2010 Şubat Anneleri

arya canım gözün aydın bebeğini görmüşsün kız a benziyormuş hayırlı evlat olsun inş..

papatya günaydın hayatımm burnun nasıl kanıyormu halaa rahatsızlığın geçti demii

burnunm o günden beri kanamadı.ama böyle 3-4 güne bir kanar gibi geliyo..umarım sondur....çok şükür gribimi dün atlattım iyi hissediyorum kendimi...

yine olmadı desene....neyse olsun bakalım..ama ben sana oglan diyodum ama bu inatçı çıktı kızmı neeeee

maşallah canım gözün aydın hadi hayırlısıyla bugünde kan testi haberlerini alalım bakalım senden ..

inşaallah volescim bende sabırsızlıkla bekliyorum opuyorumnanaktan

walla canım ne desem bilmiyorum ki bacaklarını kırmış dizlerden elleride yüzünde yere doğru dönük aynen secdede gibiydi dr. geçtim bende açtım gözleri kitlendim ama banamısın demiyo.. bu doğana kadar göstermez bence.. yandım ben ....

burnunm o günden beri kanamadı.ama böyle 3-4 güne bir kanar gibi geliyo..umarım sondur....çok şükür gribimi dün atlattım iyi hissediyorum kendimi...

gözün aydın canım aman dikkat et de tekrar nüksetmesin hastalık... fazla kimseyi öpme ...

yine olmadı desene....neyse olsun bakalım..ama ben sana oglan diyodum ama bu inatçı çıktı kızmı neeeee

olmadı canım ya bizimki nuh diyo peygamber demiyo diyorum ya bu doğana kadar bana bişey aldırmıycak... kızım diyorum oğlum diyorum ne diyceğimi bende şaşırdım artık bişey değil çocukta cinsiyet karmaşası yaşıycak ben kızmıyım erkek mi niye bi öle sesleniyolar bi böyle diyodur içerde.. ama napim evladım göstersene anneye cinsiyetini bende ona göre sesleniyim sana hııııı ayıp ama .... ay kafayı yedi bu çocuk bana şimdiden daha bu doğunca nolcak bakim...

kanamadığına sevindim canım inş. böle giderr

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

selkie hoşgeldin canım..e tatilde ne yaptın bakalım...hala kanaman olduguna üzüldüm biranönce biter umarım....
yaren ,biricik,günaydın canlar

kızlar tatilde bişey yapmadım valla,bol bol dinlendim,zaten kanamam olduğu için fazla gezip tozamadımda denizede giremedim,,,:1no2:
kanamam hamile kaldığımdan bu yana devam ediyor az az miktarlarda,son zamanlarda sadeçe tuvalete çıktığım zaman kanamam oluyor,normalde yok,dr ye söyledim telde,salı gideçeğim inşallah,gelde bi muayene edelim dedi,ona göre pomad veriçem sana dedi,bebekte bir problem yok ama kanama neden oluyor bende anlamadım,zaten tatildeyken dr ye gidemedim,orda jinekolog yoktu,başka bir şehe gitmem gerekiyordu dr için...

kaydirigubbakcemile3
voles senin kız heralde kızlar 7 aya kadar göstermiyomuş bazenn :)

yaaa.örnek beeen.ilk kızım bizi meraktan öldürmüştü...dogru yedinci aya kadar göstermedi.hep doktorlar tahmini üzerine söylüyordu.kıza benziyor ama emin degiliz.çünkü göstermiyo.derlerdi.ayyy sırf cinsiyeti ögrenmek için kaç doktora gittim hatırlamıyorum...kaydirigubbakcemile3

Çok geçmiş olsun canım. Kızın da hayırlı uğurlu olsunyerimseniben

Eski şiddeti geçti çok şükür de, bi koku duyunca bi huylanınca dayanamıyorum:umursamaz: Hiç midesi bulanmayan insanlardandım ben şimdi sanki bu bu bulantılar huy gibi kalacak, korkuyorum.

İtiraf ediyorum ben de cumartesi yeni bir dr a gittim cinsiyetini öğrenmek için:kedi: Normalde kendi dr randevumuz haftaya. Ben senin kadar şanslı değildim. Bebeğimi doğru dürüst göstermedi bana. Kendi de hiç incelemedi. Sadece kafasını ölçtü. Boyunu bile ölçmedi. Bi de doktor olacak aptal kadın gelsin de ben ona biraz ders vereyimÇok üzgünüm çoook. Cinsiyetine gelince 15. hafta olmasına rağmen daha erken dedi:bbo: Bakmadı bile ki... Usg görüntüsünde bile bebeğin sadece kafası var. Cinsiyeti görünmesin diye özellikle yaptı heralde. Bi de detaylı usg için bi yere yönlendirdi burda söylerler dedi cinsiyetini. 160 ytl olduğu için gitmedim bende... Yani anlayacağınız benim bu hafta dr a gitmekle daha da moralimi bozdu.

hiç bozma canım moralini bir daha o dr. gitmezsin olur biter zaten o dr. la bi alakan yok.. sadece benim gibi şansını denedin hiç sıkma canını bende sıkmıyorum 15. haftadayım bende ama napalım inatçı çıktı bizimkiler sabır sabır illaki bizimde öğreniceğimiz zamanlar gelicektir.... :Saruboceq:

kızlar benim bebişin boyu 9 cm olmuş ne çabuk boylanmış anlamaım ki 10 gün önce 6.64 çıkmıştı boyu şimdi 9 cm bi 2-3 cm bacakları koy dedi dr. 12 cm civarı bizim ufaklık boylumu olcak ne... bu doğar doğmaz dr. "popoma ne vuruyosun" da der... kaydirigubbakcemile3

günaydın güzel Şubat anneler,

bendeki haberler malesef çok kötü.dün öğlen saat 1 gibi karnımda ağrılar başladı 2 taraftaki kasığım ta kasılma ve büzüşme var gibi ama anlatılmaz bi ağrı sancı-ağrı karışımı birşey ara ara gelip gidiyor ama beni 2 büklüm yaptı.1 saat falan bekledim geçer diye yook geçecek gibi değil hemen hastahaneye gittik.her zaman gittiğim hastahane ama artık akşam saat 6 dan sanra ve cumartesi-pazar ssk anlaşmaları yokmuş çoğu özelde bu böyleymiş bal kabağına dönüşüyorlar yani.
nöbetçi dr kontrol etti gaz sancısı dedi üşütmüşüm ama normaldir iş yerinde klima butün gün açık evdede rahat yatayım diye eve git duş al cam açık yat soğuk almışım 2 şişe serum yedim, bağırsaklar için lağma yapıldı 4-5 saat müşadere odasında tutulduk sonra biraz daha iyi hissettim kendimi eve geldik.

Ama öyle böyle değil dr soruyor nasıl bir ağrı anlatamıyorum bile ne adet sancısı ne karın ağrısı ben böyle bir ağrı görmemiştim.Gaz sancısıymış aman kızlar dikkat edin ayağınızdan patikleri çıkartmayın bana çok söylediler aman dikkat et ilk 5 ay önemli diye ama dinleyen olmayınca soluğu hastanede aldık.

Birde kasılma bebektede olduğu için düşük riski var artık dedi 3 ay sorunsuz geldik şimdi bi soğuk algınlığı başıma neler açtı.

ya cınm geçmiş olsunn.gerçektende dikkat etmek gerekiyo...bende griptim anca geçti..ya kızlar biz kışın ne yapacagız bilmemki....

ah canım çok geçmiş olsun işte dikkat etmek lazım bende ayağımda terliklerle cak cak sinemaya gitim kocamla ordada salon nasıl soğuk buz buz ben üşümedim ama ayaklarım dondu eve geldim seninki gibi bi ağrı olmadı ama canım karnım bir şişti bir şişti sana anlatamam 9 aylık hamileye döndüm patlıycam ama nerdeyse nasıl rahatsız etti beni nefes alamıyorum yer yok vücudumda bi nefeslik yattım ama sen bana sor çok zordu napıcağınıda bilmiyo insan... çok dikkat etmek lazım.. kışta geliyo özellikle dikkat etmek lazım... tekrar geçmiş oldun canım...

geçmiş olsun canım allah sana ve bebeğine sağlık sıhhat versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…