aynen katılıyorum... valla yetişmek imkansız bu şekilde...
ya kızlar hepinizden bi ricam var.....
ayrı ayrı topik açmayalım noooolur.yok kaç kilo ile başladık kaç olduk topigi...yok cinsiyeti belli oldumu topigi,,yok bebeklerinizin ismi topigi......ayyyyy hangi birine koşacagız anacıgım neolur aynı yerde yazsak ne olur şaanımızmı düşer....ya bizim sadece ayrı bi göbek topigimiz olsun başka açmayın.yani benim fikrim..herşeyi burda paylaşalım..olmazmı siz ne dersiniz.hem herşeden haberimiz olur.destekleyen desteklemeyenler bi haber verin.haksızmıyımmmmm
alkisalkisalkis
alkisalkisalkisalkisalkisalkisben sana daha önce bişey sormuştum.biz seni ocak topiginde görüoruz sürekli artık bizi bıraktın diye düşünüyorduk.tatilden döndünmü.anneolmakistiyorumda ocak topiginde otam anlamıyla gelmiyor artık.bizde ne oluyo diyorduk
ayrı ayrı topik açmayalım noooolur.yok kaç kilo ile başladık kaç olduk topigi...yok cinsiyeti belli oldumu topigi,,yok bebeklerinizin ismi topigi......ayyyyy hangi birine koşacagız anacıgım neolur aynı yerde yazsak ne olur şaanımızmı düşer....ya bizim sadece ayrı bi göbek topigimiz olsun başka açmayın.yani benim fikrim..herşeyi burda paylaşalım..olmazmı siz ne dersiniz.hem herşeden haberimiz olur.destekleyen desteklemeyenler bi haber verin.haksızmıyımmmmm
destekliyorum arkadaşım buna bile kaçamak yazıyıorum diğerlerine hiç yetişemem
daha önce ne sormuştun sen papatyacım?
bende katılıyorum canım kilo ve cinsiyet haberlerimizi burdada paylaşabiliriz
kızlar benim gobis hic cıkmadı simdi ocak annelerinin gobislerine bakıyorum da aynı zamanlardakilerde cıkmıs. birde 3 haftadır kontrole gitmiyorum kafam takıldı benim bebis buyumuyo mu acaba(
kızlar benim yine miğdem kıpır kıpır çıkartıcam galiba.yeter ama ya bende hamileliğimin keyfini yaşamak istiyorum lütfen bebeğimmmm anneye yardımcı ol
kızlar benim gobis hic cıkmadı simdi ocak annelerinin gobislerine bakıyorum da aynı zamanlardakilerde cıkmıs. birde 3 haftadır kontrole gitmiyorum kafam takıldı benim bebis buyumuyo mu acaba(
kızlar benim yine miğdem kıpır kıpır çıkartıcam galiba.yeter ama ya bende hamileliğimin keyfini yaşamak istiyorum lütfen bebeğimmmm anneye yardımcı ol
canım benim armut yemeyi denedin mi hic ??
canım baya hareketlıydı ama ben cok heyecanlıydım valla mutıs bı duyguydu anlatamam canlarım ben kurtuldumn allahım hepimizin yardımcısı olsun allaha emanet olun ben cıkıyorum sonro gorusuz
canım benim armut yemeyi denedin mi hic ??
ne zamandır yoktum izindeyiz bugün iznimizin 4. günü. 10 gün izne ayrıldık. fakat annemlere gelince hani hastaydım ya hastalığım çok fena arttı boğazım dehşetti kıpkırmızı halı gibiydi, mahvoldum ama Allahtan ateşimyoktu. şuan boğazım çok az kaldı acısı fakat çok öksürüyorum sabahları ve akşamları çok artıyor annem çok üzülüyor kadıncağızın yapmadığı kalmadı bitkisel olarak. bal ıhlamur buğu ne gerekiyorsa yapıyor hap içmemi istemiyor doğal yönden geçirmeye çalışıyoruz ama ancak bu kadar iyiolabildim o kadar üzüldümki bebeğimebişey olcaK diye.
ama annemle burdaki özel hastaneye gidip bebeğimi görmek istedim annemde hiç görmemişti uzakta oturduğum için.
maşallah diyin kızlar o kadar hareketliki meleğim doktor ikili testleri yaptı karar verdim burda yaptırdım hepsi normal çıktı Allahıma binlerceşükür amao kadar hareketliki doktor zorr ölçtüçok kıpırdakdiyo az gülmedik :) nasıl güzel di anlatamam.. içimden kuşkular gitmiş oldu kan da verdim sonuçlar ptesi çıkacak, diğerleri çok güzel çıktı Darısı yaptırmayı düşünenlerin başına inşallah.
biz şimdilik izindeyiz internete giremiyorum pek, artık haftaya eve döndüğümüzde bol bol yazışırız. hepinizi özledim. benim için dua edin bir an önce boğazım ve öksürüğüm geçsin .
meleğimin iyi haberlerini size vereyim dedim. geçmişi okuyamadım, cinsiyetleri belli olan sırayla yazarmı belliolduysanız çok merak ediyorum.
hepinizi öptüm.. kendinize iyi bakın arkadaşlarım.. opuyorumnanaktan
canlarım geldım doktordan bızım yaramaz bacaklarını cektğnden dolayı gorunmemıs bugun gorduk cok sukur hazır gıtmısken 2li sonuçlarımıda anldım onlarda ii cıktı anlıycagınız cok rahatladım darısı diğer bekleyen arkadaslarıma...
ok çok teşekkürler bak şimdi bilgim oldu 2 li testte kanı niye alıyorlar diyede merak ediyordum bu konuda aydınlanmış oldu yordum seni teşekkürler.26 yaşındayım bu arada
VOLES- TÜRKKAHVESİ85 güzel haberleriniz çok mutlu etti beni gözünüz aydın...
darısı bana
voles kaçta gidiyosun doktora
canım baya hareketlıydı ama ben cok heyecanlıydım valla mutıs bı duyguydu anlatamam canlarım ben kurtuldumn allahım hepimizin yardımcısı olsun allaha emanet olun ben cıkıyorum sonro gorusuz
selam kızlar, nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?