2010 Şubat Anneleri

Ebru sen hangi doktora gidiyorsun?
cnm ben ilgi k. d. hastanesine gidiyorum özgür kayaselçuk a harika bir dr ilgili alakalı ben memnunum

essemayit nerde o ucuz şeyler yaa sen bilmezsin ama bulbul adanayı eminim biliyodur benim iş yerim gazipaşa diye bir cadde var adana da orda geçen arkadaşıma gidiyodum boş girmemek için bebege bişeler alalım dedik ayyy bir tane şortlu çıtçıtlı badiyi 15 tl ye aldın istte bazı arkadaşlarım var benim aldıgım gibi badileri 3-4 tl ye alıyolarmış yani eger fark arada bu kadar fazla ise bizim bebeğin ihitiyaçlarınıda bir zahmet sizler bize kargo ile gönderin yavvv çok pahalıya mal olacak galiba ucuz yerler varsa da henüz başlamadıgım için alışverişe bilemiyorum

kızlar ben çıkıyorum.hepinizi öptüm by:gitme:

hayırlı haberlerle gel inş

ah canım benimde 2 kuzenim gidiyo yarın biri eşimin tarafından biri benim ikiside kısa gidiyo allahtan... diyarbakır ve ankara.... senin kardeşin nereye

benim de kaynım gidiyor. bugün bize gelecekmiş bakalım hayırlısıyla gitsin gelsinler

allahım kavuştursun kızlar hepsine hayırlı teskereler inş rabbim onları ve diğer askerlerimizi korusun inş :gitme: ayy asker demeyin bana dayanamıyorum askerlere rabbim yardım etsin inş

benim kardeşimde kısa dönem gidiyor çanakkale gelibolu
Allah hepsinin yardımcısı olsun hayırlısıyla yapıp gelsinler inşallahturkbayragi

Hepınızın kardeŞlerı ve yıĞenlerıne hayırlı teskereler arkadaŞlar su gıbı geÇsın ınŞallah

Canım ben çarşı kısmını hiç bilmem. Kanaldan aşağısına yabancıyım. Ama bir arkadaşım Kenan Evren'deki Çocukisten'dan alışveriş yapıyordu ve hesaplı olduğunu söylüyordu. Ben alışveriş yapmaya karar verdiğimde oraya uğrayacağım. LCW'deki takımlar bile 10 küsür bu 15 neymiş böyle?

hepinize merhabalar,

Asker yolu bekliyenlere hayırlı tezkereler inşallah Rabbim hepsini korusun.

2 li test için sabah hastaneye gittim telefonda ücret bilgisi almıştım 90 tl dediler dr yazdı istediklerini bu arada ense kalınlığına benim kendi dr bakmadı ultrasyonda bakacaklar dedi aşağı indik vezneye ödeme yapacağız 185 demesinlermi.ihh mıhh ama fiyat almıştık dedik yanlış bilgi vermişler dedi ee çıkıp geri gelecek halimiz yok ama sonuçta hazırlıksızda olabilirdik sinir oldum yatırdık parayı sırada bekliyorduk ki ense ölçümü yapacak kişi bugün izinli yarın gelin dediler.kabul etmedim tabii bugün için yemişim o kadar çikolataları kabul edermiyip tüm işlemleri iptal ettirdim dr yanına çıktım böyle böyle ben yarın gelemem dedim,bana başka bir özel görüntüleme merkezi tarif etti buraya git benim yolladığımı söyle dedi gittik 95 tl ye yaptırdık.Demekki bazen özel görüntüleme merkezi hastaneden daha ucuz olabiliyormuş yaptırmayan arkadaşların dikkatine.

ense ölçümü yapıldı kan da alındı.usg kagıdını verdıler kan sonuçlar 1 hafta sonra dedi.ense kalınlığı normal mi dedim evet dedi çıktık geldik.

ama yolda aklıma geldi ölçtüren arkadaşlar sayı yazmışlardı ben usg de sayı göremiyorum nereye bakmam gerekiyor ense kalınlığı için.

benim usg de yazmıyodu doktor ölçüp kalemle yazmıştı galiba :uhm:
1.7mm idi
zaten o normalse hiç korkmaa.s.

kızlar 15 falan birşey değilmiş valla chicco ve kanzda fiyatlar fena
25 organik tulumlar kanzda
chiccoda ise 30-40tan aşagı elle tutulur şey yok
ben önceden almıştım bayagı şey ondan duruyorum şimdi
indirimi bekliyorum valla can dayanmaz
bursa süpermiş oraya mı taşınsak

askere gidenler varmış, hepsine hayırlı teskereler olsun inşallah..
cinsiyeti öğrenen arkadaşlar var, süpersiniz, kendim öğrenmişim gibi sevindim valla, çok tebrik ederim..
ben bu gece ankaraya gideceğim, bahsetmiştim daha önce bebeğim uğurlu geldi yıllar sonra işe girdim hem de kamuya diye.. atamam için gerekli belgeleri ankaraya şahsen teslim etmem gerekiyormuş.. 1-2 gün olmayacağım yani.. geldiğimde de dr a gideceğim artık.. 1 ay tamamlanıyor göreceğim bebişimialkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ne kadar sinir bozucu yaa insana tam bilgi verseler ericekler özel hastaneler para dan başka bişy düşünmüyor insan sağlığı bilgilendirme yok bi halt olduklarını sanıyolar heralde
ben bile sinir oldum heyecanla kontrol olacağın günü bekliyosun ama olablara bak

A bir de organik durumu var değil mi? Aslında indirimden baya faydalanacak görünüyoruz biz. Kış sonu indirimi de yaz sonu indirimi de bize yarayacak. Ben daha bişey almadım. Henüz ikili testi olmadım. Onu bekliyorum. Belki 3'lü testi de beklerim ondan sonra...

evet maşallah.. 1000.sayfamıza..

fivirevi, topuk kanı ile ilgili vbilgi verdiğin için teşekkürler. inş doğuma kadar unutmayız, unutmayacağımız çok şey var sanırım..bir köşeye yazsaydık iyi olurdu

neyse doğum yaklaşınca herkes bildiklerini bi kere daha tekrar eder, bir de hatırlamış oluruz...

AYNEN ARKADAŞLAR BURASI TEKSTİL ŞEHRİ OLDUĞU İÇİN ÇOK UYGUN HER ŞER BENDE BİR KAÇ BADİ FALAN ALDIM KANZ DA BURDA ÇOK UYGUNDU 10 TL YE TULUMLAR VARDI HARİKA CHİCCO BİRAZ DAHA PAHALI

kızlarr farkettinizmi topik tam 1000 sayfa olmuş maşallah

AY CANIM EVET BENDE ONU DİCEKTİM ŞİMDİ SEN BENDEN ÇOK YAŞIYACAKSIN DAHA NİCE 1000 SAYFALARA İNŞALLAH :enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…