2010 Şubat Anneleri

valla döv.senin ögrenmen lagzındı geç kaldınkaydirigubbakcemile3

walla canım ya bizim bebiş mi nazlı saklıyo yoksa dr.larmı nazlı anlamadım ama bu sefer ahdım var dövcem.. olmadı 2 tokat patlatsamda yeter rahatlarım... o ne olduğunu anlamadan kaçarım zaten.... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım sen listede varsın zaten 88. sırada. bilgilerini buradan ya da özelden gönderirsen eklerim ben.

yaren sana zahmet eklersen sevinirim canım yaş : 26 sat :19 mayıs tahmini doğum : 23 şubat hamiş kaldığı kilo : 60 güncel not : 11 haftalık 40 cm

şimdiden teşekkür ederimmm

:roflol::roflol:sırnaşık şey

kızlar yardım lütfen kafayı yemek üzereyim bugün 2li tarama için dr. gittik bı yarım saat ultrasyonda kaldık herhalde bızımkı ayaklarını kendıne cektgndenmıdır nedır bı bacaklarını goremedık.sımdıde doktor tlf ettı kafama takıldı pazartesı takrar gel dedı.ben pazartesıyı nasıl beklıycem yalvarırım bana akıl verın benım durumumda olan arkadaslar var mıı

iki tüptü sanırım....senin sat neden degişti anlamadımCADIARZU

CANIM BENİM ZATEN SATA GÖRE GİTMİYODU BEN SAT DİYE GEBE KALDIĞIM GÜNÜ DİYOM.ULTRASONDA 1 HAFTA ÖNDE ÇIKTI DOKTORA SORDUM İLK ÖLÇÜMÜ EKSİK YAPMIŞLARDIR DEDİ.opuyorumnanaktan

canım bende daha test yaptırmadım hiç bilmyiorum ama bebek uyuyodur belki

nasıl yani göremedik.doktormu dedi göremedim diye hemn panik olma.belkide ense ölçümünü falan alamamıştır onun için çagırıyordur...

slm fatoşcum.... benden tek tüp aldılar..... kansızmı gördüler ki acep ?
:uhm:

YOK TATLIM BENDENDE 1 TÜP ALDILARDA MERAK ETTİM SADFECE ENSE KALINLIĞIMIZ NORMAL ÇIKTI ESRA TEYZESİ1,5 YA BİZDE ATLATTIK KAN SONUCUMUZDA 10 GÜN SONRAYA SEN NASILSIN CANIM ULTRASONDA ÇOK TATLIYDI ESRA YA ELİNİ BACAKLARINI OYNATTI ÇOK DUYGULANDIM VALLAzemuszemus

bilgencim korkma sakin ol tatlım yaramaz içe çekmiştir ayaklarını.inşallah güzel haberlerle gelirsin

ya bendende tek tüp aldılar sanırım.ben taa ilk zaman hormohlara falan bakılıyoya onla karıştırdım.neyse hamileligime verinkafamçokkarıştı

nasıl yani göremedik.doktormu dedi göremedim diye hemn panik olma.belkide ense ölçümünü falan alamamıştır onun için çagırıyordur...

yok cnm ya ensesını falan olctu onların hepsı normal cıktı ama nedense ayakları gorunuyo ama bacaklarını kendıne mı cekıktı nedır onda suphelendı galıba offfffffffffff ben napacam yaaa

Yarencİm benİm sat 11 mayıs oldu tatlım.Şİmdİ deĞİlde sonrakİnde eklersİn.lİste sÜper ÖptÜm tÜm hamİŞlerİ.

o nasıl oluyor ki? -tatlicadiarzu-

Kızlar 2lİ taramada kan testİnde ne kadar kan aldılar kaÇ tÜp.

benden tek tup aldılar sanırım. gerçi ben kan alınırken bakamıyorum ama tek diye hatırlıyorum.

kızlar ben yeni geldim patronum vardı yetişemedim sohbetee nasılısnız bakalım

hoşgeldin cancan. ne olsun hep lak lak hep lak lak işte :) senden naber?

yaren sana zahmet eklersen sevinirim canım yaş : 26 sat :19 mayıs tahmini doğum : 23 şubat hamiş kaldığı kilo : 60 güncel not : 11 haftalık 40 cm

şimdiden teşekkür ederimmm

ekledim canım..

:lepi:

ya ben de bacaklarını göremedim aslında ultrasonda. ama tam da bakamadım. dr da bişey demedi. sonra da iyidir inş dedim geçtim. bence korkulacak bişey yoktur,Allah'ın izniyle pazartesi için rahatlayacak. ense kalınlığı kaç çıktı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…