- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 40
slm arkadaşlar hepiniz iysinizdir inş. bizim bebşin cinsıyetı belli oldu :)) erkek .. yarın da üçlü test sonucunu alcam inş. iyidir.. 130gr olmuş yerınde durmadıgı için boyunu ölçemedi dr.muz... kızlar aranızda bel fıtıgı olna var mı inş. yoktur da eğer varsa sorucak sorulareım var fıtıgım bacağıma ağrı yapıyor ve elimden hiç bişi gelmıyor..görüşmek üzre
YAREN senin karın ağrın neki acaba ya nerdeyse hamileliğin ilk zamanlarından beri var...
sende bi görün bakalım inş önemli bişi değildir canım
karın ağrısı derken kasıklarında mı adet ağrısı gibiyse normal gebelikte olacak ağrıdır sen rahat ol olumlu düşün inş. hiçbişiy yok bebeğinde Allah a emanetler zaten
cnm karın ağrısı normal diye biliyorum bir arkadaşımın hamileliği boyunca oldu ama kasık ağrısı kötüymüş çok sık oluyorsa.önemli birşey değildir kendini üzme dualarımız seninle.gaz sancısını bende çekiyorum kıvrandırıyor bazen kasılıyor karnım soda iç aradacnm..
yarencim inşallah kötü bişiy yoktur bebişinle ilgi
li değildir.içini ferah tut canım benim
canım ya sancı bendede var rahim yukarı çıkıyo ondandır falan diyolarda bende sesimi çıkarmıyorum ama çok rahatsız ediyo benide önceden pantolonlar sıkıyodu ona yoruyodum ama artık hamile pantolonu giyiyorum bid bol bol aldım rahat ediyim diye ama sancıdan kurtulamadım... çok şiddetli değil ama sürekli var rahatsız edici....
cnm nie biz bu kadar sulu göz olduk ya hergün ağlıyacak bir sebeb buluyorum kendime.benki kolay kolay ağlıyamayan birisiydim.eşimde şaşırıyor.bu arada benim karnım çıkmaya başladı çok heycanlı.volescim ben bebeğimi hissetmeye başladım ya hatta bir gece hissettim göbeğimi açtım eşimede gösterdim karnım resmen hareket etti..acaba yanılıyormuyum ama çok değişikti.:1rolleyes:
cnm ben de aynıyım sizlerlede sohbet etmesem bilmiyorum ne yapardım.bir de annem hasta şuan yanında olamıyorum o kadar zorki dün bütüngün ağladım.simir testi bozuk çıkmış.operasyon geçirecek belki rahmini alıcaklar ve ben yanında olamıyorum istemiyor gitmemi gerçi ameliyat olursa duramam ama şuanda bana ihtiyacı var.benim kızkardeşimde yok annemle ilgilenecek kimsem yoksenağlama
Merhaba arkadaşlar ben de Şubatta anne olucam hayırlısıyla. 18 Haziranda hamile olduğumu öğrendim. Üstelik artık denemekten bıkmış, tüp bebek ve diğer tanı yöntemlerine mecbur kaldığımızı düşünüyorduk. Randevuya 3 gün kala bebeğim bütün uğuruyla geldi Allaha şükürler olsun.. Fazla mide bulantısı ve kokulara hassasiyetim olmadı. Yalnız yemekle ve özellikle balık nesliyle işim bitmiş vaziyette. Kilolu olduğum için 1.5 aydır diyetisyen kontrolündeyim. 5 kilo verdim. Doktorum 4. ayda da verebileceğimi söylüyor. Bebişim için mecburen bişileri düzenli yemek zorundayım yeter ki sağlıklı olsun..
Hepinize tekrar merhaba ve sağlıklı güzel bebişler diliyorum
kızlar ben sigara içen biri deilim canım sigara istedi ya nedense yanımdan sigara içerek geçene bile tahammulüm yok şuanda.CADIARZU ama sigara çekti canım içmeyim ama demi
slm arkadaşlar hepiniz iysinizdir inş. bizim bebşin cinsıyetı belli oldu :)) erkek .. yarın da üçlü test sonucunu alcam inş. iyidir.. 130gr olmuş yerınde durmadıgı için boyunu ölçemedi dr.muz... kızlar aranızda bel fıtıgı olna var mı inş. yoktur da eğer varsa sorucak sorulareım var fıtıgım bacağıma ağrı yapıyor ve elimden hiç bişi gelmıyor..görüşmek üzre
ok içmem teyzesi :)
kız senin tickerden banada yaparmısın ben bu siteden beceremdim
25 mayıs sat
evet canım kayınpederimin mezarı hamitlerde giderken canım çıkıyo uzak ya :)
ben şevket yılmaz hastanesine gidiyorum şimdi bu ay bahar tıpada başlıcam iki yerden takip istiyrum doğumu hastanede yapıcam nasip olursa o yüzden
sen nereye gidiyorsun kontrole
yapar ona teyzesi tiçker... :)) beklenen doğum tarihin ne senin çanım..?
birazdan özelden yollarım kodu ok?
bak, hamile kalmadan öne tiryakiydim şu anda varya kokusundan nefret ediyorum eşim içiyor,ondan tiksinmeye başladım o dereçe!bebeğine vereçeği zararıda düşününçe!! bu arada kızlar benim bazı harfler şu anda kullandığım bilgisayrın klavyesinde çalışmıyor bozuk,o nedenle bol hatalı yazabilirim bazı harflerin yerine benzerlerini kullanıyorum kusura bakmayın...opuyorumnanaktan
tahmini doğumum bi doktor 2mart dedi diğeri önde gidiyor 15 şubat dedi
şimdilik 2 mart yapalımda bu 3 lütestlerde net çıkınca düzeltiriz olurmu
Ben acıbademe gidiyorum canım, devlet hastaneleri beni korkutuyor ya direk normal doğum ya da direk sezaryen yapıyorlarmıs epidural yokmus galiba.. epidural normal doğum istiyorum ben..
canım ben doğum şeklini hiç düşünmüyorum Allah hayırlısını versin
aslına bakarsan özel hastanedende şikayetçi olan çok var devlettende Allah neyi nasip ederse onu görücez ben o yüzden özelden gitmiyorum sadece ssk anlaşmalı bahar tıpada başlıcam hastanede usg de fazla göstermiyolar hemen bakıp ölçüp biçim doktora çıkıyosun. eşimle gidip birlikte görmek için hemde hastanede olmasa orda olur bi ihtimal die aman anlatabildinmi bilmem uzattım biraz
''http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My pregnancy/03/01/2010.png''
bitanem kilo takip çizelgene eklerken ('') bu işaretleri kaldır tamammı?
ama bu doğumu 1 mart olarak gösterdi son satına göre,istersen değiştireyim 2 mart yapayım...
''http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My pregnancy/03/02/2010.png''buda 2 mart gösterenin kodu istediğini eklersin çanım...
karın ağrısı bende de oluyor.. bişi yoktur nemce rahim yukarı büyüyormuş ya ondan oluyormuş..karın ağrısı derken kasıklarında mı adet ağrısı gibiyse normal gebelikte olacak ağrıdır sen rahat ol olumlu düşün inş. hiçbişiy yok bebeğinde Allah a emanetler zaten
Yaren_h teşekkür ederim beni merak etmişsin!!! kızlarr ben gittim doktora.. yukardan ultrasonla baktı ama dedi ki omurgada bi gariplik mi var acaba.. bu makinada net görünmüyor, erkek gibi duruyooo dedi...içerden bakarsam net görebiliriz enseyi de omurgayı da dedi.. ben de çok korktum tabi.. adamın bissürü hastası var bana böyle diyoo diye...mafoldumbengünaydın kızlar..hayırlı cumalar
escos yazmamış,cinsiyetini öğrendi mi acaba?
ben de yarın dr'a gitmeyi düşünüyorum kızlar karın ağrılarım için. dr müsait olur da arada derede muayene olabilirm inş.artık dayanamıyorum, moralim bozuluyor sürekli. bazı zamanlar gaz sancısı ama bazen de hiçbişey yokken kendi kendine ağrıyor. kızlar dua edin benim için, inş bebeğim iyi durumdadır, endişeleniyorum artık
escoscum valla benim canim gecende kahve istedi ve ictim, uzun zamandir icmiyordum aslinda..hamilelikten once hergun 3 bardak icerdim..ama sonradan birakmitim , drum 2 fincani gecmedikten sonra icebilirsin demisti... ben icmemeye ozen gosteriyorum, ama bir arkadasim hamillegi boyunca hergun 2 bardak kahve icmisti ve massallah bebegide gayet saglikli..
epidural olunca sadece belinden asagisi uyusuyor cnm, igneyi yaparlarken hic ama hic bir kasini oynatmaman lazim diye biliyorum ben. bacagini falan oynatirsan sonradan rahatsizlik olabailiyormus diye duydum. tama arastirmadim aslinda bende..
selam kızlar a.s.
minik kuşuma isim arıyorum kız olunca bulduğum isimde suya düştü(karamurat)
şimdi letafet ;atıfet;ve afitab isimleri arasında gelgitler yasıyorum
anlamları ney canım bu isimlerin.
afitab: afet çok güzel kadın
letafet:hoş güzel nezaketli
atıfet:tam bilmiyorum bi zamanlar kütürdet beni atıfet diye bi şarkı vardı
ordan akılıma geldisırnaşık şey
afitab: afet çok güzel kadın
letafet:hoş güzel nezaketli
atıfet:tam bilmiyorum bi zamanlar kütürdet beni atıfet diye bi şarkı vardı
ordan akılıma geldisırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?