2010 Şubat Anneleri

mrb güzelliklerin anneleri nasılsınız
biz çok şükür iyiyiz
bulantılar kusmalar devam ama çok şükür az kaldı kurtulacaz inş.

Kızlar gÜnaydın hepİnİze nasılsınız nasıl keyİfler volescİm kız bebİŞ mİ gelİyo yoksa olabİlİr valla

hayırlısı canım... hayırlı evlat olsunda kız olsun erkek olsun bizim olsun kaydirigubbakcemile3

mrbb...
çok heyecanlıyım kızlar beklenen gün geldi öğleden sonra 1 buçukda randevum var doktora gidiyorum...

canım hayırlı haberlerle geliceksin ben çok inanıyorum hiç sıkma kendini gayet rahat ol kötü bişey olması için hiçbir neden yok herşey çok güzel gidicek......

ayen canım inatçı çıktı kovalar inatçımı oluyo acaba bilmiyorum ki... çok şükür canım bulantılar konusunda haklısın tam geçmesede ara ara yine lavaboda iade yapsamda bu halime dua adiyorum aman aman eskiyi hatırlamak istemiyorum darısı hala çeken arkadaşlarıma inşallah... :Saruboceq:

Eee kızlar, yakın zamanda dr a giden annişler elinizde güzel pozlar yok mu. Hasret giderelim biz de birazcık. Voles... Cinsiyeti belli olan anneler... Eklerseniz çok seviniriza.s.

canım bizim foto kötü bu seferki yoksa ekliycektim ama sadece omurilik çok belli onun dışında karanlık biraz pek bişey görünmüyo..

Bizim de 1 yıl oldu fikirevi. Aynı gün evlenmişiz.kaydirigubbakcemile5

canım sanada nice senelere inşallah Allahım ömrünüzün sonuna kadar mutluluğunuzu daim etsin inşallah... bebeğinizle (lerinizle) .. kaydirigubbakcemile3

Eki Görüntüle 21736
Kızlar bu benim miniğimin 10 gün önceki hali uyuyordu burada inşallah yükleyebilmişimdir.

maşallah annesi cidden uykucu kaydirigubbakcemile3 kime çekmiş ki evde kim çok uyur.... pek bi keyifçi gördüm ben bunu kaydirigubbakcemile3

kızlar aklınızda bulunsun, karın ağrısı için en iyi yöntem yürümek. biraz zor oluyor ağrı varken,ama gerçekten işe yarıyor..

haklısın canım ameliyattan sonrada genelde şişme, gaz olmasın diye yürütürler.. yapılabilirse cidden iyi gelir....

Yaren benim karnım resmen birbirine geçti ya nasıl anlatılır bilmiyorum da çok şiddetli bi ağrıydı aslında halen ara ara geliyor.bende rahimdeki kasılma bebektede kasılma yapmıs 10 gün önce ki usg de bebişim 40 mm di dün çekilende 20 mm cıktı düun bebek bile 2 büklüm olmuş yarın kendi dr umda randevum vardı 2 li test için yarın daha detaylı öğrenicem ama acil dr u düşük riskin var artık dedi 4 aya kadar dikkat etmeliymişim kanama olmadığı sürece risk iyice azalıyor dedi ama bakalım yarın kendi dr um ne diyecek.

birricikk çok çok geçmiş olsun canım.
tekrar yaşatmasın Allahım

camdan kalp inş. güzel haberler alırız sendende

arya bebeişin çok tatlı bende uzun zamandan beri bebeişimi göremiyorum
haftaya bende gidecegim inş. doktura.

ben evde mesele eşimden daha çok sıcaklıyorum
hamilelikte biraz ateş yüksek olurmuş zaten
elektiriktede kalmamak gerek.

Kızlar ben hala yardım bekliyorum, Güven hastanesinde iyi doktor bilen var mı? Ya da emekli sandığına tabi olanlar için koşullarını? :gitme:

inş. dokturundan güzel haberler alırsın canım.

Cnm benimde bu seferki fotolar kötü ondan eskiyi koydum babasıdagelemedi dr işinden dolayı fotolardan da bişey anlamadı morali bozuldu.ben uykuyu hiç sevmem babamızda pek uykucu değildir halamızla dayımız öyle onlaramı çekicek anlamadım ama nasıl rahat yer bulmuş kendine cnm di mikaydirigubbakcemile3

kızlar walla 10 gün deyip geçmeyin 2-2.5 cm atuyo boyları nerdeyse...

evet cnm bu sefer epey büyümüştü maşallah cidden çok farkediyor.

canım ya maşaallah ALLAH ım nazarlardan saklasın hepimizin bebişini.canım bu arada senle aynı gidiyor bizim bebişler

Cnm aslında benim 4 gün geriydi ama dr 4 gün ileride olduğunu söyledi öyle kaydetti bende o yüzden takvimimi değiştirdim.

saol cnm hafta geçmek bilmez şimdi sana Allahım hepimizin bebişlerini korusun:Saruboceq:

Kızlar ben cumartesı gÜnÜ hamıle pantolonu aldım kendıme benım gÖbÜŞÜm artık bayaĞı bellı oluyor sızlerın ne alemdee

Kızlar ben cumartesİ gÜnÜ hamİle pantolonu aldım kendİme benİm gÖbÜŞÜm artık bayaĞı bellİ oluyor sİzlerİn ne alemdee

hayırlı olsun canım
benimde sadece göbiş çıktı
daha kendime birşey almadım
birazdaha büyüsün diyorum

o pantolonu 9 ay bitene kada giyebiliyormusun canım.

Kızlar ben cumartesİ gÜnÜ hamİle pantolonu aldım kendİme benİm gÖbÜŞÜm artık bayaĞı bellİ oluyor sİzlerİn ne alemdee

bende yarın alayım diyorum hamile pantolonu gerçi benim eski kıyafetler hala oluyo ama annem kızıyor biraz artık dar giyme bebeği sıkar diye

ne kadara aldın mydarling. bilindik bi yerden mi aldın? ben de şimdi hamile pantolonu gidiyorum, ablam vermişti,kumaş. normal kotlarıma girmek imkansız artık :) haftasonunda kot hamile pantolonu alayım dedim ama vakit olmadı.bu aralar benim de almam lazım.

ya ben de bişey sorcam. ay aslında direk papatyaya sorsam olur. papatya sen kızını kucağına alıyor musun,kızın kaç kilo? benim yiğenim var. 15 aylık,10 kilodan biraz az kilosu var.. çok olmasa da bazen onu kucağıma alıyorum ama sonra da acaba bişey olur mu diye düşünüp duruyorum..sizce bişey olur mu?

hayırlı olsun canım
benimde sadece göbiş çıktı
daha kendime birşey almadım
birazdaha büyüsün diyorum

o pantolonu 9 ay bitene kada giyebiliyormusun canım.

EVET CANIM 9 AY BİTENE KADAR GİYİLİYO YANINDA LASTİĞİ VAR GÖBEĞİNE GÖRE AYARLIYABİLİYOSUN

bende yarın alayım diyorum hamile pantolonu gerçi benim eski kıyafetler hala oluyo ama annem kızıyor biraz artık dar giyme bebeği sıkar diye

VALLA AL TATLI ACAYİP RAHAT BENİMDE KOTLAR OLUYO AMA BACAKLAR TAMAM BASEN VE KARIN BÜYÜDÜĞÜ İÇİN SIKIYO BEBİŞİM RAHAT ETSİN

CANIM 45 TL YE ALDIM AMA ACAYİP RAHAT KEŞKE DAHA ÖNCEDEN ALSAYMIŞIM
KOTLAR SIKIYO ARTIK SICAKTA YAZIK BEBİŞLERE BENİM BİDE BEBİŞ AŞADA GİBİ SANKİ GÖBİŞİM kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…