slm
günaydın hayırlı cumalar
selam kızlar ctesiden beri gelemedim geçmişide okuyamadım inşallah herkesin huzuru yerindedir
slm kızlar nasılsınız? biz geldik doktordan. ikili test sonuçlarımız ve ense kalınlığımız çok iyi dedi doktor. allah hepimizin yardımcısı olsun. hep böyle gitsn inşallah sonuna kadar.
gözün aydın canım çok sevindim.
bizimde ensemizin ölçüsü alındı :roflol: 0,9 çıktı. doktor "zıplıyor resmen" dedi. gülüştük.
bir arkasını döndü bir yüzünü döndü kımıl kımıl durmadı yaramazımız :asigim:
ahhh kızlar galiba aşık oluyorum :asigim: bebeğim canııııııımmmmm:asigim:
kızlar biz yarın tatile gidiyoruz. hepiniz kendinize ve bebişlere iyi bakın. allaha emanet olun. benide unutmayın emi. opuyorumnanaktan
aleyküm selam canım ben burdayım bitek:)ALLAH ım güç kuvvet versin bu saate hala işdesin demek.bizde yarın ikili tarama testine gidicez inşaALLAH güzel haberlerle dönerim..belki cinsiyetini bile öğrenirim bebişimin:dance: iyi akşamlar canım...
kızlar biz yarın tatile gidiyoruz. hepiniz kendinize ve bebişlere iyi bakın. allaha emanet olun. benide unutmayın emi. opuyorumnanaktan
slm
günaydın hayırlı cumalar
günaydın
hayırlı cumalar... biz biraz erkenciyiz bugün galiba.
günaydın kızlar
günaydın kızlar, hayırlı cumalar..
canımmm.. nerdeydin peki sen 1 hafta.? merak ettik seni..kötü bişey yoktur inş. tatile falan mı gitmiştiniz,tam hatırlayamıyorum..
gözün aydın canım..
gözün aydın canım..
iyi tatiller güzellik,bol bolll dinlen bakalım bebişinle..
canım iyi haberlerle dönersin inş.
herkese günaydınlar hayırlı cumalar.adayız biz ailemin yanına geldim kızlar.
günaydınn herkese hayırlı cumalar güzel ve mutlu gün geçirelim inş.tatile gidenler çok şanslısınız ne olur benim yerimede dinlenin eğlenin rahatlayıp gelin.. benimde çok ihtiyacım var. bende izinliyim yarın ama sadece 5 ten sonra keşke bütün gün alabilsemde 2 günlük bile olsa kaçsak biyerlere ama nerdeeeee
günaydınn herkese hayırlı cumalar güzel ve mutlu gün geçirelim inş.tatile gidenler çok şanslısınız ne olur benim yerimede dinlenin eğlenin rahatlayıp gelin.. benimde çok ihtiyacım var. bende izinliyim yarın ama sadece 5 ten sonra keşke bütün gün alabilsemde 2 günlük bile olsa kaçsak biyerlere ama nerdeeeee
günaydın kızlar, hayırlı cumalar.........
günaydın canlar.dün hepinize cvp yazdım ama siteye ne oldu anlamadım hep hata verdi yazdıklarım silindi.Fatoşcum limoncum derinderencim ve iyi haber alan tüm arkadaşlarım darısı başımıza gözünüz aydın.derinderencim hoşgeldin cnm sel haberlerini duydukça hep aklımdaydın.iyi geçmesine çok sevindim.bende yarın dr gidicem inşallah bu sefer uyumaz benim yaramaz ense kalınlığını ölçücez.bu arada benim bulantım dünden beri geçti kızlar ama ben bu seferde neden böyle birden geçti diye uyuz oldum.şu evhamlarımdan kurtulurum umarım yarın.herkesin iyi olmasına çok sevindim cinsiyet öğrenenlerinde gözüaydın benimkinide söylese keşke yarın.:Saruboceq:
Ah elifcim benimde okadar ihtiyacım var ki bende eşimin işi nedeniyle gidemiyorum biryere:sinifsinif:sen birde çalışıosun kıyamam.Arkadaşlar bizim yerimizede temiz hava alın bol bol gerçektenyerimseniben
ya kızlar benim kabusta bu sabah geri geldi ne güzel 1 haftadır çok rahattım ben off yaaa dönüyor resmen midem şuannn
günaydın kızlar, hayırlı cumalar.........
papatyacım geçmiş olsun bu arada.bol bol dinlen c vitamini al yaz günüde soğuk algınlığı hiç çekilmez.
herkese günaydıın ,
Elif senin çalışma saatlerin gerçekten çok kötü yarın cumartesi ve 5 ten sonra izinlisin hiç vermeselermiş.klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?