2010 Şubat Anneleri

yok cnm ya ensesını falan olctu onların hepsı normal cıktı ama nedense ayakları gorunuyo ama bacaklarını kendıne mı cekıktı nedır onda suphelendı galıba offfffffffffff ben napacam yaaa

canım ben sana bişey dicem pazartesiyi beklemektense bence hemen acile git kadın doğum doktoruna yada hastaneye git aklında soru işareti kalmasın..

selam kızlar .allah korusun bebeklerimizi ve annelerini.bilgen 82 korkma uyuyordur senin bebişin.allaha emanet et korkma.ama çok stres yapacaksan canım başka dr.a git.hem için rahat eder.pazartesiye kadar da beklememiş olursun

yok cnm ya ensesını falan olctu onların hepsı normal cıktı ama nedense ayakları gorunuyo ama bacaklarını kendıne mı cekıktı nedır onda suphelendı galıba offfffffffffff ben napacam yaaa

ee taman ozaman.bacaklarda görülmüş.ya zaten minicik bişeyler toplu duruyolar bide.meraklanma ama neden çagırıyorsunuz diye sormadınkı.

papatya iyileştinmi canım

yok anacıgım aynıyım.kocam bakıyo işte bana.....vücut agrılarım biraz daha azaldı ama burun çok kötü...çeşme mübarek

canım ben sana bişey dicem pazartesiyi beklemektense bence hemen acile git kadın doğum doktoruna yada hastaneye git aklında soru işareti kalmasın..

canım bugun saat 10dan berı doktor doktor gezıyom zaten geberdım valla yaa anlatamam.ilk dıktora gıttgmde bakın ayaklarını oynatıyo dedı doktor ama ben gormedım esım gormus bu doktorda bole dıyınce ben panık yaptım

Yarencım benım geÇ dÖllenme sata gÖre deĞıl canım Öle olunca hamıŞ kaldıĞım tarıhı verıyorum.

bilgencim ayaklarını görmüşsün ya işte, bacaklarını içeri çekmiştir o, annesine naz yapıyor anlaşılan şimdiden. bence de neden bu stresle pazartesiyi bekliyorsun ki, git bi dr'a için rahatlasın. giderken de çikolata falan ye, bende pek işe yaramadı ama bebiş hareketleniyormuş.

ben de şunu farkettim, öğleden sonraları bazen domates yiyorum 2-3 tane. sanki benim oğlan karnımda kıpır kıpr gibi geliyor. bunu 6055 de demişti, ultrasona gitmeden yemiş, ultrasonda çok hareketli çıkmış bebek. bunu da düşünebilirsin canım.

ahh bilmem mi bende aynen öyle hissetmiştim... Sağlıklı olsunlarda insanın gözüne ve bulantı geliyo ne verdiği para geliyo tek iyi olsunda diyosun gerisi önemli değil...

inş. canım ya ama bıraz fazla takıntılı bırıyım artık pazartesıye kadar neler gecer kafamdan bı bılsenn

canım ya ben ciddi bişey olduğunu düşünmüyorum korkma bence.. bacaklarını katlı tuttuğu için bence ölçüm yapamadı bide duruşu falanda çok önemli.. ölçüleri alamadıysa ondan çağırmıştır.. merak etme kötü bişey varsa bu dr.lar içlerinde saklayamıyo gayet patavatsızla söylüyolar... yok yok ben bi dr. dövcemm beni bunlar dr. düşmanı yaptı...

eee için rahat etsin diye yarın ilk iş başka dr git ultrasyonda baksın benim dr yokmuş izine çıkmiş falan de boşuna kendini yeme.bu gece bitmez sana ama bacakları görmeden ayakları nasıl gördü yada ayaklar vucuda nasıl bağlıydı bende zayıf daha kaç gram ki ondan görememiştir.

ya kızlar ne zaman hareket edecek bu bebişler ya.bazen çok korkuyorum.mide bulantım azaldımı veya kendimi iyi hissettiğimde acaba diye korkmaya başlıyom hemen.tam bir piskopat olmuşum anlayacağınız.ben bir prf.a gidiyom.her gidişimde 120 tl ödüyom.artık hareket etsede hepimiz rahat etsek.dr.a her gidişimde tansiyonum yükseliyor.kötü bir şey dicek diye ödüm kopuyor.aranızda hisseden oldumu bebişini

haklısın canım cok dusunmemek lazım galıba dur bakalım nolack hadi hayırlısı ne dıyım

haklısın canım cok dusunmemek lazım galıba dur bakalım nolack hadi hayırlısı ne dıyım

canım arasana bi doktorunu tekrardan sor soruştur ordaysa tekrar git ya aklında kalmasın derim ben

kızlar ya niye hep en kötüsünü düşünüyoruz acaba ilk zamanlar bende öyle düşünüyodum ödüm kopuyodu kötü bişey diycek diye sonra dedim ki niye kötü bişey olsun ki... yani kötü düşüne düşüne Allah korusun çekicez o kötüyü üstümüze.. şimdi her gittiğimde dr.a bana bugün bebişimle ilgili ne söyliycek acaba diye gidiyorum yeni neler olmuş vücudunda... çok şükür bi cinsiyetini söyletmeyi başaramadım.. dur sen dur c.teside söylemesin ben ona neler yapıyorum.. iki tokat vınnnnnnnnn...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…