2010 Şubat Anneleri

canım gözün aydın maşallah ALLah ım nazardan saklasın demek kız gibi duruyor he yerim onu bennn ayy darısı başıma pazartesi bende görürüm inş.

CANIM BENİM GÖZÜN AYDIN İNŞALLAH SONUÇLARINDA İİ zemuszemus ÇIKAR

Gözün aydın Hulen. Çok sevindim Darısı benim de başıma. Ortadoğuya mı gitmiştin bu sefer?

amanda amannnnnnnnnnnn :sm_cool: :sm_cool: ebruuuuuuuuu duy sesimiiiii kızlar baskın çıktı.... bak Allah söyletmiş 6 ya 8 oldu kaydirigubbakcemile3

canım çok sevindim ya Rabbim hayırlısıyla versin inşallah ... :Saruboceq: darısı banaaaa mafoldumben

GÖZÜN AYDIN CANIM BENİM.zemuszemus

hoşgeldin canım başınız sağolsun allah geride kalanlara sağlık versin üzme kendini lütfen mekanı cennet olsun inşallahh

arya başınız sağolsun canım. Mübarek aylarda vefat etmiş, mekanı cennet olsun..

ARYA canım başınız sağolsun mekanı cennet olsun sabahtan beri görmeyince merak ettim iyi olmana sevindim kuşum

Saolun canlarım dostlar sağolsun.evet volescim torunlarının torunlarını görmüş birisi ama son zamanları zor geçiyordu artık Allahım kurtardı bu mübarek aylarda.

maşallah maşallah canım güzel haberler duyunca çok mutlu oluyorum... :teytey: :sm_cool: cinsiyetini sende öğrenemedin sanırım sağlık olsun bende öğrenemedim:))) ben 900 gr almışım tabi bunu 500 ü ayakkabılar desek yarım kilo almışım.. daha önce ayakabısız tartılıyodum da...

hadi bakalım gözün aydın canım kızlar aldı başını gidiyo bu sene kız senesi olucak sanırımm hadi bakalımm

sağol cnm benim yok daha öğrenemedim ama yakında belli olur heralde bende hala sıfır iştah malesef inş artık yiyebilirim suda içemiyoırum çok fasla bulantı yapıyo:sinifsinif:

hulencim gözün aydın, Allah kızına kısa zamanda kavuşmayı nasip etsin inş.. evet artık ben de kanaat getirdim, şubat ayı kız ayı olacak..:) Hepsinin sağlığı yerinde olsun inş.

canım gözün aydın maşallah ALLah ım nazardan saklasın demek kız gibi duruyor he yerim onu bennn ayy darısı başıma pazartesi bende görürüm inş.

sağol güzelim. evet henüz gibi ama kız:))) inş canım inş

Gözün aydın Hulen. Çok sevindim Darısı benim de başıma. Ortadoğuya mı gitmiştin bu sefer?

teşekkür ederim canım. yooo bugün kendi doktoruma randevum vardı. yarın için ortadoğudan randevu aldım ama gerek kalmadı, ense ölçümü yapıldı, 3 lü test yapılacak, diğerine gerek yok dedi. mantıklı açıklamalar yapınca kafama yattı açıkcası. darısı başınaa.

sağol güzelim, darısı seninkinin cinsiyetini öğrenmeye inş. ben erkek hissettiğim için eşitleriz diyordum ama kızlar baskın görünüyo şimdilik zemuszemus opuyorumnanaktan

GÖZÜN AYDIN CANIM BENİM.zemuszemus

sağol güzelim. darısı başına :ecrin_bebek:

hadi bakalım gözün aydın canım kızlar aldı başını gidiyo bu sene kız senesi olucak sanırımm hadi bakalımm

çok sağol canım. herhalde kız senesi, öyle görünüyoo. kaydirigubbakcemile3

hulencim gözün aydın, Allah kızına kısa zamanda kavuşmayı nasip etsin inş.. evet artık ben de kanaat getirdim, şubat ayı kız ayı olacak..:) Hepsinin sağlığı yerinde olsun inş.

sağol güzelim. amin. diline sağlık. :dance:

sağol güzelim, darısı seninkinin cinsiyetini öğrenmeye inş. ben erkek hissettiğim için eşitleriz diyordum ama kızlar baskın görünüyo şimdilik zemuszemus opuyorumnanaktan

aminnn aminnnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhh aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

teşekkür ederim kızlar buldummm sonrada görüntüleme merkezini aradım sonuç iyi deiniz ama kaç çıktı öğrenmek istiyorum dedim bu bebişten sonra walla ben cok çingene oldum hep kavga ediyorum edepsizleştim iyice .onlarda evet doğru okumuşsunuz 1.3 dedi zemuszemus zemuszemus zemuszemus

gözün aydın canım, çok sevindim. ben 6 kilo vermiştim: şimdi 1,5 kilo almışım delikafadulden (kilo aldiğima sevineceğim hiç aklıma gelmezdi.)

aryacım başın sağolsun, allah geride kalanlara sabır ve sağlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…