günaydın hayırlı günlerr toikte kimseler yok dahaa
selkie hoşgeldin canımm inş. iyi olursunn
zemuszemusKızlarrr biz geldik merak eden ve dua eden teyzelerimizi kocaman öpüyoruz.bebişim el salladı banakaydirigubbakcemile3çikolatayı fazla kaçırdım galiba bu seferde hiç durmadı.ense kalınlığı 1.7 çıktı dr herşey gayet yolunda dedikantestini yaptıramadım 130 tl istediler araştırıcam daha ucuz biryerde yaptırıcam.4 gün önde gittiğimizi söyledi ya çok tatlıydı cinsiyeti için dr sıkıştırdım kıza benziyor ama kesin demiyorum bak dedi.birdahaki test sonuçlarını göstermeye geldiğinde kesin söylerim dedi.şükür Allahıma:Saruboceq arısı tüm bebişini özlüyenlerin başına.güldü birde banakaydirigubbakcemile3
gözün aydın canım ,çok sevindim....ee yanlışlık olmazsa benim kıza bi bacı dahamı geliyo.....
ikili testleri yaptıran herkese gözün aydın diyorum....
bu arada herkese günaydınlar olsun......anlat bakalım voles ne yaptın.....
günaydın kızlar,
selkie hoşgeldin canım aramıza, yeniden. neler yaptın bakalım..
handany hoşgeldin canım aramıza. Allah tamamına erdirsin inş.
arya ve bilgen ..çok sevindim kızlar sizin adınıza. bebişlerinizi gördünüz..ohh
arya maydonoz'u sormayı unutmuşssundur heralde. kasap et, koyun can derdinde gibi oldu ama belki de sormuşsundur :)
ayy unuttuğum yoktur inş. geçmişi haftasonunda evde okumuştum,aklımda kalanlara şimdi cevap yazıyorum.
camdankalp bugün dr'a gidecekti,randevusu kaçta acaba? inş ondan da iyi haberler duyacağız..
öptüm kızlar hepinizi..
günaydın hoşbulduk canlarım,bebişi gördüm çok şükürde şu kanama bir türlü durmadı hala!yarın bakalım dr ne diyecek!
siz nasılsınız,bebiğşler nasıl?opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selam kızlar,herkese günaydın...:)))
Günaydın şubat annecikleri.....
Benim için kötü bir sabah umarım sizin gününüz çooooooooookkkkkk iyi geçer...yerimseniben
Ben uzun bi aradan sonra yine istifra ettim de:bbo:
Benim için kötü bir sabah umarım sizin gününüz çooooooooookkkkkk iyi geçer...yerimseniben
a.s günaydın canımm
Hoşbulduk canım, ben de bugün ikili test sonucumu alıcam.günaydın kızlar,
selkie hoşgeldin canım aramıza, yeniden. neler yaptın bakalım..
handany hoşgeldin canım aramıza. Allah tamamına erdirsin inş.
arya ve bilgen ..çok sevindim kızlar sizin adınıza. bebişlerinizi gördünüz..ohh
arya maydonoz'u sormayı unutmuşssundur heralde. kasap et, koyun can derdinde gibi oldu ama belki de sormuşsundur :)
ayy unuttuğum yoktur inş. geçmişi haftasonunda evde okumuştum,aklımda kalanlara şimdi cevap yazıyorum.
camdankalp bugün dr'a gidecekti,randevusu kaçta acaba? inş ondan da iyi haberler duyacağız..
öptüm kızlar hepinizi..
teşekkür ederim canımhoş geldin aramıza canım.
hoş geldin canım inşallah ii haberlerle dönersin.
slm canım nasılsın.ne oldu senin belli olmadı dimi daha.zemuszemus
selam kızlar diycem ama kimse kalmamış ben geçmişi okuyana kadar:) bizi merak edip dualarınızı esirgemediniz çok sağolun...ense kalınlığımız 1.5 çıktı doktor iyi dedi çok şükür kan testinin sonuçlarınıda pztesi falaan alcaz umarım oda iyi çıkar darısı bütün sonuç bekleyenlerin başına umarım hepimiz sağlıklı bebişler getiririz dünyaya:CüvCüv:
zemuszemusKızlarrr biz geldik merak eden ve dua eden teyzelerimizi kocaman öpüyoruz.bebişim el salladı banakaydirigubbakcemile3çikolatayı fazla kaçırdım galiba bu seferde hiç durmadı.ense kalınlığı 1.7 çıktı dr herşey gayet yolunda dedikantestini yaptıramadım 130 tl istediler araştırıcam daha ucuz biryerde yaptırıcam.4 gün önde gittiğimizi söyledi ya çok tatlıydı cinsiyeti için dr sıkıştırdım kıza benziyor ama kesin demiyorum bak dedi.birdahaki test sonuçlarını göstermeye geldiğinde kesin söylerim dedi.şükür Allahıma:Saruboceq arısı tüm bebişini özlüyenlerin başına.güldü birde banakaydirigubbakcemile3
merhaba hanımlar,
ben foruma yeni üye oldum, insan hamile olunca sanki dünyada tek kendi bebek sahibi olacakmış gibi hissediyor. Bu kadar çok şubat 2010 annesi olduğunu görünce çok sevindim. Ben 13 haftalık hamileyim ve ankarada özel doktora gidiyorum, 7 ağustosta 2li testimi dr. sami ulus hastanesinde yaptırdım (doktorum orada olduğu için çok kolay oldu), devlet memuru olduğum için hiç para vermedim.
Aranızda Güven hastanesine giden var mı? Ben doğumu Güven'de yaptırmak istiyorum ama doktorum dışardan olduğu için 4500 e falan mal oluyomuş. Oysa Güvenin doktoruna gidersem 657 li olduğum için 2 gece yatış dahil 2000 TL dediler. Kafam karıştı. Aynı durumda olan var mı?
günaydın hoşbulduk canlarım,bebişi gördüm çok şükürde şu kanama bir türlü durmadı hala!yarın bakalım dr ne diyecek!
siz nasılsınız,bebiğşler nasıl?opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bu arada herkese günaydınlar olsun......anlat bakalım voles ne yaptın.....
voles günaydın hoşgeldin canımm
handary hoşgeldin aramıza Allah hayırlısıyla koucağına almayı nasip etsinn
arya canım gözün aydın bebeğini görmüşsün kız a benziyormuş hayırlı evlat olsun inş..
papatya günaydın hayatımm burnun nasıl kanıyormu halaa rahatsızlığın geçti demii
günaydın şubatın prens ve prenseslerinin güzel anneleri.... Şeniz
maşallah canım gözün aydın hadi hayırlısıyla bugünde kan testi haberlerini alalım bakalım senden .. opuyorumnanaktan
ohh ohh maşallah çok seviniyorum güzel haberler duydukça ya Allahım kötü şeyler duyurmasın hiçbirimize.... en bereketli topik bizde
canım hayırlı uğurlu olsun bebişin gözün aydın hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah...ben istanbuldayım hayatım ama benim mantığımca iki dr.unda yapacağı iş aynı helede normal doğumda direk bütün işi sen yapıyosun sezeryandaysa ikiside aynı işi yapıcak ben fazla para vermemenden yanayım aradaki 2500 liraylada bebeğime güzel bi oda yaparım:)) tabi bu benim fikrim nacizane.. yine son karar senin tabi...
canım ya drç ne diyo senin bu kanama olayına yani kaıncı haftadasın hala yerleşme kanaması olabilir mi.. maşallah bebiş iyi durumdaymış gerçi Allahım korusun bebişlerimizi... :Saruboceq: :Saruboceq:
canım walla gittim dr. a genç çok tatlı bi bayandı çok espiriliydi.. cinsiyeti söylemedi.. benim ufaklık namaza durmuştu kaydirigubbakcemile3 sağdan baktı soldan baktı secde pozisyonunda göremiyorum dedi popodan baktık baş tarafından baktık yok anacım yok kitlemiş kendini göstermiyo şimdi ne desem direk sallamasyon olucak dedi kadın sonuçta cidden göstermedi dövücem demiştim ama çok tatlı bi bayandı kıyamadım bide bizimki göstermiyo kadın napsın .. hadi bebişe güle güle diyelimmi dedi napalım diyelim dedim bende.. anneleri bıraksak zaten bütün gün ultrasonun başından kalkmazlar zaten dedi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
günaydın canım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?