2010 Şubat Anneleri

Ah su konusunda bende ayniyim, inan ki hic birsey istemiyor canim sadece kana kana su icmek istiyorum ama icemiyorum..bir kac defa daynamadim ictim icerken coook guzeldi ama ondan sonra butun gunum mahvoldu..

kızlar sıkıntılar basıyo ya evde olsakta duşa girip dursak yatsak kan basıncı artıyormuş ya hamile bayanların ondanmı acaba fenalıklar basıyoo Allah sabır yarabbii

banada sıkıntılar basıyo vallaaa

bende yanlizim zannediyordum bana son haftada olmaya basladi, burasi gayet de soguk sicaklardan olamaz yani..heralde hormonlarimizdan ileri geliyor. bu haftalarda degisiyorsa yada baska bir degisiklik yuzundendir..belki bebegimiz yukari dogru cikmaya basladigi icin oluyordur..ama neyse ne daraliyorum fena sekilde..

ooh ne guzel sana iyi bir moral olmustur tatil..cinsiyetini de ogrenmisssin dusundugun isimler var mi?

drumun bana, egerki oyle bir sey olursa aldiricaksan bu tetstleri yaptir demisti..Ama yok aldirmiyacaksan butun hamileligin boyunca seni yer bitirir demisti.. oyuzden biz de yaptirmamaya karar vermistik..Allahim insallah hersey yolundadir..

elif sen bi isim düşündün mü ya? topikteki kız anaları hızlı çıktı isimler hazır, erkek analarından tık yok.. ben de daha kafama ve daha çok eşimin kafasına yatan bir isim bulamadım

yaa aynen benim de kiz ismim hazir Hazel ama erkek icin eymeni dusunuyordum, esim pek begenmedi.. seslenirken burda "hey len" yani biraz sokak dili gibi oluyor dedi..bakalim daha guzel birsey bulamadim daha..ne zormus isim konusu..

merhaba kızlar bende inşallah şubat annesi olcam.şunda 14 haftalık hamileyim.yeni üyeyim.yardımcı olursanız sevinirim.. :CüvCüv:

merhaba hoş geldin aramıza en yeni üye bendim artık bayrak sende herkes çok tatlı burda yıllardır konuştuğum insanlar gibi hissettim rahatlıkla herşeyini sor bence seninle aynı olanlar seve seve cevap vereceklerine eminim a.s.

canlarım ben çıkıyorum sizleri kocaman öptümmmm kendinize ve yeğenlerime iyi bakın ... yarın görüşürüz ....

evet oda zararlı dem sakın valla düşüp bayılıcammmm

dün internette bir yerde rastladım.. makyaj zararlı diye.. içeriğinde kurşun varmış bebeğe geçiyormuş yazıyordu.. yakınlarda işe başlayacağım inşallah, çok sıkıntı olacak o zamankafamçokkarıştı

merhaba kızlar bende inşallah şubat annesi olcam.şunda 14 haftalık hamileyim.yeni üyeyim.yardımcı olursanız sevinirim.. :CüvCüv:

canım hoşgeldin aramıza..Allah tamamına erdirsin inş.

yaa aynen benim de kiz ismim hazir Hazel ama erkek icin eymeni dusunuyordum, esim pek begenmedi.. seslenirken burda "hey len" yani biraz sokak dili gibi oluyor dedi..bakalim daha guzel birsey bulamadim daha..ne zormus isim konusu..

sırnaşık şey canım ben de eymen isimini beğenmiştim ama aynı benim eşim de dalga geçti. ne o hiimen ,batmen gibi dedi, arkadaşları dalga geçer dedi..o diyene kadar hiç aklıma gelmemişti.. ama yine de güzel isim bence..

kızlar benim aklıma bişii takıldı... makyaj yapıyor musunuz siz??

zaten hiç yapmam, şimdi yüz temizleyicilerimi bile kullanmıyorum..

merhabalar kızlar
çok yazamasam da yazdıklarınızı sık sık takip ediyorum. Hepiniz çok tatlısınız.Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar verir inşallah.
cumartesi kontrolüm vardı. ense kalınlığı normal çıktı. testlerim de yarın çıkacak.cinsiyeti kıza benziyor ama bir dahaki kontrolde kesin sonucu söylerim dedi doktorum.
ben bugünlerde doğumu kafama takmaya başladım da. epidural anesteziyle normal doğum düşünüyorum. doktorunuzla hiç bu konuda konuştunuz mu? daha erken biliyorum ama merak ettim işte:)

fondöten falan kullanımıyor direk cilde yapışıyor diye ama pudra-allık far rimel kullanıyorum iş yerinde mecburum da kullanmaya.kaliteli ama kullanıklarım ordan bile cilde zararı fark ediyor biraz kaliteli ürünler almaya çalış istersen.

mrb arkadaşlar nasılsınız

ben buğün biraz olsun iyiyim
zorlada olsa sebze yedim
inş. bebegime yarar.

bende cinsiyeti merak ediyorum
odası ile ilğili plan yapmak istiyorum
tabi cisiyetini bilmeyince.

az kaldı inş.

12 haftalıkken cinsiyetini öğrenen arkadalarmı aramızda

kızlar benim aklıma bişii takıldı... makyaj yapıyor musunuz siz??

bende epidural düşünüyorum canım normal doğumuda epidural yapabiliyosun artık isteğe bağlı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…