2010 Şubat Anneleri

alkisalkisalkis
aynen katılıyorum... valla yetişmek imkansız bu şekilde...

alkisalkisalkisalkisalkisalkisben sana daha önce bişey sormuştum.biz seni ocak topiginde görüoruz sürekli artık bizi bıraktın diye düşünüyorduk.tatilden döndünmü.anneolmakistiyorumda ocak topiginde otam anlamıyla gelmiyor artık.bizde ne oluyo diyorduk

destekliyorum arkadaşım buna bile kaçamak yazıyıorum diğerlerine hiç yetişemem

:) yok güzelim gitmedim biyere...hem ocak hem şubata takılıyorum ben.
ama 1 aydır yoktum... tatil henüz bitmedi.. bugün internet buldum sadece, hepsi o :)

1 şubat görünüyor benim muhtemel doğum tarihim.. ama ben erken doğmuşum, annem de erken doğmuş... dolayısıyla ben de erken doğururum muhtemelen diye düşünüyırum.. o nedenle de, ocak annelerine de takılıyorum, şubat annelerine de :)

destekliyorum arkadaşım buna bile kaçamak yazıyıorum diğerlerine hiç yetişemem

bende katılıyorum canım kilo ve cinsiyet haberlerimizi burdada paylaşabiliriz

kızlar benim gobis hic cıkmadı simdi ocak annelerinin gobislerine bakıyorum da aynı zamanlardakilerde cıkmıs. birde 3 haftadır kontrole gitmiyorum kafam takıldı benim bebis buyumuyo mu acaba (

kızlar benim yine miğdem kıpır kıpır çıkartıcam galiba.yeter ama ya bende hamileliğimin keyfini yaşamak istiyorum lütfen bebeğimmmm anneye yardımcı ol

kızlar benim gobis hic cıkmadı simdi ocak annelerinin gobislerine bakıyorum da aynı zamanlardakilerde cıkmıs. birde 3 haftadır kontrole gitmiyorum kafam takıldı benim bebis buyumuyo mu acaba (

benim çıktı biraz ama sabahları değilde akşamları daha belirgin oluyor senin iç karnın geniçş olacak o zaman .göbeği erken çıkanların dış karnı geç çıkanların iç karnı geniş olurmuş

canım baya hareketlıydı ama ben cok heyecanlıydım valla mutıs bı duyguydu anlatamam canlarım ben kurtuldumn allahım hepimizin yardımcısı olsun allaha emanet olun ben cıkıyorum sonro gorusuz

canım benim bile belli degil daha.ilk kızımda bile beşinci ayda anca dışordan belli oluyodu.oda bilene...

kızlar benim yine miğdem kıpır kıpır çıkartıcam galiba.yeter ama ya bende hamileliğimin keyfini yaşamak istiyorum lütfen bebeğimmmm anneye yardımcı ol

biraz daha sabret.benim bunda nısıl olduysa erken bıraktı 12.haftada.çok mutlu oldum.ama ilk kızmda 16.haftaya kadar dünyam kapkaraydı öyle kötü geçirdim.ama sabret geçiyo....Çok üzgünüm çoook

canım benim armut yemeyi denedin mi hic ??

snm senin bu armutlar varya zaten çantam seyyar manav gibi gören olsa ayılık var diycek naniknanik .şaka bi yana aslında bastırıyor biraz 1-2 dk önce yedim 1 tane ama boğazımda duruyor resmn öğürtü.sabahları artık kuru ekmek yiyorum o rahatlatıyor miğdemi ama öğlenleri çıkartmasamda hep çıkartacak pozisyonundayım.

çok geçmiş olsun canım şükür atlatmışsın az kalmış oda geçer inşallah.... 2 li tahlillerinde emiz çıkar inşallah p.tesi haberdar et bizi... opuyorumnanaktan

canım sen yandın bu doğduktan sonra çok koşturcak peşinden galiba sizi sen artık mama tabağı koşarsın peşinde belli belli çok cambaz olcak bu... kaydirigubbakcemile3

bende katılıyorum canım bu topik neyimize yetmiyo herşeyi daha rahat takip ederzi.. öbür türlü çok şey gözden kaçar bencede zaten hamileyiz yormayın bizi.. kaydirigubbakcemile3

ok çok teşekkürler bak şimdi bilgim oldu 2 li testte kanı niye alıyorlar diyede merak ediyordum bu konuda aydınlanmış oldu yordum seni teşekkürler.26 yaşındayım bu arada

rica ederim canım ne demek umarım sonuçların seninde hayırlısıyla temiz çıkar... :Saruboceq:

VOLES- TÜRKKAHVESİ85 güzel haberleriniz çok mutlu etti beni gözünüz aydın...
darısı bana

ah canım benimm sağol amin inşallah hayatım sendende güzel haberler bekliyoruz kısmetse..... :Saruboceq: :Saruboceq:

voles kaçta gidiyosun doktora

geldim canım dr. dan ben çok şükür temiz çıktı sonuçlarım eğer cinsiyet için soruyosan 14:20 de randevum oklavamı aldım yanıma söyledi söyledi söylemedi.... klava: kaydirigubbakcemile3

canım baya hareketlıydı ama ben cok heyecanlıydım valla mutıs bı duyguydu anlatamam canlarım ben kurtuldumn allahım hepimizin yardımcısı olsun allaha emanet olun ben cıkıyorum sonro gorusuz

görüşürüz canım kendine dikkat et ... Şeniz

canlarım ben çıkıyorum anca kocişi toparliyimde çıkalım dr. a hayırlısıyla inşallah öğreniriz cinsiyeti öğrenemezsekte napalım canımız sağolsun gördüğümüzle yetiniriz.. çok öpüyorum hepinizi.. iyi hafta sonları herkesee.. :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…