2010 Şubat Anneleri

cnm ben ilk zamanlar öyleydim ufacık birşeye ağlıyordum eşimde gülüyordu karşımda tv hiç ağlanmıyacak şeylere ağlıyordum.

aryaa evet canım sen bi git muayne ol bakalım normalmişmii :))

kaydirigubbakcemile3 walla sabırsızlanıyorum gitmek için ama ikili testi yapıcak ya korkuyorumda Allahım şu cuma mübarek gün iyi haberler almak nasip etsin hepimize:Saruboceq:

cnm ben ilk zamanlar öyleydim ufacık birşeye ağlıyordum eşimde gülüyordu karşımda tv hiç ağlanmıyacak şeylere ağlıyordum.

bende 3 hafta önce migdem bulanıyor diye ağlamaya başladım sonra hamilelikte kilo alıcam ben nasıl kiloları veririm diye bağra bağıra ağladım gözlerim kan çanağı oldu resmen ama şimdilerde ağlama isteğim geçti.kilo almadan nasıl vericem diye ağlıyordum bu bebek beni benlikten çıkarttı bide zaten sulugözümdür ağlamaya yer arıyor olmuştum.

günaydın canlarım hayırlı cumalar olsun neşeniz bol bulantınız az olsun... moraliniz çok sancınız az olsun ve bebişiniz sağlıkı olsun ...

slm kızlar nasılsınız? biz geldik doktordan. ikili test sonuçlarımız ve ense kalınlığımız çok iyi dedi doktor. allah hepimizin yardımcısı olsun. hep böyle gitsn inşallah sonuna kadar.

gözün aydın canım çok sevindim ...

evet çok kaptırmamak lazım ilk aylarda ama belli bi haftadan sonra zaten tam olarak söylüyolar aslında alışverişe ondan sonra başlamak lazım.. yoksa işte insanın elinde patlıyo aldıkları.. arkadaşına üzüldüm walla...

kaydirigubbakcemile3 walla sabırsızlanıyorum gitmek için ama ikili testi yapıcak ya korkuyorumda Allahım şu cuma mübarek gün iyi haberler almak nasip etsin hepimize:Saruboceq:

amin canım aminnnnn inşallahhh....

girdim olmuşmudur acaba

güle güle kullan canım çok güzel olmuş

ben de gecen gece hastanede hemsire serum icin damar yolu acarken epey hırpaladı normalde hic acımaz ama baska bi hastaneye gitmistim. okdar acıdıki cnm zaten kotuyum serum alırken aglayıp durdum :sinifsinif: yani ben de herseye ama herseye aglayabiliyroum bu bebisler simdiden parmaklarında oynatıyolar bizi lülülülülülü

nasıl yani adresi yazıyosun da aktif mi olmuyor anlamadım tatlım ??

profili düzenleye geldim.resimi o dogum,kilo çizelgesi bölümüne geldim orda verdigin resmi sag tıklayıp yapıştır bölümü aktif degil.yani üstüne geliyorum buna basamazsınız gibi .basıyorum yapıştırmıyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…