bilgencim korkma sakin ol tatlım yaramaz içe çekmiştir ayaklarını.inşallah güzel haberlerle gelirsin
yok cnm ya ensesını falan olctu onların hepsı normal cıktı ama nedense ayakları gorunuyo ama bacaklarını kendıne mı cekıktı nedır onda suphelendı galıba offfffffffffff ben napacam yaaa
yok cnm ya ensesını falan olctu onların hepsı normal cıktı ama nedense ayakları gorunuyo ama bacaklarını kendıne mı cekıktı nedır onda suphelendı galıba offfffffffffff ben napacam yaaa
papatya iyileştinmi canım
inş. canım ya ama bıraz fazla takıntılı bırıyım artık pazartesıye kadar neler gecer kafamdan bı bılsenn
canım ben sana bişey dicem pazartesiyi beklemektense bence hemen acile git kadın doğum doktoruna yada hastaneye git aklında soru işareti kalmasın..
ee taman ozaman.bacaklarda görülmüş.ya zaten minicik bişeyler toplu duruyolar bide.meraklanma ama neden çagırıyorsunuz diye sormadınkı
aslında haklsın demı bacaklarından olcuyu yapıyoo demıı ayyy eee bu benı nıye cagırdı kı o zamannn yaaaa
YOK TATLIM BENDENDE 1 TÜP ALDILARDA MERAK ETTİM SADFECE ENSE KALINLIĞIMIZ NORMAL ÇIKTI ESRA TEYZESİ1,5 YA BİZDE ATLATTIK KAN SONUCUMUZDA 10 GÜN SONRAYA SEN NASILSIN CANIM ULTRASONDA ÇOK TATLIYDI ESRA YA ELİNİ BACAKLARINI OYNATTI ÇOK DUYGULANDIM VALLAzemuszemus
inş. canım ya ama bıraz fazla takıntılı bırıyım artık pazartesıye kadar neler gecer kafamdan bı bılsenn
canım ben sana bişey dicem pazartesiyi beklemektense bence hemen acile git kadın doğum doktoruna yada hastaneye git aklında soru işareti kalmasın..
bilgencim ayaklarını görmüşsün ya işte, bacaklarını içeri çekmiştir o, annesine naz yapıyor anlaşılan şimdiden. bence de neden bu stresle pazartesiyi bekliyorsun ki, git bi dr'a için rahatlasın. giderken de çikolata falan ye, bende pek işe yaramadı ama bebiş hareketleniyormuş.
ben de şunu farkettim, öğleden sonraları bazen domates yiyorum 2-3 tane. sanki benim oğlan karnımda kıpır kıpr gibi geliyor. bunu 6055 de demişti, ultrasona gitmeden yemiş, ultrasonda çok hareketli çıkmış bebek. bunu da düşünebilirsin canım.
kaydirigubbakcemile3Ben konuyu açalı aylar oldu ama bende hala tık yokk
kaydirigubbakcemile3Ben konuyu açalı aylar oldu ama bende hala tık yokk
haklısın canım cok dusunmemek lazım galıba dur bakalım nolack hadi hayırlısı ne dıyım
selam balsurat.konuyu sen açmışsın milletin sevabına girmişsin.tık yok derken anlamadım canım?neyi kastettin
ya kızlar ne zaman hareket edecek bu bebişler ya.bazen çok korkuyorum.mide bulantım azaldımı veya kendimi iyi hissettiğimde acaba diye korkmaya başlıyom hemen.tam bir piskopat olmuşum anlayacağınız.ben bir prf.a gidiyom.her gidişimde 120 tl ödüyom.artık hareket etsede hepimiz rahat etsek.dr.a her gidişimde tansiyonum yükseliyor.kötü bir şey dicek diye ödüm kopuyor.aranızda hisseden oldumu bebişini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?