canım ben bunları bilmiyordum çok sağol... henüz bacaklarda bi ağrı yok... olmazda inşallah....
canım bol su içmeye çalış ve tuzu sıfırla ben artık yok gibi bişey atıyorum yemeklere tuz isteyen tabağına atsın.. ama sen mümkün olduğunca tuzu çıkar hayatından....
amin canım inşallah girmemizle çıkmamız bir olur hepimizin hayırlısıyla.... bende çok duygulandım okurken herşeye ağlıyorum zaten bu ara ağustos annelerinden aldım yine bu doğum hikayesini çok şükür rahat yaptı çoğu darısı bizlere inşallah... :Saruboceq: zemuszemus
amin canım benim amin inşallahhhhhh :Saruboceq:
günaydın canım nasılsın bugün?
canım benim yanlızlık ne demek bizler ne güne duruyoruz... uzakta olsak kaplerimiz birlikte atıyo paylaşımlarımız bir... burda hepimiz birlikte ağlayıp birlikte gülüyoruz Allah topiğimizin muhabbetine dostluklarımıza zeval vermesin...... kaydirigubbakcemile5
iyim volescim saol.sorma tatil yaptım ama şimdi dahada çok sıkılıyom valla.bu yalnızlık çok zor ya.
Sizlerde kavuşucaksınız sağlıkla merak etme zaman öyle çabuk geçiyoki daha dün gibi herşey ben hep trüyamda erkek bebek görüyosum çevremdekilerde karnım sivri olduğundan erkek diodu 12. haftamda belli oldu erkek olduğu kesinlikle annenin içine doğan çıkıo genelde :ecrin_bebek:
cnm ben de aynıyım sizlerlede sohbet etmesem bilmiyorum ne yapardım.bir de annem hasta şuan yanında olamıyorum o kadar zorki dün bütüngün ağladım.simir testi bozuk çıkmış.operasyon geçirecek belki rahmini alıcaklar ve ben yanında olamıyorum istemiyor gitmemi gerçi ameliyat olursa duramam ama şuanda bana ihtiyacı var.benim kızkardeşimde yok annemle ilgilenecek kimsem yoksenağlama
sağol volescim iyi olmaya çalışıyorum canım, geçen gece sol bacağıma bir kramp girdi, kaç gündür sol bacağımın üstüne basarken topallıyorum, zaten kalça kemiğimdeki ağrı yüzünden sol bacağım ağrıyordu şimdi bide bu kramp tuzu biberi oldu ....sen nasılsın canım ya, cinsiyetini öğrenememişsin galiba herşeyde bir hayır vardır senin bebiş nazlı biraz galiba.............
Geçmiş olsun aryaacım çok üzüldüm, inş. allah şifasını verir biran önce iyileşir annen.Seni çok iyi anlayabiliyorum canım, benimde kızkardeşim yok, ama aklına kötü şeyler getirme
kendini çok fazla üzmemeye çalış iyi olacak annen allahın izniyle.....:1hug:
canım benim orası öle tabi siz ve bu topik olmasa kafayı yerim zaten.ah keşke yakında olsak ne güzel birbirimize gider gelir akşam ederdik.hamileler günü yapardık.kaydirigubbakcemile3
Merhaba arkadaşlar ben de Şubatta anne olucam hayırlısıyla. 18 Haziranda hamile olduğumu öğrendim. Üstelik artık denemekten bıkmış, tüp bebek ve diğer tanı yöntemlerine mecbur kaldığımızı düşünüyorduk. Randevuya 3 gün kala bebeğim bütün uğuruyla geldi Allaha şükürler olsun.. Fazla mide bulantısı ve kokulara hassasiyetim olmadı. Yalnız yemekle ve özellikle balık nesliyle işim bitmiş vaziyette. Kilolu olduğum için 1.5 aydır diyetisyen kontrolündeyim. 5 kilo verdim. Doktorum 4. ayda da verebileceğimi söylüyor. Bebişim için mecburen bişileri düzenli yemek zorundayım yeter ki sağlıklı olsun..
Hepinize tekrar merhaba ve sağlıklı güzel bebişler diliyorum[/QUOTE
hoşgeldin canım , hayırlı olsun bebişin.....
cnm ben de aynıyım sizlerlede sohbet etmesem bilmiyorum ne yapardım.bir de annem hasta şuan yanında olamıyorum o kadar zorki dün bütüngün ağladım.simir testi bozuk çıkmış.operasyon geçirecek belki rahmini alıcaklar ve ben yanında olamıyorum istemiyor gitmemi gerçi ameliyat olursa duramam ama şuanda bana ihtiyacı var.benim kızkardeşimde yok annemle ilgilenecek kimsem yoksenağlama
Merhaba arkadaşlar ben de Şubatta anne olucam hayırlısıyla. 18 Haziranda hamile olduğumu öğrendim. Üstelik artık denemekten bıkmış, tüp bebek ve diğer tanı yöntemlerine mecbur kaldığımızı düşünüyorduk. Randevuya 3 gün kala bebeğim bütün uğuruyla geldi Allaha şükürler olsun.. Fazla mide bulantısı ve kokulara hassasiyetim olmadı. Yalnız yemekle ve özellikle balık nesliyle işim bitmiş vaziyette. Kilolu olduğum için 1.5 aydır diyetisyen kontrolündeyim. 5 kilo verdim. Doktorum 4. ayda da verebileceğimi söylüyor. Bebişim için mecburen bişileri düzenli yemek zorundayım yeter ki sağlıklı olsun..
Hepinize tekrar merhaba ve sağlıklı güzel bebişler diliyorum
aryacım çok geçmiş olsun...inşallah hayırlıısıyla atlatır..
bu arada herkese merhabalar
çok şükür yarın kontrolüm var.. ikili test yapacak inş. ve uğurböceğimi göreceğim...:içelim:
Hepinize tekrar merhaba ve sağlıklı güzel bebişler diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?