aryacım hosgeldin. ne güzel gecmesine sevindimmasallah diyelim. cunku ben oyle diyorum 2 gun sonra kotu oluyorum ama insallah senin gecmsiti 41 kere msallah Senin cetvelini goremiyoruz da ne kadarlıktın cnm sen??
katılıyorum aynen canım sana temiz hava sessizlik bol bol dinlenmek hiç bir iş yapmamak aklına hiçbirşey getirmeden.. 2 gün.. resmen iptal olmak ne güzel gelirdi şimdi bizlere
ya sıkmayın canınızı bir kaç haftamız kaldı düzelmemize....gerçekten senin çalışma saatin çok kötü sen hep böylemi çalışacaksın.yani çocuk olunca ne yapacaksın...
günaydın.sanada hayırlı cumalar..
dinleniyorum canım sagol.portakal limon karışımı içiyorum.başkada yaptıgım yok.bugun bide ıhlamur içeyim bari..vücut agrıladım gittide.iki burnumda hem tıkalı.hem çeşme gibi akıyo:bbo:hafif kulaklarda agrıyo..ayyy yazında çok kötü oluyormuş.bide hap yutmayınca...Çok üzgünüm çoook
ben bunu alabildiğime dua ediyorum bunuda düğün var die aldım halbuki yok düğün filan artık bunaldım akşam9 lara kadar burda( yalan söyledim ama napıyım ...5 te çıkmak bile benim için mükemmel.canlarım kendimi acındırmak için değil doğruları yazıorum artık konuşmak, şikayetimi anlatacak birilerini arıyorumya hep ondan böyle iş muhabbeti ooluyo k.bakmayın sizinde kafanızı şişiriyorum iş iş iş ama napıyım (((
ben ilk2 ay söyleyemedim bile kimseye burda neler çektimmm halada sanki bişiy yokmuş gibi davranıyorum sırf işten çıkarmasın die dr randevularıma giderken bile sıkıla sıkıla izin alıyorum hayırlısı
ben bunu alabildiğime dua ediyorum bunuda düğün var die aldım halbuki yok düğün filan artık bunaldım akşam9 lara kadar burda( yalan söyledim ama napıyım ...5 te çıkmak bile benim için mükemmel.canlarım kendimi acındırmak için değil doğruları yazıorum artık konuşmak, şikayetimi anlatacak birilerini arıyorumya hep ondan böyle iş muhabbeti ooluyo k.bakmayın sizinde kafanızı şişiriyorum iş iş iş ama napıyım (((
ben ilk2 ay söyleyemedim bile kimseye burda neler çektimmm halada sanki bişiy yokmuş gibi davranıyorum sırf işten çıkarmasın die dr randevularıma giderken bile sıkıla sıkıla izin alıyorum hayırlısı
walla cnm dün hiç bulanmadı bugünde iyi gidiyor şimdilik acaba 2 gün dinlendiriyormu beni.aman gelmez inşallah geri darısı başınıza.benim cetvelim gözükmüomu cidden nedenki ben görüyorumfisfisfis ben bugün tam 12 haftamı doldurdum yani 3 aylık oldum en sonunda hep bir 3 ayı doldursam diyordum:CüvCüv: QUOTE]
Canım cetvel gozukuyor ama sanırım emzirme cetveli gibi duyuror kac haftalık oldugun yazmıyor. İstiyosan sana yapıyım canım muhtemel dogum tarihini veya Satı soyle??
anacıgım ben aslında bilgisayarı çok iyi bilen birisiyim.ben cetvel yapamama özürlüsü çıktım kızlar yardım edinde benimde cetvelim olsun.yapıyorum kaydetmiyo.en sonunda vazgeçmiştim
aynen öyleler insaf değil insanlık yok. Ben müdürden izn alıpta doğuracam sanki. Hamileler çalışmaz die bişiy yokki mecbur olmasak bizde hevesli değiliz yani. Aslında 2 bayan olsak burda bu kadar yoğun olmayız yorulmamda. Elemanda almıyor.nasıl alsın daha geçen ayın maaşını alamadık biz bide yenisi gelse hiç alamayız heralde. Sırf ssk işlesin doğum parası bari alayım die katlanıyorum kızlar yoksa inanın çekilmezzz allah bana ve benim durumumda olanlara sabır versinnn
canım soyle bilgilerini son satı veya muhtemel dogum tarihini yapıyım ben.
Kızlaaar!! ben de ne zamandır giremiyorum foruma!! geçmişi okuyacağım çok olmuştur ama merak ediyorum neler oldu neler bitti sositosositozemuszemusama önce genel müdüre bi sunumum var gidip yarım saatte onu halledeyim.. dua edin ebnim için de bugun sinirli olmasın!! :bbo:
ay valla çok özledim sizleri.. ne var ne yok? KK forum özet kısmı olsa keşke dimi?kaydirigubbakcemile5
canım soyle bilgilerini son satı veya muhtemel dogum tarihini yapıyım ben.
aryaa bulantıların geçimiş hadi gözün aydın kuzuumm
inş geri gelmez ama benimkide geçti biraz bu seferde acaba bebişte bişiymi var diorum 1 hafta daha var muayneye gitmek için gözümde büyüyoo
walla cnm dün hiç bulanmadı bugünde iyi gidiyor şimdilik acaba 2 gün dinlendiriyormu beni.aman gelmez inşallah geri darısı başınıza.benim cetvelim gözükmüomu cidden nedenki ben görüyorumfisfisfis ben bugün tam 12 haftamı doldurdum yani 3 aylık oldum en sonunda hep bir 3 ayı doldursam diyordum:CüvCüv: QUOTE]
Canım cetvel gozukuyor ama sanırım emzirme cetveli gibi duyuror kac haftalık oldugun yazmıyor. İstiyosan sana yapıyım canım muhtemel dogum tarihini veya Satı soyle??
cnm yapta ben bu cetvelin aynısından olsun istiyorum biraz şımarıklık ama:kedi:bunu eşimle beğenmiştikte fatoşcum yapmıştı yazık saolsun bana yoksa.Lilypie - Breastfeeding ticker details bu adresten benimkinin aynısından yaparsan sevinirim cnm son adet tarihim 16 mayıs
aynen öyleler insaf değil insanlık yok. ben müdürden izn alıpta doğuracam sanki. hamileler çalışmaz die bişiy yokki mecbur olmasak bizde hevesli değiliz yani. aslında 2 bayan olsak burda bu kadar yoğun olmayız yorulmamda. elemanda almıyor.nasıl alsın daha geçen ayın maaşını alamadık biz bide yenisi gelse hiç alamayız heralde. sırf ssk işlesin doğum parası bari alayım die katlanıyorum kızlar yoksa inanın çekilmezzz allah bana ve benim durumumda olanlara sabır versinnn
ay ne güzel haberler!! Herkese hayırlı olsun!!hoşgeldin canımm
hadi müdürün inş. sinirli olmaz halledersin işinii herkeste hayır habeler var testlerini yaptıran sonuçları iyi çıkan cinsiyeti öğrenen felann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?