kaydirigubbakcemile3Ben konuyu açalı aylar oldu ama bende hala tık yokk
selam kızlar anca geldim.. nasılsınız..
biraz geçmişi okıyım bakalım neler kaçırmışım.. iyi haberlerle gelenler var mı ?
kaydirigubbakcemile3Ben konuyu açalı aylar oldu ama bende hala tık yokk
günaydın arkadaşlar hepimiz için güzel bir gün olur inşallah.
e-bebek.com u bende sık sık takip ediyorum ama cinsiyet belli olmadığı için ayakkabı -patik olaylarına giremedik henüz ama 15 tl ye fiyatlar gerçekten çok iyi cinsiyeti belli olan arkadaşlar değerlendirmeli bence
voles ortada yok bende yazdım ama beninde kimse görmüyo bugün ağlıcam bak vallla
saol canım
folicplus günde 3 tane içince bu kafamı karıştırdı doktorun ne dediğinide unuttum eczacı 1 dedi sizede sorayım dedim..
kızlar ya niye hep en kötüsünü düşünüyoruz acaba ilk zamanlar bende öyle düşünüyodum ödüm kopuyodu kötü bişey diycek diye sonra dedim ki niye kötü bişey olsun ki... yani kötü düşüne düşüne Allah korusun çekicez o kötüyü üstümüze.. şimdi her gittiğimde dr.a bana bugün bebişimle ilgili ne söyliycek acaba diye gidiyorum yeni neler olmuş vücudunda... çok şükür bi cinsiyetini söyletmeyi başaramadım.. dur sen dur c.teside söylemesin ben ona neler yapıyorum.. iki tokat vınnnnnnnnn...........
hoşgeldin canım... :dance:
kızlar ben çıkıyorum.kendinize iyi bakın yarın görüşürüz öptüm
hoşbuldum..
yaklaşık 25 sayfa geçmiş okudum ama beni en çok etkileyen senin dr u dövme isteğin oldu sırnaşık şey
varsa ihtiyaç geleyim iki tokat bi tekme de ben atayımlülülülülülü
ah olmaz mı canım ihtiyaç herzaman var ben şimdi bu kadın doğumcuları toplıycam ağaca bağlıycam etraflarındada yam yam dansı yapıp bi yandan da dövcem ay çok psikopat gördüm kendimi ya durdurun beni... hasta etti bunlar beni ben gayet sağlıklıydım bunlar beni hasta etti....
bebişimi çok özledim ben yaaa
ben de... daha da 9 gün var görmeye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?