2010 Şubat Anneleri

günaydın kızlar, hayırlı cumalar..

selam kızlar ctesiden beri gelemedim geçmişide okuyamadım inşallah herkesin huzuru yerindedir

canımmm.. nerdeydin peki sen 1 hafta.? merak ettik seni..kötü bişey yoktur inş. tatile falan mı gitmiştiniz,tam hatırlayamıyorum..

slm kızlar nasılsınız? biz geldik doktordan. ikili test sonuçlarımız ve ense kalınlığımız çok iyi dedi doktor. allah hepimizin yardımcısı olsun. hep böyle gitsn inşallah sonuna kadar.

gözün aydın canım..

gözün aydın canım..

kızlar biz yarın tatile gidiyoruz. hepiniz kendinize ve bebişlere iyi bakın. allaha emanet olun. benide unutmayın emi. opuyorumnanaktan

iyi tatiller güzellik,bol bolll dinlen bakalım bebişinle..

canım iyi haberlerle dönersin inş.

günaydın kızlar nasılsınız bakayım? ben bugun izne cıkıyorum hihoyyyt yazlıktan dinlenicem. ama ordan da takipte olucam merak etmeyin hatta daha rahat sekilde tum gun yatıcam nasılsa.

günaydın canlar.dün hepinize cvp yazdım ama siteye ne oldu anlamadım hep hata verdi yazdıklarım silindi.Fatoşcum limoncum derinderencim ve iyi haber alan tüm arkadaşlarım darısı başımıza gözünüz aydın.derinderencim hoşgeldin cnm sel haberlerini duydukça hep aklımdaydın.iyi geçmesine çok sevindim.bende yarın dr gidicem inşallah bu sefer uyumaz benim yaramaz ense kalınlığını ölçücez.bu arada benim bulantım dünden beri geçti kızlar ama ben bu seferde neden böyle birden geçti diye uyuz oldum.şu evhamlarımdan kurtulurum umarım yarın.herkesin iyi olmasına çok sevindim cinsiyet öğrenenlerinde gözüaydın benimkinide söylese keşke yarın.:Saruboceq:

günaydınn herkese hayırlı cumalar güzel ve mutlu gün geçirelim inş.tatile gidenler çok şanslısınız ne olur benim yerimede dinlenin eğlenin rahatlayıp gelin.. benimde çok ihtiyacım var. bende izinliyim yarın ama sadece 5 ten sonra keşke bütün gün alabilsemde 2 günlük bile olsa kaçsak biyerlere ama nerdeeeee

kızlar biz yarın tatile gidiyoruz. hepiniz kendinize ve bebişlere iyi bakın. allaha emanet olun. benide unutmayın emi. opuyorumnanaktan

güle güle git.ikilinde temiz çıkmış gözün aydın....

slm
günaydın hayırlı cumalar

günaydın
hayırlı cumalar... biz biraz erkenciyiz bugün galiba.

günaydın kızlar

herkese günaydınlar hayırlı cumalar.adayız biz ailemin yanına geldim kızlar.

arkadaşlar hepinize günaydın.....

ya kızlar benim kabusta bu sabah geri geldi ne güzel 1 haftadır çok rahattım ben off yaaa dönüyor resmen midem şuannn

Ah elifcim benimde okadar ihtiyacım var ki bende eşimin işi nedeniyle gidemiyorum biryere:sinifsinif:sen birde çalışıosun kıyamam.Arkadaşlar bizim yerimizede temiz hava alın bol bol gerçektenyerimseniben

herkese günaydıın ,

Elif senin çalışma saatlerin gerçekten çok kötü yarın cumartesi ve 5 ten sonra izinlisin hiç vermeselermiş.klava:

papatyacım geçmiş olsun bu arada.bol bol dinlen c vitamini al yaz günüde soğuk algınlığı hiç çekilmez.

aryacım hosgeldin. ne güzel gecmesine sevindim masallah diyelim. cunku ben oyle diyorum 2 gun sonra kotu oluyorum ama insallah senin gecmsiti 41 kere msallah Senin cetvelini goremiyoruz da ne kadarlıktın cnm sen??

Ah elifcim benimde okadar ihtiyacım var ki bende eşimin işi nedeniyle gidemiyorum biryere:sinifsinif:sen birde çalışıosun kıyamam.Arkadaşlar bizim yerimizede temiz hava alın bol bol gerçektenyerimseniben

katılıyorum aynen canım sana temiz hava sessizlik bol bol dinlenmek hiç bir iş yapmamak aklına hiçbirşey getirmeden.. 2 gün.. resmen iptal olmak ne güzel gelirdi şimdi bizlere

ya kızlar benim kabusta bu sabah geri geldi ne güzel 1 haftadır çok rahattım ben off yaaa dönüyor resmen midem şuannn

ya sıkmayın canınızı bir kaç haftamız kaldı düzelmemize....gerçekten senin çalışma saatin çok kötü sen hep böylemi çalışacaksın.yani çocuk olunca ne yapacaksın...

günaydın kızlar, hayırlı cumalar.........

günaydın.sanada hayırlı cumalar..

papatyacım geçmiş olsun bu arada.bol bol dinlen c vitamini al yaz günüde soğuk algınlığı hiç çekilmez.

dinleniyorum canım sagol.portakal limon karışımı içiyorum.başkada yaptıgım yok.bugun bide ıhlamur içeyim bari..vücut agrıladım gittide.iki burnumda hem tıkalı.hem çeşme gibi akıyo:bbo:hafif kulaklarda agrıyo..ayyy yazında çok kötü oluyormuş.bide hap yutmayınca...Çok üzgünüm çoook

herkese günaydıın ,

Elif senin çalışma saatlerin gerçekten çok kötü yarın cumartesi ve 5 ten sonra izinlisin hiç vermeselermiş.klava:

ben bunu alabildiğime dua ediyorum bunuda düğün var die aldım halbuki yok düğün filan artık bunaldım akşam9 lara kadar burda ( yalan söyledim ama napıyım ...5 te çıkmak bile benim için mükemmel.canlarım kendimi acındırmak için değil doğruları yazıorum artık konuşmak, şikayetimi anlatacak birilerini arıyorumya hep ondan böyle iş muhabbeti ooluyo k.bakmayın sizinde kafanızı şişiriyorum iş iş iş ama napıyım(((
ben ilk2 ay söyleyemedim bile kimseye burda neler çektimmm halada sanki bişiy yokmuş gibi davranıyorum sırf işten çıkarmasın die dr randevularıma giderken bile sıkıla sıkıla izin alıyorum hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…