merhaba kızlar bende inşallah şubat annesi olcam.şunda 14 haftalık hamileyim.yeni üyeyim.yardımcı olursanız sevinirim.. :CüvCüv:
merhaba kızlar bende inşallah şubat annesi olcam.şunda 14 haftalık hamileyim.yeni üyeyim.yardımcı olursanız sevinirim.. :CüvCüv:
su sorunu aynen devam bendede tam 2,5 aydır içemiyorum bende şöyle buz gibi suyu lıkır lıkır içipp çoook şükür demeyi okadar çok özledimkiii((( korkuyorumda bebeğime bişi olacak die mecbur içeyim diorum hemen lavabodayım zaten zehir gibi gelio tadı..:çok üzgünüm:.
kızlar sıkıntılar basıyo ya evde olsakta duşa girip dursak yatsak kan basıncı artıyormuş ya hamile bayanların ondanmı acaba fenalıklar basıyoo Allah sabır yarabbii
banada sıkıntılar basıyo vallaaa
kızlar merhaba dun tatılden dondum sonunda guzel vakıt gecırdım oralar ne guzel serın valla sanslı ınsanlar hepsı.
aramıza yenı gelenler varsa hosgeldıler gecmısı okuyamadım cok uzun umarım kotu bıseyler yoktur cınsıyetını ogrenenler var mı ben bugun doktora gıttım ıkılı test ıcın ense kalınlıgı 1.3 testı haftaya alacaz herseyımız ıyı dedı doktor teyzesı 7 cm olmus mınıgım ve cınsıyetımız erkek mıs ısrar edınce dayanamayıp soledı cok emın soyledı ama ben yınede sımdılk pek bısey almak ıstemıyorum bızden boyle teyzelerı
kızlar bırşey sorucam 2 li 3 lü 4 lü her neyse bu testleri yaptırıyoruz güzelde allah kımseye vermesin bir problem çıksa bebişleri aldırabilir misiniz yanı % 100 özürlü çıksalar ay allah yaşatmasın kımseye....
hosbulduk canım sagol yapar herhelde ıstıyor doktorlar genelde sordugun soruya gelınce en ne cıkarsa cıksın aldırmayı dusunmuyorum cok dusundum bu sruyu ama rabbım vermıs ne vermısse kabulumdur verdıgı canı o alır sukursuzluk yapmak ıstemem doktor yapalım demeseydı yaptırmayacaktım zaten
elif sen bi isim düşündün mü ya? topikteki kız anaları hızlı çıktı isimler hazır, erkek analarından tık yok.. ben de daha kafama ve daha çok eşimin kafasına yatan bir isim bulamadım
bebeğinin cinsiyetini öğrendin mi zeynep ??
kızlar benim aklıma bişii takıldı... makyaj yapıyor musunuz siz??
evet oda zararlı dem sakın valla düşüp bayılıcammmm
yaa aynen benim de kiz ismim hazir Hazel ama erkek icin eymeni dusunuyordum, esim pek begenmedi.. seslenirken burda "hey len" yani biraz sokak dili gibi oluyor dedi..bakalim daha guzel birsey bulamadim daha..ne zormus isim konusu..
dün internette bir yerde rastladım.. makyaj zararlı diye.. içeriğinde kurşun varmış bebeğe geçiyormuş yazıyordu.. yakınlarda işe başlayacağım inşallah, çok sıkıntı olacak o zamankafamçokkarıştı
merhabalar kızlar
çok yazamasam da yazdıklarınızı sık sık takip ediyorum. Hepiniz çok tatlısınız.Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar verir inşallah.
cumartesi kontrolüm vardı. ense kalınlığı normal çıktı. testlerim de yarın çıkacak.cinsiyeti kıza benziyor ama bir dahaki kontrolde kesin sonucu söylerim dedi doktorum.
ben bugünlerde doğumu kafama takmaya başladım da. epidural anesteziyle normal doğum düşünüyorum. doktorunuzla hiç bu konuda konuştunuz mu? daha erken biliyorum ama merak ettim işte:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?