2010 Şubat Anneleri

kızlar biz yarın tatile gidiyoruz. hepiniz kendinize ve bebişlere iyi bakın. allaha emanet olun. benide unutmayın emi. opuyorumnanaktan

evet canım banada hurefe gibi geliyor
ama insan elinde olmadan etkileniyor işte.

slm kızlar nasılsınız? biz geldik doktordan. ikili test sonuçlarımız ve ense kalınlığımız çok iyi dedi doktor. allah hepimizin yardımcısı olsun. hep böyle gitsn inşallah sonuna kadar.

gözün aydın canım darısı bizlerin başına.
inş. sonuna kadar böyle gider.

ne geçmişmiş oku oku bitmedi...

iyi haberlerinizi okumak ne güzel: Allah daim etsin inş :Saruboceq:

şu 2 li testi bi ben yaptırmadım henüz galiba... offf... gel salı gel...

mydarlıng epiduralin fiyat farkı çok oluyo mu acaba bilgin var mı

benim gittiğim özle hastanede: 205 tl canım. hatta tek kişilik oda ve tüm diğer hizmetler de dahil. bende epidural düşünüyorum da: ilk araştırdıklarımdan biri oldu.

Herada, xdaisyx selamlar, nasılsınız? ikinizi de yeni görüyorum: yeni misiniz?

yok cnm ben 4 haftaliktan beri burdayim, denk gelmemisizdir

hadi yaa. geçmişi de okumaya özen gösteririm ama dediğin gibi denk gelmedi galiba. hoş son zamanlarda bulanmaktan bişey gördüğüm yok.

senin nasıl gidiyo? bulantın var mı? cinsiyetini öğrenmedin galiba: geçmişte sormuşlardı. cevabını göremedim.

yok cnm ben en son kalp atisini duymaya gittigimde gordum, 6 hafta sonra cinsiyeti ogrenmek icin gidicem insallah..ikili testi yaptirmadigim icin ogrenemedim cinsiyetini..beni simdiden isim telasi basti..haril haril isim ariyorum. aslinda hazirdi ama esim erkek isminde huysuzluk yapti son anda bakalim artik daha yolumuz uzun..

iyi akşamlar kızlar. herkes geçmiş okuyor galiba.

kendinize ve miniklere iyi bakın
.

Allah gönlünüze göre versin. memnun oldum. kindine iyi bak. görüşürüz a.s.

kızlar slm dicem ama meydanda kız kalmadı ben geçmiş okuyup yazana kadar oku oku amma yazmışınız yawww..bilgencim hiç sıkma canını ben 4boyutluda gördüm bebeğimi ayaklar ufacıııkk nerdeyse görünmeyecek kadar bide topluyorlar ondandır rahat olbence.
hasta olan herkese geçmiş olsun bebişini görüp iyi haberler alanların gözleri aydın
bana özellikle sorulan soru vardı sanırım yaren di. biz isim olarak gencer kuzey düşünüyoruz ama ben hala erkek die kesinleştirmedim beynimde nedense...birde sanırım en çok ben çalışıorum evet şuan saat 21:13 ben hala ofisteyim malesef( normalde 8de çıkmam gerek ama işler uzuyor kalıorum bende çalışmaktan nefret ediorum şu halde ama mecburum bebişim için dayanmaya(bütün çalışanlara allah güç kuvvet versin
12+4 te öğrendik bizde cinsiyetimizi bunuda soran vardı sanırım başka cvp veremediğim yazamadığım çok var k.bakmayın wala bu saatte yarım beyinle okuyup yazdım hepinizi çok öpüyorummm....

aleyküm selam canım ben burdayım bitek:)ALLAH ım güç kuvvet versin bu saate hala işdesin demek.bizde yarın ikili tarama testine gidicez inşaALLAH güzel haberlerle dönerim..belki cinsiyetini bile öğrenirim bebişimin:dance: iyi akşamlar canım...

canımcım kusura bakma lafın gelişi kimse yok dedim yani sen alınma:)) inş.şu sonuölarıda alırız güzel güzelde bütün sıkıntılarımız biter bende alamadım henüz sonucumu seni beni ve bütün bekleyen hamişlerimizin rabbim yardımcısı olsun.. kaç haftalıksın canım ben 12+4 te erkek gibi görünüyo dedi dr umuz.

aa bu arada şimdi dikkatimi çekti benim bebişimin en son gördüğüm hali tickırmı ne diyozya şu altta hafta takibini gösteren ordaki resimle aynıydı sadece bi elinin parmağı ağzındaydı yaa hayret buna baka baka benim bebişte ondanmı özendiki acabaa

canım saol yaa tesekkur ederim ben aradım doktoru o da kesınlıkle endişe edeck bi durum yok dedi pazartesi gelmek istersen gel dedı bakalım nolacak canım

alınmadım canım benim olurmu öle şey ben 12+2 deyim inşaALLAH dediğin gibi olur sonuçlarımız tertemiz çıkarda içimiz bir an önce rahatlar canım ya inş. benimkinin de cinsiyeti belli olur çok merak ediyorum erkekse belli olur diyolar bu aydan ama sağlıklı olsun da başka ne ister anneler:)

:1rolleyes::1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…