2010 Şubat Anneleri

günaydın hayırlı günlerr toikte kimseler yok dahaa
selkie hoşgeldin canımm inş. iyi olursunn

günaydın kızlar,

selkie hoşgeldin canım aramıza, yeniden. neler yaptın bakalım..

handany hoşgeldin canım aramıza. Allah tamamına erdirsin inş.

arya ve bilgen ..çok sevindim kızlar sizin adınıza. bebişlerinizi gördünüz..ohh
arya maydonoz'u sormayı unutmuşssundur heralde. kasap et, koyun can derdinde gibi oldu ama belki de sormuşsundur :)

ayy unuttuğum yoktur inş. geçmişi haftasonunda evde okumuştum,aklımda kalanlara şimdi cevap yazıyorum.

camdankalp bugün dr'a gidecekti,randevusu kaçta acaba? inş ondan da iyi haberler duyacağız..

öptüm kızlar hepinizi..

gözün aydın canım ,çok sevindim....ee yanlışlık olmazsa benim kıza bi bacı dahamı geliyo.....

ikili testleri yaptıran herkese gözün aydın diyorum....

bu arada herkese günaydınlar olsun......anlat bakalım voles ne yaptın.....

selkie hoşgeldin canım..e tatilde ne yaptın bakalım...hala kanaman olduguna üzüldüm biranönce biter umarım....
yaren ,biricik,günaydın canlar

günaydın hoşbulduk canlarım,bebişi gördüm çok şükürde şu kanama bir türlü durmadı hala!yarın bakalım dr ne diyecek!
siz nasılsınız,bebiğşler nasıl?opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Günaydın Canlarımopuyorumnanaktan papatyacım evet kıza benziyor dedi ama kesin demiyorum dedi testleri götürdüğümde kesin söylermiş.ultrasyonu gören herkes kız bu diyor bakalım cnm hayırlısıkaydirigubbakcemile3

Yarencim saol cnm evet onu gördüm neşem yerine geldi maydanozu sordum walla unutmadım buraya yazmayı unuttum sadece.herşeyin içinde az miktarda yiyebilirsin dedi suyunu içmek zararlıymış yemek değilmiş zararlı gözümüz aydın yani cnm.

selkie cnm çokmu oluyor kanaman ne zamandır var?

Günaydın şubat annecikleri.....
Benim için kötü bir sabah umarım sizin gününüz çooooooooookkkkkk iyi geçer...yerimseniben
Ben uzun bi aradan sonra yine istifra ettim de:bbo:

Benim için kötü bir sabah umarım sizin gününüz çooooooooookkkkkk iyi geçer...yerimseniben

Kıyamam cnm umarım biter artık seninde bulantıların ben bugün iyiyim maşallahta dün bayılıyordum az kalsın beynim uyuştu gözüm karardı midem bulandı yani ilkkez böyle oldum eşimide korkuttum ama bayılıyorum sandım.

canım günaydın Allah kolaylık versin istifra etmek çok kötü çok şükür ben yaşamadım çok aşırı bulantım oldu ama geçti deyincede yeniden başlıyor :)
inş. geçicek bebeğimiz salıklı olsunda katlanıcaz

Fatoscum cnm sana ihtiyacım var benim takvimi 12+6 yaparmısın dr önden gidiyor dedide ben yine girdim o siteye ama beceremedim:kedi:bunun aynısı olursa sevinirim ama orda yumurta içinden çıkan hafif sarı bir bebek var onu koyarmısın biliyorum ben çok masraflı oldum ama ah şu beceriksizliğim

arya canım gözün aydın bebeğini görmüşsün kız a benziyormuş hayırlı evlat olsun inş..

papatya günaydın hayatımm burnun nasıl kanıyormu halaa rahatsızlığın geçti demii

Hoşbulduk canım, ben de bugün ikili test sonucumu alıcam.

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın şubatın prens ve prenseslerinin güzel anneleri.... Şeniz

maşallah canım gözün aydın hadi hayırlısıyla bugünde kan testi haberlerini alalım bakalım senden .. opuyorumnanaktan

ohh ohh maşallah çok seviniyorum güzel haberler duydukça ya Allahım kötü şeyler duyurmasın hiçbirimize.... en bereketli topik bizde

canım hayırlı uğurlu olsun bebişin gözün aydın hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah...ben istanbuldayım hayatım ama benim mantığımca iki dr.unda yapacağı iş aynı helede normal doğumda direk bütün işi sen yapıyosun sezeryandaysa ikiside aynı işi yapıcak ben fazla para vermemenden yanayım aradaki 2500 liraylada bebeğime güzel bi oda yaparım:)) tabi bu benim fikrim nacizane.. yine son karar senin tabi...

günaydın hoşbulduk canlarım,bebişi gördüm çok şükürde şu kanama bir türlü durmadı hala!yarın bakalım dr ne diyecek!
siz nasılsınız,bebiğşler nasıl?opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım ya drç ne diyo senin bu kanama olayına yani kaıncı haftadasın hala yerleşme kanaması olabilir mi.. maşallah bebiş iyi durumdaymış gerçi Allahım korusun bebişlerimizi... :Saruboceq: :Saruboceq:

bu arada herkese günaydınlar olsun......anlat bakalım voles ne yaptın.....

canım walla gittim dr. a genç çok tatlı bi bayandı çok espiriliydi.. cinsiyeti söylemedi.. benim ufaklık namaza durmuştu kaydirigubbakcemile3 sağdan baktı soldan baktı secde pozisyonunda göremiyorum dedi popodan baktık baş tarafından baktık yok anacım yok kitlemiş kendini göstermiyo şimdi ne desem direk sallamasyon olucak dedi kadın sonuçta cidden göstermedi dövücem demiştim ama çok tatlı bi bayandı kıyamadım bide bizimki göstermiyo kadın napsın .. hadi bebişe güle güle diyelimmi dedi napalım diyelim dedim bende.. anneleri bıraksak zaten bütün gün ultrasonun başından kalkmazlar zaten dedi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

selam kızlar,herkese günaydın...:)))

günaydın canım ...

voles günaydın hoşgeldin canımm

handary hoşgeldin aramıza Allah hayırlısıyla koucağına almayı nasip etsinn

arya canım gözün aydın bebeğini görmüşsün kız a benziyormuş hayırlı evlat olsun inş..

papatya günaydın hayatımm burnun nasıl kanıyormu halaa rahatsızlığın geçti demii

Saol cnm darısı tüm uzun zamandır görmeyip özleyenlerin başına.bakalım cimcime gelicek galibaopuyorumnanaktan

cnm saol bencede bizim topiğimiz bitane zemuszemus Volescim seninde kızınmı olucak acaba saklıyor kendini baksana erkek olsa 12.haftada belli olurmuş öyle diyorlar kızlar daha anne karnında edepli oluyorlar sanırımkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…