2010 Şubat Anneleri

anacıgım ben aslında bilgisayarı çok iyi bilen birisiyim.ben cetvel yapamama özürlüsü çıktım kızlar yardım edinde benimde cetvelim olsun.yapıyorum kaydetmiyo.en sonunda vazgeçmiştim

aryacım hosgeldin. ne güzel gecmesine sevindim masallah diyelim. cunku ben oyle diyorum 2 gun sonra kotu oluyorum ama insallah senin gecmsiti 41 kere msallah Senin cetvelini goremiyoruz da ne kadarlıktın cnm sen??

walla cnm dün hiç bulanmadı bugünde iyi gidiyor şimdilik acaba 2 gün dinlendiriyormu beni.aman gelmez inşallah geri darısı başınıza.benim cetvelim gözükmüomu cidden nedenki ben görüyorumfisfisfis ben bugün tam 12 haftamı doldurdum yani 3 aylık oldum en sonunda hep bir 3 ayı doldursam diyordum:CüvCüv:

katılıyorum aynen canım sana temiz hava sessizlik bol bol dinlenmek hiç bir iş yapmamak aklına hiçbirşey getirmeden.. 2 gün.. resmen iptal olmak ne güzel gelirdi şimdi bizlere

cnm hayali bile çok güzel bizde bayramda mı biryere gitsek ne yapsak bayram tatili kaç gün olucak acaba bu sene.

cnm nefes alamamak gece özellikle çok kötü oluyor bilmezmiyim :teselli: geçer inşallah cnm kısa sürede :Saruboceq:

cnm senin işyerin çok sıkıymış sanki müdürler hiç acımıyorlarki insana bende geçen sene senin şuanki işyerin gibi biryerde çalıştım maaş dağıtıcaz tam paraları iş çıkışında getiriyordu adam düşün onca insana sayıp dağıtıcaksın birde zarflıcaksın birde kasayı eksiksiz teslim ediceksin sırf mesaiye kalalım geç çıkalım die yapıodu gıcık.sanki mesai parası verio.seni çok iyi anlıyorum o yüzden cnm Allah sabır versin sana.:1hug:

Seni çok iyi anlıyorum bizim uyuzlarda öyleydi ama şimdi yeni yeni alıştılar.
İnşallah seninkilerde alışırlar. bizim buraya farklı departmana personel alacaklar yeni evli bi kızla konuştular 1 yıllık evliymiş kız buda doğurur diye almaktan vazgeçtiler düşünebiliyormusunuz vVEBA LI gibi buda doğurur.Allah ıslah etsin boşver ben artık takmıyorum kafama sende takma.

canım ya ne çok çalışma saati ya 8 saatten fazlası mesai oluyormu bari bu neyaa gecelere kadar çalışmak ben hergün 5 te çıkıyorum eve zor atıyorum kendimi seni düşünemiyorum bile Allah kuvvet versin patronunada insaff

aryaa bulantıların geçimiş hadi gözün aydın kuzuumm
inş geri gelmez ama benimkide geçti biraz bu seferde acaba bebişte bişiymi var diorum 1 hafta daha var muayneye gitmek için gözümde büyüyoo

kesinlikle patronuna insaffff ne düşüncesiz saygısız insan ya.Elif senin 4 aylık doğum izninde etkilmez bunları fazlasıyla alıyorlar baksana sanada allah Peygamber sabrı versin akşam 10 da git sabah 9 da gel bide bu haldeyken yazık kocanda isyanlardadır.Ama mecbur olduğunu anlayınca patron sömürüyorlar insanı.

aynen öyleler insaf değil insanlık yok. ben müdürden izn alıpta doğuracam sanki. hamileler çalışmaz die bişiy yokki mecbur olmasak bizde hevesli değiliz yani. aslında 2 bayan olsak burda bu kadar yoğun olmayız yorulmamda. elemanda almıyor.nasıl alsın daha geçen ayın maaşını alamadık biz bide yenisi gelse hiç alamayız heralde. sırf ssk işlesin doğum parası bari alayım die katlanıyorum kızlar yoksa inanın çekilmezzz allah bana ve benim durumumda olanlara sabır versinnn

Kızlaaar!! ben de ne zamandır giremiyorum foruma!! geçmişi okuyacağım çok olmuştur ama merak ediyorum neler oldu neler bitti sositosositozemuszemusama önce genel müdüre bi sunumum var gidip yarım saatte onu halledeyim.. dua edin ebnim için de bugun sinirli olmasın!! :bbo:
ay valla çok özledim sizleri.. ne var ne yok? KK forum özet kısmı olsa keşke dimi?kaydirigubbakcemile5

Elifcim valla kotu oldugumda erken cıktıgımda hep aklıma gelen sen oluyosun bak Elif gibi calısanlar ve dayananlar var onlar napsınlar diye :gitme: Gerçekten Allah yardımcın olsun cok kalpten diyorumki su halde calısman icin Allah kuvvet versin. Hep aklıma sen geliyosun tatlım .: teselli:

aminnnnnnnnnn

hoşgeldin canımm
hadi müdürün inş. sinirli olmaz halledersin işinii herkeste hayır habeler var testlerini yaptıran sonuçları iyi çıkan cinsiyeti öğrenen felann

çok saolun kızlar destek için geçicek inş. bu durmda neyse fazla uzattım iyice geriliyorum böyle olunca başka şeylerden bahsedelim bari... ben sabah yataktan kalktığımdan beri böyle bir ağlamak br ağlamak var içimde hayırdır inş.ne geçicekse elime ağlayınca iyice psikolojimi bozdu sanırım bu hamişlik benim varmı böyle hisseden kzlarr

aryaa bulantıların geçimiş hadi gözün aydın kuzuumm
inş geri gelmez ama benimkide geçti biraz bu seferde acaba bebişte bişiymi var diorum 1 hafta daha var muayneye gitmek için gözümde büyüyoo

Saol cnm geçti ama bende senin gibiyim acaba bebişim iyimi diye düşünüyorum bu seferde ben yarın gidicem inşallah iyi haberlerle gelirim de sanada moral olur tatlım.

başka biryer ara dicem ama hamilesin die istemicekler demii doğumdan sonra devam etme bebeğine hasret kalırsın valla

hoşgeldin canımm
hadi müdürün inş. sinirli olmaz halledersin işinii herkeste hayır habeler var testlerini yaptıran sonuçları iyi çıkan cinsiyeti öğrenen felann
ay ne güzel haberler!! Herkese hayırlı olsun!!

bana da sanki bir sonraki gidişimde cinsiyet söylicekmiş gibi geliyor.. Ama benim bi arkadaşıma kız demişler 12. haftada 3 hafta sonra erkek demiş..Onlar da bissürü alışveriş yapıp kendilerini ona göre hazırlamışlar çok fena olmuşlardı.. O yuzden çok alıştırmıcam kendimi doğana kadaropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…