2010 Şubat Anneleri

özür dilerim balsurat.ben seni hamiş biliyordum.o zaman sana güzel bir dua edelim şubat olmasada 2010 un hangi ayını istersen o olsun.allah sana ve tüm isteyenlere nasip etsin.kucağın bebekle dolsun.tabi bunu istiyorsan stresten uzak durman gerektiğini ve çok düşünmemen gerektiğinide bilmen lazım canım.tekar özür diliyom.öptüm seni

selam kızlar anca geldim.. nasılsınız..
biraz geçmişi okıyım bakalım neler kaçırmışım.. iyi haberlerle gelenler var mı ?

kızlar hepınıze cok tesekkur ederim allah razı olsun artık hayırlısı napım yaa bana dua edin allaha emanet olsun.

Geçmişi oku oku anca bitti kızlar, doktora gidip güzel haberlerle dönen arkadaşlarımın hepsinin gözü aydın , hasta olanlarada geçmiş olsun , aramıza yeni katılan arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz

kızlar ben çıkıyorum.kendinize iyi bakın yarın görüşürüz öptüm

sen naptın selma,görüşmeyeli.. nasıl gidiyor? tatile mi gitmiştin sanki...kayınvalidenler miydi acaba yoksa?

valla cnaım ben dayanamadım
arçelikin biberon ısıtıcısını ve sterilizatörünü de aldım fiyatlar resmen bedava piyasa ile karşılaştırınca
çok mutlu oldum sanırım yarın gelecekler zemuszemus

voles ortada yok bende yazdım ama beninde kimse görmüyo bugün ağlıcam bak vallla

canım benim görmez olur muyuz? ama geçmişi okurken gelecege sınra gelmiyor :kedi:

saol canım
folicplus günde 3 tane içince bu kafamı karıştırdı doktorun ne dediğinide unuttum eczacı 1 dedi sizede sorayım dedim..

canım elevit folicplusa göre çok agır
ondan doktor 1 tane veriyor günde

tatlım bende kartılıyorum sana artık kötüyü bir kenara bırakalım
bebişlerimiz geliyor dünyada bundan güzeli var mı?
kızlar bu arada lütfen bana kızmayın ama ne olur artık şu bulantılardan bahsetmeyelim
hepimiz bu konuda çok sıkıntılıyız ama okudukça daha da kötü oluyor
bazen sırf bu yüzden açmıyorum siteyi
bulantım yoksa bile okuyunca psikolojik olarak etkileniyorum
hepinizi çok seviyorum

sağlık dolu günler
:içelim:

kızlar ben çıkıyorum.kendinize iyi bakın yarın görüşürüz öptüm

görüşürüz canım kendine iyi bak bebişimizede tabi... opuyorumnanaktan

hoşbuldum..
yaklaşık 25 sayfa geçmiş okudum ama beni en çok etkileyen senin dr u dövme isteğin oldu sırnaşık şey
varsa ihtiyaç geleyim iki tokat bi tekme de ben atayımlülülülülülü

ah olmaz mı canım ihtiyaç herzaman var ben şimdi bu kadın doğumcuları toplıycam ağaca bağlıycam etraflarındada yam yam dansı yapıp bi yandan da dövcem ay çok psikopat gördüm kendimi ya durdurun beni... hasta etti bunlar beni ben gayet sağlıklıydım bunlar beni hasta etti....

:roflol::roflol::roflol::roflol:

merhaba kızlar ben yine geldim halim yok bugün de uzandım biraz kalktım yine bi de uyuyabilseydim ii olcaktı da

bende c.tesi bebişimi gördüm gördüm olmadı 3 haftaya oda olmadı 5 aya zaten o beni görmeye gelcek.... kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar bende inşallah şubat annesi olcam.şunda 14 haftalık hamileyim.yeni üyeyim.yardımcı olursanız sevinirim.. :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…