2010 Şubat Anneleri



hadi güle güle git.kimseyi bulamasanda yaz neler yaptıgını....
kızlar bende çıkıyorum.kızımın uyku saati geldi....öpüyorum..hepinize iyi hafta sonları....öptüm...
 
voles hadi bu sefer öğrenirsin inşallah kız galiba seninki baksana göstermiyorda edepli olacak anne babada olsanız zmanı var bekleyin diyor.

sen yinede oklavanı al yada oklava buyük olur havada bozuk at çantaya şemsiye baktın birşey bulamıyorsun 1 -2 armut salla kafasına sende armutculardandın.
 
kızlar benim gobis hic cıkmadı simdi ocak annelerinin gobislerine bakıyorum da aynı zamanlardakilerde cıkmıs. birde 3 haftadır kontrole gitmiyorum kafam takıldı benim bebis buyumuyo mu acaba (

herkesin bir olmuyor ki. iç karnın genişse sonradan çıkıyo göbüş. benim de son bi haftadır belli oluyo: öncesi normaldi. takma kafana, bebişin iyidir.
 

ocak annelerinin listesinde 25 ocak diye yazılmışsın yazdıklarını da gördük bu arada buradakıler sana çok kızgın geçmişe bak istersen nereye istersen yazabilirsin yanı herkes özgür...
 
aynen valla: acile gitmekten usandım. elim, kolum sürekli mor ya sorana; "gözlem odası hatırası" diyorum . kaydirigubbakcemile3

sende de var mı bulantı?

yok diyebilmeyi çok isterdim ama 7. haftadan beri var artık wc git gel walla çok zor oluyor bian önce 11 den 15-16. haftaya atlamak isterdim.bende 8. haftada çok kötü oldum 9 kilo serum yedim ama banamısın demedi valla halen devam.yemek yemeği özledim.
 
kızlar bişey soracam: ssk lı olup, özel hastanede kontrollerini yaptıran var mı? 2 li test için ne kadar ödeme yaptınız? ve güvenilir bulyor musunuz?
 


allah o keyfini çıkaracağımız günlere bir an evvel kavuştursun inşallah. yemek yemek bi yana kana kana su içmeyi özledim. ağzımın içi zehir gibi bi de nedense. tat, tuz yok anlayacağın. :bbo:
 
kızlar bişey soracam: ssk lı olup, özel hastanede kontrollerini yaptıran var mı? 2 li test için ne kadar ödeme yaptınız? ve güvenilir bulyor musunuz?

ben istanbulde özel hastanede yaptırıyorum muayenelerimi aynı hastanenin 2 tane yanyana subei var 1 tanesi ümraniyeye bağlı 1 tanesi çamlıcaya bağlı .ümraniyeye bağlı olan tıp merkezi olarak geçiyor ve 2 tl muayene ücreti evet sadece 2 tl.ultrasyonunuda çekiyor ilgileniyorda fena değil.
diğeri çamlıcaya bağlı ssk ile anlaşması daha az muayene ücreti 12 tl ama ben en son bu dr gittim ve bu dr ile devam etmeye karar verdim bana daha sıcak anlayışlı geldi.birde anlattı bak bu eksik bunu yap bunu ye diye benim daha hoşuma gitti.
2 li testti bu hafta salı günü yaptıracağım ama fiyatını sordum 90 tl ama kan tahlili yok sanırım bu fiyat içinde onu sormamıştım çünkü.
 
selam kızlar diycem ama kimse kalmamış ben geçmişi okuyana kadar:) bizi merak edip dualarınızı esirgemediniz çok sağolun...ense kalınlığımız 1.5 çıktı doktor iyi dedi çok şükür kan testinin sonuçlarınıda pztesi falaan alcaz umarım oda iyi çıkar darısı bütün sonuç bekleyenlerin başına umarım hepimiz sağlıklı bebişler getiririz dünyaya:CüvCüv:
 

gözün aydın sonuçlarında temiz çıkar inşallah darısı yaptırmayanların bizim başımıza
 

bende salı günü gidecem doktora. 12 tl veriyorum kontrollerde de 2 li test fiyatını sormayı unuttum.
 
bende salı günü gidecem doktora. 12 tl veriyorum kontrollerde de 2 li test fiyatını sormayı unuttum.

2 li testi mutlaka sor derim ben çok yerden fiyat sordum yine en uygun benim kendi gittiğim hastaneymiş.hatırlamıyorum ismini ama bi hastane bana 260 tl dedi
 
90 tl ye kan testtide dahilmiş zaten 2 ki test diyinde direk kan tahlili o zaten diyorlar demek ki ense kalınlığına dr muayene ücreti içinde bakıyor asıl önemli olan kan sonuçları yani onlar için. gerçi 90 değil 900 deselerde yaptır dedikten sonra yaptırmak zorundayız ama yinede araştırmak lazım aynı sonuç için niye daha çok verelim ki
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…