2010 Şubat Anneleri

cnm benim arada bacağım kasıyor belimde de ani sızlamalar oluyor bazen birde yorulduğumda belim ağrıyor.sırtımda ağrıyor ilk zamanlar korkmuştum ama okuduğumda bende rahatlamıştım.inşallah rahat atlatırız.Tuz konusuna gelince hamileliğin ilk zamanlarında benim ayaklarım davul gibi olmuştu ve kıpkırmızıydı korktum dr sordum bol su iç ve havaya dikip yat yürüyüşş muhakkak yap dedi.tuz az mı tüketeyim dedim hayır çokta tüketme az da tüketme dedi.tuzu tamamen kesmekte iyi değilmiş yani bunu biryerde daha okudum.bol su içmeye çalışıyorum şimdi şişmiyorum.su en iyi ilaç arkadaşlar enfeksiyona herşeye su öneriyor drlar.

cnm nie biz bu kadar sulu göz olduk ya hergün ağlıyacak bir sebeb buluyorum kendime.benki kolay kolay ağlıyamayan birisiydim.eşimde şaşırıyor.bu arada benim karnım çıkmaya başladı çok heycanlı.volescim ben bebeğimi hissetmeye başladım ya hatta bir gece hissettim göbeğimi açtım eşimede gösterdim karnım resmen hareket etti..acaba yanılıyormuyum ama çok değişikti.:1rolleyes:

canım benim orası öle tabi siz ve bu topik olmasa kafayı yerim zaten.ah keşke yakında olsak ne güzel birbirimize gider gelir akşam ederdik.hamileler günü yapardık.kaydirigubbakcemile3

sağol volescim iyi olmaya çalışıyorum canım, geçen gece sol bacağıma bir kramp girdi, kaç gündür sol bacağımın üstüne basarken topallıyorum, zaten kalça kemiğimdeki ağrı yüzünden sol bacağım ağrıyordu şimdi bide bu kramp tuzu biberi oldu ....sen nasılsın canım ya, cinsiyetini öğrenememişsin galiba herşeyde bir hayır vardır senin bebiş nazlı biraz galiba.............

iyim volescim saol.sorma tatil yaptım ama şimdi dahada çok sıkılıyom valla.bu yalnızlık çok zor ya.

cnm ben de aynıyım sizlerlede sohbet etmesem bilmiyorum ne yapardım.bir de annem hasta şuan yanında olamıyorum o kadar zorki dün bütüngün ağladım.simir testi bozuk çıkmış.operasyon geçirecek belki rahmini alıcaklar ve ben yanında olamıyorum istemiyor gitmemi gerçi ameliyat olursa duramam ama şuanda bana ihtiyacı var.benim kızkardeşimde yok annemle ilgilenecek kimsem yoksenağlama

canım benim içime bişiy doğmuyo şuanda ilk başta kız gibi hissettim hep ama şimdi erkek gibi geliyo hayırlı evlat olsun merak ediliyo işte seninki ne güzel erkenden göstermiş maşallah

Geçmiş olsun aryaacım çok üzüldüm, inş. allah şifasını verir biran önce iyileşir annen.Seni çok iyi anlayabiliyorum canım, benimde kızkardeşim yok, ama aklına kötü şeyler getirme
kendini çok fazla üzmemeye çalış iyi olacak annen allahın izniyle.....:1hug:

ah canımmmm deşme walla yaramı ben öğreniyim dedikçe bnim ufaklık kapattıkça kapatıyo bacakları edeplimi inatçımı henüz karar veremedim.... kaydirigubbakcemile3

canım benim çok geçmiş olsun Allahın izniyle ciddi bişey yoktur inşallah sen gitsen bu hamile halinle napıcaksın ki sana moral bozukluğu olucak sadece... sık sık telefon aç konuş sesini duymak sana iyi gelicektir... ama hep güzel şeyler düşün inşallah ameliyatlık bişey yoktur canım....

Merhaba arkadaşlar ben de Şubatta anne olucam hayırlısıyla. 18 Haziranda hamile olduğumu öğrendim. Üstelik artık denemekten bıkmış, tüp bebek ve diğer tanı yöntemlerine mecbur kaldığımızı düşünüyorduk. Randevuya 3 gün kala bebeğim bütün uğuruyla geldi Allaha şükürler olsun.. Fazla mide bulantısı ve kokulara hassasiyetim olmadı. Yalnız yemekle ve özellikle balık nesliyle işim bitmiş vaziyette. Kilolu olduğum için 1.5 aydır diyetisyen kontrolündeyim. 5 kilo verdim. Doktorum 4. ayda da verebileceğimi söylüyor. Bebişim için mecburen bişileri düzenli yemek zorundayım yeter ki sağlıklı olsun..
Hepinize tekrar merhaba ve sağlıklı güzel bebişler diliyorum

canım benim orası öle tabi siz ve bu topik olmasa kafayı yerim zaten.ah keşke yakında olsak ne güzel birbirimize gider gelir akşam ederdik.hamileler günü yapardık.kaydirigubbakcemile3

bende çok isterdim canım ya ah keşke keşke..... havalar fazla bozmadan aslında buluşmalar ayarlasak ya ben çok istiyorum....

aryacım çok geçmiş olsun...inşallah hayırlıısıyla atlatır..

bu arada herkese merhabalar
çok şükür yarın kontrolüm var.. ikili test yapacak inş. ve uğurböceğimi göreceğim...:içelim:

canım gözün aydın hoşgeldin.. bu bebişler zaten ne zaman umudu kesiyosun o zaman geliyolar.. daha çok sevinelim diye sanırım kaydirigubbakcemile3 şu an tam kaç haftalık hamilesin canım....

aryam canım geçmiş olsun annene Allah acil şifa versin sen hiç üzülme hayatım tıp çok ilerledi Allah ın izniyle herşey yoluna girer annende iyi olur bebeğinide düşün emi kuzum

hayırlısıyla görürsün inşallah canım... bebişinde seni göreceği için çok heyecanlıdır kıpır olucak bak görürsün kaydirigubbakcemile3 test sonuçlarında temiz çıkar umarım canım hayırlı haberler verirsin inşallah bizlere... :Saruboceq:

voles bir sonraki doktor kontrolün ne zaman, ben bu ayın yirmibeşinde sabah saat dokuzda gidiyorum ,
16+6 olacam inş. üçlü tarama testi yapılacak sendende istedilermi üçlü testi....

canım hoşgeldin aramıza
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

mrb arkadaşlar nasılsınız
biz çok şükür iyiyiz bulantılar kusmalar devam daha geçmedi.
ama buğün bende çok duygusalım ya kızlar
herşey aglatır oldu beni.
bende ailemden uzatayım aman bilmiyorum buğün niye böyleysem.

arya cım çok geçmiş olsun canım annene.
melisa hoşgeldin gözün aydın

ve diğer adınını yazamadım arkadaşlarım umarım hepiniz
iyisinizdir.

arya çanım çok geçmiş olsun,,,inşallah atlatır anneçiğin Allahın izniyle...moralini yüksek tutmaya çalış,bebişinde etkilenmesin...

kızlar ben sigara içen biri deilim canım sigara istedi ya nedense yanımdan sigara içerek geçene bile tahammulüm yok şuanda.CADIARZU ama sigara çekti canım içmeyim ama demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…