cnm ben ilgi k. d. hastanesine gidiyorum özgür kayaselçuk a harika bir dr ilgili alakalı ben memnunumEbru sen hangi doktora gidiyorsun?
essemayit nerde o ucuz şeyler yaa sen bilmezsin ama bulbul adanayı eminim biliyodur benim iş yerim gazipaşa diye bir cadde var adana da orda geçen arkadaşıma gidiyodum boş girmemek için bebege bişeler alalım dedik ayyy bir tane şortlu çıtçıtlı badiyi 15 tl ye aldın istte bazı arkadaşlarım var benim aldıgım gibi badileri 3-4 tl ye alıyolarmış yani eger fark arada bu kadar fazla ise bizim bebeğin ihitiyaçlarınıda bir zahmet sizler bize kargo ile gönderin yavvv çok pahalıya mal olacak galiba ucuz yerler varsa da henüz başlamadıgım için alışverişe bilemiyorumevet cinisyetini öğrenelimde merakımız geçsiz artık öğrenenlerin gözü aydın offf benim daha kontrolüme varr vede gittiğimde öğrenemezsem bidaha üstüne bir ay geçmesini beklicem
eşim bebe tekstilinde çalışıyor harika şeyler varmış inş. bi öğrenelimde herşeyi ucuz ucuz alıcazz
kızlar ben çıkıyorum.hepinizi öptüm by:gitme:
ah canım benimde 2 kuzenim gidiyo yarın biri eşimin tarafından biri benim ikiside kısa gidiyo allahtan... diyarbakır ve ankara.... senin kardeşin nereye
essemayit nerde o ucuz şeyler yaa sen bilmezsin ama bulbul adanayı eminim biliyodur benim iş yerim gazipaşa diye bir cadde var adana da orda geçen arkadaşıma gidiyodum boş girmemek için bebege bişeler alalım dedik ayyy bir tane şortlu çıtçıtlı badiyi 15 tl ye aldın istte bazı arkadaşlarım var benim aldıgım gibi badileri 3-4 tl ye alıyolarmış yani eger fark arada bu kadar fazla ise bizim bebeğin ihitiyaçlarınıda bir zahmet sizler bize kargo ile gönderin yavvv çok pahalıya mal olacak galiba ucuz yerler varsa da henüz başlamadıgım için alışverişe bilemiyorum
canım eşim çalışıyor bebe tekstilinde patronu verir artık diorum :)
vede bursada bebe tekstili yapan yerler hep böle yakın yakın hemde altta dükkanları var ucuza satış fabrikdan halka ben daha gitmedim görmedim ama öleymiş.
yoksa bursada çarşılarda bebe eşyaları çok pahalı bi çıtçıtlı badi 10 lira
essemayit nerde o ucuz şeyler yaa sen bilmezsin ama bulbul adanayı eminim biliyodur benim iş yerim gazipaşa diye bir cadde var adana da orda geçen arkadaşıma gidiyodum boş girmemek için bebege bişeler alalım dedik ayyy bir tane şortlu çıtçıtlı badiyi 15 tl ye aldın istte bazı arkadaşlarım var benim aldıgım gibi badileri 3-4 tl ye alıyolarmış yani eger fark arada bu kadar fazla ise bizim bebeğin ihitiyaçlarınıda bir zahmet sizler bize kargo ile gönderin yavvv çok pahalıya mal olacak galiba ucuz yerler varsa da henüz başlamadıgım için alışverişe bilemiyorum
benim kardeşimde kısa dönem gidiyor çanakkale gelibolu
Allah hepsinin yardımcısı olsun hayırlısıyla yapıp gelsinler inşallahturkbayragi
Canım hayırlı tezkereler. İnşallah rahat huzurlu bir askerlik yapar.
hepinize merhabalar,
Asker yolu bekliyenlere hayırlı tezkereler inşallah Rabbim hepsini korusun.
2 li test için sabah hastaneye gittim telefonda ücret bilgisi almıştım 90 tl dediler dr yazdı istediklerini bu arada ense kalınlığına benim kendi dr bakmadı ultrasyonda bakacaklar dedi aşağı indik vezneye ödeme yapacağız 185 demesinlermi.ihh mıhh ama fiyat almıştık dedik yanlış bilgi vermişler dedi ee çıkıp geri gelecek halimiz yok ama sonuçta hazırlıksızda olabilirdik sinir oldum yatırdık parayı sırada bekliyorduk ki ense ölçümü yapacak kişi bugün izinli yarın gelin dediler.kabul etmedim tabii bugün için yemişim o kadar çikolataları kabul edermiyip tüm işlemleri iptal ettirdim dr yanına çıktım böyle böyle ben yarın gelemem dedim,bana başka bir özel görüntüleme merkezi tarif etti buraya git benim yolladığımı söyle dedi gittik 95 tl ye yaptırdık.Demekki bazen özel görüntüleme merkezi hastaneden daha ucuz olabiliyormuş yaptırmayan arkadaşların dikkatine.
ense ölçümü yapıldı kan da alındı.usg kagıdını verdıler kan sonuçlar 1 hafta sonra dedi.ense kalınlığı normal mi dedim evet dedi çıktık geldik.
ama yolda aklıma geldi ölçtüren arkadaşlar sayı yazmışlardı ben usg de sayı göremiyorum nereye bakmam gerekiyor ense kalınlığı için.
hepinize merhabalar,
Asker yolu bekliyenlere hayırlı tezkereler inşallah Rabbim hepsini korusun.
2 li test için sabah hastaneye gittim telefonda ücret bilgisi almıştım 90 tl dediler dr yazdı istediklerini bu arada ense kalınlığına benim kendi dr bakmadı ultrasyonda bakacaklar dedi aşağı indik vezneye ödeme yapacağız 185 demesinlermi.ihh mıhh ama fiyat almıştık dedik yanlış bilgi vermişler dedi ee çıkıp geri gelecek halimiz yok ama sonuçta hazırlıksızda olabilirdik sinir oldum yatırdık parayı sırada bekliyorduk ki ense ölçümü yapacak kişi bugün izinli yarın gelin dediler.kabul etmedim tabii bugün için yemişim o kadar çikolataları kabul edermiyip tüm işlemleri iptal ettirdim dr yanına çıktım böyle böyle ben yarın gelemem dedim,bana başka bir özel görüntüleme merkezi tarif etti buraya git benim yolladığımı söyle dedi gittik 95 tl ye yaptırdık.Demekki bazen özel görüntüleme merkezi hastaneden daha ucuz olabiliyormuş yaptırmayan arkadaşların dikkatine.
ense ölçümü yapıldı kan da alındı.usg kagıdını verdıler kan sonuçlar 1 hafta sonra dedi.ense kalınlığı normal mi dedim evet dedi çıktık geldik.
ama yolda aklıma geldi ölçtüren arkadaşlar sayı yazmışlardı ben usg de sayı göremiyorum nereye bakmam gerekiyor ense kalınlığı için.
kızlar 15 falan birşey değilmiş valla chicco ve kanzda fiyatlar fena
25 organik tulumlar kanzda
chiccoda ise 30-40tan aşagı elle tutulur şey yok
ben önceden almıştım bayagı şey ondan duruyorum şimdi
indirimi bekliyorum valla can dayanmaz
bursa süpermiş oraya mı taşınsak
kızlarr farkettinizmi topik tam 1000 sayfa olmuş maşallah
kızlar 15 falan birşey değilmiş valla chicco ve kanzda fiyatlar fena
25 organik tulumlar kanzda
chiccoda ise 30-40tan aşagı elle tutulur şey yok
ben önceden almıştım bayagı şey ondan duruyorum şimdi
indirimi bekliyorum valla can dayanmaz
bursa süpermiş oraya mı taşınsak
kızlarr farkettinizmi topik tam 1000 sayfa olmuş maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?