2010 Şubat Anneleri

iyim canım saol sen nasılsın ahucum.evlilik yıldönümünüz kutlu olsun rabbim ayırmasın bir ömür boyu mutlu olun inşallah.

iyim canım saol sen nasılsın ahucum.evlilik yıldönümünüz kutlu olsun rabbim ayırmasın bir ömür boyu mutlu olun inşallah.

sağol fatoşcum güzel dileklerin benden de sana gelsin
bugun çok sıcak bunaldım
midemde durmuyor
bende aşermek istiyorum artık
anlamadım ki bizim canımız ne zaman birşeyler isteyecekkaydirigubbakcemile3

kızlar 2li test için devlet hastanesine gidinsene neden o kadar para veriyorsunuz?!
sonuçların hepsi ankarada yapılıyor, yani acıbadem de ankaraya gönderiyor devlet hastanesi de ankaraya. türkiyede sadce bir yerde bakılıyor test sonucuna. boş yere paranızı kaptırmayın.
ha devlette sıra beklemek istemiyorum diyorsanız ucuz yapan bir özelde baktırın bari...

günaydın arkadaşlar
geçmişi okudum negüzel 2 li testlerin sonucunu alanlar olmuş
gözleri aydın tüm arkadaşların
darıdı bnim gibi bekleyen annelerin başına.

bende özel hastaneye gidiyorum am hiç sormamıştım fiyatını
bir arayıp soralım bakalım.

canım ben izmirde yaşıyorum burda devlet hastanesi yapmıyor.anca özelde 75 lira verdim bende.
günaydın kızlar.ii pazarlar.

aryacım gozun aydın canım masallah bebisine ınsallah ıkılı testınde guzel cıkar

iyi haberler alanlar olmuş.. herkesin gözü aydın olsun.. darısı başıma.. ben daha ikili testi yaptırmadım.. 15 inde randevumuz var ama hiç testten bahsetmemişti sevgili dr cum gidince öğrenicez artık..

hmm ben devlet hastanesine gidiyorum hepsinde yaparlar diye düşünmüştüm
ben de inşallah salı günü gideceğim. bakalım inşallah hepimiz güzel sonuçlarla döneriz..
kızlar benim bulantılar geçti gibi maşallah diyeyim hemen :roflol: darısı bulantısı geçmeyenlerin başına
ama gaz, şişkinlik ve kabız devam ediyor. yediklerime dikkat ediyorum ben de kayısı yemeye çalışıyorum kızartmadan uzak duruyorum bazen dayanamayıp yesem de :roflol:

merhaba hanımlar,
ben foruma yeni üye oldum, insan hamile olunca sanki dünyada tek kendi bebek sahibi olacakmış gibi hissediyor. Bu kadar çok şubat 2010 annesi olduğunu görünce çok sevindim. Ben 13 haftalık hamileyim ve ankarada özel doktora gidiyorum, 7 ağustosta 2li testimi dr. sami ulus hastanesinde yaptırdım (doktorum orada olduğu için çok kolay oldu), devlet memuru olduğum için hiç para vermedim.
Aranızda Güven hastanesine giden var mı? Ben doğumu Güven'de yaptırmak istiyorum ama doktorum dışardan olduğu için 4500 e falan mal oluyomuş. Oysa Güvenin doktoruna gidersem 657 li olduğum için 2 gece yatış dahil 2000 TL dediler. Kafam karıştı. Aynı durumda olan var mı?

kızlar merhaba ben döndüm,1 aydır nasılsınız bakalım?sizi çok çoook özledim ,,,,ben çok iyiyim ,geçmişi tam olarak okuyamadım kızlar,neler oldu neler bitti tam olarak haberim yok!

benim kanamamda hala devam ediyor salı drye gideçeğim,tarama testlerimiz yapılaçak diğer testlerimiz güzel çıktı,kalp atışlarınıda duydum ve gördüm,opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hoşgeldin canım gözünaydın ne güzel bebişi görmüşsün umarım testler iyi çıkar ve kanaman da sona erer

aryacım gozun aydın canım masallah bebisine ınsallah ıkılı testınde guzel cıkar

burcucum gzöün aydın
seçilcim seninde gözün aydın.
volescim ii haberlerin mutlu etti beni gözün aydın.bilgen gördün mü bak gözün aydın

Canlarım saolun kan testini henüz yaptıramadım bu hafta yaptırmayı düşünüyorum hastane araştırıcam.:1hug:

hoş geldin aramıza canım.
hoş geldin canım inşallah ii haberlerle dönersin.
slm arkadaşlar..

slm canım nasılsın.ne oldu senin belli olmadı dimi daha.zemuszemus

hoşgeldin canım gözünaydın ne güzel bebişi görmüşsün umarım testler iyi çıkar ve kanaman da sona erer

hoş geldin aramıza canım.

hoş geldin canım inşallah ii haberlerle dönersin.

slm canım nasılsın.ne oldu senin belli olmadı dimi daha.zemuszemus

günaydın hoşbulduk canlarım,bebişi gördüm çok şükürde şu kanama bir türlü durmadı hala!yarın bakalım dr ne diyecek!
siz nasılsınız,bebiğşler nasıl?opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…