- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 40
yok yok düşünmüyorum iki evlat yeter.benim takıntım yok erkek olsun diye .sagolsun eşimde öye.düşünmüyorz.ama belki eşimin ailesinden teklif gelebilir diye düşünüyorum.ben kızmam deselerde normal isteyebilirler.aram çok iyidir onlarla.bide herkes bayagı şaşırdı kız olmasına.benim eşim 5 kardeşler bu 3.iki abisi iki kız kardeşi var bu tam ortada.ve dört kardeşinende hepsinin çocuk sıralaması aynıı.ilk kız.ikinci erkek.böyle olunca onlarda bizinkisininde erkek olacagını beklediler.bizde kız deyince şaşırdılar ama olsun dediler önemi yok dediler.ben rabbime hiç kızım olsun oglum olsun diye hiç dua etmedim.hep bana hayırlı evlat ver diye dua ettim.inşallah ikisde hayırlı olur..yaşım henüz müsait.üçüncüde dogurabilirim.ama çocugunuz dogunca anlayacaksınız çook zor çocuk büyütmek.derlerya bu bir meslek aslında diye haklılar.....
benim hiç halim yok .yürümeye takatim yok yarencigim.iki günlük tatilde olsa kıpırdamak istemiyorum.hatta baba kız gidecek diye seviniyorum evde yalnız kalacagım oh yatıp uyuyacagım diye
tebrik ederiz.derinderen evet epeydir yoktun.sonuçlarda çıkımş ne güzel...
anacıgım kız anası olarak yalnız kalamaya başladım hep erkek bizim topikkaydirigubbakcemile3o zaman bende bi tuhaflıkmı var ne.hadiya hiç kız yok ebruliden başka..bide beeen......kaydirigubbakcemile5
canım o duyguyu bilirim ilk kızımda bende hamileligin zordönemlerinde çalışıyordum.bende adepte olamıyor.sürekli işlerim birikiyordu.tam işe başlayacagım yakusmaya giderdim,yada uykum gelirdi.tamsiyonum düşer hastaneye giderdim.yok serum ye bugun gelemeyecegim...anladımki olmayacak beşinci ayıma girerken işten ayrılmıştım.dayanamamıştım çünkü....hiç pişman degilim ellerimle büyüttüm kuzumu.bunuda kara verdim bir yaşına gelene keder yanındayım.sonra aktifiş hayatına devam hayırlısıyla.........
bu arada mefaretide iyi uyuttum valla ohh dinlenip geldikkkkkk
eleviti günde 1 tanemi içiyosunuz kızlarr... bideee yan etki yapıyomu gerçi değişiyodurda kişiye göre olsun yan etkisini gören varmı
kız selmanın da kızı olacak ya. adı da zeynep selin olcak.ebrunun ki hiranur. kız analarından isim bulamayan bi sen varsın papatya..:tomato: :dance:
evet canım ben eleviti günde bi tane içiyorum..
günde 1 tane tok iken içiliyor.
oo voles gelmiş, geçmişi okuyor sanırsam..
volesde gelmiş ama yazmadı valla yetişemiyorum kızlar sizee
saol canım
folicplus günde 3 tane içince bu kafamı karıştırdı doktorun ne dediğinide unuttum eczacı 1 dedi sizede sorayım dedim..
saol canım
folicplus günde 3 tane içince bu kafamı karıştırdı doktorun ne dediğinide unuttum eczacı 1 dedi sizede sorayım dedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?