2010 Şubat Anneleri

ayy burcu benim de karnım ağrıyor sanki şimdi. Psikolojik olarak etkilendim galiba :)

dün benimde biraz karnım ağrıyodu valla bi kasılma girdi böle ama aniden kalktım diye oldu benim anladım üzüldüm sonrada allahım bebişlerimizi koru yarabbim...

ayy burcu benim de karnım ağrıyor sanki şimdi. psikolojik olarak etkilendim galiba :)

evdeysen yat dinlen biraz psikolojiktik yada ayağına çorap giy.Ayyy anlatmasaydım keşke ben hani belinizi ayağınızı sıcak tutun diye anlattım

Kızlar ben hala yardım bekliyorum, Güven hastanesinde iyi doktor bilen var mı? Ya da emekli sandığına tabi olanlar için koşullarını? :gitme:

Handany forumun gebelik bölümünde hastane ve doktor tavsiyeleriniz var. Orda bir çok şehir ve doktor ve hastanelerle ilgili başlıklar var. Orayı bi kurcala istersen.

selam kızlar. herkes iyidir inş. sağlıklı bir hafta diliyorum hepinize..! a.s

evdeysen yat dinlen biraz psikolojiktik yada ayağına çorap giy.Ayyy anlatmasaydım keşke ben hani belinizi ayağınızı sıcak tutun diye anlattım

Geçmiş olsun burcuberru. Bence anlattığın iyi oldu. Kötü tecrübeleri hiç birimiz yaşamak istemeyiz.Uyardığın için teşekkürler.

özel adana hast.'de Muzaffer Şengül. o hastanede eniştem doktor, o tavsiye etti. iyi ilgileniyor. ama 2li test yapılmıyormuş yaaa: marsa'ya gidecem biraz sonra. ya sen?

Ben de Ortadoğu'da Ekrem Sapmaz'a gidiyorum. 2'li test yapıp yapmadıklarını bilmiyorum cuma günü randevum var. O zaman soracağım. Ama meydan doğumevi de marsaya taşınıyormuş herhalde. Daha doğrusu marsanın karşısına mı ne. Çok yoğun kalabalık ve kargaşa varmış. Özel Adana eski Universal mi?

selam kızlar
inşallah güzel sorunsuz bir hafta geçiririz hep beraber.

canım geç kalmamışsın üzülme benim arkadaşıma 16 haftada test yapılmış ben 13 haftada test olucam deyince bana şaşırmıştı

evet yaaa. doktorum en son gittiğimde 3 hafta sonra gel ense ölçümü yapıcam dedi. ona aldandım. fiyat araştırırken öğrendim gittiğim hastanede yapılmadığını. bugün marsa diye devlete bağlı bi hast var oraya gidecem 2li test yaptırmaya. yarında doktorumu ve hastanedekileri dövecem. klava:

saol bitanem.az kalmış cnm bakalım seninki neler yapıcak.görüyorsun hemen bitiyor ama sonra beklede bekle yetmioki:kedi:

canım ben bide özele gitmiyorum usg yi çeken ekranı göstermiyor bile bakıyo hemen kağıdı eline veriyo doktora çıkıyorum görebilcekmiyim bilmyiroum gerçi 2li testler yapılırsa hastane içinde burtom var orda yapılıyormuş in. orda gösterirlerr

Handany forumun gebelik bölümünde hastane ve doktor tavsiyeleriniz var. Orda bir çok şehir ve doktor ve hastanelerle ilgili başlıklar var. Orayı bi kurcala istersen.

onların hepsine baktım, yardım istedim oralardan da ama pek aktif değil oralar, hiç yazan olmadı. En iyi, birbirine yardım eden, hemen cevap yazan forum burası yani ümidim sizlersiniz :kedi:

Buarada bu saba ikili testimin sonucunu öğrendim, normalmiş tüm değerlerim, çok rahatladım, darısı hepinizin başına kaydirigubbakcemile3

evet eski universale canım. ortadoğuda yapılıyo 2li test. 32 tl. hadi ben çıktım. görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…