Allah yardımcımız olsun canım. İsyerindekiler bilmiyolar mı oyleyse cok zor. Valla allahtan ben sanslıyım cok anlayıslı bir yoneticim ve ekip arkadaslarım var. zaten saklamak istesem de saklayamazmısım tipim bu kadar kayıkken. az karsılastıgım insanlar bile anlıyor. biraz evvel de yoneticimle konustum dogum izininde naparız fln diye genel mde soylemis olmadıgım donemde gecici eleman alacaklarmıs. diger arkadaslar da yorulmayacaklar.
ah su kusmalar bi gecse diye gunde 40 defadan fazla soyluyorum da gecmiyorr...
Derİn derencİm hoŞ geldİn.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hamile olanlara kesinlikle 5 saatten fazla çalışma izni verilmemeli birgün patron olursam ben yapmayı düşünüyorum yazık ama ya azıcık insaf.uyku sorunu miğde sorunu halsizlik varda varrr.
sengözlerimebaksanab
hamile olanlara kesinlikle 5 saatten fazla çalışma izni verilmemeli birgün patron olursam ben yapmayı düşünüyorum yazık ama ya azıcık insaf.uyku sorunu miğde sorunu halsizlik varda varrr.
sengözlerimebaksanab
derinderencim hoşgeldin, nasıl geçti tatilin. karadenize gitmiştin değil mi? biz de endişelenmiştik sel falan var ya.. 14 saat iyi gidip gelmişsin kuzum maşallah..
ee oğluşun hayırlı olsun, allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin, isim düşündünüz mü?
nasılsın fatoşcum iyimisin
derinderen hoşgeldin canım
elifin işi en ağır sanki içimizde. akşam 8 de çıkıyo, yazıkk.. üstelik kaç haftadır da pazarları çalışıyo.. benim aklıma geldikçe üzülüyom valla...
fifa tatile mi gidecekti yaf, o da hiç girmez oldu, bir de caneylom..inş iyidirler..
evet voles de yazmamış bugün hiç neden acep?
kızlar merhaba dun tatılden dondum sonunda guzel vakıt gecırdım oralar ne guzel serın valla sanslı ınsanlar hepsı.
aramıza yenı gelenler varsa hosgeldıler gecmısı okuyamadım cok uzun umarım kotu bıseyler yoktur cınsıyetını ogrenenler var mı ben bugun doktora gıttım ıkılı test ıcın ense kalınlıgı 1.3 testı haftaya alacaz herseyımız ıyı dedı doktor teyzesı 7 cm olmus mınıgım ve cınsıyetımız erkek mıs ısrar edınce dayanamayıp soledı cok emın soyledı ama ben yınede sımdılk pek bısey almak ıstemıyorum bızden boyle teyzelerı
valla bende uyuyodum bide başım çok ağrıyo kızlar adapte olamıyorum ben
canım o duyguyu bilirim ilk kızımda bende hamileligin zordönemlerinde çalışıyordum.bende adepte olamıyor.sürekli işlerim birikiyordu.tam işe başlayacagım yakusmaya giderdim,yada uykum gelirdi.tamsiyonum düşer hastaneye giderdim.yok serum ye bugun gelemeyecegim...anladımki olmayacak beşinci ayıma girerken işten ayrılmıştım.dayanamamıştım çünkü....hiç pişman degilim ellerimle büyüttüm kuzumu.bunuda kara verdim bir yaşına gelene keder yanındayım.sonra aktifiş hayatına devam hayırlısıyla.........
papatya kızının adı mefaret kalacak.
bende kız bebek istiyorum inşallah benimde kızım olur ismi bile belli ama erkek olursa üzülürmüyüm çok kız havasına girmekte istemiyorum
ya valla bende bi kaç ay daha dayanabilirim gibi geliyo işe :umursamaz: çok sıkıntılıyım
tebrik ederiz.derinderen evet epeydir yoktun.sonuçlarda çıkımş ne güzel...
anacıgım kız anası olarak yalnız kalamaya başladım hep erkek bizim topikkaydirigubbakcemile3o zaman bende bi tuhaflıkmı var ne.hadiya hiç kız yok ebruliden başka..bide beeen......kaydirigubbakcemile5
.
sagol canım kım erkek kı elıferdı yaren ben baska kım var erkek olan gecmısı okuyamadımda bu arada senın kızmı ilk cocugunda kız dımı valla ben kız analarını hep sanslı gorurum hele kı ıkı kız analarını daha da sanslı gorumcem diyo kı bugun sen kız oluncaya kadar dogurusun artık dıyor bende dedım ole yapacam valla kız doguruncaya kadar zemuszemus saka bı yana hayırlısı olsun canım hepımız ıcın
derinderencim iyim tatlım bugün yaptırdık 2li testi ense kalınlığında sorun yok kantahlilkide haftaya..oo benim memleketime gitmişin artvin çok güzeldir canım ya ne mutlu sana ben uzun zamandır gitmedim.
serapçım saol tatlım iyim sen nasılsın tatlım
ebrucum öle kötü şeyleri düşünüp çağırma tatlım ii düşün ii olsun.
canım Allahın hakkı 3 tur sende yaparsın bı tane daha oda erkek olur ınsallah[/QUOTE]shine.anneolmakistiyorum(gerçi ocak topigine geçti ama neyse)bunlar erkek daha vardı tam hatırlayamayacagım.kız iki tane....evet hep hayalim bi kızım olacaktı.bende erkek olursa kız yapana kadar devam diyordum ama maşallah şimdi bana erkek olana kadar devam derlerse yandım
canım Allahın hakkı 3 tur sende yaparsın bı tane daha oda erkek olur ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?