ayy burcu benim de karnım ağrıyor sanki şimdi. Psikolojik olarak etkilendim galiba :)
ayy burcu benim de karnım ağrıyor sanki şimdi. psikolojik olarak etkilendim galiba :)
Eki Görüntüle 21736
Kızlar bu benim miniğimin 10 gün önceki haliuyuyordu burada inşallah yükleyebilmişimdir.
evdeysen yat dinlen biraz psikolojiktik yada ayağına çorap giy.Ayyy anlatmasaydım keşke ben hani belinizi ayağınızı sıcak tutun diye anlattım
selam kızlar. herkes iyidir inş. sağlıklı bir hafta diliyorum hepinize..! a.s
canım maşallah çok şeker görünüyorr benim 6 günüm var bebeğimi görmeye inş. :) sabırsızlanıyorum
Merhaba Hulen. Adana'da yaşıyorsun değil mi?
burcu geçmiş olsun canımm
hulen hoşgeldin canım sanada güzel bir hafta dilerizz
aaaa evet: sen de!!! niye daha önce görmedim ki ben senin nerede yaşadığını :kedi:
Ben de yeni farkettim. Hangi doktora gidiyorsun burda?
sağol canım. şu 2 li test muhabbetini atlatırsam iyi olucam valla. çok geç kaldım çookkkk.
özel adana hast.'de Muzaffer Şengül. o hastanede eniştem doktor, o tavsiye etti. iyi ilgileniyor. ama 2li test yapılmıyormuş yaaa: marsa'ya gidecem biraz sonra. ya sen?
canım geç kalmamışsın üzülme benim arkadaşıma 16 haftada test yapılmış ben 13 haftada test olucam deyince bana şaşırmıştı
saol bitanem.az kalmış cnm bakalım seninki neler yapıcak.görüyorsun hemen bitiyor ama sonra beklede bekle yetmioki:kedi:
Handany forumun gebelik bölümünde hastane ve doktor tavsiyeleriniz var. Orda bir çok şehir ve doktor ve hastanelerle ilgili başlıklar var. Orayı bi kurcala istersen.
Ben de Ortadoğu'da Ekrem Sapmaz'a gidiyorum. 2'li test yapıp yapmadıklarını bilmiyorum cuma günü randevum var. O zaman soracağım. Ama meydan doğumevi de marsaya taşınıyormuş herhalde. Daha doğrusu marsanın karşısına mı ne. Çok yoğun kalabalık ve kargaşa varmış. Özel Adana eski Universal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?