2010 Şubat Anneleri

başka bilgisi olan varma ense kalınlığı için usg çektirdim ama burdan anlamıyorum ne kadar olduğunu dr normal dedi ama sayı falan vermedi.

burcuberru benim de usg'de yazmıyordu, dr ölçerken kendisi söyledi. göznü aydın bu arada, inş test sonuçların da iyi çıkar canım..

başka bilgisi olan varma ense kalınlığı için usg çektirdim ama burdan anlamıyorum ne kadar olduğunu dr normal dedi ama sayı falan vermedi.

canım usg de yazmaz zaten doktor ölçüp söylüyo genelde hepimizin öle benimde 1,4 mm çıkmıştı normal dedi doktorumuz

Slm canlarım ben bugün kötü haberle güne başladım o yüzden yazamadım size eşimin büyük büyük annesi vefat etti eşim için yeri çok özel biri onun elinde büyümüş yaşı epey vardı 125 yaşındaydı artık pek birşey yiyemiyordu Allahım kurtardı acı çekiyordu ama insan yinede üzülüyor.dün gece rüyamda bebeğim doğmuş ağlıyordu sabah bu haberi aldım.

cnm ultrasyon resmimin altında yazıyor benim 1.7diye senin yazmıyormu vermedi mi dr ense kalınlığını ölçerkenki ultrasyon resmini?

Cnm hayırlısı olsun hep şanslı bir bebek olur inşallah.ben inanırım bebeklerin nasipleriyle geldiklerine.

aryaa nerlerde bugün göremedimm ?

tatlım geldim saol beni merak ettiğin için dediğim gibi kötü haberle uyanınca keyfim kaçtı biraz öyle oturuyorum evde.ben 40 çıkmadan ölü evinede gidemiyorum sübyan muskası taktığım için böyle gidememekte üzüyor beni eşimin yanında olamıyorum.gerçi o da götürmek istemedi yoksa gitmek istedim yinede.sizler iyisiniz inşallah kızlar..geçmiişi okuyamadım tam.

hoşgeldin canım başınız sağolsun allah geride kalanlara sağlık versin üzme kendini lütfen mekanı cennet olsun inşallahh

canım benim ugs kağıdına yapışık bir kağıt daha verdiler orda yazıyor.ense kalınlığı burun kemiği kalınlığı kaç haftalık olduğu hepsi yazıyor:
aryacım başınız sağolsun allah rahmet eylesin.

canım yaşadıkların cidden sinir bozucuymuş ben olsam katardım ortalığı birbirine.... herkeste aynımı bilmiyorum ama ikilideki resmimi kokuyorum buraya ense kalınlığı yazan yeri işaretledim alttaki resimdede aynı yerde boyu yazıyo...

selam herkese bugün meleğimi gördüm herşey yolundaymış gelişimide çok iimiş maşallah boyu uzun olucak dedi doktorumuz.ikili testimizide olduk 4 gün sonra çıkcak sonuçlarımız inş temiz çıkar oda.bebeğimi görünce içim rahatladı ben daha hiç kilo almadım siz aldınızmı kıslar

selam kızlar ammada kaynatmışsınız geçmişi okuyamadım hepinize selam.....

arya canım başın sağolsun.. 125 yaş demek ne demek nerdeyse o 100 yaşındayken doğmuşuz çoğumuz... koca bir asırlık çınar.... Allah gani gani rahmet eylesin canım.. nur içinde yatsın.. mekanı cennet olsun inşallah...

selam kızlar ammada kaynatmışsınız geçmişi okuyamadım hepinize selam.....

hoşgeldin canım nasılsın bugün...? senin şu resmine bayılıyorum ya bebişle annesi çok tatlılar ... bebeğim doğsun bende onunla bol bol resimler çektiricem inşallah...

hoşgeldin canım nasılsın bugün...? senin şu resmine bayılıyorum ya bebişle annesi çok tatlılar ... bebeğim doğsun bende onunla bol bol resimler çektiricem inşallah...

hoşbulduk canım çok sağol iyiyim hepimizde olduğu gibi bende dört gözle usg günümü bekliyorum merakla başka türlü bebişlerimiz nasıl anlıyamıyoruz inşallah çok iyidirler bizleri üzmezler inşallah.....inşallah canım inşallah hepimize nasip olur kendi bebişlerimizle resim çekinip avatarımıza koyarız ..........sen nasılsın canım cinsiyetini bekledim belli olur diye ama senin nazlı miniğin göstermeyince benimde hevesim kaçtı bugünlerde düşünüyodum özele gitmeyi cinsiyet çok da umrumda değilde doğrusu usg nin günü çok dayanamıyorum beklemeye bir an önce görürüm kuzumu diye gitcektim genede vazgeçtim neyse sabredelim biraz daha büyüsün bebişlerimiz......

heeyyy kızlar geldim bennn. valla üstümü bile değiştirmedim: sizi daha fazla merakta bırakmayayım diye. evet gelelim miniğimize, herşey yolunda: ense ölçümü yapıldı ( 1.2 mm ) . 2li testin devamı olan kan alma işini sordum. ense boyu çok iyi ona gerek yok, eylül5-10 gibi gel 3lü test yapıcaz dedi. :lepi:

bizimki çok hareketli kızlar, hiç duramıyo yerinde. kollar, bacaklar, kafası sürekli hareket halinde alkisalkisalkis

vee veee vee cinsiyeti konusunda sıkıştırdım azıcık: beni sola döndürdü, sağa döndürdü vee pipi yok gibi kıza benziyor dedi. tabi gelecek randevuda kesinleşecek ama kız gib dedi. ( erkek hissetmiştim ama yanıldım galiba.) sağlıklı olsun da başka bişey istemem. :teytey: :teytey: :teytey:

ARYA canım başınız sağolsun mekanı cennet olsun sabahtan beri görmeyince merak ettim iyi olmana sevindim kuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…