2010 Şubat Anneleri

voles bir sonraki doktor kontrolün ne zaman, ben bu ayın yirmibeşinde sabah saat dokuzda gidiyorum ,
16+6 olacam inş. üçlü tarama testi yapılacak sendende istedilermi üçlü testi....

evet canım istediler ben her ihtimale karşı yaptırılması taraftarıyım dedi dr. um benim içinde skıncası yok sağlığıyla ilgili bilgi almak hoşuma gidiyo... bende 28 inde akşam 16:40 aldım randevuyu malum çalışınca ya sabaha ya akşama alabiliyorum... olmazsa sabaha çekiyim ya işten çıkıp gitmeye üşenirim şimdi.... bizim aynı günlerimiz bakalım doğumlarad denk gelicek mi? kaydirigubbakcemile3

tavsiyeleriniz üzerine çikolata yiyecem giderken, baktım olmadı öksürük möksürük rahatını kaçırcaz artık-tatlicadiarzu-:icecream:

Şu anda 12 hafta 2 günlük hamileyim. Doğum tarihi 24 Şubat görünüyor ama bence 14 Şubat olsa fena olmaz :) İkili testim oldu çok şükür herşey normal, ultrasonda gördüğümüze göre erkek geliyor ama daha erken olduğu için fazla bel bağlamıyorum. Kız da olsun erkek de hiç farketmez. Bu arada Bursadayım Profili düzenleyebilirsem daha açıklayıcı olucak sanırım.

İyi niyetleriniz için çok sağolun insanın desteğe çok ihtiyacı oluyormuş bu dönemde meğerse...

slm arkadaşlar hepiniz iysinizdir inş. bizim bebşin cinsıyetı belli oldu :)) erkek .. yarın da üçlü test sonucunu alcam inş. iyidir.. 130gr olmuş yerınde durmadıgı için boyunu ölçemedi dr.muz... kızlar aranızda bel fıtıgı olna var mı inş. yoktur da eğer varsa sorucak sorulareım var fıtıgım bacağıma ağrı yapıyor ve elimden hiç bişi gelmıyor.. görüşmek üzre

kızlar ben sigara içen biri deilim canım sigara istedi ya nedense yanımdan sigara içerek geçene bile tahammulüm yok şuanda.CADIARZU ama sigara çekti canım içmeyim ama demi

Sakın içme canım, ben küçük oğlumda doğuma gidene kadar sigara içtim , doğumdan sonra tiksinti geldi, 5 senedir de içmiyorum çok şükür ...Ama oğlum daha 2 aylıkken bronşit oldu, hamileyken sigara içen annelerin bebeklerinin bronşit ve diğer hastalıklara yakalanma riski içmeyen annelere göre daha fazlaymış ne kadar kendimden nefret etmiştim o zaman, şimdi çok şükür iyi ama ben hala o pişmanlığı yaşıyorum....

çakırgözlü hoşgeldin canım iyiyiz sende iyisi inş.
saol canım iyiyim çok şükür.

gerçekten insanın destege ihtiyacı oluyormuş
ama ben annemden başka kimseyle görüşmeyi kaldıramıyorum kızlar
yani komşu falan evden çıkasım gelmiyor.
çokda tembel bir kadın oldum
sürekli yatıyorumm
ve canımda hiç birşey istemiyor

birşey soracam kızlar yeşil çay içiyormusunuz

kız sen bursanın nersindesin hihoyyyt bende bursadayım

Saolun canlarım dua ediyorum bende kötü birşey aklıma getirmemeye çalışıyorum.

cnm hayırlısı olsun Allahım takdiri işte demekki zamanı bu zamanmış.Allahım tamamına erdirsin.

aryam canım geçmiş olsun annene Allah acil şifa versin sen hiç üzülme hayatım tıp çok ilerledi Allah ın izniyle herşey yoluna girer annende iyi olur bebeğinide düşün emi kuzum

kızlar ben sigara içen biri deilim canım sigara istedi ya nedense yanımdan sigara içerek geçene bile tahammulüm yok şuanda.CADIARZU ama sigara çekti canım içmeyim ama demi

arya çanım çok geçmiş olsun,,,inşallah atlatır anneçiğin Allahın izniyle...moralini yüksek tutmaya çalış,bebişinde etkilenmesin...

Saolun iyki varsınız hepiniz çok tatlısınız sizide sıktım bu hafta hep kötü haber.Ama pozirif olucam artık.essrnayit sakın içme cnm sigara.ilginç bir aşerme olmuş seninkisi.

aa çok güzel gözün aydın canım
Allahım saglıklı birşekild ekucagına almak nasip etsin.
bende merak ediyorum cinsiyetini.

gözünaydın canım, inş test sonuçlarında iyi çıkar güzel haberlerini bekliyoruz.

essemayit hamitlerdeyim ben, sen nerdesin :) benim de canım geçen çok sigara çekti çıldırıcaktım
çakırgözlü ben ıhlamur içiyorum o da sadece sabahları

canım istedi ya içmesem bişiy olmaz heralde canın ne istiyosa bir yudum tadıcan diolar ya kimisi toprak yiyomuşş taş yalıyomuş aşeriyomuşta ama sigara başka demi

hamile olduğumu öğrendiğimde benimde burnuma siğara kokmuştu.
ama şimdi kokusu rahatsız ediyor
ben ozamanlar siğaraya aşermişim galiba.

uzakmışız azıcık.. kontrollerin için nereye gidiyorsun?

evet canım kayınpederimin mezarı hamitlerde giderken canım çıkıyo uzak ya :)
ben şevket yılmaz hastanesine gidiyorum şimdi bu ay bahar tıpada başlıcam iki yerden takip istiyrum doğumu hastanede yapıcam nasip olursa o yüzden
sen nereye gidiyorsun kontrole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…