2010 Şubat Anneleri

Biliyorlar canım ama allah islah etsin diyorum başka birşey demiyorum anlayışsız insanlar olunca yapacak birşey yok.

ya nerde be canım bizim işimiz gene çok ağır sayılma zne işlerde çalışanlar var valla ben kontrolüm gelince izin istemeye utanıyorum patronum çokta iyi aslında ama kaytarıyomuş gibi sanıcaklar diee

ebrucum düşünme böyle şeyler, ben hiç düşünmüyorum, düşünmekte istemiyorum. Rabbim hepimiz için hakkımızda hayırlısını versin.. ne olacağı hiiç belli olmaz. belki sağlıklı diye doğurcaz ama özürlü olcak(Allah korusun). karnımızda iken öldürdük hadi, e bu durumda ne yapıcaz? şimdi yazarken bile başıma ağrılar girdi, Rabbim kimseyi evladı ile imtihan etmesin, güzel Allah'ım..

elifin işi en ağır sanki içimizde. akşam 8 de çıkıyo, yazıkk.. üstelik kaç haftadır da pazarları çalışıyo.. benim aklıma geldikçe üzülüyom valla...

sagol canım hosbulduk evet karadenıze gıttım gıresun cok kotuydu ama 2 gun kaldım orda sonra artıvın trabzon fılan gezdık oralar guzeldı artvınde baya kaldık super yer hem serın valla cok ıyı geldı 14 saat sorma valla gelınce bayılacaktım nerdeyse hala yorgunum

oglusuma esım Alı koyacak ama ben yanına bır ısım daha ıstıyorum ona kara veremedım doguncaya kadar vaktım var bulurum elbet bır ısım zemuszemus sen ikili testı aldın mı canım sonuc nasıl cıktı ınsallah hepımızın ıyı cıkar gercı nedense ıcımde bı sorun yokmus gıbı gelıyor hamıle kaldıgımden beri 6. hıssım kuvvetlendı ruyalarımde hep cıkıyor kafamçokkarıştı cok konustum yıne sen nasılsın nasıl gıdıyor senın oglusun nasıl
nasılsın fatoşcum iyimisin

derinderen hoşgeldin canım

hosbulduk canım nasılsın

fifa tatile mi gidecekti yaf, o da hiç girmez oldu, bir de caneylom..inş iyidirler..

evet voles de yazmamış bugün hiç neden acep?

benim hiç halim yok .yürümeye takatim yok yarencigim.iki günlük tatilde olsa kıpırdamak istemiyorum.hatta baba kız gidecek diye seviniyorum evde yalnız kalacagım oh yatıp uyuyacagım diye

tebrik ederiz.derinderen evet epeydir yoktun.sonuçlarda çıkımş ne güzel...
anacıgım kız anası olarak yalnız kalamaya başladım hep erkek bizim topikkaydirigubbakcemile3o zaman bende bi tuhaflıkmı var ne.hadiya hiç kız yok ebruliden başka..bide beeen......kaydirigubbakcemile5

valla bende uyuyodum bide başım çok ağrıyo kızlar adapte olamıyorum ben

canım o duyguyu bilirim ilk kızımda bende hamileligin zordönemlerinde çalışıyordum.bende adepte olamıyor.sürekli işlerim birikiyordu.tam işe başlayacagım yakusmaya giderdim,yada uykum gelirdi.tamsiyonum düşer hastaneye giderdim.yok serum ye bugun gelemeyecegim...anladımki olmayacak beşinci ayıma girerken işten ayrılmıştım.dayanamamıştım çünkü....hiç pişman degilim ellerimle büyüttüm kuzumu.bunuda kara verdim bir yaşına gelene keder yanındayım.sonra aktifiş hayatına devam hayırlısıyla.........

bu arada mefaretide iyi uyuttum valla ohh dinlenip geldikkkkkk

geçecek kızlar geçecek inşallah 4. ay ile 7. ay arası hamileliğin en keyifli ayı derler bizimde keyif süreceğimiz zaman gelir inşallah.

bu arada süt içemeyenler için diyet süt önermiştim deniyeniniz varmı.

papatya kızının adı mefaret kalacak.
bende kız bebek istiyorum inşallah benimde kızım olur ismi bile belli ama erkek olursa üzülürmüyüm çok kız havasına girmekte istemiyorum

ya valla bende bi kaç ay daha dayanabilirim gibi geliyo işe :umursamaz: çok sıkıntılıyım

tebrik ederiz.derinderen evet epeydir yoktun.sonuçlarda çıkımş ne güzel...
anacıgım kız anası olarak yalnız kalamaya başladım hep erkek bizim topikkaydirigubbakcemile3o zaman bende bi tuhaflıkmı var ne.hadiya hiç kız yok ebruliden başka..bide beeen......kaydirigubbakcemile5

sagol canım kım erkek kı elıferdı yaren ben baska kım var erkek olan gecmısı okuyamadımda bu arada senın kızmı ilk cocugunda kız dımı valla ben kız analarını hep sanslı gorurum hele kı ıkı kız analarını daha da sanslı gorumcem diyo kı bugun sen kız oluncaya kadar dogurusun artık dıyor bende dedım ole yapacam valla kız doguruncaya kadar zemuszemus saka bı yana hayırlısı olsun canım hepımız ıcın

papatya kızının adı mefaret kalacak.
bende kız bebek istiyorum inşallah benimde kızım olur ismi bile belli ama erkek olursa üzülürmüyüm çok kız havasına girmekte istemiyorum

evet valla kalacak ismibbdur artık demeyeyim.kız bana küsmesin.:umursamaz:anam benle dalga geçiyo diye..yok anacıgım şaka yaptım beeenzemuszemus

ya valla bende bi kaç ay daha dayanabilirim gibi geliyo işe :umursamaz: çok sıkıntılıyım

eger düşünüyorsan gecikmeee.ben çok pişman olmuştum neden daha önce çıkmadım diye..bulantılarım hep işyerinde geçti igrençti...

shine.anneolmakistiyorum(gerçi ocak topigine geçti ama neyse)bunlar erkek daha vardı tam hatırlayamayacagım.kız iki tane....evet hep hayalim bi kızım olacaktı.bende erkek olursa kız yapana kadar devam diyordum ama maşallah şimdi bana erkek olana kadar devam derlerse yandım

derinderencim iyim tatlım bugün yaptırdık 2li testi ense kalınlığında sorun yok kantahlilkide haftaya..oo benim memleketime gitmişin artvin çok güzeldir canım ya ne mutlu sana ben uzun zamandır gitmedim.
serapçım saol tatlım iyim sen nasılsın tatlım
ebrucum öle kötü şeyleri düşünüp çağırma tatlım ii düşün ii olsun.

shine.anneolmakistiyorum(gerçi ocak topigine geçti ama neyse)bunlar erkek daha vardı tam hatırlayamayacagım.kız iki tane....evet hep hayalim bi kızım olacaktı.bende erkek olursa kız yapana kadar devam diyordum ama maşallah şimdi bana erkek olana kadar devam derlerse yandım[/QUOTE]
canım Allahın hakkı 3 tur sende yaparsın bı tane daha oda erkek olur ınsallah

insallah onda da bısey cıkmaz evet super ya cok guzel hasta oldum artvıne

canım Allahın hakkı 3 tur sende yaparsın bı tane daha oda erkek olur ınsallah[/QUOTE]

yok yok düşünmüyorum iki evlat yeter.benim takıntım yok erkek olsun diye .sagolsun eşimde öye.düşünmüyorz.ama belki eşimin ailesinden teklif gelebilir diye düşünüyorum.ben kızmam deselerde normal isteyebilirler.aram çok iyidir onlarla.bide herkes bayagı şaşırdı kız olmasına.benim eşim 5 kardeşler bu 3.iki abisi iki kız kardeşi var bu tam ortada.ve dört kardeşinende hepsinin çocuk sıralaması aynıı.ilk kız.ikinci erkek.böyle olunca onlarda bizinkisininde erkek olacagını beklediler.bizde kız deyince şaşırdılar ama olsun dediler önemi yok dediler.ben rabbime hiç kızım olsun oglum olsun diye hiç dua etmedim.hep bana hayırlı evlat ver diye dua ettim.inşallah ikisde hayırlı olur..yaşım henüz müsait.üçüncüde dogurabilirim.ama çocugunuz dogunca anlayacaksınız çook zor çocuk büyütmek.derlerya bu bir meslek aslında diye haklılar.....

canım Allahın hakkı 3 tur sende yaparsın bı tane daha oda erkek olur ınsallah

yok yok düşünmüyorum iki evlat yeter.benim takıntım yok erkek olsun diye .sagolsun eşimde öye.düşünmüyorz.ama belki eşimin ailesinden teklif gelebilir diye düşünüyorum.ben kızmam deselerde normal isteyebilirler.aram çok iyidir onlarla.bide herkes bayagı şaşırdı kız olmasına.benim eşim 5 kardeşler bu 3.iki abisi iki kız kardeşi var bu tam ortada.ve dört kardeşinende hepsinin çocuk sıralaması aynıı.ilk kız.ikinci erkek.böyle olunca onlarda bizinkisininde erkek olacagını beklediler.bizde kız deyince şaşırdılar ama olsun dediler önemi yok dediler.ben rabbime hiç kızım olsun oglum olsun diye hiç dua etmedim.hep bana hayırlı evlat ver diye dua ettim.inşallah ikisde hayırlı olur..yaşım henüz müsait.üçüncüde dogurabilirim.ama çocugunuz dogunca anlayacaksınız çook zor çocuk büyütmek.derlerya bu bir meslek aslında diye haklılar.....[/QUOTE]

esının aıle sı boyle seylerı dert etmıyorsa ne guzel sanslısın sekerım haklısın cocuk buyutmek cok zor kardesımı ben buyuttum sayılır neler cektıgımı bılıyorum yanı hayırlısı olsun hepımız ıcın ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…