sütle ne alakası varmış anlamadım bacak çekiliyor ayrıca inceden kramplarda giriyor.bunlar olağan şeylermiş ben dr sordum benimde bacağımda kasılma oluyordu normal 4-5. ayında uykuda kraplar başlıyacak dedi.herkesde aynı olmuyor malesef banada çok derler aa ben hiç kusmadım ben çok rahattım senin gebeliğin ne değişik serumda aldın sanki naz yapıyorum ilgi manyağı sanıyorlar beniki hiç değilimdir.walla hiç çekinmedim kaçkez tersledim o sizsiniz bu benim aynı çoçuğu doğurmayacaz herkesde farklı işte diye sıkıysa birdaha söylesin.insanın canı sıkılıyor gerçekten sanki çok meraklıyız yiyip kusmaya aslak gibi 5 karış surat uykusuz halsiz dolaşmaya tersle sende bosver sıkma canını zamanı gelince yersin. 1 haftada 3 kilo verdim 10 kilo serum yedim banamısın demedi yeni yeni bulantılar azalıyor hiç dert etme salla gitsinklava: klava: klava:
Bel ve kalçalarda ani batma şeklinde görülen ağrılar, bir tehlike işareti olabilir mi ?
Bu şikayete rahmin büyümesi sonucu bel ve bacağa giden sinirlere baskı oluşması yol açar. Çoğu gebe, bu durumdan korkmaktadır. Korkulacak bir durum değildir.
Dinleme ve ağrılı bölgeye masaj gebeyi rahatlatır.
Ayrıca gebeliğin sonuna doğru, doğum zamanına yaklaştıkça çatı kemikleri arasındaki eklemlerde ve bel omurları arasında ki eklemlerde de gevşemeler olur. Bu gevemeler de bel ve kalça ağrılarına yolaçar.
bence de ne kadar tuhaf bu kadinlar.yanlis anlamayin arkadaslar ama birseyden dert yaninca uzayli gozuyle bakiyorlar ya..sanki sen hic hamileliginde sorun yasamadin, miden bulanmadi, hic uyumadin sanki...yeni nesiliz ya onlara gore isimiz gucumuz naz..
yook öğrenmedim meraktan çatlıcam vallaha... senin durumunda aynı galibaCADIARZU
fikirevi üzülme bende doğru düzgün birşey yiyemiyorum ağzimda uçuklar çıktı vitaminsizlikten ama ne yapayım yıyemıyorum istememmı bebişim en iyi şeyleri alsın gerçi dr.da zorlama kendini dedi...bizde daha sonra telafi ederiz ne yapalım.
ah cnm benim inanki atlaticaz bu donemleri..ben de 2 hafta da 1,5 kilo vermisim yemek yiyemiyorum ki alayim ama drum telaslanma dedi simdi zaten sende ne varsa onu kullaniyo dedi..insallah soyle guzel guzel doya doya yemek yiyebilecegimiz zamanlarimiz yakinda gelcek. kaydirigubbakcemile5
afitab: afet çok güzel kadın
letafet:hoş güzel nezaketli
atıfet:tam bilmiyorum bi zamanlar kütürdet beni atıfet diye bi şarkı vardı
ordan akılıma geldisırnaşık şey
biz de kız olursa matilda koycaz galiba. Babamız melinda ismini aklında tutamıyo matilda diyo hep-tatlicadiarzu-
Bu arada oyumu atıfetten yana kullanıyorum, şarkıdan dolayıkaydirigubbakcemile3
benimde duydugum "cok bulantın olursa kız bulantı cabuk gecerse (benim 12 haftayla beraber geçti..) erkek miş :)
benimde duydugum "cok bulantın olursa kız bulantı cabuk gecerse (benim 12 haftayla beraber geçti..) erkek miş :)
ölemii kız benim aretimde acip bulantısı oldu hep kustu vede 5 ayına kadar nerdeyse
sürdü kız olucak
benim bulantım beşinci hafta bitince başladı şimdi 12 haftama girdim geçen hafta geçti erkekmi acep babasına desem uçar eşimi kızdırıyorum bütün belirtiler kıza işaret die o ilk bebeği erkek olsun istiyo iki tane ablası varda :dilcikar: çekmediği kalmadı :)hayırlısı artık
ay valla hamile kalmadan önce ay hamilemiyim bu belrti şu belirti var bilmem ne hamile olduğumuzu öğrendik belirtilerden cinsiyet öğrenmeye çalışıyoruz :)
öğrensekte cicikler alsak hihoyyyt kaydirigubbakcemile2
benim eşimde kız istiyor
söylesemmi acep kız olma ihtimali var diye
seviir yazıkkk
söle kız sevinsin adam
ay canım benim geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin.bencede git canım .allah koruyo bebişlerimizi hiç bişi olmaz.cnm ben de aynıyım sizlerlede sohbet etmesem bilmiyorum ne yapardım.bir de annem hasta şuan yanında olamıyorum o kadar zorki dün bütüngün ağladım.simir testi bozuk çıkmış.operasyon geçirecek belki rahmini alıcaklar ve ben yanında olamıyorum istemiyor gitmemi gerçi ameliyat olursa duramam ama şuanda bana ihtiyacı var.benim kızkardeşimde yok annemle ilgilenecek kimsem yoksenağlama
hoş geldin canım bende aynı senin gibi kilo problemim var bende diyetisyene gidiyorum. senin diyetin nasıl zahmet olmazsa yazarmısın.Merhaba arkadaşlar ben de Şubatta anne olucam hayırlısıyla. 18 Haziranda hamile olduğumu öğrendim. Üstelik artık denemekten bıkmış, tüp bebek ve diğer tanı yöntemlerine mecbur kaldığımızı düşünüyorduk. Randevuya 3 gün kala bebeğim bütün uğuruyla geldi Allaha şükürler olsun.. Fazla mide bulantısı ve kokulara hassasiyetim olmadı. Yalnız yemekle ve özellikle balık nesliyle işim bitmiş vaziyette. Kilolu olduğum için 1.5 aydır diyetisyen kontrolündeyim. 5 kilo verdim. Doktorum 4. ayda da verebileceğimi söylüyor. Bebişim için mecburen bişileri düzenli yemek zorundayım yeter ki sağlıklı olsun..
Hepinize tekrar merhaba ve sağlıklı güzel bebişler diliyorum
hadi canım güüzel haberlerle gekl inşallah.tavsiyeleriniz üzerine çikolata yiyecem giderken, baktım olmadı öksürük möksürük rahatını kaçırcaz artık-tatlicadiarzu-:icecream:
pofidi allah seni yine acaip isimler bulmuşun buda kara murat gazneli mahmut gibi şakamı şaka değilse afıtapselam kızlar a.s.
minik kuşuma isim arıyorum kız olunca bulduğum isimde suya düştü(karamurat)
şimdi letafet ;atıfet;ve afitab isimleri arasında gelgitler yasıyorum
canım gözün aydın.bebişini görmüşün.benimde duydugum "cok bulantın olursa kız bulantı cabuk gecerse (benim 12 haftayla beraber geçti..) erkek miş :)
söle kız sevinsin adam
slm arkadaşlar hepiniz iysinizdir inş. bizim bebşin cinsıyetı belli oldu :)) erkek .. yarın da üçlü test sonucunu alcam inş. iyidir.. 130gr olmuş yerınde durmadıgı için boyunu ölçemedi dr.muz... kızlar aranızda bel fıtıgı olna var mı inş. yoktur da eğer varsa sorucak sorulareım var fıtıgım bacağıma ağrı yapıyor ve elimden hiç bişi gelmıyor..görüşmek üzre
gözün aydın canım bi paşamız daha oldu
ay ne güzel doktorlarınız kesin konuşuyosa cinsiyet konusunda
benimki ona benziyo buna benziyo üf sıktı yaklava:
karın ağrısı bende de oluyor.. bişi yoktur nemce rahim yukarı büyüyormuş ya ondan oluyormuş..
Yaren_h teşekkür ederim beni merak etmişsin!!! kızlarr ben gittim doktora.. yukardan ultrasonla baktı ama dedi ki omurgada bi gariplik mi var acaba.. bu makinada net görünmüyor, erkek gibi duruyooo dedi...içerden bakarsam net görebiliriz enseyi de omurgayı da dedi.. ben de çok korktum tabi.. adamın bissürü hastası var bana böyle diyoo diye...mafoldumben
sonra alttan baktı ve ense ölçtü 1,1mm cik çıktı hoşuma gitti kan testleri haftaya çıkacak.. Benim TSH ıma da baktı, babamda şeker var dedim, pilav hamur işi makarna mantı börek poça çörek yok dedi.. Ki bunlar benim son dönemde bolca aşerdiğim sevdiğim en azından mide bulandırmayan şeylerdi... benneyaptımkiNeyse diceemm burada da daha net görünüyor ama bunda kız gibii... dedi.. Sonra da daha küçük net bişii söylemiyim dedi.. Ben zaten biliyordum.. Beklentim yoktu çok.. Ama baş ağrısı=oglan'a çıkıyor poposu büyüyüenin de kızı oluyor dediniz ya dün.. benimki daha karar verememiş gördünüz mü?? zemuszemusneyse haftaya sonuç götürcem ama o zaman bakmaz bence.. Dolayısıyla yine en geç ben öğrencem galba.. Bu da eylül ortası bayramdan az önce demek:1closedeyes:
neyse bunun heyecanı da başka dimi..sengözlerimebaksanab kendimi hiçbirine hazırlamıyorum.. bi kzıım bi oğlum olsun hayırlı çocuklar olsunlar istiyorum o kadar.. İnşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alrızı bebişleri!!alkisalkisalkis
bu yoruma çok teşekkür ederim önemli bilgiler olmuş.. kaydirigubbakcemileİTİTRAF ediyorum! bende haftada 1 kaçamak türk kahvesi içiyorum..:icecream:
selam kızlar a.s.
minik kuşuma isim arıyorum kız olunca bulduğum isimde suya düştü(karamurat)
şimdi letafet ;atıfet;ve afitab isimleri arasında gelgitler yasıyorum
afitab: afet çok güzel kadın
letafet:hoş güzel nezaketli
atıfet:tam bilmiyorum bi zamanlar kütürdet beni atıfet diye bi şarkı vardı
ordan akılıma geldisırnaşık şey
voles senin minik şahsiyet gösterdi mi cinsiyetinikaydirigubbakcemile3
kızlar dün kim demişti ya başı ağrıyanın oğlu olur diye... deneyelim bakalım tutucak mı?
inş canım sağolasın
kasıklarımda da zaman zaman oluyor, tek taraflı olduğunda problem olmuyormuş aslında ama bazen 2 taraflı da ağrıdığı oluyor, nadir ama ..inş canım,sağolasın
sağol canım, Allah razı olsun..soda içiyorum evet 2 gündür, iyi geliyor biraz..
inş canım. sağolasın..
aynen canım..ben de pantolonlardan diye düşünüyordum ama 3 haftadır hamile pantolonu giyiyorum, bi değişiklik yok...gerçekten bazen 2 büklüm duruyorum şirkette,çok rahatsız oluyorum... evde uzandığımda, biraz rahatlıyorum.. bir de sabah 5-6 gibi çok şiddetli karın ağrısıyla uyanıyorum..korkmaya başladım iyice.. bir de burcu bunun için dr'a gittiğinde, dr'u bebek te kasılmış, artık düşün riskin var diye.. o da korkuttu beni açıkcası..
yaa ben de sürekli karnıma bakıyorum hareket var mı diye ama tık yok. bir defa buraya yazmıştım benim oğlan tekme tıyor artık diye..o zaman gerçekten tekme atmıştı ama artık ondan sonra hiçç hissetmedim..heralde 1*2 haftadan tamamen hissederiz inş..
cancağızım geçmiş olsun..korkulacak bişey yoktur bence, için rahat olsun. ama her ne kadar arkadaşlar hamile halinle gitme dese de , bence git yanında ol annenin ..sana da iyi gelecektir bence..çünkü benim de annem gözünden ameliyat olmuştu ve yanında ablam kalacaktı ama o da kalamamış, çoookk pişman olmuştum neden gitmedim diye..için içini yemektense, kendine çok dikkat ederek git derim ben.. bursa manisa arası kaç saat canım?
hoşgeldin canım. ne güzel bir süpriz olmuş sizin için... Allah tamamına erdirsin güzelim..
çook ilginç olmuş essemayit.. tabiki de içme, şimdi canın istediği için 1 tane içsen, yarın canın tekrar isteyecek belki..bebeğini düşün güzelim,git çikolata falan ye :)
hayırlı olsun canım.. nihayet erkek sayısı artmaya başladı topikte :) bel fıtığı çok fenadır ya, geçmiş olsun canım..
ay kızlar ben hamile olduğumu öğrendim andan ihtibaren yüzümde burnumun kenarları hep lekelendi.her kes çok erken lekelendin diyo şimdide bıyık bölgem lekeleniyo 9 aya kadar maske takar gibi olucam galiba ay çok çirkinleştim eşimede diyom olurmu aşkım diyo ama varmı aranızda böle lekelerden lekelenen yüzü.
ay kızlar ben hamile olduğumu öğrendim andan ihtibaren yüzümde burnumun kenarları hep lekelendi.her kes çok erken lekelendin diyo şimdide bıyık bölgem lekeleniyo 9 aya kadar maske takar gibi olucam galiba ay çok çirkinleştim eşimede diyom olurmu aşkım diyo ama varmı aranızda böle lekelerden lekelenen yüzü.
canım başağrısı bendede haddinden fazla ama tutmadı benim kızım olcak allah nasip ederse
benim hiç bulantım olmadı sayılır ilk zamanlar hiç olmadı2,5 aylıkken öğürmeler başladı bi defa çıkardım boş öğürmeler devam ediyo ama çıkarmıyorum şuanda bile yani oda tutmadı söylediğim gibi kızım olcak
arkadaşım hep tatlıya aşerdi kızı oldu ben hep acılı ekşili aşerdim oğlun olcak dedi oda tutmadı anlıycağınız arkadaşlar öylesi tahminler çok yuvarlak tutmuyo benim inandığım tek şey gerçekten karın şekli benimki dağınık sivri değil yani o doğru çıkıyo sivri çıkanın oğlu dağınık büyüyenin kızı oluyo bide böyle ölçün istersenizkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?