2010 Şubat Anneleri

hadi canım iyi haberlerle gel insallah. normalde ben de bugun gidicektim dra ama yazlıkta oldugum icin haftaya pzt. 10da gidicem ama cok ozledim bebisimi 1 aydır gormuyorumm (

inş canım çok saol
1 hafta 1 ay gibi gelir şimdi ben sanki en son geçen sene gitmiş gibiyim kontrole kaydirigubbakcemile3

Çok geçmiş olsun canım, benim de 3 hafta kadar önce sağ kasığımda sancı olmuştu, doktor susuz kalmış olabilirsin dedi, gerçekten de o gün çok az su içmiştim.

papatyacım gelişmiş cevap kısmında ataç şekli var yazı tpilerinin yazdığı sırada onu seç başka bir sayfa açacak gözatı seçip resmi bul yükle de daha sonra cevapla

Çok geçmiş olsun canım, benim de 3 hafta kadar önce sağ kasığımda sancı olmuştu, doktor susuz kalmış olabilirsin dedi, gerçekten de o gün çok az su içmiştim

slm canım tabi yaparım al bakalım.http://lbdf.lilypie.com/423Up3.png
hoşbulduk canım opuyorumnanaktan
günaydın canım desene seninki inatçı biraz illada göstermem diyor.
geçmiş olsun canım benim dikkat et.
Kızlar gÜnaydın hepİnİze nasılsınız nasıl keyİfler volescİm kız bebİŞ mİ gelİyo yoksa olabİlİr valla
günaydın canım
mrbb...
çok heyecanlıyım kızlar beklenen gün geldi öğleden sonra 1 buçukda randevum var doktora gidiyorum...
güzel haberlerle geleceksin canım meraklanma.
benim var ama nasıl ekleyecegimi bilmiyorum:sinifsinif:

bendede poz var ama nasıl ekleyecem bende bilmiyorum.zemuszemus

Volescim seninde kızınmı olucak acaba saklıyor kendini baksana erkek olsa 12.haftada belli olurmuş öyle diyorlar kızlar daha anne karnında edepli oluyorlar sanırımkaydirigubbakcemile3

nasıl yanii.. benim oğlan da secde pozisyonundaydı ama edepsiz mi şimdi :bbo: aşkolsun arya teyzesi, dişlerimiz çıktığında sana bir ıssırık borcumuz var bilesin..yerimseniben

:1shok: burcu şok oldum, nasıl yani bebekte de kasılma olduğu için düşük riski var. benim de sürekli karnım ağrıyor, hatta buraya da çoğu zaman yazmışımdır..seninki kadar çok şiddetli olmadı ama yine de kötü oluyo. ve bazen gaz sancısı olduğunu hissediyorum, ama bazen de gaz sancısı gibi değil. o zaman korkuyordum..Allah'ım sen bebeklerimizi koru yarabbim.:Saruboceq: çok geçmiş olsun tatlım. hepimiz dikkat edelim kızlar ya..

bir de 3. ay bittiği için ben düşük riskinin artık ortadan kalktığını düşünüyordum. ben de mi dr'a gitsem acaba? CADIARZU

mrbb...
çok heyecanlıyım kızlar beklenen gün geldi öğleden sonra 1 buçukda randevum var doktora gidiyorum...

iyi haberlerini bekliyoruz canım.

Bizim de 1 yıl oldu fikirevi. Aynı gün evlenmişiz.kaydirigubbakcemile5

bir de aynı gün doğurun tam olsun :) Nice mutlu yıllar size..

birtanesi canım sen de aklımdaydın ama sabah unutmuşum, gözün aydın tatlım..

Kızlar bu benim miniğimin 10 gün önceki hali uyuyordu burada inşallah yükleyebilmişimdir.

inş canım çok telaşlıyım ben yaa :bbo:

gidericem inş teyzesi saolzemuszemus

kız geldi valla anam o gün geldi sırnaşık şey inş herşey yolunda gider :Saruboceq:

SAKİN OL TATLIM HERŞEY GÜZEL OLUCAK GİRERKEN 21 TANE BESMELE ÇEK İYİ GELİYO BİZİM FİKRİMİZCE TEYZESİ naniknanik

kızlar aklınızda bulunsun, karın ağrısı için en iyi yöntem yürümek. biraz zor oluyor ağrı varken,ama gerçekten işe yarıyor..

Cnm benim ya çok saol opuyorumnanaktan

Ay cnm ya seninki edebli oğlan olucak demekki ama bak pipiyi göstermişki dr anlamış erkek olduğunu kaydirigubbakcemile3 büyüsün çıksın dişleride ah yerim onu ben uzatırım yanağımı ısırsın yakışıklım benim.kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
yaren_h
birtanesi canım sen de aklımdaydın ama sabah unutmuşum, gözün aydın tatlım..
teşekkür ederim canım benim çok sağol şimdi de kan testi sonuçlarını aldım onlarda normalmiş çok şükür RABBİM e.darısı bütün sonuç bekleyenlerin doktora gidecek arkadaşlarımın başına:CüvCüv:

Çok geçmiş olsun canım, benim de 3 hafta kadar önce sağ kasığımda sancı olmuştu, doktor susuz kalmış olabilirsin dedi, gerçekten de o gün çok az su içmiştim.

ben direk üşütmüşüm ama annelerin buyüklerin söylediği baştan aşağıya doğru bana hep derlerdi aman ayaklarını sıcak tut aman belini sıcak tut diye boşuna değil valla ama ben böyle bir ağrı görmedim doğum sancısından fenadır dedi dr.3 aylukken doğum sancısınıda görmüş olduk.şimdi ayağımda kışlık çorap var ama karnımda halen kancı var.

İnşallah hiç biriniz yaşamazsınız aman dikkat sıcakta olsanız bile belinize bi hırka falan sarın evde ayaktan corapı terliği çıkartmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…