2010 Şubat Anneleri

ya bana da fenalik gelcek yakinda onu yapma bunu yapma, sikayet etmiyorum yanlis anlasilmasin ama surekli kisitlanmak da hos degil, kova burcu olarak pek sikintiya gelemem, kurallar beni cok bogar..yandin diyor annemde bir kova da sen yetistir de goreyim seni diyor. kaydirigubbakcemile

ben druma sormustum lazer yapilabilir mi diye..cok kendini kasma demisti ilk 3 ayi atlattiktan sonra direk kanina karismayan seyin bebege zarari yoktur dedi..hamileyken elbette iyi, guzel hissetmemiz lazim kendimizi..gerci ben cok nadir yaparim..

:roflol: ay bende cok guldum simdi..benimkinin okadari aklina gelmemisti,hiiman bayilirdim valla kucukken..

kizlar sacini boyatan var mi ben cok kararsizim.. aile drum boyatmasan ii olur dedi, gebelik drum kanina bulasmayan herseyi yapabilirsin dedi..kafam karisik..bir kac yerde okumustum sac rengini actirmak fazla iyi degil diye..bir turlu karar veremedim.

boyle de kendimi artik cirkin hissetmeye basladim. acil degisiklige ihtiyacim var

ben doktura sordum lazer epilasyon yaptırıyorum devam edebilirmiyim diye
bana hayır dedi
yaptırma dedi.
bende yaptırmıyorum.

bende epidural düşünüyorum canım normal doğumuda epidural yapabiliyosun artık isteğe bağlı yani

bende normal dogum dusunuyorum. insallah hersey yolunda gider, hepimiz icin..epidural bende dusunuyorum cok zorda kalirsam..

burda bir akadasimizin yengesi epidural yuzunden gecici hafiza kaybi yasiyormus, yakin zaman hafizasini yitirmis onu duydugumdan beri baya korktum ama baska bir cozum de yok galiba.

ben doktura sordum lazer epilasyon yaptırıyorum devam edebilirmiyim diye
bana hayır dedi
yaptırma dedi.
bende yaptırmıyorum.

benim ki yuzune yaptirabilirsin dedi, vucuduna yaptirma dedi zaten..lazer de isinlar sadece deri altina kadar ilerlayabiliyormus zaten daha fazla yeri etkileyemiyormus..kil koklerini yakmak amacli oldugu icin..ben 3 ayim bittikten sonra cok dusuk ayarda yaptirdim. napayim mecburdum insallah birsey olmaz..birdaha da ihtiyacim olmaz insallah.normalde beni 6 ay idare ediyor cunku..

aynen ben de çirkin hissediyorum ama karar veremedim daha

kızlar elinize bir miktar rul sürün ve altın birşey ile üzerine sürtün eğer kurşun içeriyorsa gittikçe siyahlaşmaya başlayacak işte onlar zararlı hamişken kesinlikle kullanmayın

gözün aydın canım çok sevindim.
bizimde ensemizin ölçüsü alındı :roflol: 0,9 çıktı. doktor "zıplıyor resmen" dedi. gülüştük.
bir arkasını döndü bir yüzünü döndü kımıl kımıl durmadı yaramazımız :asigim:
ahhh kızlar galiba aşık oluyorum :asigim: bebeğim canııııııımmmmm:asigim:

selam kızlar ctesiden beri gelemedim geçmişide okuyamadım inşallah herkesin huzuru yerindedir

sonuçta kımyasal birşey bence kokusu bile yeter bence 1 kaç ay katlanın ve boyatmayın kım ne derse desin riske girmeyin

oreal tehlikeliymis diye okudum ben ama emin olamadigim icin sizinle paylasmak istedim..birde ilk 3 ay olusum surecinde cok dikkat edilmesi gerekiyormus sonradan yapilabilir diye duydum..

öylemii
ben birdaha sorayım çünkü bende yüzüme yaptırıyorum

diğer adayı falanda yapmak istemiyorum neyapacaksam.
saç boyası hakkındada anneme sorsanız
kestirme bile diyor bana
ama çevremde hamileyken boyatanlar var.

ah sorma canim 6 haftalik hamileyken degisiklik olsun nasilolsa boyatamiyorum diye sacimi kestirmistim, gorumcemin kaynanasi oyle bir sok oldu ki neden kestirdin hamileyken sac kestirilmez falan diye neye ugradigimi sasirdim biranda..Allah'tan kayananam olur mu oyle sey onlarin hepsi hurafe dedi..ben hic duymamistim ama okadar da olmaz heralde..benim de bir cok arkadasim boyatti, hatta kuaforum dalga bile gecti benim 3 cocugum var 3unde de her ay sacimi boyuyodum Allah'a sukur hepsi zehir gibi diye..

slm kızlar nasılsınız? biz geldik doktordan. ikili test sonuçlarımız ve ense kalınlığımız çok iyi dedi doktor. allah hepimizin yardımcısı olsun. hep böyle gitsn inşallah sonuna kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…