voles bir sonraki doktor kontrolün ne zaman, ben bu ayın yirmibeşinde sabah saat dokuzda gidiyorum ,
16+6 olacam inş. üçlü tarama testi yapılacak sendende istedilermi üçlü testi....
hayırlısıyla görürsün inşallah canım... bebişinde seni göreceği için çok heyecanlıdır kıpır olucak bak görürsün kaydirigubbakcemile3 test sonuçlarında temiz çıkar umarım canım hayırlı haberler verirsin inşallah bizlere... :Saruboceq:
kızlar ben sigara içen biri deilim canım sigara istedi ya nedense yanımdan sigara içerek geçene bile tahammulüm yok şuanda.CADIARZU ama sigara çekti canım içmeyim ama demi
saol canım iyiyim çok şükür.çakırgözlü hoşgeldin canım iyiyiz sende iyisi inş.
Şu anda 12 hafta 2 günlük hamileyim. Doğum tarihi 24 Şubat görünüyor ama bence 14 Şubat olsa fena olmaz :) İkili testim oldu çok şükür herşey normal, ultrasonda gördüğümüze göre erkek geliyor ama daha erken olduğu için fazla bel bağlamıyorum. Kız da olsun erkek de hiç farketmez. Bu arada Bursadayım Profili düzenleyebilirsem daha açıklayıcı olucak sanırım.
İyi niyetleriniz için çok sağolun insanın desteğe çok ihtiyacı oluyormuş bu dönemde meğerse...
Şu anda 12 hafta 2 günlük hamileyim. Doğum tarihi 24 Şubat görünüyor ama bence 14 Şubat olsa fena olmaz :) İkili testim oldu çok şükür herşey normal, ultrasonda gördüğümüze göre erkek geliyor ama daha erken olduğu için fazla bel bağlamıyorum. Kız da olsun erkek de hiç farketmez. Bu arada Bursadayım Profili düzenleyebilirsem daha açıklayıcı olucak sanırım.
İyi niyetleriniz için çok sağolun insanın desteğe çok ihtiyacı oluyormuş bu dönemde meğerse...
Geçmiş olsun aryaacım çok üzüldüm, inş. allah şifasını verir biran önce iyileşir annen.Seni çok iyi anlayabiliyorum canım, benimde kızkardeşim yok, ama aklına kötü şeyler getirme
kendini çok fazla üzmemeye çalış iyi olacak annen allahın izniyle.....:1hug:
canım benim çok geçmiş olsun Allahın izniyle ciddi bişey yoktur inşallah sen gitsen bu hamile halinle napıcaksın ki sana moral bozukluğu olucak sadece... sık sık telefon aç konuş sesini duymak sana iyi gelicektir... ama hep güzel şeyler düşün inşallah ameliyatlık bişey yoktur canım....
Merhaba arkadaşlar ben de Şubatta anne olucam hayırlısıyla. 18 Haziranda hamile olduğumu öğrendim. Üstelik artık denemekten bıkmış, tüp bebek ve diğer tanı yöntemlerine mecbur kaldığımızı düşünüyorduk. Randevuya 3 gün kala bebeğim bütün uğuruyla geldi Allaha şükürler olsun.. Fazla mide bulantısı ve kokulara hassasiyetim olmadı. Yalnız yemekle ve özellikle balık nesliyle işim bitmiş vaziyette. Kilolu olduğum için 1.5 aydır diyetisyen kontrolündeyim. 5 kilo verdim. Doktorum 4. ayda da verebileceğimi söylüyor. Bebişim için mecburen bişileri düzenli yemek zorundayım yeter ki sağlıklı olsun..
Hepinize tekrar merhaba ve sağlıklı güzel bebişler diliyorum
aryacım çok geçmiş olsun...inşallah hayırlıısıyla atlatır..
bu arada herkese merhabalar
çok şükür yarın kontrolüm var.. ikili test yapacak inş. ve uğurböceğimi göreceğim...:içelim:
aryam canım geçmiş olsun annene Allah acil şifa versin sen hiç üzülme hayatım tıp çok ilerledi Allah ın izniyle herşey yoluna girer annende iyi olur bebeğinide düşün emi kuzum
mrb arkadaşlar nasılsınız
biz çok şükür iyiyiz bulantılar kusmalar devam daha geçmedi.
ama buğün bende çok duygusalım ya kızlar
herşey aglatır oldu beni.
bende ailemden uzatayım aman bilmiyorum buğün niye böyleysem.
arya cım çok geçmiş olsun canım annene.
melisa hoşgeldin gözün aydın
ve diğer adınını yazamadım arkadaşlarım umarım hepiniz
iyisinizdir.
kızlar ben sigara içen biri deilim canım sigara istedi ya nedense yanımdan sigara içerek geçene bile tahammulüm yok şuanda.CADIARZU ama sigara çekti canım içmeyim ama demi
arya çanım çok geçmiş olsun,,,inşallah atlatır anneçiğin Allahın izniyle...moralini yüksek tutmaya çalış,bebişinde etkilenmesin...
slm arkadaşlar hepiniz iysinizdir inş. bizim bebşin cinsıyetı belli oldu :)) erkek .. yarın da üçlü test sonucunu alcam inş. iyidir.. 130gr olmuş yerınde durmadıgı için boyunu ölçemedi dr.muz... kızlar aranızda bel fıtıgı olna var mı inş. yoktur da eğer varsa sorucak sorulareım var fıtıgım bacağıma ağrı yapıyor ve elimden hiç bişi gelmıyor..görüşmek üzre
slm arkadaşlar hepiniz iysinizdir inş. bizim bebşin cinsıyetı belli oldu :)) erkek .. yarın da üçlü test sonucunu alcam inş. iyidir.. 130gr olmuş yerınde durmadıgı için boyunu ölçemedi dr.muz... kızlar aranızda bel fıtıgı olna var mı inş. yoktur da eğer varsa sorucak sorulareım var fıtıgım bacağıma ağrı yapıyor ve elimden hiç bişi gelmıyor..görüşmek üzre
Sakın içme canım, ben küçük oğlumda doğuma gidene kadar sigara içtim , doğumdan sonra tiksinti geldi, 5 senedir de içmiyorum çok şükür ...Ama oğlum daha 2 aylıkken bronşit oldu, hamileyken sigara içen annelerin bebeklerinin bronşit ve diğer hastalıklara yakalanma riski içmeyen annelere göre daha fazlaymış ne kadar kendimden nefret etmiştim o zaman, şimdi çok şükür iyi ama ben hala o pişmanlığı yaşıyorum....
essemayit hamitlerdeyim ben, sen nerdesin :) benim de canım geçen çok sigara çekti çıldırıcaktım
çakırgözlü ben ıhlamur içiyorum o da sadece sabahları
Saolun iyki varsınız hepiniz çok tatlısınız sizide sıktım bu hafta hep kötü haber.Ama pozirif olucam artık.essrnayit sakın içme cnm sigara.ilginç bir aşerme olmuş seninkisi.
uzakmışız azıcık.. kontrollerin için nereye gidiyorsun?
içme tabi çanım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?