Herkes İyİ sanırımmmm
FİKİREVİ ben iyi öğrendim bir şeyi çok istiyorsan olmuyor çok fazla heves etmicem bundan sonra evlilik yıldönümüzde bizde hiç bişiey yapamadık eşim işsiz olduğu için ben evde bi pasta bile yapamadım ama en güzel hediyeyi aldık çok şükür evlilik yıldönümüzde hamile olduğumu öğrendik bundan güzel bir şey olmazdı heralde
iyiz canım güle güle git ne kadar iznin.opuyorumnanaktan
merhaba kızlar...tatile giden var sanırım güle güle gitsin.valla hiç hevesim yok tatile.canım yerimden kımıldamak istemiyo...
Kızlar bende tatİle Çıkıcam pazartesİden sonra yokum bakalım kaÇıcaz bİr yerlere hayırlısı doktorumuzu arayıp soralımda ne dİcek yol ne kadara kadar İzİn verİcek
birde benim dr. 2 li test ve ense ölçümü için birşey demedi geçen ay gitmiştik 1 ay sonra gelin dedi randevuyu cumaya alabildim geçmi kaldık testler için cuma günü 13+0 olacak
birde benim dr. 2 li test ve ense ölçümü için birşey demedi geçen ay gitmiştik 1 ay sonra gelin dedi randevuyu cumaya alabildim geçmi kaldık testler için cuma günü 13+0 olacak
evet canım bende gidiyorum ama inanki tüm gün işyerinde sandalyede oturmaktan bunaldım yoruldum yoksa benimde kalkasım yok aslında
ayy papatya.. o üç haftayı bana bir de eşime versenize.. tabii tatil için ayırdığınız parayı da. ben senin yerine yurdumu karış karış gezerim anacım, yorulmadan, bıkmadan..kaydirigubbakcemile5 zemuszemus opuyorumnanaktan
benimde 15 gün tatilim var ama tatile gidemiyorum mafoldumben ne acı biişiy seneye doğum yapmış olucaz nasipse bebiş küçük olucak altımızda araba olmadığı için tatile felan gidemeyiz artık kısmet
benim eşimde cuma yıllık iznine çıkıyo...üç haftalıgına, birazı kalacak...hadi nereye gidiyoz diyo.bende evdeyiz diyom.adam bana bakıp ne yani üç hafta evdemi duracagım diyo..ya ben normaldede çok çabuk bulanan birisiyim.ben bi saatlik olsun yol istersen ben çok kötü olacagımdan eminim açıkcası cesaret edemiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?