fatoş sinem nasılsınız?
kimse kalmamış buralarda
bizimde bugun evlilik yıldönümümüz
dergiyi yetiştirecegimiz için gidemedik offffffffffffff
neyse haftaiçi kutlayacagız artık
şu sayı bir bitse
bunaldım valla
iyim canım saol sen nasılsın ahucum.evlilik yıldönümünüz kutlu olsun rabbim ayırmasın bir ömür boyu mutlu olun inşallah.
selam kızlar
slm nasılsınız kızlar
zemuszemusKızlarrr biz geldik merak eden ve dua eden teyzelerimizi kocaman öpüyoruz.bebişim el salladı banakaydirigubbakcemile3çikolatayı fazla kaçırdım galiba bu seferde hiç durmadı.ense kalınlığı 1.7 çıktı dr herşey gayet yolunda dedikantestini yaptıramadım 130 tl istediler araştırıcam daha ucuz biryerde yaptırıcam.4 gün önde gittiğimizi söyledi ya çok tatlıydı cinsiyeti için dr sıkıştırdım kıza benziyor ama kesin demiyorum bak dedi.birdahaki test sonuçlarını göstermeye geldiğinde kesin söylerim dedi.şükür Allahıma:Saruboceq arısı tüm bebişini özlüyenlerin başına.güldü birde banakaydirigubbakcemile3
kızlar merhaba ben döndüm,1 aydır nasılsınız bakalım?sizi çok çoook özledim ,,,,ben çok iyiyim ,geçmişi tam olarak okuyamadım kızlar,neler oldu neler bitti tam olarak haberim yok!
benim kanamamda hala devam ediyor salı drye gideçeğim,tarama testlerimiz yapılaçak diğer testlerimiz güzel çıktı,kalp atışlarınıda duydum ve gördüm,opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
aryacım gozun aydın canım masallah bebisine ınsallah ıkılı testınde guzel cıkar
günaydın arkadaşlar
geçmişi okudum negüzel 2 li testlerin sonucunu alanlar olmuş
gözleri aydın tüm arkadaşların
darıdı bnim gibi bekleyen annelerin başına.
bende özel hastaneye gidiyorum am hiç sormamıştım fiyatını
bir arayıp soralım bakalım.
burcucum gzöün aydın
seçilcim seninde gözün aydın.
volescim ii haberlerin mutlu etti beni gözün aydın.bilgen gördün mü bak gözün aydın
hoş geldin aramıza canım.merhaba hanımlar,
ben foruma yeni üye oldum, insan hamile olunca sanki dünyada tek kendi bebek sahibi olacakmış gibi hissediyor. Bu kadar çok şubat 2010 annesi olduğunu görünce çok sevindim. Ben 13 haftalık hamileyim ve ankarada özel doktora gidiyorum, 7 ağustosta 2li testimi dr. sami ulus hastanesinde yaptırdım (doktorum orada olduğu için çok kolay oldu), devlet memuru olduğum için hiç para vermedim.
Aranızda Güven hastanesine giden var mı? Ben doğumu Güven'de yaptırmak istiyorum ama doktorum dışardan olduğu için 4500 e falan mal oluyomuş. Oysa Güvenin doktoruna gidersem 657 li olduğum için 2 gece yatış dahil 2000 TL dediler. Kafam karıştı. Aynı durumda olan var mı?
hoş geldin canım inşallah ii haberlerle dönersin.kızlar merhaba ben döndüm,1 aydır nasılsınız bakalım?sizi çok çoook özledim ,,,,ben çok iyiyim ,geçmişi tam olarak okuyamadım kızlar,neler oldu neler bitti tam olarak haberim yok!
benim kanamamda hala devam ediyor salı drye gideçeğim,tarama testlerimiz yapılaçak diğer testlerimiz güzel çıktı,kalp atışlarınıda duydum ve gördüm,opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
slm arkadaşlar..
hoşgeldin canım gözünaydın ne güzel bebişi görmüşsün umarım testler iyi çıkar ve kanaman da sona erer
hoş geldin aramıza canım.
hoş geldin canım inşallah ii haberlerle dönersin.
slm canım nasılsın.ne oldu senin belli olmadı dimi daha.zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?