başka bilgisi olan varma ense kalınlığı için usg çektirdim ama burdan anlamıyorum ne kadar olduğunu dr normal dedi ama sayı falan vermedi.
başka bilgisi olan varma ense kalınlığı için usg çektirdim ama burdan anlamıyorum ne kadar olduğunu dr normal dedi ama sayı falan vermedi.
askere gidenler varmış, hepsine hayırlı teskereler olsun inşallah..
cinsiyeti öğrenen arkadaşlar var, süpersiniz, kendim öğrenmişim gibi sevindim valla, çok tebrik ederim..
ben bu gece ankaraya gideceğim, bahsetmiştim daha önce bebeğim uğurlu geldi yıllar sonra işe girdim hem de kamuya diye.. atamam için gerekli belgeleri ankaraya şahsen teslim etmem gerekiyormuş.. 1-2 gün olmayacağım yani.. geldiğimde de dr a gideceğim artık.. 1 ay tamamlanıyor göreceğim bebişimialkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
aryaa nerlerde bugün göremedimm ?
Slm canlarım ben bugün kötü haberle güne başladım o yüzden yazamadım size eşimin büyük büyük annesi vefat etti eşim için yeri çok özel biri onun elinde büyümüş yaşı epey vardı 125 yaşındaydı artık pek birşey yiyemiyordu Allahım kurtardı acı çekiyordu ama insan yinede üzülüyor.dün gece rüyamda bebeğim doğmuş ağlıyordu sabah bu haberi aldım.
cnm ultrasyon resmimin altında yazıyor benim 1.7diye senin yazmıyormu vermedi mi dr ense kalınlığını ölçerkenki ultrasyon resmini?
Cnm hayırlısı olsun hep şanslı bir bebek olur inşallah.ben inanırım bebeklerin nasipleriyle geldiklerine.
tatlım geldim saol beni merak ettiğin için dediğim gibi kötü haberle uyanınca keyfim kaçtı biraz öyle oturuyorum evde.ben 40 çıkmadan ölü evinede gidemiyorum sübyan muskası taktığım için böyle gidememekte üzüyor beni eşimin yanında olamıyorum.gerçi o da götürmek istemedi yoksa gitmek istedim yinede.sizler iyisiniz inşallah kızlar..geçmiişi okuyamadım tam.
hepinize merhabalar,
Asker yolu bekliyenlere hayırlı tezkereler inşallah Rabbim hepsini korusun.
2 li test için sabah hastaneye gittim telefonda ücret bilgisi almıştım 90 tl dediler dr yazdı istediklerini bu arada ense kalınlığına benim kendi dr bakmadı ultrasyonda bakacaklar dedi aşağı indik vezneye ödeme yapacağız 185 demesinlermi.ihh mıhh ama fiyat almıştık dedik yanlış bilgi vermişler dedi ee çıkıp geri gelecek halimiz yok ama sonuçta hazırlıksızda olabilirdik sinir oldum yatırdık parayı sırada bekliyorduk ki ense ölçümü yapacak kişi bugün izinli yarın gelin dediler.kabul etmedim tabii bugün için yemişim o kadar çikolataları kabul edermiyip tüm işlemleri iptal ettirdim dr yanına çıktım böyle böyle ben yarın gelemem dedim,bana başka bir özel görüntüleme merkezi tarif etti buraya git benim yolladığımı söyle dedi gittik 95 tl ye yaptırdık.Demekki bazen özel görüntüleme merkezi hastaneden daha ucuz olabiliyormuş yaptırmayan arkadaşların dikkatine.
ense ölçümü yapıldı kan da alındı.usg kagıdını verdıler kan sonuçlar 1 hafta sonra dedi.ense kalınlığı normal mi dedim evet dedi çıktık geldik.
ama yolda aklıma geldi ölçtüren arkadaşlar sayı yazmışlardı ben usg de sayı göremiyorum nereye bakmam gerekiyor ense kalınlığı için.
selam kızlar ammada kaynatmışsınız geçmişi okuyamadım hepinize selam.....
kızlar bakın ne buldum kaydirigubbakcemile3
http://www.abchamile.com/asp/show_stock.asp?product=DM800 Mide Bulantısı
hoşgeldin canım nasılsın bugün...? senin şu resmine bayılıyorum ya bebişle annesi çok tatlılar ... bebeğim doğsun bende onunla bol bol resimler çektiricem inşallah...
mide bulantısı önleme cihazı diyo gördünüz mü.. koptum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?