kızlar görebildinizmi uykucumu becerebilmişmiyim.?
Eki Görüntüle 21736
Kızlar bu benim miniğimin 10 gün önceki haliuyuyordu burada inşallah yükleyebilmişimdir.
Kızlar gÜnaydın hepİnİze nasılsınız nasıl keyİfler volescİm kız bebİŞ mİ gelİyo yoksa olabİlİr valla
mrbb...
çok heyecanlıyım kızlar beklenen gün geldi öğleden sonra 1 buçukda randevum var doktora gidiyorum...
kızlar günaydın nasılsınız herkese iyi haftalar.
volescim hosgeldin senin yaramaz inatcı cıktı ha bak sen neyse saglık olsun. en azından bol bol hasret giderdin bebisinle. ama iyi yanından bak bebis cinsiyeti gostermedi ama bulantılar gecti :))
Eee kızlar, yakın zamanda dr a giden annişler elinizde güzel pozlar yok mu. Hasret giderelim biz de birazcık. Voles... Cinsiyeti belli olan anneler... Eklerseniz çok seviniriza.s.
Bizim de 1 yıl oldu fikirevi. Aynı gün evlenmişiz.kaydirigubbakcemile5
Eki Görüntüle 21736
Kızlar bu benim miniğimin 10 gün önceki haliuyuyordu burada inşallah yükleyebilmişimdir.
kızlar aklınızda bulunsun, karın ağrısı için en iyi yöntem yürümek. biraz zor oluyor ağrı varken,ama gerçekten işe yarıyor..
Eki Görüntüle 21738
saolun canlarım bakın burda da parmak emio. mydarling cnm koydum sayfalara biraz geride kaldı galiba 2-3 sayfaya bakarsan görürsün.
bak bu şeker.ama 10 gün öncesi bu şimdi epey büyümüşte bu seferkiler pek net değil.
Yaren benim karnım resmen birbirine geçti ya nasıl anlatılır bilmiyorum da çok şiddetli bi ağrıydı aslında halen ara ara geliyor.bende rahimdeki kasılma bebektede kasılma yapmıs 10 gün önce ki usg de bebişim 40 mm di dün çekilende 20 mm cıktı düun bebek bile 2 büklüm olmuş yarın kendi dr umda randevum vardı 2 li test için yarın daha detaylı öğrenicem ama acil dr u düşük riskin var artık dedi 4 aya kadar dikkat etmeliymişim kanama olmadığı sürece risk iyice azalıyor dedi ama bakalım yarın kendi dr um ne diyecek.
hayırlısı canım... hayırlı evlat olsunda kız olsun erkek olsun bizim olsun kaydirigubbakcemile3
canım hayırlı haberlerle geliceksin ben çok inanıyorum hiç sıkma kendini gayet rahat ol kötü bişey olması için hiçbir neden yok herşey çok güzel gidicek......
ayen canım inatçı çıktı kovalar inatçımı oluyo acaba bilmiyorum ki... çok şükür canım bulantılar konusunda haklısın tam geçmesede ara ara yine lavaboda iade yapsamda bu halime dua adiyorum aman aman eskiyi hatırlamak istemiyorum darısı hala çeken arkadaşlarıma inşallah... :Saruboceq:
canım bizim foto kötü bu seferki yoksa ekliycektim ama sadece omurilik çok belli onun dışında karanlık biraz pek bişey görünmüyo..
canım sanada nice senelere inşallah Allahım ömrünüzün sonuna kadar mutluluğunuzu daim etsin inşallah... bebeğinizle (lerinizle) .. kaydirigubbakcemile3
maşallah annesi cidden uykucu kaydirigubbakcemile3 kime çekmiş ki evde kim çok uyur.... pek bi keyifçi gördüm ben bunu kaydirigubbakcemile3
haklısın canım ameliyattan sonrada genelde şişme, gaz olmasın diye yürütürler.. yapılabilirse cidden iyi gelir....
kızlar walla 10 gün deyip geçmeyin 2-2.5 cm atuyo boyları nerdeyse...
canım ya maşaallahALLAH ım nazarlardan saklasın hepimizin bebişini.canım bu arada senle aynı gidiyor bizim bebişler
birricikk çok çok geçmiş olsun canım.
tekrar yaşatmasın Allahım
camdan kalp inş. güzel haberler alırız sendende
arya bebeişin çok tatlı bende uzun zamandan beri bebeişimi göremiyorum
haftaya bende gidecegim inş. doktura.
ben evde mesele eşimden daha çok sıcaklıyorum
hamilelikte biraz ateş yüksek olurmuş zaten
elektiriktede kalmamak gerek.
Kızlar ben cumartesİ gÜnÜ hamİle pantolonu aldım kendİme benİm gÖbÜŞÜm artık bayaĞı bellİ oluyor sİzlerİn ne alemdee
Kızlar ben cumartesİ gÜnÜ hamİle pantolonu aldım kendİme benİm gÖbÜŞÜm artık bayaĞı bellİ oluyor sİzlerİn ne alemdee
hayırlı olsun canım
benimde sadece göbiş çıktı
daha kendime birşey almadım
birazdaha büyüsün diyorum
o pantolonu 9 ay bitene kada giyebiliyormusun canım.
bende yarın alayım diyorum hamile pantolonu gerçi benim eski kıyafetler hala oluyo ama annem kızıyor biraz artık dar giyme bebeği sıkar diye
ne kadara aldın mydarling. bilindik bi yerden mi aldın? ben de şimdi hamile pantolonu gidiyorum, ablam vermişti,kumaş. normal kotlarıma girmek imkansız artık :) haftasonunda kot hamile pantolonu alayım dedim ama vakit olmadı.bu aralar benim de almam lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?