2010 Şubat Anneleri

caneylom ilk sayfada hep güncel bir liste olsa çok iyi olurdu ama ilk sayfaya artık bişeyler yazmayız heralde. yani ilk sayfada benim yazım olsaydı edit ederdim ama,yok malesef..

yine de sabit bir yerde kalması için başka fikirler düzünebiliriz.

merhaba kızlar...tatile giden var sanırım güle güle gitsin.valla hiç hevesim yok tatile.canım yerimden kımıldamak istemiyo...

iyiz canım güle güle git ne kadar iznin.opuyorumnanaktan

15 GÜN TATLIM 1 HAFTASINI KUŞADASINDE GEÇİRİCEZ KISMETSE 1 HAFTADA EVDE DİNLENİCEM BAKALIM ÇOK İHTİYACIM VAR İNANKİ BUNLADIMMM kaydirigubbakcemile3

birde benim dr. 2 li test ve ense ölçümü için birşey demedi geçen ay gitmiştik 1 ay sonra gelin dedi randevuyu cumaya alabildim geçmi kaldık testler için cuma günü 13+0 olacak

merhaba kızlar...tatile giden var sanırım güle güle gitsin.valla hiç hevesim yok tatile.canım yerimden kımıldamak istemiyo...

evet canım bende gidiyorum ama inanki tüm gün işyerinde sandalyede oturmaktan bunaldım yoruldum yoksa benimde kalkasım yok aslında

yok canım 13+0 geç değil.. endişelenme.. mide yanması bende olmadı henüz ama birçok hamilede olduğunu duydum.. geçmiş olsun tatlım.

mydarling iyi tatiller güzelim. 15 gün çalışmamakk... off harika bişey olsa gerek... bizim yerimizde dinlen bol boll.....

birde benim dr. 2 li test ve ense ölçümü için birşey demedi geçen ay gitmiştik 1 ay sonra gelin dedi randevuyu cumaya alabildim geçmi kaldık testler için cuma günü 13+0 olacak

canım 15.haftaya tadar yapılıyo sanırım.üçlü testte 16.hafta ve 18.hafta arası oluyo

canım benim iki arkadaşım var hamile ikiside 2li test ne dedi 3lü test yapmışlar iksinede biri özele gidiyo bri devlete anlıcan çoğu doktor 2li testi yapmıyor sadece 3lü test yapıyolar endişe etme canım

benimde 15 gün tatilim var ama tatile gidemiyorum mafoldumben ne acı biişiy seneye doğum yapmış olucaz nasipse bebiş küçük olucak altımızda araba olmadığı için tatile felan gidemeyiz artık kısmet

evet canım bende gidiyorum ama inanki tüm gün işyerinde sandalyede oturmaktan bunaldım yoruldum yoksa benimde kalkasım yok aslında

benim eşimde cuma yıllık iznine çıkıyo...üç haftalıgına, birazı kalacak...hadi nereye gidiyoz diyo.bende evdeyiz diyom.adam bana bakıp ne yani üç hafta evdemi duracagım diyo..ya ben normaldede çok çabuk bulanan birisiyim.ben bi saatlik olsun yol istersen ben çok kötü olacagımdan eminim açıkcası cesaret edemiyorum....

ayy papatya.. o üç haftayı bana bir de eşime versenize.. tabii tatil için ayırdığınız parayı da. ben senin yerine yurdumu karış karış gezerim anacım, yorulmadan, bıkmadan..kaydirigubbakcemile5 zemuszemus opuyorumnanaktan

bizim yılda sadece 1 hafta iznimiz oluyor onu da gurbette olduğumuz için aileleri ziyaret ederek geçiriyoruz..eşim denize gitmeyi çok istiyor.. ama onu da ayarlasak bile para olmuyor tatil için :) her sene, seneye inş gidelim diyoruz.. bu sene geçti artık seneye inş 3 kişilik minik bir aile olarak denize gidebiliriz..:icecream:

haklısın.eşim devlet işinde.yılda 30 gün hakkı olunca o rahat..evet tatile çıkmak gerek bende çok severim gezmeyi.sanırm uzaklara degilde şöyle yakınlarda biryere gitmeye razı olacagım eve gelsinde konuşacagım bakalım

benimde 15 gün tatilim var ama tatile gidemiyorum mafoldumben ne acı biişiy seneye doğum yapmış olucaz nasipse bebiş küçük olucak altımızda araba olmadığı için tatile felan gidemeyiz artık kısmet

olsun canım herşeyde bir hayır vardır olsun bebiş biraz serpilince gidersiniz sizde

anladım canım ama madem fırsat var yakın yerler kaçsaydınız sanada iyi gelirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…