kızlar ben cok fena oldum erken cıkıp eve gidip dinlenicem biraz..
evden baglanırım ben gene .. hadi gorusuruz..
yarenim canım nasılsın? aynen öyle geçmişi okudum ama maşallah oku oku bitmek bilmedi gözlerim şaşı oldu yaw... kafamçokkarıştı maşallah herkes iyi topikte tek tek yazamadım ama iyi haberleri okuyunca mutlu oldum ... darısı testlerini yaptırmayı ve bebişlerini görmeyi bekleyenlerin başına inşallahh... :Saruboceq: :Saruboceq:
mydarling 13+2 misin tam olarak
eline sağlık yarencim liste süper grünüyo ama istersen yalel ve anneolmakistiyorum'u listeden çıkar artık onlar bu topiğe ait değiller...
selmakerem gözüküyosun..kız sen desene kesinmi senin kızın..
geçmiş olsun canım, dinlenmene bak.
iyikuzum, listeyi düzenledim, cinsiyetler belli oluyor ya artık yavaş yavaş :)
nerdeydin bakem sen sabahtan beri..:uhm:
canım folicplus 3 tane içiliyo günde doğru... folbiol içiyosan şayet onun mg daha fazla olduğu için günde 1 tane o... benim bildiğim...
yarencım ben Alının yanına efe ismini cok ıstıyorm sen ole yaz tek alı olmasın :d
Yaren hamiş listenize nasıl dahil olabilirim. ben bu sitede çok teknoloji özürlüsü oldum ya çok karışık geliyor bana
canım ben 13+2 yim evet ama doktora göre 13+6 oluyo 4 gün önce gidiyo bebişimmm ya sen
düzelttim canım. Ali kayınpeder ismi falan mı? benim de kayınpederimin ismi Ahmet. Biz de bi ara Ahmet efe düşünmüştük. :) ama sürekli değişiyo tabi, hala net değil. eşimi sürekli sıkıştırıyorum, bir isim bulalım artık diye ama hiiç oralı değil...
ooooo esra hanımm sizi görmek ne güzel kaydirigubbakcemile3
canım folicplus bittide elevit vermişti ondan bahsediyorum
opuyorumnanaktan
3 kız 5 erkek maşallahhh Allah nazarlardan saklasın inşallahhh... ayyyyyyy bende öğrenmek istiyorum yaa.. karar verdim c.tesi günü başka dr. gidiyorum o dr. da cinsiyetini söylemezse dr.u dövücem...klava:
kesin değil canım ya azıcık kıza benziyor dedi bana doktorum, ayın 20 sinden sonra tekrar 3 lü tarama için gidecem kesin belli olur herhalde, geçmişi okuyordumda oku oku bitmiyor.....
yok canım dedesının ısmı ama gorsen o kadar tatlı kı esımde bende cok sevıyoruz o yuzden ılk ısmı o olsun ıstedık ıkıncı bı ısımde ben ıstıyorum tabı sanad zahmet oldu ahmet efe deguzel cocuklarımız hangısını begenoırse onu kullansınlar artk
napim canım ya bugün bi uykucuyum ki sorma havadanmıdır sudanmıdır anlamadım geçmişi okudum ama nasıl okudum sen bana sor masal gibiiiydi yarı uyudum yarı okudum... kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?