kızlar merhaba giremedim uzun zamandır bebişlerinin cinsiyetini öğrenen arkadaşlar gözünüz aydın bende ayın 21 inde öğrenicem kaçıncı haftada öğrendiniz ben 12.haftayı bitirmiş olcam ozaman inşallah gösterir bizimkide
mrb canım senle yakın tariherdeyiz galiba
bende 20 de inş. gösterirse bebişim öğrenecegim.
inşallah gösteririler ben çok merak ediorum tabi önce sağlıklı olsunlar canım sen kaç haftalıksın ben 11+1
tatile gitmeyi bende çok istiyodum ama olmadı eşim 4,5 ay işsiz kalınca hefesim kursağımda kaldı eşimle başbaşa kalıp tatil yapmayı çok istiyorum inş. bayramdan sonra bir mucize olurda nasip olursa
ayvalıka gitmek istiyorum balayımıza oraya gitmiştik 3 güncük
selkie cnm galiba o ticker sendeydi yapamya çalıştımama bende olmadı ing olmayınca ne yapacagımı da bilemiyorum nasıl yaptın cnm bana da anlatırmısın nerden yaptıgını yapamadım bennn
gçmiş olsun.ben baş agrısı şu ana kadar çekmedim.kız başı agrıyanın oglu olur derler .kaydirigubbakcemile3bak sende tutuyo sanırm.bu arada cinsiyetlirini ögrenen arkadaşlar var.sanırım kız topigi olacagız..kaydirigubbakcemile2
baş ağrısı ben de de sık sık oluyor maalesef. en kısa zamanda hepimizinki geçer inş.
hamilelikte başı ağrıyanın oğlu oluyormuş :)
hıh, tamam inşallah sorun çıkmaz.. ben de yarın yaptırıcam ama hemen sonucu soylesinler yoksa ben artık en sona kaldığım için Şubat 24 tahmini doğum tarihi SAT da 27 mayıs ama yenisi (doktorların soylediği 20 mayıs) yaşım da 27.. kaydirigubbakcemile5
merhaba kızlar ben de kısmetse şubat anne adayıyım... 22 şubat.... doktorum ikili tarama testi yaptırmamı söyledi ...bir yerden fiyat aldım 180 ytl dediler. fiatlar hakkında bilgim yok ama bu çok değil mi? istanbul avrupa yakasında bunu daha uygun fiatla yaptırabileceğim bir yer tavsiye edermisiniz. ssk lıyım.bayan dr.tercihim kendimi daha rahat hissediyorum da
kızlar size süperrrrrr bi adres veriyorum şimdi bu adresi beğenmiyecek hamile yoktur:)))))))))))) fiyatlara özellikle dikkat çekiyorum....
//www.tchibo.com.tr/[/url]
tatile gitmeyi bende çok istiyodum ama olmadı eşim 4,5 ay işsiz kalınca hefesim kursağımda kaldı eşimle başbaşa kalıp tatil yapmayı çok istiyorum inş. bayramdan sonra bir mucize olurda nasip olursa
ayvalıka gitmek istiyorum balayımıza oraya gitmiştik 3 güncük
ayy canım işsizlik çok kötü allah yardımcınız olsun İnşallah herşey yoluna girer.
kızlar drla konustum 3-4 saatlik yol problem degil cok hoplayıp zıplamadıktan sonra denize de girebilirsin dedi. hoplayacak hal yok da iste. biz de erdek'e gitmeye karar verdik. yalovadaım zaten burdan 2.5 saatte orda olabiliriz. giden var mı kızlar aranızda??
FİKİREVİ ben iyi öğrendim bir şeyi çok istiyorsan olmuyor çok fazla heves etmicem bundan sonra evlilik yıldönümüzde bizde hiç bişiey yapamadık eşim işsiz olduğu için ben evde bi pasta bile yapamadım ama en güzel hediyeyi aldık çok şükür evlilik yıldönümüzde hamile olduğumu öğrendik bundan güzel bir şey olmazdı heralde
evet canım haklısın çok isteyince olmuyor
biz eşimle birbirimizden habersiz planlar yapmışız agvada oteller seçmişiz
aaahhhh ahhh ne oldu evde kaldık
bir yemek bile yiyemedik birlikte
o gün benim en vahim günümdü
lavaboyla ofis arasında mekik dokudum
ertesi gün kardeşim ve nişanlısıyla gittik balıkçıya ama ee ne anladım ben yıldönümünden
ufaklık rahat durmuyorki
rüyamda hep erkek görüyorum
ayyy bu arada bugun oda baktık bebişime bir fiyat alalım dedik
erkek için 2400
kız için 2000
kızlar ama kesinlikle bebk odası almadan demirkapı (bayrampaşa-eyüp arasında kalıyor)
mobilyacılar çarşısında ugrayın
inanılmaz güzle modeller var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?