90 tl ye kan testtide dahilmiş zaten 2 ki test diyinde direk kan tahlili o zaten diyorlar demek ki ense kalınlığına dr muayene ücreti içinde bakıyor asıl önemli olan kan sonuçları yani onlar için. gerçi 90 değil 900 deselerde yaptır dedikten sonra yaptırmak zorundayız ama yinede araştırmak lazım aynı sonuç için niye daha çok verelim ki
bende salı günü gidecem doktora. 12 tl veriyorum kontrollerde de 2 li test fiyatını sormayı unuttum.
doktor, ense kalınlığını ben ölçücem demişti zaten ama tahliller ile ilgili bi fikrim yoktu benim. o konuda bişey söylemediler.
2 test yaptırmadın mı daha aslında tam zamanın senin.telefon aç sor istersen oraya gidince çok pahalı gelirse hastane aramak zor gelmesin sonra.
kızlar fifaya ne olduğunu bilen varmı kapsama dışında gözüküyor...
kızlar bişey soracam: ssk lı olup, özel hastanede kontrollerini yaptıran var mı? 2 li test için ne kadar ödeme yaptınız? ve güvenilir bulyor musunuz?
ben istanbulde özel hastanede yaptırıyorum muayenelerimi aynı hastanenin 2 tane yanyana subei var 1 tanesi ümraniyeye bağlı 1 tanesi çamlıcaya bağlı .ümraniyeye bağlı olan tıp merkezi olarak geçiyor ve 2 tl muayene ücreti evet sadece 2 tl.ultrasyonunuda çekiyor ilgileniyorda fena değil.
diğeri çamlıcaya bağlı ssk ile anlaşması daha az muayene ücreti 12 tl ama ben en son bu dr gittim ve bu dr ile devam etmeye karar verdim bana daha sıcak anlayışlı geldi.birde anlattı bak bu eksik bunu yap bunu ye diye benim daha hoşuma gitti.
2 li testti bu hafta salı günü yaptıracağım ama fiyatını sordum 90 tl ama kan tahlili yok sanırım bu fiyat içinde onu sormamıştım çünkü.
yok yaa yaptırmadım daha. doktora enson gittiğimde 3 hafta sonra gel, ense kalınlığını ölçücez dedi. hep 2 haftada bir çağırırdı: bana da garip geldi ama bi bildiği vardır herhalde.
ben de aricam şimdi hastaneyi.
selam kızlar güzel haberler gelmiş 2li testlerden
off benim 19unda daha çok var ve çok merak ed,yorum
telaşlanmak istemiyorum ama elimde değil
nasıl dayanacagım ben ya offff
bagkurluyum canım özel hastanede muayene oluyorum
şimdilik memnunum ve gerçekten özel hastanelerde güvenilir
tabi hastaneyi önceden mutlaka tanımalsıın
bazı yerlerde mantar gibi poliklinikler türedi onlardan uzak dur
benim bir arkadaşımın bchgsi bir yüksek bir alçak çıkıyor yapılan testlerde
doktor demişki laboratuardaki cihazlarda problem vardır
sen takma var mı böyle bir durum ya???
bchg düşerse düşük tehlikesi demek
nasıl doktor oluyor bunlar
nasıl hastane bçyle yerler bilmiyorum
bu arada 2li test benim hastanede 60 tl imiş
bende 19unda yaptıracagım inşallah
tatlım 2li test zaten kanda yapılan bir araştırma verdikleri fiyat bunun için geçerlidir
tatlım bende ilk başta hep 2 haftada bir gidiyordum
doktor geçen gittiğimde bir problem olmadığı sürece artık ayda bir geleceksin dedi
o yüzden rahat ol opuyorumnanaktan
zemuszemusKızlarrr biz geldik merak eden ve dua eden teyzelerimizi kocaman öpüyoruz.bebişim el salladı banakaydirigubbakcemile3çikolatayı fazla kaçırdım galiba bu seferde hiç durmadı.ense kalınlığı 1.7 çıktı dr herşey gayet yolunda dedikantestini yaptıramadım 130 tl istediler araştırıcam daha ucuz biryerde yaptırıcam.4 gün önde gittiğimizi söyledi ya çok tatlıydı cinsiyeti için dr sıkıştırdım kıza benziyor ama kesin demiyorum bak dedi.birdahaki test sonuçlarını göstermeye geldiğinde kesin söylerim dedi.şükür Allahıma:Saruboceq arısı tüm bebişini özlüyenlerin başına.güldü birde banakaydirigubbakcemile3
gözün aydın. çok sevindimm. darısı bizlere inş.
bizde 2li test fiyatlarını konuşuyorduk. değişiyormuş yerine göre fiyatlar.
saol cnm ben acıbademe giidiyorum fiyat 130 ama testlerimi hep başka yerde yaptıırıyorum.
valla fazla gelirse bende diğer özel hastanede yaptırıcam testleri 32 tl ye. niye fazla verelim ki..!
sonuçları gelen arkadaşlar gözünüz aydın rahat nefes alabilirsiniz artık çok şükür .
ben çıkıyorum pazartesi görüşürüz öpültünüz
aryaacım çok sevindim ense kalınlığı normalmiş
emnim testlerinde temiz çıkacak
cinsiyet için 16. haftada kesin cevao veriyorlarmış
ama ben dayanamıyorum
çok merak ediyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
fatoş sinem nasılsınız?
kimse kalmamış buralarda
bizimde bugun evlilik yıldönümümüz
dergiyi yetiştirecegimiz için gidemedik offffffffffffff
neyse haftaiçi kutlayacagız artık
şu sayı bir bitse
bunaldım valla
iyiyim cnm. tebrikler Allah mutlulugunuzu daim etsin. Ne dergisinde çalısıyosun cnm ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?