2010 Şubat Anneleri

kızlar merhaba giremedim uzun zamandır bebişlerinin cinsiyetini öğrenen arkadaşlar gözünüz aydın bende ayın 21 inde öğrenicem kaçıncı haftada öğrendiniz ben 12.haftayı bitirmiş olcam ozaman inşallah gösterir bizimkide

mrb canım senle yakın tariherdeyiz galiba
bende 20 de inş. gösterirse bebişim öğrenecegim.

selkie cnm galiba o ticker sendeydi yapamya çalıştımama bende olmadı ing olmayınca ne yapacagımı da bilemiyorum nasıl yaptın cnm bana da anlatırmısın nerden yaptıgını yapamadım bennn

kızlar drla konustum 3-4 saatlik yol problem degil cok hoplayıp zıplamadıktan sonra denize de girebilirsin dedi. hoplayacak hal yok da iste. biz de erdek'e gitmeye karar verdik. yalovadaım zaten burdan 2.5 saatte orda olabiliriz. giden var mı kızlar aranızda??

snm ben haziranda tatil planı yapmaya başlamıştım iş yeri izin vermezse işten çıkacaktım o derece kafaya koymuştum bunalmıştım çünkü tatile çok ihtiyacım vardı ama olmadıı hala gidemedikk ((((((((((

inşallah gösteririler ben çok merak ediorum tabi önce sağlıklı olsunlar canım sen kaç haftalıksın ben 11+1

inş. canım bende merak ediyorum inan
benimki 10+4 buğün
sen benden önceymişin canım.
ben rüyamda kız çoçuğu olarak gördüm ama baş agrımda var
arkadaşlar başı agrıyan erkek diyorlar
hayırlısı tabi ama insan merak ediyor.

tatile gitmeyi bende çok istiyodum ama olmadı eşim 4,5 ay işsiz kalınca hefesim kursağımda kaldı eşimle başbaşa kalıp tatil yapmayı çok istiyorum inş. bayramdan sonra bir mucize olurda nasip olursa
ayvalıka gitmek istiyorum balayımıza oraya gitmiştik 3 güncük

tatile gitmeyi bende çok istiyodum ama olmadı eşim 4,5 ay işsiz kalınca hefesim kursağımda kaldı eşimle başbaşa kalıp tatil yapmayı çok istiyorum inş. bayramdan sonra bir mucize olurda nasip olursa
ayvalıka gitmek istiyorum balayımıza oraya gitmiştik 3 güncük

ayy canım işsizlik çok kötü allah yardımcınız olsun İnşallah herşey yoluna girer.

selkie cnm galiba o ticker sendeydi yapamya çalıştımama bende olmadı ing olmayınca ne yapacagımı da bilemiyorum nasıl yaptın cnm bana da anlatırmısın nerden yaptıgını yapamadım bennn

''http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My pregnancy/01/19/2010.png''

ebruuğum üstteki kodu eklersen tiker yerine olur sanırım...özelden de atıam sana kodu ok?son sat ına listeden bakıp ona göre yaptım....

Son düzenleme:

baş ağrısı ben de de sık sık oluyor maalesef. en kısa zamanda hepimizinki geçer inş.

hamilelikte başı ağrıyanın oğlu oluyormuş :)

DEMEKKİ BENİM DEOĞLUM OLUCAK!!

listeye bei de ekleyin!!

KIZLAR KÜSER MİYİM BEN HİÇ SİZE???
SİZ DERTLERİMİ PAYLAŞTIĞIM BU ZOR DÖNEMİ AŞMAMI SAĞLAYAN DOSTLARIMSINIZ
ARADA CEVAP ALAMAYINCA BOZULUYORUM
AMA SONRA GEÇİYOR ZATEN
İNSAN DOSTLARINA NE KADAR DARGIN OLABİLİR Kİ opuyorumnanaktan

CANIM KÜÇÜKKÖY DUYGU HASTANESİ YEŞİM HANIMA GİDİYORUM
60 TL DEDİLER İKİLİ TEST İÇİN
MUAYENE DE 12 TL
BENDE TESTİ HENÜZ YAPTIRMADIM AMA BİLGİN OLSUN İSTEDİM
BENİM RANDEVUMDA ÖNÜMÜZDEKİ ÇARŞAMBA

kızlar size süperrrrrr bi adres veriyorum şimdi bu adresi beğenmiyecek hamile yoktur:)))))))))))) fiyatlara özellikle dikkat çekiyorum....

//www.tchibo.com.tr/[/url]

AYYY DAHA 20 DK ÖNCE ÇANTAYI 66 TLDEN PAZARLIKLA 55 TLYE DÜŞÜRDÜM
SEVİNEREK ALDIM
BURADA 20 TL
KIZLAR BU BİBERONU SICAK-SOGUK TUTAN APARATLI ÖANTALAR 90A FALAN SATILIYOR
BURADAKİ FİYAT ÇOK UYGUN
BEN UCUZA BULDUM DİYE SEVİNİRKEN
kafamçokkarıştı

AHHH CANIM SORMA TATİL HASRETİYLE YANIYORUM
HATTA YAVRUMDA TATİLE AŞERİYOR
GEÇEN HAFTA NİYETLENDİK EVLİLİK YILDÖNÜMÜMÜZ GİDELİM DEDİK
DERGİ BİTMEDİ KALDIK YİNE BURALARDA
EVLİLİK YILDÖNÜMÜZDE BİLE 10A KADAR ÇALIŞTIK
OFFFF YAVRUM HEPSİ SANA GÜZEL BİR GELECEK SUNABİLMEK İÇİN
AMA ÇABUK BÜYÜ SEN BANA BAK ÇÜNKÜ ANNEN ÇOK YORULDU
:a015:

ben yeni geldim erdekten,1 ay kaldım orda,ama idoyla gittim ben ,gemi problem olmadı,ama denize girmemi tavsiye etmedi dr,nede olsa marmara kirlidir ,enfeksiyon kaparsın girme dedi,,,,

FıKıREVı ben iyi öğrendim bir şeyi çok istiyorsan olmuyor çok fazla heves etmicem bundan sonra evlilik yıldönümüzde bizde hiç bişiey yapamadık eşim işsiz olduğu için ben evde bi pasta bile yapamadım ama en güzel hediyeyi aldık çok şükür evlilik yıldönümüzde hamile olduğumu öğrendik bundan güzel bir şey olmazdı heralde

evet canım haklısın çok isteyince olmuyor
biz eşimle birbirimizden habersiz planlar yapmışız agvada oteller seçmişiz
aaahhhh ahhh ne oldu evde kaldık
bir yemek bile yiyemedik birlikte
o gün benim en vahim günümdü
lavaboyla ofis arasında mekik dokudum
ertesi gün kardeşim ve nişanlısıyla gittik balıkçıya ama ee ne anladım ben yıldönümünden
ufaklık rahat durmuyorki
rüyamda hep erkek görüyorum
ayyy bu arada bugun oda baktık bebişime bir fiyat alalım dedik
erkek için 2400
kız için 2000
kızlar ama kesinlikle bebk odası almadan demirkapı (bayrampaşa-eyüp arasında kalıyor)
mobilyacılar çarşısında ugrayın
inanılmaz güzle modeller var

yıldönümü için evlendiğimizden beri ne hayaller kurdum ama olmadı kısmet
erkek gördün demek ruyanın tersi çıkar derler ama hayırlısı artık
bebek odalarına bende öseniyorum çok ama öle çok istekli olmucam sonra olmuyo aksilik çıkıyo modelleri gördükçe beşik istiyorum ama herkes beşik alma 2 yaşına kadar yatıcak sonra yatmıcak dio benim yatak odam dar sığmaz öle kararsız kaldım

Kızlar selam nasılsınız geÇmıŞe ŞÖle bır gÖz attım 1 kızımız daha olmuŞ Çok gÜzel
herŞey yolunda olmasına sevındım

Kızlar bende tatıle Çıkıcam pazartesıden sonra yokum bakalım kaÇıcaz bır yerlere hayırlısı doktorumuzu arayıp soralımda ne dıcek yol ne kadara kadar ızın verıcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…