2010 Şubat Anneleri

Arya başın sağolsun. Keşke bizim anne babalarımız da bu yaşları görebilseler. 60 oldular diye ben çok korkuyorum. Keşke 60 yolun daha yarısı olsa. Sen niye gidemiyorsun 40'ı çıkana kadar anlamadım.

ARYAACIĞIM BAŞINIZ SAĞOLSUN
ALLAH RAHMET EYLESİN MEZARINDA RAHAT UYUSUN İNŞALLAH NİNENİZ

CANIM ÇOK SEVİNDİM NE GÜZEL SENDE KURTULDUN İKİLİ TEST SENDROMUNDAN
DARISI BİZLERİN BAŞINA İNŞALLAH

sağol cnm benim yok daha öğrenemedim ama yakında belli olur heralde bende hala sıfır iştah malesef inş artık yiyebilirim suda içemiyoırum çok fasla bulantı yapıyo:sinifsinif:

BENDE DE DURUM AYNI
MİDEMDE HİÇBİRŞEY DURMUYOR
DURDUĞU ZAMANDA HİÇBİRŞEY YİYEMİYORUM ZATEN
OFFFF YAAAAAAAAAAAAAA

Arya başın sağolsun. Keşke bizim anne babalarımız da bu yaşları görebilseler. 60 oldular diye ben çok korkuyorum. Keşke 60 yolun daha yarısı olsa. Sen niye gidemiyorsun 40'ı çıkana kadar anlamadım.

Cnm saol ben daha önce bahsetmiştim sübyanlıyım 40 çıkmayan bebeklere ve ölümlere gitmiyorum boy muskası kullanıyorum.korkutuyorlar yoksa.

aryaa başınız sağolsun Mekanı cennet olsun

saolun kızlar iyi haberler alanlarında gözü aydın cimcimeler artıyor hulencim banada kesin değil dedi dr ama kıza benziyor dedi bizde dün isim baktık eşimle ben asya istiyordum ama eşim istemiyor o ismi dün BADE ve DERİN ismini düşündük .

canım gözün aydın.çok sevindim.valla ben yalnız kalıyorum demiştim ama bayagı kız oldu dimi

ARYAA başınız sagolsun.mekanı cennet olsun herkese nasip olmaz 125 yaş.ne mutlu...

bu arada herkese merhabalar

kızlar hepiniz saolun gerçekten herkese nasip olmaz ama o kadar yaşayıp muhtaç olmakta zor bakıma Allahım büyüklerimize uzun ömürler versin.sağlıkla huzurla.

ÇOK GÜZEL CANIM BİZDE DERİN DÜŞÜNÜYORUZ KIZ OLURSA BEN ÇOK BEĞENİYORUM DAA kaydirigubbakcemile3

bakın kızlar bebişim
eğer eklemeyi başarabildiysem tabi

canım gördüm ama anlayamadım bacak bacağa atmış gibi geldi banada

kızlar birşey sorucam bu sabah kalktığımda dudağımda uçuk çıkmıştı acaba bir zararı varmıdır

Bu konuyla ilgili hiçbişey duymadım ama uçuk çıktığına göre bünyen zayıf kalmış demektir. Bence direncini güçlendirecek bir beslenmeye ağırlık var bu günlerde.

canım gördüm ama anlayamadım bacak bacağa atmış gibi geldi banada

canım zaten bi kısmı benim karnımın bi bölgesinin altında kalmış yarısı görünmüyo
görünen kısımda kolunu başının altına koymuş ağzı açık duruyo ayakları topluydu
hafif bide göbek bağı görünüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…