2010 Şubat Anneleri

canım çok geçmiş olsun benim annem de hep söyler ayağına çoraplarını giy diye demekki büyüklerin bildikleri bişeyler var ama ya bizALLAH tekrarını yaşatmasın canım..

Sen merak ediosun ya kesin ondan göstermio daha şimdiden inatlaşıo annesiyle eee zamane veletleri iştekaydirigubbakcemile3

Çok üzüldüm. Allah beterinden saklasın canım. Çok şükür bebeğin iyi. Bu konuda çoğumuz dikkatsiziz. Sıcaktan kurtulalım derken hep cereyan altında kalıyoruz. Umarım söylediklerin kulaklarımızda çınlar da daha dikkatli oluruz... çooook geçmiş olsuna.s.

herkese günaydın güzel bir hafta geçirelim inşallah

günaydınnn amin canım hayırlı haftalar olsun inşallah hepimize...

Sen merak ediosun ya kesin ondan göstermio daha şimdiden inatlaşıo annesiyle eee zamane veletleri iştekaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 walla öyle canım bakalım daha neler görcez... yada görmek isteyip göremiycezz bi türlü kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Cnm geçmiş olsun gaz sancısı bende de oluyor ama şükür o kadar şiddetli değil kasılıyorum sadece ayakları sıcak tutmak lazım bol bol dinlenmen lazım senin sakın ağır bişiler kaldırma.Allahım seni ve bebişini korusun.:Saruboceq:

Kız maşallah benimkide öyle dr uzun boylu olucak dedi ama babamız çok uzun bizim ona çekicek sanırım aman inşallah çeker.bizimkide şimdiden 9 cm bacak popo 6.34
cnm ben parmaklarını sayarken çok heycanlandım ya epey uzun kaldım ultrasyonda bu sefer heryerini inceledik çok güzeldi ayak parmaklarını el parmaklarını saydık herşeyini kontrol ettik ALLAHIMA şükürler olsun :Saruboceq:

Saol cnm :1hug:

Kızlar doğurmama tam 6 ay var ne kadar uzun değil mi:S
Bu arada çocuk özlemi çektiğim günleri hatırladım... Allahım her istayene bunu nasib eder inşallah. Özlemini çekenler inşallah ikiz bebek sahibi olurlar:enbuyukkk:

Kızlar gÜnaydın hepınıze nasılsınız nasıl keyıfler volescım kız bebıŞ mı gelıyo yoksa olabılır valla

mrbb...
çok heyecanlıyım kızlar beklenen gün geldi öğleden sonra 1 buçukda randevum var doktora gidiyorum...

olabilir canım pek bi edepli kapatmıştı bacaklarını.... Kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ..... Yaw 16. Haftaya giricem 2 gün sonra yapılır mı bu anneye.....

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine benimde arada oluyo gaz sancısı çok kötü oluyo insan üşütmemeliyiz en güzeli

:Saruboceq:Amin cnm.Walla banada önceden düşününce 6 ay uzun geliyordu ama şimdi nedense öyle gelmiyor son 2 Ayı heycandan anlamayız zaten büyük ihtimalle.

kızlar günaydın nasılsınız herkese iyi haftalar.

burcuberru cok gecmis olsun cnm valla evet corapları cıkarmamak lazım ben de giyiyorum valla hatta yazlıga geldigimden beri burası serin uyurken bile ayagımda oluyor..

volescim hosgeldin senin yaramaz inatcı cıktı ha bak sen neyse saglık olsun. en azından bol bol hasret giderdin bebisinle. ama iyi yanından bak bebis cinsiyeti gostermedi ama bulantılar gecti :))

aryacım gozunaydın cnm insalllah kan testlerin de iyi cıkar.

off kızlar ben 3 gundur ilac almıyorum ve cok kotuyum. sabahtan ogurdum simdi kahvaltı ettim onu cıkarmamak icin zor tutuyorum kendimi. ilac burda yokmus siparis ettim 1.30 gibi gelicek. off ne zaman gecicek bu bulantılar. 13 haftaya da girdik coookk moralim bozuluyorrr...

Eee kızlar, yakın zamanda dr a giden annişler elinizde güzel pozlar yok mu. Hasret giderelim biz de birazcık. Voles... Cinsiyeti belli olan anneler... Eklerseniz çok seviniriza.s.

tatlım bizimde yarın evlilik yıldönümümüz
agvaya gidecektik işler yüzünden kaldı kısmetse
önümüzdeki perşembe gidecegiz
1 yıl doldu bizim hayırlsıyla
sizin ne kadar oldu????

Bizim de 1 yıl oldu fikirevi. Aynı gün evlenmişiz.kaydirigubbakcemile5

hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz senden hayılısıyla gel inşallah

inş canım çok telaşlıyım ben yaa :bbo:

Güzelhaberlerini bekliyoruz cnm bol bol bak özlem gider annesi.

gidericem inş teyzesi saolzemuszemus

günaydın canım..

kız nihayet geldimi o gün..hadi bakalım hayırlısıyla gel.....

kız geldi valla anam o gün geldi sırnaşık şey inş herşey yolunda gider :Saruboceq:

Eee kızlar, yakın zamanda dr a giden annişler elinizde güzel pozlar yok mu. Hasret giderelim biz de birazcık. Voles... Cinsiyeti belli olan anneler... Eklerseniz çok seviniriza.s.

Cnm ben bilg atamıyorum tlf kablosu yok taşınırken ne yaptık bilmiyorum.zaten bu seferkiler çok net değil parmakları filan var ense kalınlığı ölçülürken var zor belli oluyor anlıyacağın.

saol cnm benimde dün birara geri geldi ama geçti hafifliyecek seninkide bak görürsün az daha sabır:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…