heeyyy kızlar geldim bennn. valla üstümü bile değiştirmedim: sizi daha fazla merakta bırakmayayım diye. evet gelelim miniğimize, herşey yolunda: ense ölçümü yapıldı ( 1.2 mm ) . 2li testin devamı olan kan alma işini sordum. ense boyu çok iyi ona gerek yok, eylül5-10 gibi gel 3lü test yapıcaz dedi. :lepi:
bizimki çok hareketli kızlar, hiç duramıyo yerinde. kollar, bacaklar, kafası sürekli hareket halinde alkisalkisalkis
vee veee vee cinsiyeti konusunda sıkıştırdım azıcık: beni sola döndürdü, sağa döndürdü vee pipi yok gibi kıza benziyor dedi. tabi gelecek randevuda kesinleşecek ama kız gib dedi. ( erkek hissetmiştim ama yanıldım galiba.) sağlıklı olsun da başka bişey istemem. :teytey: :teytey: :teytey:
sağol cnm benim yok daha öğrenemedim ama yakında belli olur heralde bende hala sıfır iştah malesef inş artık yiyebilirim suda içemiyoırum çok fasla bulantı yapıyo:sinifsinif:
gözün aydın canım, çok sevindim. ben 6 kilo vermiştim: şimdi 1,5 kilo almışım delikafadulden (kilo aldiğima sevineceğim hiç aklıma gelmezdi.)
BENDE KİLO ALMAK İSTİYORUM
4 KİLO VERMİŞTİM GEÇEN AY GİTTİĞİMDE
DOKTOR BİR DAHAKİNE KİLO AL GEL DEDİ
BENDE DURUM DAHA VAHİM :gitme:
Arya başın sağolsun. Keşke bizim anne babalarımız da bu yaşları görebilseler. 60 oldular diye ben çok korkuyorum. Keşke 60 yolun daha yarısı olsa. Sen niye gidemiyorsun 40'ı çıkana kadar anlamadım.
aryaa başınız sağolsun Mekanı cennet olsun
saolun kızlar iyi haberler alanlarında gözü aydın cimcimeler artıyor hulencim banada kesin değil dedi dr ama kıza benziyor dedi bizde dün isim baktık eşimle ben asya istiyordum ama eşim istemiyor o ismi dün BADE ve DERİN ismini düşündük .gözün aydın canım, çok sevindim. ben 6 kilo vermiştim: şimdi 1,5 kilo almışım delikafadulden (kilo aldiğima sevineceğim hiç aklıma gelmezdi.)
aryacım başın sağolsun, allah geride kalanlara sabır ve sağlık versin
heeyyy kızlar geldim bennn. valla üstümü bile değiştirmedim: sizi daha fazla merakta bırakmayayım diye. evet gelelim miniğimize, herşey yolunda: ense ölçümü yapıldı ( 1.2 mm ) . 2li testin devamı olan kan alma işini sordum. ense boyu çok iyi ona gerek yok, eylül5-10 gibi gel 3lü test yapıcaz dedi. :lepi:
bizimki çok hareketli kızlar, hiç duramıyo yerinde. kollar, bacaklar, kafası sürekli hareket halinde alkisalkisalkis
vee veee vee cinsiyeti konusunda sıkıştırdım azıcık: beni sola döndürdü, sağa döndürdü vee pipi yok gibi kıza benziyor dedi. tabi gelecek randevuda kesinleşecek ama kız gib dedi. ( erkek hissetmiştim ama yanıldım galiba.) sağlıklı olsun da başka bişey istemem. :teytey: :teytey: :teytey:
Merhaba Papatya
Cnm saol ben daha önce bahsetmiştim sübyanlıyım 40 çıkmayan bebeklere ve ölümlere gitmiyorum boy muskası kullanıyorum.korkutuyorlar yoksa.
saolun kızlar iyi haberler alanlarında gözü aydın cimcimeler artıyor hulencim banada kesin değil dedi dr ama kıza benziyor dedi bizde dün isim baktık eşimle ben asya istiyordum ama eşim istemiyor o ismi dün BADE ve DERİN ismini düşündük .
bakın kızlar bebişim
eğer eklemeyi başarabildiysem tabi
gördüm canım elleri omuzunda degilmi....
bakın kızlar bebişim
bakın kızlar bebişim
cnm saol ben daha önce bahsetmiştim sübyanlıyım 40 çıkmayan bebeklere ve ölümlere gitmiyorum boy muskası kullanıyorum.korkutuyorlar yoksa.
Saolun kızlar iyi haberler alanlarında gözü aydın cimcimeler artıyor hulencim banada kesin değil dedi dr ama kıza benziyor dedi bizde dün isim baktık eşimle ben asya istiyordum ama eşim istemiyor o ismi dün bade ve derin ismini düşündük .
bakın kızlar bebişim
Ne kadar net çıkmış. Maşallah canım. Daha büyümüş resimlerini de görürürüz inşallah.:ecrin_bebek:
kızlar birşey sorucam bu sabah kalktığımda dudağımda uçuk çıkmıştı acaba bir zararı varmıdır
canım gördüm ama anlayamadım bacak bacağa atmış gibi geldi banada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?