2010 Şubat Anneleri

gözün aydın canım bi paşamız daha oldu
ay ne güzel doktorlarınız kesin konuşuyosa cinsiyet konusunda
benimki ona benziyo buna benziyo üf sıktı ya klava:

YAREN senin karın ağrın neki acaba ya nerdeyse hamileliğin ilk zamanlarından beri var...
sende bi görün bakalım inş önemli bişi değildir canım

inş canım sağolasın

karın ağrısı derken kasıklarında mı adet ağrısı gibiyse normal gebelikte olacak ağrıdır sen rahat ol olumlu düşün inş. hiçbişiy yok bebeğinde Allah a emanetler zaten

kasıklarımda da zaman zaman oluyor, tek taraflı olduğunda problem olmuyormuş aslında ama bazen 2 taraflı da ağrıdığı oluyor, nadir ama ..inş canım,sağolasın

sağol canım, Allah razı olsun..soda içiyorum evet 2 gündür, iyi geliyor biraz..

yarencim inşallah kötü bişiy yoktur bebişinle ilgi
li değildir.içini ferah tut canım benim

inş canım. sağolasın..

aynen canım..ben de pantolonlardan diye düşünüyordum ama 3 haftadır hamile pantolonu giyiyorum, bi değişiklik yok...gerçekten bazen 2 büklüm duruyorum şirkette,çok rahatsız oluyorum... evde uzandığımda, biraz rahatlıyorum.. bir de sabah 5-6 gibi çok şiddetli karın ağrısıyla uyanıyorum..korkmaya başladım iyice.. bir de burcu bunun için dr'a gittiğinde, dr'u bebek te kasılmış, artık düşün riskin var diye.. o da korkuttu beni açıkcası..

yaa ben de sürekli karnıma bakıyorum hareket var mı diye ama tık yok. bir defa buraya yazmıştım benim oğlan tekme tıyor artık diye..o zaman gerçekten tekme atmıştı ama artık ondan sonra hiçç hissetmedim..heralde 1*2 haftadan tamamen hissederiz inş..

cancağızım geçmiş olsun..korkulacak bişey yoktur bence, için rahat olsun. ama her ne kadar arkadaşlar hamile halinle gitme dese de , bence git yanında ol annenin ..sana da iyi gelecektir bence..çünkü benim de annem gözünden ameliyat olmuştu ve yanında ablam kalacaktı ama o da kalamamış, çoookk pişman olmuştum neden gitmedim diye..için içini yemektense, kendine çok dikkat ederek git derim ben.. bursa manisa arası kaç saat canım?

hoşgeldin canım. ne güzel bir süpriz olmuş sizin için... Allah tamamına erdirsin güzelim..

kızlar ben sigara içen biri deilim canım sigara istedi ya nedense yanımdan sigara içerek geçene bile tahammulüm yok şuanda.CADIARZU ama sigara çekti canım içmeyim ama demi

çook ilginç olmuş essemayit.. tabiki de içme, şimdi canın istediği için 1 tane içsen, yarın canın tekrar isteyecek belki..bebeğini düşün güzelim,git çikolata falan ye :)

hayırlı olsun canım.. nihayet erkek sayısı artmaya başladı topikte :) bel fıtığı çok fenadır ya, geçmiş olsun canım..

ok içmem teyzesi :)
kız senin tickerden banada yaparmısın ben bu siteden beceremdim
25 mayıs sat

yapar ona teyzesi tiçker... :)) beklenen doğum tarihin ne senin çanım..?

birazdan özelden yollarım kodu ok?

bak, hamile kalmadan öne tiryakiydim şu anda varya kokusundan nefret ediyorum eşim içiyor,ondan tiksinmeye başladım o dereçe!bebeğine vereçeği zararıda düşününçe!! bu arada kızlar benim bazı harfler şu anda kullandığım bilgisayrın klavyesinde çalışmıyor bozuk,o nedenle bol hatalı yazabilirim bazı harflerin yerine benzerlerini kullanıyorum kusura bakmayın...opuyorumnanaktan

Ben acıbademe gidiyorum canım, devlet hastaneleri beni korkutuyor ya direk normal doğum ya da direk sezaryen yapıyorlarmıs epidural yokmus galiba.. epidural normal doğum istiyorum ben..

aryacım cok gecmıs olsun canım ınsallah cok ıyı olur annen gıt bence yanlız bırakma
yaren cım sanada gecmıs olsun karın agrısı normaldır dıye bılıyorum ben ama sen yınede ıhmal etme
yenı gelen arkadaslarda hosgeldıler herkes ıyıdır umarım
cuma mubarek gun Rabbım bebeklerımızı ve tum sevdıklerımızı korusun onlara uzun omurlu saglıklı guzel gunler nasıp etsın ınsallah hasta olanlara da acıl sıfalar versın

yarencim çok sağol..
kızlar bu arada soda fazla içmeyin benim diyetisyen şeker için iyi değil dedi. Tansiyonu da yükseltiyormuş

tahmini doğumum bi doktor 2mart dedi diğeri önde gidiyor 15 şubat dedi
şimdilik 2 mart yapalımda bu 3 lütestlerde net çıkınca düzeltiriz olurmu

tahmini doğumum bi doktor 2mart dedi diğeri önde gidiyor 15 şubat dedi
şimdilik 2 mart yapalımda bu 3 lütestlerde net çıkınca düzeltiriz olurmu

''http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My pregnancy/03/01/2010.png''

bitanem kilo takip çizelgene eklerken ('') bu işaretleri kaldır tamammı?

ama bu doğumu 1 mart olarak gösterdi son satına göre,istersen değiştireyim 2 mart yapayım...

''http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My pregnancy/03/02/2010.png''buda 2 mart gösterenin kodu istediğini eklersin çanım...

Ben acıbademe gidiyorum canım, devlet hastaneleri beni korkutuyor ya direk normal doğum ya da direk sezaryen yapıyorlarmıs epidural yokmus galiba.. epidural normal doğum istiyorum ben..

canım ben doğum şeklini hiç düşünmüyorum Allah hayırlısını versin
aslına bakarsan özel hastanedende şikayetçi olan çok var devlettende Allah neyi nasip ederse onu görücez ben o yüzden özelden gitmiyorum sadece ssk anlaşmalı bahar tıpada başlıcam hastanede usg de fazla göstermiyolar hemen bakıp ölçüp biçim doktora çıkıyosun. eşimle gidip birlikte görmek için hemde hastanede olmasa orda olur bi ihtimal die aman anlatabildinmi bilmem uzattım biraz

Anladım canım, tabi sorunlar problemler heryerde çıkabilir Allah göstermesin.. Benim bir arkadaşım Zübeyde Hanımda, bir arkadaşım da Acıbademde doğum yaptı ikisi de çok memnundu örneğin.

canım çok sağol çok beğendim opuyorumnanaktan zemuszemus a.s.

karın ağrısı derken kasıklarında mı adet ağrısı gibiyse normal gebelikte olacak ağrıdır sen rahat ol olumlu düşün inş. hiçbişiy yok bebeğinde Allah a emanetler zaten
karın ağrısı bende de oluyor.. bişi yoktur nemce rahim yukarı büyüyormuş ya ondan oluyormuş..

Yaren_h teşekkür ederim beni merak etmişsin!!! kızlarr ben gittim doktora.. yukardan ultrasonla baktı ama dedi ki omurgada bi gariplik mi var acaba.. bu makinada net görünmüyor, erkek gibi duruyooo dedi...içerden bakarsam net görebiliriz enseyi de omurgayı da dedi.. ben de çok korktum tabi.. adamın bissürü hastası var bana böyle diyoo diye...mafoldumben
sonra alttan baktı ve ense ölçtü 1,1mm cik çıktı hoşuma gitti kan testleri haftaya çıkacak.. Benim TSH ıma da baktı, babamda şeker var dedim, pilav hamur işi makarna mantı börek poça çörek yok dedi.. Ki bunlar benim son dönemde bolca aşerdiğim sevdiğim en azından mide bulandırmayan şeylerdi... benneyaptımkiNeyse diceemm burada da daha net görünüyor ama bunda kız gibii... dedi.. Sonra da daha küçük net bişii söylemiyim dedi.. Ben zaten biliyordum.. Beklentim yoktu çok.. Ama baş ağrısı=oglan'a çıkıyor poposu büyüyüenin de kızı oluyor dediniz ya dün.. benimki daha karar verememiş gördünüz mü?? zemuszemusneyse haftaya sonuç götürcem ama o zaman bakmaz bence.. Dolayısıyla yine en geç ben öğrencem galba.. Bu da eylül ortası bayramdan az önce demek:1closedeyes:
neyse bunun heyecanı da başka dimi..sengözlerimebaksanab kendimi hiçbirine hazırlamıyorum.. bi kzıım bi oğlum olsun hayırlı çocuklar olsunlar istiyorum o kadar.. İnşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alrızı bebişleri!!alkisalkisalkis

bu yoruma çok teşekkür ederim önemli bilgiler olmuş.. kaydirigubbakcemileİTİTRAF ediyorum! bende haftada 1 kaçamak türk kahvesi içiyorum..:icecream:

selam kızlar a.s.
minik kuşuma isim arıyorum kız olunca bulduğum isimde suya düştü(karamurat)
şimdi letafet ;atıfet;ve afitab isimleri arasında gelgitler yasıyorum

bende normal doğumdan kokrkanlardanım
benim çevremde olumsuz şeyler yaşayanlar çevremde onlardan çok etkilendim
sezeryan olsam diyorum amadediğiniz gibi daha erken bunlar için.

afitab: afet çok güzel kadın
letafet:hoş güzel nezaketli
atıfet:tam bilmiyorum bi zamanlar kütürdet beni atıfet diye bi şarkı vardı
ordan akılıma geldisırnaşık şey

içlerinden letafeti bir duymuştu
pek duyulmamış isimler
letafet olabilir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…