2010 Şubat Anneleri

http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=21925&stc=1&d=1249996570 kızlar daha önce koymuştum.görmeyen teyzeleri buda benim kızım.tam 12 haftalıkken.ahh şimdi dahada büyümüştür

merhaba kızlar nasılsınız?? geçmişi okumaya çalışıyorum ama çok yogun bi gun oluyoooo...yetişemiyorum 07papatyanın resmi cok net ne kadar hoş.. alkisalkisalkisdiğer ultrason goruntulerini kendiminki dahil hala cozebilmiş değilim.. ben anlayamıyorum...

Biz de perşembe gideceğiz tam 12+1 de yeni bir doktora.. burada çok unlu biri.. bakalım testleri de yapar herhalde, ilk defa gitmiş olacam ama herhalde testleri hemen yapabilirler bilmiyorum onceden hazırlıklı olmam mı gerekiyordu acaba??... bir de inşallah iyi çıkar sonuçlar gördüğüm ruyalar cok iyi degildi ama benim husn-u kuruntum çıkar inşallah.. kaydirigubbakcemile5
mide bulantılarım azaldı ama psikolojim hala duzelmedi çatıyorum kızıyorum ağlayasım var en cok de eşime patlıyorum beni bırakıp gitcek diye de korkuyorum içime atmaya başladım gidişatım hiç iyi değil mutlu olmak istiyorum takmamak istiyorum.. depresyondan çıkmak istiyorum...:sinifsinif:

papatya maşallah senin kızınada ama niye sizinkiler böyle renkli benim elime sıyah beyzaı veriyorlar valla bide ekranı bile cevirmiyor uyuzlar yok yok ben kendime başka dr bulucam hoşlanmıyorum bu dr dan

bakın kızlar bebişim
eğer eklemeyi başarabildiysem tabi

maşallah canım pek bi ehli keyif walla... ahh benimkide böyle yüz üstü yatsa bişeyler görcez ama.....

kızlar birşey sorucam bu sabah kalktığımda dudağımda uçuk çıkmıştı acaba bir zararı varmıdır

canım bence uçuk çıkması iyi olmuş grip falan mikrobunu bazen vücut bu şekilde atıyor grip olucağına uçuk olsun önemli değil ilaç falan derdi olmasın daha iyi....

kızla ben çıkıyorum yarın görüşürüz

iyi akşamlar canım dikkat et kendine ve miniğine öpüyoruz seni... Şeniz

PAPATYA bunlar çok fena olcaklar galiba
maşallah...

bencede çok fena olucaklar... kızlar bide dikkat edin anne karnında bebeklerin yatış pozisyonları nasılsa doğduktan sonrada öyle yatarlarmış dikkat edelim bakalım.....

sagol canım...hiç hazırlık yapmana gerek yok.ikili için sadece kan veriyorsun.aç veya tok şart degil.psikolojik olarak bende düzelmedim.yani bulantılarım yok denecek kadar az fakar hala yeme düzenim degişmedi.yine süt yogurt peynir .tüm et ürünleri yiyemiyorum.sanki yiyince tekrar bulanacakmışım gibi geliyo.görmek bile istemiyorum.nasıl başlayacagım hiç bilmiyorum...

papatya maşallah senin kızınada ama niye sizinkiler böyle renkli benim elime sıyah beyzaı veriyorlar valla bide ekranı bile cevirmiyor uyuzlar yok yok ben kendime başka dr bulucam hoşlanmıyorum bu dr dan

ya tabi böyle görüntü oluncada güzel oluyo.degiştir gerekinse artık tüm hastanelerde oluyo genelde..

kızlar bende çıkıyorum
gerçi çıkmasamda zaten bana cevap veren yok
ama artık kızmıyorum alıştım artık
iyi akşamlar size

biz kaçtık kızlar
akşam babamız bizi yemeğe götürüyoda kuaföre gidip biraz süslenelimm ...:)))
öpüldünüz hepiniz miniklerde...

görüşürüz canım iyi akşamlar dikkatli ol... bizde bu akşam yemeğe gidiyoruz kuzen askere gidiyo ya uğurlama yemeği.. kuaför işini öğlen yemek saatinde hallettim ne pratiğim dimi.. çalışınca napıcaksın işte... kıyafetlerimi bile yanımda getirdim iş yerinden çıkmadan değişicem ikide makyaj... makyaj dediğimde far rimel allık.. sıcakta çekilmiyoda zaten...

canım testlerin inş güzel çıkıcak içini ferah tut güzel ruyalar görürsün
bulntılarında geçmiş bak ne iyi piskolojinide düzlet bebeğini agrasifmi yapıcaksın etkileniyo yavrucağın
bende çok sıkılıyorum herşeyden alınıyorum ama sakin olmaya çalışıyorum bıraksam kendimi hüngür hüngür ağlarım canımı sıkan kişilerde var ama sallamıyorum sallamamaya çalışıyorum bebeğimi aklıma getiriyorum sakinleşiyorum sende öle yap tatlım çok şükür rabbim bize böle bir mucize vermiş içimzde bebek var zemuszemus

kızlar bende çıkıyorum
iyi akşamlar size

canım benim atladıgımız birşeymi oldu.genelde yazanlara cevap vermeye çalışıyorum...:teselli:benneyaptımki

Ay bayılıcam ne yoĞun bır gÜn bu ya sızede yazamıyorum yetıŞemıyorum kızlar fransız kaldım arada yanı kusura bkmayın sadece sayfayı yenılıyorum...

kızlar bende çıkıyorum
iyi akşamlar size

canım yeni geldim geçmişe baktım ama kaçırdıysam kusura bakma canım herk4ese cvp vermeye çalışıyorum elimden geldiğince ama işteyim ya sonuçta işlerede bakmam gerekiyo... kırılma lütfen üzülürüm bak...

yarın bol bol konuşuruz canım iyi akşamlar Şeniz

kızlar bende çıkıyorum
iyi akşamlar size

canım benimde çoğu yazıma cvp veren olmuyo çoğu hamişimiz bebeğinin gördü testlerini yaptırdı genelde bunlar konuşuluyor bende bebeğimi görmedim daha pazartesi zor bekliyorum iyi akşamlar canım öpüyorumm opuyorumnanaktan

kızlar bende çıkıyorum
iyi akşamlar size

gözden kaçıyordur ben öğlenden beri açığım ama ara ara yazabiliyorum sadece sizin yazdıklarını okumak içinde kapatamıyorum.alıngan şubat annesi :)))

sağol canım çok teşekkürler... ben de yemek konusunda düzelme var ama et vs. yiyemiyorum ve herşeyin tadı kaçmış gibi bi de peynir ekmek ve domates süper oluyor tek yönlü besleniyorum galiba ama ne yapayım yavaş yavaş açılıcaz inşallah...

içimi ferah tutmaya çalışacam canım ya dogru diyorsun ben de çok takıyorum canımı sıkanlar da çok ben de takmayacağım ben doktora srodum 4.aydan itibaren herşeyi hissediyormuş.. gülmem lazım diye zorluyorum herşey kafama takılıyor.. takmayacağım can sıkan kişiileri de duymazdan geleceğim çocuğum için yapmam gerek dogru diyorsun teşekkürler mucizemi düşüncem!!

neden vermiyo canım.genelde her zaman verirler.benim bebişin resmide var bölee.

cnm ben acıbademe gidiyorum vermiyor sadece siyah beyaz video istedim onuda 21.haftadan sonra vericem dedi.

http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=21925&stc=1&d=1249996570 kızlar daha önce koymuştum.görmeyen teyzeleri buda benim kızım.tam 12 haftalıkken.ahh şimdi dahada büyümüştür
cnm çok şeker maşallah bizimkiler keyfine düşkün hep dr kız dedi hepimizede demekki keyfine düşkünler kız oluyor
iyimiş sizin cnm ben bir kaç dr daha gittim önceden onlarda hiç vermedi sorucam ama bu sefer gittiğimde dr.
kızlar bende çıkıyorum
iyi akşamlar size

cnm benim aşkolsun sana da iyi akşamlar öpüyorum.

ay yesin onu teyzesi çok şükür maşallah seninkide renkli ultrason dimi canım .
canım benim düşünme kötü şeyler güzel haberlerle gelicen tatlım.
kızlar bende çıkıyorum
iyi akşamlar size
canım benim bu gün bende yoğundum ev işi filan tatildeydim yeni döndümm haliyele ev almış başını gişdiyor.yemek filan derken açığım ama başında değiliz kaçırdıysak kusura bakma teyzesi.

canım benim sende ii haberlerle geşliceksin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…