dün internette bir yerde rastladım.. makyaj zararlı diye.. içeriğinde kurşun varmış bebeğe geçiyormuş yazıyordu.. yakınlarda işe başlayacağım inşallah, çok sıkıntı olacak o zamankafamçokkarıştı
canım hoşgeldin aramıza..Allah tamamına erdirsin inş.
sırnaşık şey canım ben de eymen isimini beğenmiştim ama aynı benim eşim de dalga geçti. ne o hiimen ,batmen gibi dedi, arkadaşları dalga geçer dedi..o diyene kadar hiç aklıma gelmemişti.. ama yine de güzel isim bence..
zaten hiç yapmam, şimdi yüz temizleyicilerimi bile kullanmıyorum..
bende epidural düşünüyorum canım normal doğumuda epidural yapabiliyosun artık isteğe bağlı yani
ben doktura sordum lazer epilasyon yaptırıyorum devam edebilirmiyim diye
bana hayır dedi
yaptırma dedi.
bende yaptırmıyorum.
kizlar sacini boyatan var mi ben cok kararsizim.. aile drum boyatmasan ii olur dedi, gebelik drum kanina bulasmayan herseyi yapabilirsin dedi..kafam karisik..bir kac yerde okumustum sac rengini actirmak fazla iyi degil diye..bir turlu karar veremedim.
boyle de kendimi artik cirkin hissetmeye basladim. acil degisiklige ihtiyacim var
evet geldik ense kalınlığımız 1,5 kan tahlilinin sonucuda 10gün sonra.çok güzel bi duygu bizim yaramaz secde pozisyonundaydı doktor teyzesi namaz kılıyo dedi.çok hareketli kıpır kıpırdı.rabbime binlerce şükür rabbim her kese nasip etsin.gerçekten bir mucize.elifçim saol tatlım
paptyacım camdan kalp geçmiş olsun canlarım
yazan yazmayan herkese teşekkür ederim
aynen ben de çirkin hissediyorum ama karar veremedim daha
aynen ben de çirkin hissediyorum ama karar veremedim daha
sonuçta kımyasal birşey bence kokusu bile yeter bence 1 kaç ay katlanın ve boyatmayın kım ne derse desin riske girmeyin
selam kızlar ctesiden beri gelemedim geçmişide okuyamadım inşallah herkesin huzuru yerindedir
benim ki yuzune yaptirabilirsin dedi, vucuduna yaptirma dedi zaten..lazer de isinlar sadece deri altina kadar ilerlayabiliyormus zaten daha fazla yeri etkileyemiyormus..kil koklerini yakmak amacli oldugu icin..ben 3 ayim bittikten sonra cok dusuk ayarda yaptirdim. napayim mecburdum insallah birsey olmaz..birdaha da ihtiyacim olmaz insallah.normalde beni 6 ay idare ediyor cunku..
öylemii
ben birdaha sorayım çünkü bende yüzüme yaptırıyorum
diğer adayı falanda yapmak istemiyorum neyapacaksam.
saç boyası hakkındada anneme sorsanız
kestirme bile diyor bana
ama çevremde hamileyken boyatanlar var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?