- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 40
hadi canım iyi haberlerle gel insallah. normalde ben de bugun gidicektim dra ama yazlıkta oldugum icin haftaya pzt. 10da gidicem ama cok ozledim bebisimi 1 aydır gormuyorumm(
Eee kızlar, yakın zamanda dr a giden annişler elinizde güzel pozlar yok mu. Hasret giderelim biz de birazcık. Voles... Cinsiyeti belli olan anneler... Eklerseniz çok seviniriza.s.
günaydın güzel Şubat anneler,
bendeki haberler malesef çok kötü.dün öğlen saat 1 gibi karnımda ağrılar başladı 2 taraftaki kasığım ta kasılma ve büzüşme var gibi ama anlatılmaz bi ağrı sancı-ağrı karışımı birşey ara ara gelip gidiyor ama beni 2 büklüm yaptı.1 saat falan bekledim geçer diye yook geçecek gibi değil hemen hastahaneye gittik.her zaman gittiğim hastahane ama artık akşam saat 6 dan sanra ve cumartesi-pazar ssk anlaşmaları yokmuş çoğu özelde bu böyleymiş bal kabağına dönüşüyorlar yani.
nöbetçi dr kontrol etti gaz sancısı dedi üşütmüşüm ama normaldir iş yerinde klima butün gün açık evdede rahat yatayım diye eve git duş al cam açık yat soğuk almışım 2 şişe serum yedim, bağırsaklar için lağma yapıldı 4-5 saat müşadere odasında tutulduk sonra biraz daha iyi hissettim kendimi eve geldik.
Ama öyle böyle değil dr soruyor nasıl bir ağrı anlatamıyorum bile ne adet sancısı ne karın ağrısı ben böyle bir ağrı görmemiştim.Gaz sancısıymış aman kızlar dikkat edin ayağınızdan patikleri çıkartmayın bana çok söylediler aman dikkat et ilk 5 ay önemli diye ama dinleyen olmayınca soluğu hastanede aldık.
Birde kasılma bebektede olduğu için düşük riski var artık dedi 3 ay sorunsuz geldik şimdi bi soğuk algınlığı başıma neler açtı.
slm canım tabi yaparım al bakalım.http://lbdf.lilypie.com/423Up3.pngFatoscum cnm sana ihtiyacım var benim takvimi 12+6 yaparmısın dr önden gidiyor dedide ben yine girdim o siteye ama beceremedim:kedi:bunun aynısı olursa sevinirim ama orda yumurta içinden çıkan hafif sarı bir bebek var onu koyarmısın biliyorum ben çok masraflı oldum ama ah şu beceriksizliğim
günaydın canım desene seninki inatçı biraz illada göstermem diyor.hoşbulduk canım opuyorumnanaktan
geçmiş olsun canım benim dikkat et.günaydın güzel Şubat anneler,
bendeki haberler malesef çok kötü.dün öğlen saat 1 gibi karnımda ağrılar başladı 2 taraftaki kasığım ta kasılma ve büzüşme var gibi ama anlatılmaz bi ağrı sancı-ağrı karışımı birşey ara ara gelip gidiyor ama beni 2 büklüm yaptı.1 saat falan bekledim geçer diye yook geçecek gibi değil hemen hastahaneye gittik.her zaman gittiğim hastahane ama artık akşam saat 6 dan sanra ve cumartesi-pazar ssk anlaşmaları yokmuş çoğu özelde bu böyleymiş bal kabağına dönüşüyorlar yani.
nöbetçi dr kontrol etti gaz sancısı dedi üşütmüşüm ama normaldir iş yerinde klima butün gün açık evdede rahat yatayım diye eve git duş al cam açık yat soğuk almışım 2 şişe serum yedim, bağırsaklar için lağma yapıldı 4-5 saat müşadere odasında tutulduk sonra biraz daha iyi hissettim kendimi eve geldik.
Ama öyle böyle değil dr soruyor nasıl bir ağrı anlatamıyorum bile ne adet sancısı ne karın ağrısı ben böyle bir ağrı görmemiştim.Gaz sancısıymış aman kızlar dikkat edin ayağınızdan patikleri çıkartmayın bana çok söylediler aman dikkat et ilk 5 ay önemli diye ama dinleyen olmayınca soluğu hastanede aldık.
Birde kasılma bebektede olduğu için düşük riski var artık dedi 3 ay sorunsuz geldik şimdi bi soğuk algınlığı başıma neler açtı.
günaydın canımKızlar gÜnaydın hepİnİze nasılsınız nasıl keyİfler volescİm kız bebİŞ mİ gelİyo yoksa olabİlİr valla
güzel haberlerle geleceksin canım meraklanma.mrbb...
çok heyecanlıyım kızlar beklenen gün geldi öğleden sonra 1 buçukda randevum var doktora gidiyorum...
benim var ama nasıl ekleyecegimi bilmiyorum:sinifsinif:
Volescim seninde kızınmı olucak acaba saklıyor kendini baksana erkek olsa 12.haftada belli olurmuş öyle diyorlar kızlar daha anne karnında edepli oluyorlar sanırımkaydirigubbakcemile3
günaydın güzel Şubat anneler,
mrbb...
çok heyecanlıyım kızlar beklenen gün geldi öğleden sonra 1 buçukda randevum var doktora gidiyorum...
Bizim de 1 yıl oldu fikirevi. Aynı gün evlenmişiz.kaydirigubbakcemile5
inş canım çok telaşlıyım ben yaa :bbo:
gidericem inş teyzesi saolzemuszemus
kız geldi valla anam o gün geldi sırnaşık şey inş herşey yolunda gider :Saruboceq:
slm canım tabi yaparım al bakalım.http://lbdf.lilypie.com/423Up3.png
günaydın canım desene seninki inatçı biraz illada göstermem diyor.
geçmiş olsun canım benim dikkat et.
günaydın canım
güzel haberlerle geleceksin canım meraklanma.
bendede poz var ama nasıl ekleyecem bende bilmiyorum.zemuszemus
nasıl yanii.. benim oğlan da secde pozisyonundaydı ama edepsiz mi şimdi :bbo: aşkolsun arya teyzesi, dişlerimiz çıktığında sana bir ıssırık borcumuz var bilesin..yerimseniben
:1shok: burcu şok oldum, nasıl yani bebekte de kasılma olduğu için düşük riski var. benim de sürekli karnım ağrıyor, hatta buraya da çoğu zaman yazmışımdır..seninki kadar çok şiddetli olmadı ama yine de kötü oluyo. ve bazen gaz sancısı olduğunu hissediyorum, ama bazen de gaz sancısı gibi değil. o zaman korkuyordum..Allah'ım sen bebeklerimizi koru yarabbim.:Saruboceq: çok geçmiş olsun tatlım. hepimiz dikkat edelim kızlar ya..
bir de 3. ay bittiği için ben düşük riskinin artık ortadan kalktığını düşünüyordum. ben de mi dr'a gitsem acaba? CADIARZU
iyi haberlerini bekliyoruz canım.
bir de aynı gün doğurun tam olsun :) Nice mutlu yıllar size..
birtanesi canım sen de aklımdaydın ama sabah unutmuşum, gözün aydın tatlım..
kızlar görebildinizmi uykucumu becerebilmişmiyim.?
kızlar görebildinizmi uykucumu becerebilmişmiyim.?
SAKİN OL TATLIM HERŞEY GÜZEL OLUCAK GİRERKEN 21 TANE BESMELE ÇEK İYİ GELİYO BİZİM FİKRİMİZCE TEYZESİ naniknanik
Çok geçmiş olsun canım, benim de 3 hafta kadar önce sağ kasığımda sancı olmuştu, doktor susuz kalmış olabilirsin dedi, gerçekten de o gün çok az su içmiştim.
Yok daha öğrenemedim ama çok merek ediyorum, eylüldeki randevuda dedi doktor, o zaman ayrıntılı ultrasona da gönderecekmiş :sinifsinif:handany sen cinsiyetini öğrendin mi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?