2010 Şubat Anneleri

ayy camdankalp sen anlatınca anladım :) oohh o zaman seninki keyfine düşkün olacak desene..peki o koltuğunun altındaki nokta nokta şeyler ne oluyo? orası mı kordon bağı, ama göbekte gözükmüyo -tatlicadiarzu-

camdankalp kız o ne tatlı bir görünti ya keyf yapıyo yaramazz çok şkerrrr sanki pipi gibi bişiy gördüm ben ordaa

evet kordon bagı..çoçuklar düzgün durmuyorki.hoplayıp zıplayınca kordon bagıda ordan oraya dolanıp duruyodur

evet aynı babasının yattığı pozisyondaydı sırnaşık şey
koltunun altındaki kordon bağı ama göbekle bağlantısını çözemedik o ara döndü heralde göbek gibi görünün şey aslında göbek olmuyo o zaman :uhm:

camdankalp kız o ne tatlı bir görünti ya keyf yapıyo yaramazz çok şkerrrr sanki pipi gibi bişiy gördüm ben ordaa

evet çok tatlı teyzesi
valla kıza benzetti dktor amcası ama kesinde k onuşmadı hayırlısı

aaaaaaaa delikafadulden dayanamaycam galii bende görmek istiyom bebeğimii herkes gördü yaaa :umursamaz:

cnm 41 kere maşallah siyah beyazda bu kadar net olmuyor bende 3 boyutlu istiyorum ya sizin dr özel mi?

aman keyfe bak hatunun

yaa sorma teyzesi pek rahat...

camdankalp resmen gülüyo bu anacım. Hey rabbim nelere kadirsin..

mucize demi a.s ben tam ağzımı açtım heyecanlandım aaa diyodum oda açtı kocaman ağzını :)))

cnm 41 kere maşallah siyah beyazda bu kadar net olmuyor bende 3 boyutlu istiyorum ya sizin dr özel mi?

özel hastane ama ssk ile anlaşmalı ayda 12 tl ödüyorum ve doktorumun usg si hem siyahbeyaz hem böyle 3 boyutlu her seferinde iki türlüsünüde görüyoruz yani

camdan kalp maşallah süphan allah ne güzel görüntüdür o

saol canım sabaha kadar uyuyamadım ben ya mafoldumben çok garip oldum

biz kaçtık kızlar
akşam babamız bizi yemeğe götürüyoda kuaföre gidip biraz süslenelimm ...:)))
öpüldünüz hepiniz miniklerde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…