2010 Şubat Anneleri

valla haklısın herkes yemiyorsun diye beni suçluyor
yakındır bende isyan edecegim ama direniyorum
bir geçse şu bulantılar soracagım onlara
sürekli canım onu istiyor bunu istiyor diye işkence edeceğim :lepi:
bu sefer onlar düşünsün bakalım

bilgi için sağol canım zaten agrılar kas çekilmesi şeklinde
yani sinirlerde bir problem var çok sık değil şükür ama
ben herşeyden korkuyorum

evet canım ya aynen uzaylı gibi davranıyorlar
nasıl yani niye miden bulanıyor?
yemek yemezsen çocugun gelişmez
sen o çocuğu doğuramazsın
offf ya
kimse demiyor yazık bu kıza onca kilo verdi
birde iki can taşıyor artık psikolojisi nasıl?
ne hissediyor?
anca yememe takmışlar
başka dertleri yok sanki lülülülülülü

yook öğrenmedim meraktan çatlıcam vallaha... senin durumunda aynı galibaCADIARZU

yok canım ya ögrenemedim
çarşamba çagırdı doktor
ense kalınlığı ikili test dedi
umarım söyler cinsiyeti
farketmez saglıklı olsun kız erkek
ama insan çok merak ediyor yawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
bizi bir bu büyükler anlamıyor bir de doktorlar :1no2:

inşallah canım deli gibi yiyip onları sinir edicem
görecekler
onlar dur diyecek bu sefer

banada doktorum öyle dedi 9. haftada 4 kilo vermiştim ama 13te kilo almadan gelme dedi
hiç bilmiyorum
inşallah almışımdır biraz
herkese pantolonları olmuyor
benimkiler düşüyor üzerimden
bir göbegim belirginleşti azda olsa
ama 6 haftaık bir arkadaşım var gören ona 4 aylık bana 4 haftalık diyor
benimde moralim bozuluyor senağlama

afitab: afet çok güzel kadın
letafet:hoş güzel nezaketli
atıfet:tam bilmiyorum bi zamanlar kütürdet beni atıfet diye bi şarkı vardı
ordan akılıma geldisırnaşık şey

biz de kız olursa matilda koycaz galiba. Babamız melinda ismini aklında tutamıyo matilda diyo hep-tatlicadiarzu-
Bu arada oyumu atıfetten yana kullanıyorum, şarkıdan dolayıkaydirigubbakcemile3

naz yaptığımızı düşüyorlar
bende evde ölü gibi dolaşıyorum saç baş bir tarafta
insanlarda bir tuhaf yani.

benimde duydugum "cok bulantın olursa kız bulantı cabuk gecerse (benim 12 haftayla beraber geçti..) erkek miş :)

benimde duydugum "cok bulantın olursa kız bulantı cabuk gecerse (benim 12 haftayla beraber geçti..) erkek miş :)

ölemii kız benim aretimde acip bulantısı oldu hep kustu vede 5 ayına kadar nerdeyse
sürdü kız olucak
benim bulantım beşinci hafta bitince başladı şimdi 12 haftama girdim geçen hafta geçti erkekmi acep babasına desem uçar eşimi kızdırıyorum bütün belirtiler kıza işaret die o ilk bebeği erkek olsun istiyo iki tane ablası varda :dilcikar: çekmediği kalmadı :)hayırlısı artık
ay valla hamile kalmadan önce ay hamilemiyim bu belrti şu belirti var bilmem ne hamile olduğumuzu öğrendik belirtilerden cinsiyet öğrenmeye çalışıyoruz :)
öğrensekte cicikler alsak hihoyyyt kaydirigubbakcemile2

benim eşimde kız istiyor
söylesemmi acep kız olma ihtimali var diye
seviir yazıkkk

Merhaba kızlar herkesin keyfi yerindedir umarıım.
Bebişler nasıl ? Cinsiyiyetler birer birer ögreniliyor artık :)Rabbim hepimiz için hayırlısını versin.
Bi arkadasımız burun tıkanıklıgından bahsetmiş aynı dert bende de var ve burun kanaması da oluyor .Ama kan basıncının artmasından oluyormuş.Endişelenecek bişey yok yani.
Eee hanımlar baska haberler varmı ?

ay canım benim geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin.bencede git canım .allah koruyo bebişlerimizi hiç bişi olmaz.

hoş geldin canım bende aynı senin gibi kilo problemim var bende diyetisyene gidiyorum. senin diyetin nasıl zahmet olmazsa yazarmısın.
tavsiyeleriniz üzerine çikolata yiyecem giderken, baktım olmadı öksürük möksürük rahatını kaçırcaz artık-tatlicadiarzu-:icecream:
hadi canım güüzel haberlerle gekl inşallah.
selam kızlar a.s.
minik kuşuma isim arıyorum kız olunca bulduğum isimde suya düştü(karamurat)
şimdi letafet ;atıfet;ve afitab isimleri arasında gelgitler yasıyorum
pofidi allah seni yine acaip isimler bulmuşun buda kara murat gazneli mahmut gibi şakamı şaka değilse afıtap
canım gözün aydın.bebişini görmüşün.
söle kız sevinsin adam

söle kız.opuyorumnanaktan

oyyy paşammm hoşgeldinnn ne güzel anneyi yormadan göstermişin pipiyi ... benimki mubarek don giymiş bişey görünmüyo...

gözün aydın canım bi paşamız daha oldu
ay ne güzel doktorlarınız kesin konuşuyosa cinsiyet konusunda
benimki ona benziyo buna benziyo üf sıktı ya klava:

e canım senin gene benzetiyolar ben onada hasretimmm ahh ahhh

canım gözün aydın haberlerin güzel çok sevindim.. cinsiyet konusundada endişe etme bende öğrenemiyorum sende benden önce öğrenirsin ben artık ümidimi kestim gari......

selam kızlar a.s.
minik kuşuma isim arıyorum kız olunca bulduğum isimde suya düştü(karamurat)
şimdi letafet ;atıfet;ve afitab isimleri arasında gelgitler yasıyorum

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Alemsin ya...

afitab: afet çok güzel kadın
letafet:hoş güzel nezaketli
atıfet:tam bilmiyorum bi zamanlar kütürdet beni atıfet diye bi şarkı vardı
ordan akılıma geldisırnaşık şey

:roflol: :roflol: :roflol: koptum walla atıfet süpermiş koy bence güçlü kuvvetli olur...

voles senin minik şahsiyet gösterdi mi cinsiyetinikaydirigubbakcemile3

ah canım benim ahhhh ahhhh ne sen sor ne ben söyliyim.... içi beni dışı beni yakarrrrr

ay kızlar ben hamile olduğumu öğrendim andan ihtibaren yüzümde burnumun kenarları hep lekelendi.her kes çok erken lekelendin diyo şimdide bıyık bölgem lekeleniyo 9 aya kadar maske takar gibi olucam galiba ay çok çirkinleştim eşimede diyom olurmu aşkım diyo ama varmı aranızda böle lekelerden lekelenen yüzü.

kızlar dün kim demişti ya başı ağrıyanın oğlu olur diye... deneyelim bakalım tutucak mı?

canım başağrısı bendede haddinden fazla ama tutmadı benim kızım olcak allah nasip ederse

benim hiç bulantım olmadı sayılır ilk zamanlar hiç olmadı2,5 aylıkken öğürmeler başladı bi defa çıkardım boş öğürmeler devam ediyo ama çıkarmıyorum şuanda bile yani oda tutmadı söylediğim gibi kızım olcak
arkadaşım hep tatlıya aşerdi kızı oldu ben hep acılı ekşili aşerdim oğlun olcak dedi oda tutmadı anlıycağınız arkadaşlar öylesi tahminler çok yuvarlak tutmuyo benim inandığım tek şey gerçekten karın şekli benimki dağınık sivri değil yani o doğru çıkıyo sivri çıkanın oğlu dağınık büyüyenin kızı oluyo bide böyle ölçün istersenizkaydirigubbakcemile5

Cnm Manisa bursa otobüsle 4,5-5 saati buluyor bana kalsa gideceğimde benimle gelebilecek kimse yok yanımda eşimin işinden izin alma imkanı yok beni yanlız yollamaz otobüsle hamile olduğum için.geçen hamileliğimde gitmiştim yolculuktan sonra kanamam başlamıştı o yüzden herkeste bir korku oldu annemde istemiyor gitmemi o yüzden eşimde arada kaldı hem yollamak istiyor kıyamıyor hemde korkuyor yani şuan bir çıkmazdayım cnm.gidicemdiye ısrar edipte sonra Allah korusun birşey olursa tüm sorumluluk ve üzüntü bende olur drla konuşucam test sonuçlarını götürdüğümde bakalım ne diyecek.

cnm ben lekelenmedim ama lekelenince kız olur diyorlar.Ama sıkma canını doğumdan sonra geçiyormuş.:1hug:

canım bende lekelenme değil ama kuruma oldu daha doğrusu yanağımın altında ağzımın yanına doğru bi yerde cildim kurudu pul pul duruyo orası sinir oluyorum ne süriyim bilemiyorum da ...

karında bazen tutmayabiliyo benim yeni doğum yapan arkadaşım top yutmuş gibiydi sipsivri bi karın ama kızı oldu... galiba tamamen Allahın bileceği iş gerisi boş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…