yüzde yüz özürlü olduğunda karar vermek daha kolay olur. Peki ya sadece özürlü olma ihtimali yüksek çıkarsa? Bence asıl bu çok daha endişe verici bir durumbenneyaptımki

derinderencim hoşgeldin, nasıl geçti tatilin. karadenize gitmiştin değil mi? biz de endişelenmiştik sel falan var ya.. 14 saat iyi gidip gelmişsin kuzum maşallah..

ee oğluşun hayırlı olsun, allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin, isim düşündünüz mü?

elif sen bi isim düşündün mü ya? topikteki kız anaları hızlı çıktı isimler hazır, erkek analarından tık yok.. ben de daha kafama ve daha çok eşimin kafasına yatan bir isim bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…