günaydın güzel Şubat anneler,
bendeki haberler malesef çok kötü.dün öğlen saat 1 gibi karnımda ağrılar başladı 2 taraftaki kasığım ta kasılma ve büzüşme var gibi ama anlatılmaz bi ağrı sancı-ağrı karışımı birşey ara ara gelip gidiyor ama beni 2 büklüm yaptı.1 saat falan bekledim geçer diye yook geçecek gibi değil hemen hastahaneye gittik.her zaman gittiğim hastahane ama artık akşam saat 6 dan sanra ve cumartesi-pazar ssk anlaşmaları yokmuş çoğu özelde bu böyleymiş bal kabağına dönüşüyorlar yani.
nöbetçi dr kontrol etti gaz sancısı dedi üşütmüşüm ama normaldir iş yerinde klima butün gün açık evdede rahat yatayım diye eve git duş al cam açık yat soğuk almışım 2 şişe serum yedim, bağırsaklar için lağma yapıldı 4-5 saat müşadere odasında tutulduk sonra biraz daha iyi hissettim kendimi eve geldik.
Ama öyle böyle değil dr soruyor nasıl bir ağrı anlatamıyorum bile ne adet sancısı ne karın ağrısı ben böyle bir ağrı görmemiştim.Gaz sancısıymış aman kızlar dikkat edin ayağınızdan patikleri çıkartmayın bana çok söylediler aman dikkat et ilk 5 ay önemli diye ama dinleyen olmayınca soluğu hastanede aldık.
Birde kasılma bebektede olduğu için düşük riski var artık dedi 3 ay sorunsuz geldik şimdi bi soğuk algınlığı başıma neler açtı.
walla canım ne desem bilmiyorum ki bacaklarını kırmış dizlerden elleride yüzünde yere doğru dönük aynen secdede gibiydi dr. geçtim bende açtım gözleri kitlendim ama banamısın demiyo.. bu doğana kadar göstermez bence.. yandım ben ....
gözün aydın canım aman dikkat et de tekrar nüksetmesin hastalık... fazla kimseyi öpme ...
olabilir canım pek bi edepli kapatmıştı bacaklarını.... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ..... yaw 16. haftaya giricem 2 gün sonra yapılır mı bu anneye.....
bendeki haberler malesef çok kötü.dün öğlen saat 1 gibi karnımda ağrılar başladı 2 taraftaki kasığım ta kasılma ve büzüşme var gibi ama anlatılmaz bi ağrı sancı-ağrı karışımı birşey ara ara gelip gidiyor ama beni 2 büklüm yaptı.1 saat falan bekledim geçer diye yook geçecek gibi değil hemen hastahaneye gittik.her zaman gittiğim hastahane ama artık akşam saat 6 dan sanra ve cumartesi-pazar ssk anlaşmaları yokmuş çoğu özelde bu böyleymiş bal kabağına dönüşüyorlar yani.
nöbetçi dr kontrol etti gaz sancısı dedi üşütmüşüm ama normaldir iş yerinde klima butün gün açık evdede rahat yatayım diye eve git duş al cam açık yat soğuk almışım 2 şişe serum yedim, bağırsaklar için lağma yapıldı 4-5 saat müşadere odasında tutulduk sonra biraz daha iyi hissettim kendimi eve geldik.
Ama öyle böyle değil dr soruyor nasıl bir ağrı anlatamıyorum bile ne adet sancısı ne karın ağrısı ben böyle bir ağrı görmemiştim.Gaz sancısıymış aman kızlar dikkat edin ayağınızdan patikleri çıkartmayın bana çok söylediler aman dikkat et ilk 5 ay önemli diye ama dinleyen olmayınca soluğu hastanede aldık.
Birde kasılma bebektede olduğu için düşük riski var artık dedi 3 ay sorunsuz geldik şimdi bi soğuk algınlığı başıma neler açtı.
herkese günaydın güzel bir hafta geçirelim inşallah
Sen merak ediosun ya kesin ondan göstermio daha şimdiden inatlaşıo annesiyle eee zamane veletleri iştekaydirigubbakcemile3
kızlar benim bebişin boyu 9 cm olmuş ne çabuk boylanmış anlamaım ki 10 gün önce 6.64 çıkmıştı boyu şimdi 9 cmbi 2-3 cm bacakları koy dedi dr. 12 cm civarı bizim ufaklık boylumu olcak ne... bu doğar doğmaz dr. "popoma ne vuruyosun" da der... kaydirigubbakcemile3
Çok geçmiş olsun canım. Kızın da hayırlı uğurlu olsunyerimseniben
Eski şiddeti geçti çok şükür de, bi koku duyunca bi huylanınca dayanamıyorum:umursamaz: Hiç midesi bulanmayan insanlardandım ben şimdi sanki bu bu bulantılar huy gibi kalacak, korkuyorum.
İtiraf ediyorum ben de cumartesi yeni bir dr a gittim cinsiyetini öğrenmek için:kedi: Normalde kendi dr randevumuz haftaya. Ben senin kadar şanslı değildim. Bebeğimi doğru dürüst göstermedi bana. Kendi de hiç incelemedi. Sadece kafasını ölçtü. Boyunu bile ölçmedi. Bi de doktor olacak aptal kadın gelsin de ben ona biraz ders vereyimÇok üzgünüm çoook. Cinsiyetine gelince 15. hafta olmasına rağmen daha erken dedi:bbo: Bakmadı bile ki... Usg görüntüsünde bile bebeğin sadece kafası var. Cinsiyeti görünmesin diye özellikle yaptı heralde. Bi de detaylı usg için bi yere yönlendirdi burda söylerler dedi cinsiyetini. 160 ytl olduğu için gitmedim bende... Yani anlayacağınız benim bu hafta dr a gitmekle daha da moralimi bozdu.
olabilir canım pek bi edepli kapatmıştı bacaklarını.... Kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ..... Yaw 16. Haftaya giricem 2 gün sonra yapılır mı bu anneye.....
günaydın güzel şubat anneler,
Nöbetçi dr kontrol etti gaz sancısı dedi üşütmüşüm ama normaldir iş yerinde klima butün gün açık evdede rahat yatayım diye eve git duş al cam açık yat soğuk almışım 2 şişe serum yedim, bağırsaklar için lağma yapıldı 4-5 saat müşadere odasında tutulduk sonra biraz daha iyi hissettim kendimi eve geldik.
Ama öyle böyle değil dr soruyor nasıl bir ağrı anlatamıyorum bile ne adet sancısı ne karın ağrısı ben böyle bir ağrı görmemiştim.gaz sancısıymış aman kızlar dikkat edin ayağınızdan patikleri çıkartmayın bana çok söylediler aman dikkat et ilk 5 ay önemli diye ama dinleyen olmayınca soluğu hastanede aldık.
mrbb...
çok heyecanlıyım kızlar beklenen gün geldi öğleden sonra 1 buçukda randevum var doktora gidiyorum...
Kızlar doğurmama tam 6 ay var ne kadar uzun değil mi:S
Bu arada çocuk özlemi çektiğim günleri hatırladım... Allahım her istayene bunu nasib eder inşallah. Özlemini çekenler inşallah ikiz bebek sahibi olurlar:enbuyukkk:
mrbb...
çok heyecanlıyım kızlar beklenen gün geldi öğleden sonra 1 buçukda randevum var doktora gidiyorum...
Kızlar gÜnaydın hepİnİze nasılsınız nasıl keyİfler volescİm kız bebİŞ mİ gelİyo yoksa olabİlİr valla
mrbb...
tatlım bizimde yarın evlilik yıldönümümüz
agvaya gidecektik işler yüzünden kaldı kısmetse
önümüzdeki perşembe gidecegiz
1 yıl doldu bizim hayırlsıyla
sizin ne kadar oldu????
mrbb...
hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz senden hayılısıyla gel inşallah
Güzelhaberlerini bekliyoruz cnm bol bol bak özlem gider annesi.
günaydın canım..
kız nihayet geldimi o gün..hadi bakalım hayırlısıyla gel.....
Eee kızlar, yakın zamanda dr a giden annişler elinizde güzel pozlar yok mu. Hasret giderelim biz de birazcık. Voles... Cinsiyeti belli olan anneler... Eklerseniz çok seviniriza.s.
kızlar günaydın nasılsınız herkese iyi haftalar.
burcuberru cok gecmis olsun cnm valla evet corapları cıkarmamak lazım ben de giyiyorum valla hatta yazlıga geldigimden beri burası serin uyurken bile ayagımda oluyor..
volescim hosgeldin senin yaramaz inatcı cıktı ha bak sen neyse saglık olsun. en azından bol bol hasret giderdin bebisinle. ama iyi yanından bak bebis cinsiyeti gostermedi ama bulantılar gecti :))
aryacım gozunaydın cnm insalllah kan testlerin de iyi cıkar.
off kızlar ben 3 gundur ilac almıyorum ve cok kotuyum. sabahtan ogurdum simdi kahvaltı ettim onu cıkarmamak icin zor tutuyorum kendimi. ilac burda yokmus siparis ettim 1.30 gibi gelicek. off ne zaman gecicek bu bulantılar. 13 haftaya da girdik coookk moralim bozuluyorrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?