http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=21925&stc=1&d=1249996570 kızlar daha önce koymuştum.görmeyen teyzeleri buda benim kızım.tam 12 haftalıkken.ahh şimdi dahada büyümüştür
biz kaçtık kızlar
akşam babamız bizi yemeğe götürüyoda kuaföre gidip biraz süslenelimm ...:)))
öpüldünüz hepiniz miniklerde...
bakın kızlar bebişim
eğer eklemeyi başarabildiysem tabi
kızlar birşey sorucam bu sabah kalktığımda dudağımda uçuk çıkmıştı acaba bir zararı varmıdır
kızla ben çıkıyorum yarın görüşürüz
PAPATYA bunlar çok fena olcaklar galiba
maşallah...
merhaba kızlar nasılsınız?? geçmişi okumaya çalışıyorum ama çok yogun bi gun oluyoooo...yetişemiyorum 07papatyanın resmi cok net ne kadar hoş.. alkisalkisalkisdiğer ultrason goruntulerini kendiminki dahil hala cozebilmiş değilim.. ben anlayamıyorum...
Biz de perşembe gideceğiz tam 12+1 de yeni bir doktora.. burada çok unlu biri.. bakalım testleri de yapar herhalde, ilk defa gitmiş olacam ama herhalde testleri hemen yapabilirler bilmiyorum onceden hazırlıklı olmam mı gerekiyordu acaba??... bir de inşallah iyi çıkar sonuçlar gördüğüm ruyalar cok iyi degildi ama benim husn-u kuruntum çıkar inşallah.. kaydirigubbakcemile5
mide bulantılarım azaldı ama psikolojim hala duzelmedi çatıyorum kızıyorum ağlayasım var en cok de eşime patlıyorum beni bırakıp gitcek diye de korkuyorum içime atmaya başladım gidişatım hiç iyi değil mutlu olmak istiyorum takmamak istiyorum.. depresyondan çıkmak istiyorum...:sinifsinif:
papatya maşallah senin kızınada ama niye sizinkiler böyle renkli benim elime sıyah beyzaı veriyorlar valla bide ekranı bile cevirmiyor uyuzlar yok yok ben kendime başka dr bulucam hoşlanmıyorum bu dr dan
papatya seninkide kolları açmış oynuyo sanki maşallahh çok tatlı görünüyor
biz kaçtık kızlar
akşam babamız bizi yemeğe götürüyoda kuaföre gidip biraz süslenelimm ...:)))
öpüldünüz hepiniz miniklerde...
merhaba kızlar nasılsınız?? geçmişi okumaya çalışıyorum ama çok yogun bi gun oluyoooo...yetişemiyorum 07papatyanın resmi cok net ne kadar hoş.. alkisalkisalkisdiğer ultrason goruntulerini kendiminki dahil hala cozebilmiş değilim.. ben anlayamıyorum...
Biz de perşembe gideceğiz tam 12+1 de yeni bir doktora.. burada çok unlu biri.. bakalım testleri de yapar herhalde, ilk defa gitmiş olacam ama herhalde testleri hemen yapabilirler bilmiyorum onceden hazırlıklı olmam mı gerekiyordu acaba??... bir de inşallah iyi çıkar sonuçlar gördüğüm ruyalar cok iyi degildi ama benim husn-u kuruntum çıkar inşallah.. kaydirigubbakcemile5
mide bulantılarım azaldı ama psikolojim hala duzelmedi çatıyorum kızıyorum ağlayasım var en cok de eşime patlıyorum beni bırakıp gitcek diye de korkuyorum içime atmaya başladım gidişatım hiç iyi değil mutlu olmak istiyorum takmamak istiyorum.. depresyondan çıkmak istiyorum...:sinifsinif:
kızlar bende çıkıyorum
gerçi çıkmasamda zaten bana cevap veren yok
ama artık kızmıyorum alıştım artık
iyi akşamlar size
kızlar bende çıkıyorum
iyi akşamlar size
kızlar bende çıkıyorum
iyi akşamlar size
kızlar bende çıkıyorum
iyi akşamlar size
sağol canım çok teşekkürler... ben de yemek konusunda düzelme var ama et vs. yiyemiyorum ve herşeyin tadı kaçmış gibi bi de peynir ekmek ve domates süper oluyor tek yönlü besleniyorum galiba ama ne yapayım yavaş yavaş açılıcaz inşallah...sagol canım...hiç hazırlık yapmana gerek yok.ikili için sadece kan veriyorsun.aç veya tok şart degil.psikolojik olarak bende düzelmedim.yani bulantılarım yok denecek kadar az fakar hala yeme düzenim degişmedi.yine süt yogurt peynir .tüm et ürünleri yiyemiyorum.sanki yiyince tekrar bulanacakmışım gibi geliyo.görmek bile istemiyorum.nasıl başlayacagım hiç bilmiyorum...
..
canım testlerin inş güzel çıkıcak içini ferah tut güzel ruyalar görürsün
bulntılarında geçmiş bak ne iyi piskolojinide düzlet bebeğini agrasifmi yapıcaksın etkileniyo yavrucağın
bende çok sıkılıyorum herşeyden alınıyorum ama sakin olmaya çalışıyorum bıraksam kendimi hüngür hüngür ağlarım canımı sıkan kişilerde var ama sallamıyorum sallamamaya çalışıyorum bebeğimi aklıma getiriyorum sakinleşiyorum sende öle yap tatlım çok şükür rabbim bize böle bir mucize vermiş içimzde bebek var zemuszemus
neden vermiyo canım.genelde her zaman verirler.benim bebişin resmide var bölee.
cnm çok şeker maşallah bizimkiler keyfine düşkün hep dr kız dedi hepimizede demekki keyfine düşkünler kız oluyorhttp://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=21925&stc=1&d=1249996570 kızlar daha önce koymuştum.görmeyen teyzeleri buda benim kızım.tam 12 haftalıkken.ahh şimdi dahada büyümüştür
iyimiş sizin cnm ben bir kaç dr daha gittim önceden onlarda hiç vermedi sorucam ama bu sefer gittiğimde dr.yaa sorma teyzesi pek rahat...
mucize demi a.s ben tam ağzımı açtım heyecanlandım aaa diyodum oda açtı kocaman ağzını :)))
özel hastane ama ssk ile anlaşmalı ayda 12 tl ödüyorum ve doktorumun usg si hem siyahbeyaz hem böyle 3 boyutlu her seferinde iki türlüsünüde görüyoruz yani
saol canım sabaha kadar uyuyamadım ben ya mafoldumben çok garip oldum
kızlar bende çıkıyorum
iyi akşamlar size
ay yesin onu teyzesi çok şükür maşallah seninkide renkli ultrason dimi canım .http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=21925&stc=1&d=1249996570 kızlar daha önce koymuştum.görmeyen teyzeleri buda benim kızım.tam 12 haftalıkken.ahh şimdi dahada büyümüştür
canım benim düşünme kötü şeyler güzel haberlerle gelicen tatlım.merhaba kızlar nasılsınız?? geçmişi okumaya çalışıyorum ama çok yogun bi gun oluyoooo...yetişemiyorum 07papatyanın resmi cok net ne kadar hoş.. alkisalkisalkisdiğer ultrason goruntulerini kendiminki dahil hala cozebilmiş değilim.. ben anlayamıyorum...
canım benim bu gün bende yoğundum ev işi filan tatildeydim yeni döndümm haliyele ev almış başını gişdiyor.yemek filan derken açığım ama başında değiliz kaçırdıysak kusura bakma teyzesi.kızlar bende çıkıyorum
iyi akşamlar size
canım benimde çoğu yazıma cvp veren olmuyo çoğu hamişimiz bebeğinin gördü testlerini yaptırdı genelde bunlar konuşuluyor bende bebeğimi görmedim daha pazartesi zor bekliyorum iyi akşamlar canım öpüyorumm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?